Új privát üzeneted érkezett!

Boboka nagyon ügyi!!!
Ugyi???? :lol: :lol:

Tünci még most tesz-vesz,de addig is mókázik egyet!
Ismeritek a csiga-biga gyere ki dalt???
ugyanaz, jogásznyelven:

Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
tünci28

Boboka

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Ugyi milyen ügyi? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, marha jó a csiga bigás :lol: :lol:

Melcsike, ok lesz ott a mekinél a blahán?
Vendég

Ma 10 órakor lenne a kis cseppem 5 hónapos :cry:

Épp néztem, hogy Kisanyácska Andrisa 07.27-én lett kicsi Angyalka, Lackó meg 06.27-én született.
Vendég

Boboka... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci, írtad tegnap, hogy kb. három kiírt időpontod volt :cry:
Vendég

Lányok, mondtam tegnap előtt, hogy hívatok még elő képeket, de nem volt rá időm, úgyhogy csak egy-két esküvői képet viszek magunkról Lackón kívül.

Tünci, múltkor mondtam, hogy viszem a babás könyvet. Az végül is nem terhes napló, hanem amikor megszületik a baba abba kell beleírni a súlyt stb. Az is jó lesz?
Vendég

Kész lett az új irodám.
Szép aranyvessző színe lett, jövő héten a bútorokat is beszerelik, jaj de jó.

Örülök, remélem nem sokáig kell benne ülni. :D

Betti
Kép
betti0412

Meg a laminát padlót rakják még le, aztán majd jön az irigység, hogy nekem van a legmenőbb irodám.
(És most tényleg)

Betti
Kép
betti0412

Betti, tök jó :lol:

Majd készíts róla fényképeket, hogy otthon tudd nézegetni, mert itt tényleg nem sokat fogod :lol:
Vendég

Kétszer ment el...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 11:59-kor.
Vendég

Boboka!

Igen tegnapi volt az első kiírt napom, a vonalzóm is olyan volt..de aztán előre tették két héttel az uh miatt..ma regge lbetettem a régi vonalzóm és azt írja,hogy:Lehet, hogy ma születek?
:cry:
Tegnap egész nap igyekeztem nem erre gondolni, aztán megláttam, hogy a zsebnoteszembe is beírtam, hogy a szülés számított napja.. :cry:
kiradíroztam.

Betti!
Ha minden igaz, már csak másfél hónapot leszel ott!
Addig is próbálj ne idegeskedni, emrt az tényleg nem lesz jó!!!

KépKépKép
tünci28

Rosszul is érzem magam miatta.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Annyira drukkolok neked hogy minden jól sikerüljön és legyen gyorsan kis tesó. Ő majd veled együtt fog mindig gondolni Franciskára és együtt fogjátok ápolni az Ő emlékét. Mert a kis tesót, neked kell rá megtanitani.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Én is közeledek hozzá. Nem várom a Mikulást, mert Ő hozta volna Bogikát. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, zsebnotesz, aranyos :wink:

Én is beleírtam mikor a doki kiszámolta az időpontot, ha a Jó Isten is úgy akarja szeptember 27-én megszületünk. Hát a Jó Isten másként akarta...

Betti, december közepe vagy vége felé kezditek?

Azt hiszem ennyi munka miatt nyugodtan megérdemelsz, ha csak 1,5 hónapra is egy szép irodát :wink: Aki még ilyet szeretne tessék annyit melóznia mint te:)
Vendég

Kisanyácska írt egy üzit (amire már csak délután tudok válaszolni, mert nincs feltöltve a telóm), hogy lehet, hogy ma már nem jut net közelbe, de holnap ott lesz az étteremnél, és nagyon puszil mindenkit :)
Vendég

Ja, és már pesten van, ezek szerint kapott jegyet:):):)

Olyan jó fejek ezek a bárgyú figurák a találkozós vonalzón :lol:
Vendég

Leda!
Jók a képek.

Mindenkit visszajelöltem, aki bejelölt!

Ha mindenki tök hamar odaér, lehet én is hamarabbi vonattal megyek.
Majd meglátom.

Betti
Kép
betti0412

Betti, tudsz aludni a vonaton:) Kb. 8 órás vonattal kellene indulnod, hogy 11-re fent legyél?
Vendég

Én még mindig nem kaptam semmit:(

Betti, priviben elküldöm az e-mail címem, átküldöd Leda képeit?
Vendég

Boboka
A 8.45-el 11.15-re vagyok fent, az étteremnél 4.-el kb délre. Meg kell néznem melyik megállónál kell leszálnom.

Betti
Kép
betti0412

látom mindenki nagy munkában van!

Még én is főzök a fiúknak holnapra, mert az udvaron dolgoznak, meg válogatok képeket,kár hogy az újakból már nem tudok előhívni.

később benézek, hátha addigra előkerültök! :D
tünci28

Sziasztok!

Boboka

Ha olvasod igen nekem jó az is végül is én semmit nem ismerek ott. Úgyhogy tök mindegy hova megyek. Még életemben nem jártam a Blahán, csak tévében hallottam róla. Csak meglátom a kék szállodát meg a mekit. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Igazából most olvastam vissza igazából a mait, mert csak mindig csak gyorsan benézegettem.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

De jó hogy irtad még nekem is kell képeket kiszedegetnem az albumokból.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Jaj azt meg el is felejtettem, hogy én nem jöttem rá, hogyan tudom használni azt a videókészitőt. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,ha lesz időm alaposan belemélyedni, akkor majd elmagyarázom részletesen, jó,
Nem felejtem el, csak mostanában nincs időm,mert próbálgatni kell,másképp én se tudom, de olyan nincs ,hogy enm megy!!! :lol:
tünci28

Tünci OK! Jaj nem is gondoltam, hogy most azonnal akarom megcsinálni, csak megirtam hogy egyenlőre még nem hoztam ki sokat belőle.

Odáig eljutottam képeket be tudtam helyezni aztán ennyi.

Meg az a is rossz hogy a telefonomon készitett videót nem tudom hanggal lejátszani, valahogy majd át kell alakitani. Mert attól félek, hogy elveszik a telóról és hanggal csak ott van meg. Majd csak lesz belőle egyszer valami. Ezen ne törd a fejed. :wink: Csak megirtam hol tartok vele.

Kép

Kép
melcsike70

Majd később jövök lányok, mert még készülődnöm kell holnapra, hamar eltelik az este és korán kelek.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka bocs :oops: .. annyira zizi voltam már este itt a nagy küldésben. válogatásban. hogy végül lemradtál.. olyan álmos voltam már, bezuhantam az ágyba.. elküldte valaki neked? ha nem küldöm, de nem akarom, hogy 2xer legyen meg..

de izgi nektek.. reggel találkoztok :( . lehet meggondolom magam és én is oda ugrok :D

na megyek tejet melegíteni, mert valaki, nem mondom a nevét követelőzik..

Kép
leda2002

Sziasztok!

Na lemondtam a nőgyógyászt délután.... Nagyon fájt a fejem, nem tudtam elmenni. Most kerültem olyan állapotba, hogy már ülni tudok fej sajgás nélkül:) Így anyuékhoz se mentünk. De legalább holnap tudok kb. 8-ig aludni:)

Egész héten paráztam a nőgyógyász miatt. Nem vagyok normális. Még 5 hónappal ezelőttig havonta mentem, tök természetes volt, hogy vizsgálnak, most meg tiszta ideg voltam miatta. December közepére kértem időpontot...

Leda, nem kaptam még meg, úgyhogy várom:)
Vendég

Boboka!
na tessék kár volt úgy izgulni!

úúú,most jutottak eszembe megint a képek,na most válogatok!
tünci28

Én már válogattam képeket. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Pihend ki magad holnapra.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek mert a 7 éves pizzát kiván és meg kell csinálnom neki.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Azért ha még sem tudsz odaugrani hozzánk, akkor gondolatban velünk leszel. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Most már jól vagyok hál istennek:)

Leugrok a boltba, aztán vacsi, utána még jövök:)

Lányok, akkor mindenki tud mindent a holnappal kapcsolatban, ugye?

Betti, szerintem baross utcai megálló a neve, ahol le kell szállnod.
Vendég

Hellóóóóóóó!

olyan izgi-bizgibe vagyok!!! várom már a holnapot :lol: :lol: :lol:

Akkor blaha meki elött????
Mikor???
sütõtök

Sziasztok!
Talán a már hallottatok rólam, Ildi vagyok, és sorstársatok! Valamint nem túl ügyes a fórumozásban! Anditól kaptam a fórum nevét, ezért látogattalak meg benneteket, meg talán segíthetünk is egymásnak...
tildi78

Betti!

megjelölsz??
Küldöm a cuccost.
sütõtök

Szia Ildi!!

Várunk szeretettel!
Gyere nyugodtan!
sütõtök

Köszönöm!
De azt hiszem most mennem is kell, mert fürdetnem kell 3 gyereket! Utána meg azt hiszem a férjem kéri a gépet, és én is kezdek álmosodni!
tildi78

Szia Ildi,már vártunk, gyere, ha tudsz!

Holnap csak este leszünk,mert mnid egy kupacban töltjük a napot!!

Jelentem képek kiválogatva,férjecskének étel megfőzve, kutya-macska etetve!
Még vasalnom kell egy hatalmas halom ruhát!

Mostmár én is izgulok!!! :wink:

KépKépKép
tünci28

Szia tildi!

Örülök hogy sikerült megtalálnod minket. Én vagyok Bogi anyuka. Itt ezen a néven vagyok fenn. Tudod itt azért kell egy kis inkognitó, mert elég nyilvános a topikunk és bárki bele tud olvasni.

Kép

Kép
melcsike70

Sütőtök

Nekem kb. fél 10-kor ér be a vonatom és onnan a metróval mig odaérek nem tudom mennyi idő, de bizom benne 10körül odaérek.

Kép

Kép
melcsike70

Tildi!

Küldtem e-mailt neked. És mégegyszer szeretettel üdvözöllek, a tapasztalataid számunkra épitő lesz biztos, és szerintem mi is tudunk neked segiteni, mert itt mindent elmondhatsz nekünk lehet még benned is maradtak olyan gondolatok, amiket nem tudtál kivel megbeszélni.

Kép

Kép
melcsike70

Bobokának emailje érkezett!

Kép
leda2002

Na, kb. 45 perce próbálok belépni...

Szia Tildi!
Jó, hogy megtaláltál minket:)

Tünci, találtam egy nagyon - nagyon szép számot. Kicsit olyan, mintha neked írták volna. Egy kicsit szomorú, neked meg pláne lehet, hogy az lesz, de nagyon szép.

Belinkelhetem ide? Előre is bocsi, tuti sírás lesz a vége, de ezt hallanod kell. De ígérd meg, hogy nem keseredsz el :cry:

http://video.google.com/videosearch?q=s ... le&start=0
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?