Jó reggelt kismamik!
Annus, nagyon jó lett a hajad! ez szines melír, ugye? Pocid is szépen nő!:) LÉgyszi írd be nekem a kövi vizsgálat dec 9 AFP és UH.
Mozza, bízz az orvosokban, tényleg tudják, hogy mit kell tenni! Egyébként hogy tudták meghatározni a baba vércsoportját? Ez felfoghatatlan számomra... Hepatitisz tesztet miért csináltattál? Az nem kötelező úgy tudom.
Ti mivel kenitek a pocakotokat?
Fabri, én is egyidős vagyok veled:)
Üdv Reni!
Hú, egy napon lesz lehet a szülinapjuk? ilyet sem hallottam még .. .
Én is 17+0-án megyek AFP-re. (Az én számításom szerint.) a doki szerint az még csak 16+0 mindegy végülis... méret alapján szerinte egy héttel kisebb terhesség, másnak pedig ugyanazzal a mérettel olyan idős, amit én gondolok. úgyhogy inkább mindíg a 2 között megyek a vizsikre, abból baj nem lesz:)
Anita, szépen gömbölyödsz, szuper a kép! Hú, Gérti lefogyott a pociban.. ilyen is létezik? Eszméletlen.... egyébként a lepényt hogy tudják megnézni, hogy rendesen funkcionál -e?
Rákérdeztem a dokimnál, hogy méhszájat is nézünk -e majd, ha megyek uh-ra, azt mondta, hogy azt UH-n ő látja, nem piszkál feleslegesen.
Nekem a kombináltra a dokim vette le a vért SK, amiért 5ezer ft-ot kért el. Egyébként szerződésben áll a kórház a sejtbankkal... sms-ben fognak értesíteni, amikor megnézhetem az eredményt a neten. Megvan a nagylaboreredményem, a vasam miatt izgultam, erre kiderült, hogy 28,9 és 28-ig jó:) Azt mondta a doki, hogy vigyázzak, ne menjek mágnes közelébe, mert odaragadok:)
Vannak eltérések a vérképemen, de azt mondta, hogy terhesen soha nem lesz tökéletes.
Kozmak, üdv itt! Nagyon megérdemled azt a babát! Jó, tetszett a megfogalmazásod a terápiát illetően....
Farkas, de jó neked, hogy vettetek le őssejtet az első babánál... nekem azt mondta a barátnőm, hogy mivel a hugának levették, aki nem is közös anyukától van, így abból ő si kaphat, ha gond lenne... lehet, hogy nem is kell levennetek? Csak jól mondta, orvosok a szülei... Nekem nem hiszem, hogy bele fog férni anyagilag... Talán részletre, majd meglátom.. Veszek lottót, hátha:) Olyan 200ezer ft, ugye?
Szofi, jó utat Prágában! Ezt nevezem! Mindíg is el szerettem volna menni, még nem sikerült...
Csadra, a Mammutban van a babavilág vagy milyen bolt, fent, a II-ben, és ott nagyon szuper gatyák vannak, 6000ft-ért. Kord, csinik, szuper passzéval, még szinesben is...
Edua, de szép nagy pocid van! Hú, nekem is ekkora lesz 15 hetesen?