Sikerült nagyjából visszaolvasnom hétfőtől..
Twist: Úgy láttam érdeklődtél a lombik költségéről. Nekem is long protokoll volt, kb. 130e körüli összeget hagytunk a gyógyszertárban, de megmaradt majdnem egy teljes 900 egységes Gonal-F tollam, amit sikerült eladnom 18e-ért, ha ezt levonom, akkor 110e a vége.
Korán tesztelsz Te lány! Nem szabad türelmetlenkedni! Tudom nehéz.. Mennek a drukkjaim! ++++++++
Zsuzska: Örülök, hogy jók lettek az eredményeid!
Biztos a pihenés is hozzájárult! Sajnálom, hogy nem jött össze a terhestorna, de majd legközelebb.
Monic: De szuper!
Milyen nagy fiú már Danika, de még növögessen csak legalább még ötször ekkorára! Tök jó lehet nálatok a szülésfelkészítő-terhestorna. Örülök, hogy elvándorolt jó helyre a lepényed, és nyugodt szívvel csinálhatod a tornát.
Én is szeretnék majd menni ilyesmire, meg is kérdezem majd a védőnénimet.
Némóka, Nellike: Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
Némóka: Nagyon ari a kisNémó!
Hol voltatok 4D-n? Sajnálom, hogy a tegnapi napod olyan rosszul alakult, cukor
Évi: Örülök, hogy a kellemetlenségektől eltekintve minden rendben Veled! Márcsak 2 hónapot kell kibírnod egyben!
Linácska: Drukk, hogy hétfőn legyen inszem! ++++++++
Dituli: Én felvételről néztem meg a Sejtjeinket, így meg tudtam állítani, amikor a sírástól már nem láttam.
Nagyon megható..
Hú, de sokat csevegtetek a horoszkópokról. Mi a férjemmel mindketten bakok vagyunk, ha jól kalkulált a program, akkor nekem mérleg, a férjemnek skorpió aszcendens. Nem tudom, hogy erről a párosításról miket írnak, de mi már lassan egy évtizede jól megvagyunk, veszekedni sem szoktunk komolyan.
Igazából egyikünk sem hisz a horoszkópok szerinti jellemábrázolásokban.
Velem mostanában nem történt semmi különös. Kedden levettek 4 kémcső vért, majd jövő hét csütörtökön megyek az eredményért, mert az AFP csak akkorra lesz meg. Hétfőn megyek a védőnénihez, az enyém szerencsére nagyon-nagyon kedves, aranyos, a héten még fel is hívott, hogy hogy vagyok.
Jah, meg még egy újdonság.
Vettem egy kismamanacit, tök kényelmes.