Új privát üzeneted érkezett!

Enikő! Én sem tudom már idejét sem, hogy mikor volt utoljára terpeszem... Kezdem utálni, hogy minden most jön ki rajtam! :evil:
sinaszi

Sina! Csak bőrkontaktussal fertőz. Van veszélyes típusa, ami a nemi szerven jelenik meg. Nomármost, ha kedvesed meg tudja állni, hogy most nem nyalogatja a pofidat és utána rögtön mást :oops: , akkor tuti nem jut tovább a kórság.
Én mézzel szoktam bekenni - a Zovirax ilyenkor ellenjavallt - és 3-4 nap alatt elmúlik.

Kép
zölddisznó

...ja, és csak addig fertőz, amíg hólyagos, nedvedzik. (Amúgy marhára kis nyonyó vírus, szabad levegőn nagyon hamar kinyiffan)

Kép
zölddisznó

...és még van egy kenőcs, amit szabad, a Lassar-pasta.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Egész eddig rossz volt a net...

Sina nekem is volt herpeszem a terhesség alatt nem is egyszer. Lázra, napra nekem mindig előjön... sajna, én vettem ilyen tapaszt, amit reklámoznak és nagyon jó. Pár nap alatt meggyógyult.

Zöldi nem úgy van, ha valakiben benne van a vírus, az nem veszélyes a babára, de ha először jön ki rajta akkor igen? Mert valahol ezt olvastam. Nekem nem is tudom hányféleképpen próbálták meg gyógyítani, jobban mondva kezelni, mert ezt kiírtani nem tudják...
Lézer, gyógyszerek, kenőcs, krém, cseppek...

Úgy néz ki a babaolaj jót tett a köldökömnek, mert alábbhagyott a viszketés. Már mindent kipróbáltam a gyógyszertári kenőcsöt is. Most maradok az olajnál, remélem jó lesz!

Sarmon köszi az együttérzést... :wink:

Jaj most ettem meg egy hatalmas adag madártejet, mi lesz velem a jövő héten a mázsáláskor... már előre félek....
Borzasztóan kívánom az édességet, egész nap ennék... nem lesz ennek jó vége! :cry:

Kép

Kép
dcili81

Zöldi! Köszönjük az infókat!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Suzy az uram engem katicabogárnak hív, olyannak mint akit hanyattfordítottak és próbál visszafordulni..., kedves nem?

Kép

Kép
dcili81

Halihó!

Sarmi: jót kacarásztam a "gyűjteményeden"...

Tegnap (ma) sikerült 1/4 2-kor lefeküdni úgy, hogy "Olvasok még 2 oldalt, hogy könnyebben elaludjak...", aztán 1/2 3-kor ébredtem meg leoltani a lámpát. Jót beszélgettünk, bár apáék betoltak ketten egy üveg whisky-t aztán én már csak röhögtem rajtuk vagy a lelkizésüket hallgattam. :lol: :lol:

11-kor keltem, és kitaláltam, hogy karira csinálok apának egy "filmet" rólunk meg a terhességről meg kicsikristófról (tavalyra kapott egyet az esküvőig bezárólag, ez most a 2. rész lesz :D), úgyhogy egész idáig ezzel kapcsolatban böngésztem dolgokat, már tudok DVD formátumból avi-t csinálni, aztán abból kivágni részeket meg ilyenek... Remélem, jól fog sikerülni...

Közben azon parázok, hogy elmúljon a hülye aranyerem, mert a szüléskor úgyis kijönne, és mivel már megvan, nem tudom, hova romolhat még a dolog. :cry: :cry:

Kép

Kép
gabilany79

Friss kép:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Cili! Az 1-es típusú virus - ami az ajak és a bőr herpeszét okozza - az nem veszélyes akkor sem, max. ha már olyan kiterjedésű, hogy a vérkeringés elszállította testszerte a kórokozót. DE! akkor is max. 1. trimeszterben vetélést okozhat (mint minden vírusos fertőzés) 3-ban már csak koraszülést. De hangsúlyozom, csak akkor, ha nagyon durva a fertőzés.
Sinának tuti nem ez az első, mert úgy írta, mintha már többször lett volna neki.

Enikő! A dolgozó népet szolgálom! ;)

Kép
zölddisznó

Akkor jó, megnyugodtam. Egyébként nekem is nemrég múlt el egymás után volt 2x, nagyon randa egy valamik voltak...

Nagyon elkezdett gyömöszölni a kisfiam... :lol: , itt volt az ideje, mert egész délelőtt csendben volt....

Kép

Kép
dcili81

Huu, mennyit irtatok, mindjárt visszaolvasok :D

Most jöttem a klinikáról, levettek a kenetet a tenyésztéshez. Kicsit megijesztett a néni a mennyiség meg a szin miatt.. :( Bocsi hogy igy részletezem :oops:

Lehet valami olyan ebben ami jelenleg a babát veszélyeztetheti? Vagy bármit találnak az olyan amire antibiotikumot adnak, mert szüléskor lehet gáz?

Babát megvédi a burok, és a zárt méhszáj? :?:

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf! Ha gomba, akkor semmi veszély, ha baci, akkor az antibigyó Lajoskát is védi, és nagy valószínűséggel szülésig kikezelődik - ha nem, akkor kapsz szülés közben is infúzióban gyógyszert. A baci okozta fertőzés a zárt méhszájon át is fel tud szállni, és gyulladást okozni, de annak is max. koraszülés lehetett volna a következménye, olyat meg te már nem tudsz!
Milyen néni vette le?

Kép
zölddisznó

Jajj elfáradtam...
az egész ház csillog,gyúrtam lekváros gombócot,behordtam az összes muskátlit,meg leandert,a szobanövényeimet mind lezuhanyoztattam...hú de elfáradtam... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili!
Katicabogár se rossz!!! Kép
susy75

Sarmi! Ja, ezt írta fel a dokid, ugye? ;) És még gyúrtá' is vazze!?
Én is 10 perce végeztem a csillogáscsinálással! Zuhi, és indulok bótba, meg sétálni. Tele vagyok enerdzsivel.

Kép
zölddisznó

Zöldi, köszi az infot!

Aki ott ült kinnt a pultban az ambulancián. Nagyon kedves volt és ovatos, bár az elején mufurcnak tünt.
Azt mondta, ha gáz van, és valami olyan van benne, az azt jelenti, hogy elfolyik a magzatviz....
Na az nem volt még, azt tuti észrevenném..
:shock:

Akkor olyan valami nem lehet ami a fejlődését veszélyezteti?

Én mondtam már legutóbb is a dokinak (hetekkel ezelőtt) hogy van ilyen, azt mondta ezt várjuk meg, mi lesz az eredménye ennek :(
Már rég kezelhetnénk...

Már megint aggodhatnékom van ugy latszik :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok lányok!

Zsiráf! Milyen váladék volt? Csak azért kérdezem, hogy nekem sem éppem normál mennyiségű. Egyszer menetközben volt egy gombás fertőzésem, de azon kívül semmi. Pedig nálam is csekkoltak vagy négyszer már. Most utoljára a streptoval együtt.... kivi vagyok az eredményre.

Lányok... úgy tűnik hőemelkedéssel küszködök... mikor kell elkezdeni lázat csillapítani? Nem szeretném, ha a kismanónak baja lenne...

Sármi, Zöldi! Ilyenkor szokott fészekrakás lenni.....

most mennem kell lábat enni...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

[quote]A írta:zt mondta, ha gáz van, és valami olyan van benne, az azt jelenti, hogy elfolyik a magzatviz....

Jó nagy baromságot mondott!!!

Fejlődési rendellenességet még az első trimeszterben sem okoz. Pláne most!

Gabi lejány! Megvettem a hordozókendő anyagát. Szerintem tök szuper! Mindjárt lefotózom. Addig találd ki, hogy milyen méret kell neked!
www.bababolt.com/index.php?/hordozokend ... -kend.html

Kép
zölddisznó

BKati, Privi ment!

a Védőnéni azt mondta csak 38 felett vegyek be lazcsillapitot amikor hétvégén gyomorrontim volt...

Kép
Kép
zsiraf8

Köszi Zöldi dokinéni,

Akkor akármi is van, megnyugodhatok? A terhesség alatt most nézik nézik nálam először... :oops:
Max kapok majd valamit, hogy szülésre elmuljon?

Kép
Kép
zsiraf8

Kati!
Ez csak sima takarnya volt nálam!
Hőt ugyanúgy kell csillapítani, mint ha nem lennél babás, 38 felett mindenképp, de 37,5-nél elkezdheted a langyi fürdőt, 38-nál (ami nem lesz) priznic, és ha negyed órán belül nem hat, akkor lázcsillapító! tesóm on-line rendelésén tudtam meg ezeket az okosságokat, csak most, csak neked! :)
A váladék ilyenkor már sokaknál nem normál mennyiségű, de ha áttetsző/fehér és nem büdi, akkor nagy gond nem lehet.

Kép
zölddisznó

Így van Zsiráfom! Max akkor okozna problémát, ha szüléskor fertőződne a kislala. De addig simán kikezelik, de ha neadjisten nincs rá elég idő - mert előbb van kedve kibújni - akkor majd ő is kap egy kis antibigyót. Koraszülést meg csak nagyon elhanyagolt, kiterjedt gyulladás esetén okozhat, aminek lennének tünetei. (fájdalom, bő, büdi zöldessárgás - jó étvágyatavacsorázóknak - folyás...)

Kép
zölddisznó

Zöldi, küldtem privit, köszi :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Zöldi, Cili! Köszi az infokat és a megnyugtatást. Valóban nem most lett először herpeszem. Sajna nagyon hajlamos vagyok rá, de megnyugtattatok. Viszont. A mai napon olyan szinten lejjebb szállt a pocakom, hogy kezdek parázni...

Majd apával mindjárt fotóztatok....
sinaszi

Sziasztok!

Most jövök a dokitól. Úgy örülök, minden rendben!

Domonkos már 2900 gramm. Koponyavégű fekvésben fekszik. Jó a flow, átlagos magzatvíz, mellső placenta. Méhnyak megrövidült, méhszáj zárt.

Megkérdeztem a mozgásos táblázatról. Azt mondta ekkora hülyeséget még nem is hallott.

manna
mannababoca

Kép Kép Kép

Aki kér még most szóljon! Ma hozták az anyagot az "óóccsómétráruba" és az én méretemben kb 1000.- Ft-ból meg tudom varrni annak, aki szeretné. (+egy sör...kizárólag a tejtermelés serkentése érdekében ;)

Kép
zölddisznó

Tehát pocakfotó:

Kép

Kép
sinaszi

Cili pocak is hasonló oldalról...
sinaszi

Nektek nem tűnik úgy mintha megállt volna az idő!? Olyan lassan ttelnek a napok...
sinaszi

Manna! Domonkos sem lesz kicsi! :)
Grat a jó eredményekhez!
sinaszi

Hová tűnt mindenki???
sinaszi

hahó!

Cili, sina:

hát én mingyá szülök, de a ti hasatok már most nagyobb :roll: remélem téleg akkora az a baba bennem mint mondják..

most már kezdem hinni, h kihuzom keddig (akkor betöltöm a 38.hetet) és már én fogom várni h szüljek. nem hittem h kihuzom idáig (sztem a doki sem) azt mondta hétfőn h szerencsénk volt:)most esett le sztem róla is a nagy kő:) kivi leszek megcsinálja-e hétfőn a 38 hetes uht és miket mér rajta, nekem még méhlepányt sse néztek soha.
Nemtom mennyit nyilhattam hétfő óta, de szabályosan érzem ahogy ott kaparászik a lányzó és ah nyilik tovább :shock: ezt lehet érezni, v csak félreérzem?

vki nem tudja h magzatvizet mikor nézik először és hogyan? az fáj? stb.

remélm hétfőn nem vérzek be megint ha megvizsgál.

hú de sok aggodalmam van megint, bocsi h igy bezuditottam!
látom, h ti sem uncsiztok sajna, láz, jóslók, meg mindenfélék..remélem már hamar túlleszünk az egészen és csak nevetünk majd utólag mind:)

már berendeztem majdnem 100%ra a Regi szobáját, még a szekrényt várjuk a falra, holnap fotózok!

Andy

Kép
andy30

hahó!

Cili, sina:

hát én mingyá szülök, de a ti hasatok már most nagyobb :roll: remélem téleg akkora az a baba bennem mint mondják..

most már kezdem hinni, h kihuzom keddig (akkor betöltöm a 38.hetet) és már én fogom várni h szüljek. nem hittem h kihuzom idáig (sztem a doki sem) azt mondta hétfőn h szerencsénk volt:)most esett le sztem róla is a nagy kő:) kivi leszek megcsinálja-e hétfőn a 38 hetes uht és miket mér rajta, nekem még méhlepányt sse néztek soha.
Nemtom mennyit nyilhattam hétfő óta, de szabályosan érzem ahogy ott kaparászik a lányzó és ah nyilik tovább :shock: ezt lehet érezni, v csak félreérzem?

látom, h ti sem uncsiztok sajna, láz, jóslók, meg mindenfélék..remélem már hamar túlleszünk az egészen és csak nevetünk majd utólag mind:)

már berendeztem majdnem 100%ra a Regi szobáját, még a szekrényt várjuk a falra, holnap fotózok!

Andy

Kép
andy30

hahó!

Cili, sina:

Andy

Kép
andy30

hahó!

Cili, sina:

Andy

Kép
andy30

hahó!

Cili, sina:

Andy

Kép
andy30

hahó!

Cili, sina:

Andy

Kép
andy30

Huh!

Kép
zölddisznó

Sina!
Èn annyira nem tudom megállapítani, hogy lejjebb van e!! :roll:
Még a sajátoméról sem!!! :oops: :oops: :oops:

Andy!
Most már ne parázz!!!!!!!!!!! Nyugi!!! :lol: :lol: :lol:
Szerintem azt nem lehet érezni ha nyílsz!

Manna!
Dokid mondta mennyi a méhnyak? :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.11.14 20:53-kor.
susy75

Zöldi! Én is kérek szépen egyet, ha lehet!
Te láttad a clexane papírján, hogy ennek használata során az epidurál és a spinális érzéstelenítés ellenjavallt?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sinaszi! Szép nagy pocak! Tényleg nem látszik rajtad az a 17 kg!

Andi! Ne aggódj! Mostmár minden rendben lesz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nem bírom abbahagyni a röhögést... visszaolvastam a hozzászólásokat, és megakadt a szemem Andy-n.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , több mint mókás!

Most hozta meg a párom a kiságyat holnap "berendezem", már alig várom!

Sina totál egyforma a pocak!!!! Ja igen és utólag nagyon boldog névnapot! Sina nekem meg éppen az ellenkezője, azt veszem észre, hogy megnt eltelt egy hét és egyre közelebb a cél.....

Kép

Kép
dcili81

Enikő! Méretet kérek, és már varrom is!
Hol látod te ezt a papíron?

Kép
zölddisznó

Zöldi: akkor küldhetem én is priviben a méreteket? :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Jöhetnek a méretek!
Mindjárt kezdek varrni!

Kép
zölddisznó

Sina! Ma megsétáltattam a family kártyádat, de elfelejtettem, hogy pénteken előbb zár a posta. Bocsi, de csak hétfőn adom fel! :oops:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Pontosan milyen méretek kellenek?
A tájékoztatót nem jól olvastam! Nem ellenjavallt, hanem fokozott elővigyázatosságot és ellenőrzést igényel! Ahogy szétnyitod az első oldalon van. Ha véletlenül izomba megy, az mit okoz, mert mindenhol figyelmeztet, hogy izomba szigorúan tilos, de nem írják miért?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jaja, Enikő, azt megtaláltam. Nem tom, mi van, ha izomba adod, de hát ne add, és akkor nem tudod meg te sem! ;)

Méreteket belinkeltem fent (ezen a lapon) a 17.28-as hozzászólásban. Azon a weblapon megtalálod a táblázatot hozzá.

Kép
zölddisznó

Eddig tartott, míg újra be tudtam lépni az oldalra... :evil:

A lényeg, hogy sikerült!

Zöldi! Ne hülyéskedj! Nem gond! Küldöd, amikor a kismama-amnézia engedi! :lol: (Én kértem szivességet, hogy haragudnék!??)

Cili! Köszi a köszöntést! :) Irigyellek, hogy Neked gyorsan telik az idő! :cry:

Andy! nem a méret a lényeg! Lehet, hogy kisebb a pocakod, a pocaklakód mégis nagyobb lesz, mint a miénk! Ne izgulj! Téfged is irigyellek, hogy ilyen elöl jársz már! :wink:
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?