Smith!
Nem bántódok meg, kérdezz nyugodtan...
Nálunk kissé más volt a helyzet.... én nem azért mentem félre, mert jött egy fiatalabb, sármosabb vagy éppen független és nem is a szerelem vitt el....
Mi öltük egymást nap mint nap. Mindketten tudtuk és meg is beszéltük többször, ha éppen nyugodt perce volt az exnek, hogy a házasságunk menthetetlen. Vagyis ő maradt volna, mert mindig megigérte, hogy megváltozik. De ez általában 1-2 hétig tartott, aztán minden maradt a régiben.
Ami engem odavitt, hogy kidobjam és ha megy, ha marad, keressek valakit:
- a szex borzalmas volt, csak magára gondolt, én csak egy darab valami voltam, akit néhanapján meghúzott
- a fizetés min. felét lenyelte, hazudozott, hogy levontak belőle ezért és azért, elhagyta, kölcsönadott, stb... minden hónapban volt vmi magyarázat
- a gyerekeket magasról lesz@rta, nem foglalkozott velük, de annyit igen, ha nem fogadott szót az a szerencsétlen gyerek, már kapta is a pofont, anélkül, hogy először rászólt volna
- igénytelen volt, holott én nagyon odafigyeltem a külsőmre, fodrászhoz, kozmetikushoz jártam, otthon is csinos voltam
- majd egyszer unokatesómnak elszólta magát, amikor együtt dolgoztak, hogy milyen jó lesz a lóvé, amit kap ott pluszban, mert tudja, drágák a k....vák (pedig akkor még egészen türhető volt a kapcsolatunk, ez hidegzuhany volt)
Szóval ezek voltak a fő okok.
DE! Én meg is mondtam neki, ha nem változtat a magatartásán, az igénytelenségén és az önzésén, keresek olyan pasit (még ha csak szerető is) aki nem ilyen és legalább arra az egy-két órára nőnek néz. Ekkor volt egy kijelentése: ugyanmár, kinek kellenél te, ne nevettesd már ki magad! Megkérdeztem, hogy ezt komolyan mondta-e és nem fél attól, hogy csakazértis meg fogom mutatni, igenis van, akinek kellek?? Azt mondta nem és nem is érdekli, mit csinálok.
Hónapokon belül jött egy pasi, akinek addigis tetszettem, de nem kezdeményezett, mert látta, ott a család, a gyerekek a férj. Amikor beszélgettünk, elmondtam, mennyire érdeklem a férjemet.
Találkozgattunk és engem mintha kicseréltek volna. Ha megkérdezte a férjem, hova megyek, mondtam, hogy randira. Röhögött egyet és ennyi....
De mindez idő alatt már ki volt adva az útja, csak kényelmes volt neki, hogy nálam nem kell albérletet fizetnie, van kaja, tiszta ruha. Aztán egyszer meglátott, ahogy kiszálltam a másik pasi kocsijából és akkora örjöngést csapott otthon, hogy hihetetlen. Mondtam neki, hogy nem értem, mit örjöng, hiszen megmondtam és tudta, máshoz megyek, s azt mondta, nem érdekli... akkor??? Most hirtelen igen?? Közölte, hogy nem gondolta, hogy van olyan hülye pasi rajta kivül, akinek kellek.... haha, hiszen neki sem kellettem, mert ejtett magasról rám. Megmondtam, menjen el, de egy héten belül és beadom a válópert. Nem ment.... felhozta a nyitott házasság dolgot, hogy mindketten csináljunk amit akarunk és nem egymással, csak egymás mellett éljünk...évekig húztuk... csak a gyerekek miatt tettem... aztán egy nap teljesen kiborult a bili és kiraktam a cuccaival együtt. Akkor már senkim nem volt (pasi), de ettől függetlenül sem tudtam megtűrni magam mellett. Hazudozott egyfolytában itthon, mint később kiderült, a munkatársainak olyanokat mondott, hogy a hajam szála az égnek állt.
- hogy ő mennyire utál engem
- milyen szar velem a szex (pedig akkor már kb. egy éve nem volt)
- minden nap másik pasim van
- nem foglalkozok a gyerekekkel
- ő el akar költözni tőlünk, mert velem nem lehet együtt élni
Mindezekután itthon meg tette a jópofit, de néha kibújt belőle az igazi énje és voltam én minden, csak jóasszony nem.... egyszer a fejéhez vágtam, amikor az egész havi fizetést "elhagyta", hogy persze, ne nézzen hülyének, mesélje már inkább el, hogy milyen volt a k...vájánál... közölte, hogy fantasztikus. Megkérdeztem, hogy tényleg ott volt? Mondta, hogy ja, de semmi közöm hozzá! És szerinte ahhoz sem volt, hogy kaja helyett mást "vett" a fizetésből.
No comment....
Hosszúra sikeredett, bocsánat.... szóval ez volt az én exem....
Ezért nem tudom a harmadik szemszögéből megértően látni a dolgokat...
Bonyolult volt a házasságom 7 éve, nehéz igy összeszedni, hogy érthető legyen, mit miért tettem...
ha kérdésed van, szivesen válaszolok és nem sértődök, nem bántódok meg!
De én nem gondolom, hogy szétszedtem a családomat, mert találkozgattam egy másik pasival.... és én nem hagytam ott a gyerekeimet, nem szórakoztam el a pénzem, nekem ők voltak az elsők.... én egyetlen férfiért sem tudnám elhagyni a fiaimat! A gyerekek nálunk csak rám számithatnak, az apjuk most sem foglalkozik velük.... hetente egyszer 1-2 órára elviszi őket a játszótérre, aztán rohan tovább, mert neki mindig dolga van... pedig kéthetente a hétvége az övé lenne, de nem erőlteti magát annyira, hogy velük legyen... egyszerüen nem érdeklik a fiúk annyira, hogy 1-2 óránál többet eltöltsön velük... pedig ők ragaszkodnának...