Új privát üzeneted érkezett!

Betti, ismerős a szitu:)

Férjem lövöldözik valami számítógépes játékkal (tök hangosan:):)) én meg fülhallgatóval hallgatom a dalokat a lap topon:) Asszonysors... nekünk kell megalkudni :oops:
Vendég

Akkor jó éjt Betti!!!

Most megnéztem, megy buszom 8.20,8.45,9.15,10.00..valamelyiket elérem és akkor leszállok a Petőfi hídnál(amit úgy ismerek fel, hogy ott lesz a Duna... :lol: ),így spórolok fél órát, mert az is idő amíg beér a Népligetbe..a 4,vagy 6 villamossal megyek 4 megállót,aztán átmegyek a zebrán,jobbra fordulok, aztán az első utcán balra és ott is vagyok.... :lol:
tünci28

Boboka

Olvastad amir irtam Drága? Ha kések felhivlak és akkor legfeljebb nem vársz rám .

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Méterre pontosan ki van ez neked számolva de jó. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ne kukorékoljatok sokáig fent, mert holnap nyúzottak lesztek. :D

Betti
Kép
betti0412

Az uram szerint a hosszú házasság titka:
1.külön számítógép +.szélessávú internet
2.fülhallgató az asszonynak
3.előfizetéses telefon az asszonynak, amit a férj fizet :lol: :lol: :lol:
tünci28

Ok melcsike, akkor itthon elkészülök, ha késnél, rámcsörögsz, és akkor addigra megyek oda.

De akkor ha késik a vonatod, ki megy oda 11-re?

Sütőtök, te odatalálsz az étteremhez? Hogy legyen?
Vendég

lassan megyek aludni.
Várom a hólnapot!!
puszi :lol: :lol: :lol:
sütõtök

hólnap=holnap :oops:
sütõtök

Szerintem megtalálom,ha nem csörgök!
sütõtök

Boboka

Előző oldalon irtam ha úgy kések akkor azért is felhivlak, mert akkor nem kell várj hanem előre mész az étteremhez. De azért remélem csak nem kések annyit. Sőt remélem semennyit.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem vagyok körömrágós de most azt vettem észre hogy rágom a körmöm. Kiérti ezt? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

én is elköszönök,még van egy kis dolgom!
holnap reggel benézek még.

Jaj és Manomano!!!Sajnos én sem tudom felvenni vele a kapcsolatot,gondolom most van ezer gondja, de talán legközelebb...
tünci28

Jó éjszakát Betti, Sütőtök és Tünci. Azt hiszem ebben a sorrendben köszöntetek el.

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljéek képválogatás közben megtaláltam anyu terheskönyvét velem...Felírta egy lapra a szülés körülményeit..

0.20 vajúdás kezdete,2.40 magzat születési ideje... :shock:
Anci is villámszülő, ezt ezek szerint tőle örököltem...
ja és magzat-tünci súlya 4700 gramm... :shock:
tünci28

Tünci

Jó nagy baba voltál. Ejha!!! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt lányok:) Pihenjetek sokat, csak semmi karika holnap:):) A karikás szeműeket én meg szerintem Melcsike képviseljük, addig leszünk fent:)

Miniszoknyát én sem veszek fel:) Csak lazán 8)

Melcsike, Sütőtök, telefonon beszélünk akkor holnap, vagy sms. Úgy tényleg jobban fogjuk látni, hogy ki hol van:)

Melcsike, én még maradok egy kicsit:)

7 évesnek ízlett a pizza?

Én ma bűnöztem, a vacsorához megittam egy bögre kakaót:):):)
Vendég

Most képzeljétek el, amikor Bogika született, volt egy kisbaba aki 5367 grammal született.

Kép

Kép
melcsike70

4700 g :?: :shock: :lol:
Vendég

Most képzeljétek, így kezdeni????Mama, azt mondta nem fértem be a kórházi pólyába,véletlenül 60 centi voltam... :lol: naaaagy-kövér Tünci.... :oops:
tünci28

Boboka

Tőled még ugysem köszöntem el. Igen izlett neki. Most valahogy neki állt enni, nem nagyon szeret amúgy. De most jót tett neki az hogy németórán valami előadára készülnek és gyümölcsök és zöldségek lesznek. És a tanár azt mondta neki legyen uborka ő ugyis olyan vékony. Na hát persze Ő aztán nem lesz uborka. Aztán még volt egy másik, a hernyó szerepe, azt is ilyen soványságra szabták, na arról sem akart hallani. Fel is volt háborodva. Azt mondta képzeld anya a hernyót klotyopapirba tekerik, majd. Hát engem ugyan nem fognak klotyopapirba tekerni.

Kép

Kép
melcsike70

most már tényleg megyek aludni..ahogy mifelénk mondják:ideje eltolni a biciklit... 8)
tünci28

Tünci

Nem lettél te túlhordva, hát nem irigylem anyikádat, hogy születtél normál vagy császár.? Gonolom császárral ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Mostanában ezt a számot szeretem még nagyon. A csak sex és más semmiben is énekelték:)

http://www.youtube.com/watch?v=D6eUdMYz ... re=related
Vendég

Boboka

Jaj ez jó én is szoktam hallgatni.

Kép

Kép
melcsike70

És ahhoz képest nagyon hamar megszülettél Tünci:) Kicsit anyukád is megkönnyebbült már.
Vendég

Melcsike, azt észrevetted, hogy az utóbbi két laptetőt elhappoltam előled?? 8)

És akkor mit fog alakítani a kicsi lány? Ez aranyos, hogy nem akar hernyó lenni:)

Na gyorsan bekeverem a lötyimet, még 1,5 litert meg kell innom ma...
Vendég

Huu az izgalomtól nem vettem észre. De nem baj tudod hogy nem haragszom meg érte, én nem vagyok irigy. :lol:

A Barci mandarin lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Na még ezt beteszem. Ezen most sikerült bőgnöm egy sort :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=O3Mi-9V9 ... re=related
Vendég

Mandarin, az tök jó :):)
Vendég

Boboka

Előbb pont ezt hallgattam meg a Boldogság gyere haza után. :cry: És én is sirtam. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Csak nem tudom hogy csinálok belőle kerek mandarint. Gondold el állandóan a tükör előtt áll és azt nézi, nincs e nagy hasa. Pedig olyan mint egy kis giliszta. Múltkor valaki azt mondta neki hogy még a borsó is meglátszik a hasában, bevolt pánikolva hogy tényleg nagy a hasa?

Kép

Kép
melcsike70

Jajj, azért ennyi idősen nehogy lelkizzen még emiatt egyemmeg:):)

Veszel egy nagy narancssárga anyagot, alul fölül begumizod, meg csinálsz rá vállpántot, a mellétől lefelé meg teszel bele sok sok szivacsot:):):)

Boboka kreatív?

Melcsi, téged sem akarlak ám elszomorítani a dallal, nekem sincs rossz kedvem, de ezek annyira szépek. Hiába, a magyar számoknak nagyon sok mondanivalója van...
Vendég

A Barci ha tehetné, belőlem is anorexiást csinálna komolyan. Mérges is vagyok rá, ha rájön ez a dolog, akkor is ennie kell.

Kép

Kép
melcsike70

Nem szomoritasz el vele, én szeretem hallgatni a szomorú dalokat, nem lesz tőle rossz kedvem, de segitenek emlékezni.

Kép

Kép
melcsike70

Még most kell odafigyelni rá, nehogy ennyire problémázzon ezeken a dolgokon, nehogy később baj legyen belőle. Most még egyen sokat, meg mozogjon sokat.
Vendég

Tényleg kreativ vagy Boboka! :lol: Majd valami ilyesmit lesz úgyis.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, aranyos vagy:)

Leda, megkaptam ám a képeket:) Nagyon vagány Barak:) és te is nagyon jól nézel ki rajta:)
Vendég

Mozogni mozog, mert hetente két edzése van rocky-zik, ha jó idő van hétvégén megy lovagolni, eddig úszott is, most meg lányfocira iratkozott be. Jó mély a szülők pénztárcája :x

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Megkaptad a képeket? Látod a kicsi Barakot , gyönyörü kis srác.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Én azt hiszem elköszönök, mert fél 6kor kelek. 6.50kor indul a vonatom. :(

Kép

Kép
melcsike70

Holnap akkor a megbeszéltek szerint, ha kések, hivlak úgyis, hogy ne várj rám. De ha a Blahára érek akkor is lehet rád csörgök. ok?

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Még ezt a verset fel kell tennem a kicsi Angyalkáinknak küldöm.

Tiszta Hold, csendes Szél
éj sötétje táncra kél
tündér szárnyán itt terem...
Aludj, aludj, Gyermekem...

Fényes Hold, kedves Szél
halld hát kicsim, mit mesél:
"Túl hegyeken, túl tengeren
birodalmát tündéreknek, ott lelem..."
Aludj, aludj, Életem...

Gyémánt Hold, könnyű Szél
ülj hátára és ne félj
szálljunk együtt messze, el...
Aludj, aludj, Kedvesem...

Csendes álmod, ó, be jó
vigyázzon rád Hold Anyó!
Kicsi szemed csukva már
selyem-lelked messze jár...

Piros ajkon álom kél...
röpítsd messze, pajkos Szél!
lássa mind, mit látni kell,
Tündérország oly közel...

Szállj, szállj, messze szállj
siess, Gyöngyöm, meg ne állj
szerelemre, boldogságra
új hazádban rátalálj...

Aludj, aludj, Gyermekem...
Aludj, aludj, Mindenem...
Aludj, aludj, Kedvesem...
Aludj, aludj, Életem...

holnap Ők is ott lesznek velünk.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Melcsike, én is megyek aludni:)

ok, akkor holnap csörgünk

Leda, gondolunk majd rád, és majd mi is küldjük a képeinket:)
Vendég

Olyan helyesek vagytok Lányok, ezzel az izgalommal teli készülődéssel! :D Mint egy csapat bakfis! :wink:
Jó találkát holnapra (vagyis mára)!
aarnika

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt! Már fel keltem és nem sokár indulok a vonatra, lányok eljött a nagy nap.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Hazaértem:) És már egy 10 perce keresem az usb kábelt a fényképezőhöz, és nem találom :twisted: Gyorsan akartam küldeni mindenkinek a képeket:)

Nagyon jó volt a mai találka, csak nagyon gyorsan elrepült sajna az a pár óra.

Leda, sokat gondoltunk rád, majd küldjük a képeket:)

Még megpróbálom életem párját rábeszélni, hogy maradjunk ma itthon, remélem sikerül, és akkor majd még tudok jönni:)

Remélem mindenki szerencsésen hazaér:)
Vendég

Boboka..

Most keltem :), rögtön megnéztem, hogy írtál e, gondoltam te leszel az első, aki a babanethez jut :).. annyira jó, hogy találkoztatok, biztos nagyon jól telt!!! mesélj egy kicsit.. a képeket nagyoooon várom.. és a többieket is a beszámolóval.. tetszett a hely mindenkinek?

Kép
leda2002

Szia Leda:)

Na meglett a kábel, már el is küldtem neked meg Tüncinek a képeket:)

A többiek e-mail címét nem tudom:( de amint megkülditek, nektek is mennek a képek:)

A hely jó volt, a kaja is finom volt (főleg Süti a félig nyers krumlival:( , de ezt leszámítva okés volt)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?