Új privát üzeneted érkezett!

Hú Niki! Akkor ma meglesz az élménybeszámolós a kislányodtól... megvan az esti progid asszem... mi sorompózunk egész nap :)

Szia Bébic! Végre előkerültél te is! Ami az NST-t illeti, itt egyáltalán nem csinálnak. És biztosan nagyon hamar túl leszel rajta és kisbabádat ölelgetheted.... :) Drukkolunk majd 1-én!

Erika! Sajnálom, hogy neked is ilyen rossz most minden... de neked is azt mondom, kitartást vihar után csak jön a napsütés!!!!!

Mushi! hogy vagy az utsó napon ? Gondolom elhavazva....

Manna! Zenekedvelp lesz a baba! :)

Laura! Gratulálok a jóeredményekhez! Szép a pocak! Na és 4 kg! Szuper vagy szeles mama!

Cili! Kitartás... legalább is ezt szoktam mondogatni, amikor nem tudok a fájdalomtól megmozdulni ....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

kati. koszi kerdesed. eppen 5 perc szunetet tartok. elegge sok a tennivalo, de mar ott tartok, hogy amit nem tudok megcsinalni azt hagyom a fenebe.
amugy is nagyon csalodott vagyok, mert amikor valaki elmegy a szallodabol (orokre, szulni stb) akkor szoktak csinalni egy kis bucsuztatot f3-3 korul, amikor is muszakvaltas van. szoktak adni viragot vagy valami aprosagot. megkoszonik a munkajat stb. na nekem semmi ilyen nem volt. csalodott vagyok. torom kezem labam, hogy minden kesz legyen, ok meg erre sem kepesek. most mar befejezem, amit elkezdtem, mert en ugy jobban erzem magam, ha tudom, hogy megtettem mindent. az meg a kollegakrol allit ki bizonyitvanyt, hogy meg csak el sem koszonnek.de akkor is szarul esik. ne haragudjatok, hogy kipanaszkodom magam.

KépKép
KépKép
mush589

Sina!
Nagyon szép a pocakod! Szemből olyan, mint egy nagy mosolygós száj. :-D Az a 17,5 kiló meg csak pocakra jött rád, teljesen jó!!!

Bkatalin!
Ez a hagymás terápia elég undi! :? Kíváncsi vagyok, fog-e segíteni. :-D Jobbulást neked is!!!

Mush!
El sem köszöntek??? Hát ez tényleg nem túl szép! Főnököd meglepődött, hogy ma még bent lát?

Csajok, aludtam du. egy órát. Mikor felébredtem, a keresztcsont fájásom csak erősebb lett. Megint fentrengős, forgolódós éjszaka elé nézek. :-( Még jó, hogy lemondtam az esti barátnőzést...

Szüléstől való félelem: Én ma éreztem a torkomban a gombócot, ugyanis a CTG-t a szülőszobák előterében végezték és láttam egy vajúdó kismamát... szóval ez már olyan testközeli élmény volt... Most kezd bennem is tudatosulni, hogy néhány hét múlva nekem is túl kell esni ezen. De félni még nem félek. Remélem, nem is fogok. Ott meg már mással lesz elfoglalva az ember lánya. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Én a vajúdóban "pánilotam be",amikor elfolyt a magzatvíz. Akkor jöttem rá, hogy itt már nincs visszaút, muszáj szülnöm.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mush:
nem lehet, hogy műszakod végére tartogatják a búcsúzást?

húú ne süssetek sütit teljes kiörlésűből... Olyan fura kesernyés mellékíze van.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

:shock: most néztem meg a liszt szavatosságát, és márciusban lejárt! Lehet ettől bármi bajom?? Megettem vagy 4 szelet almásat.. És igazából ennék még, de ,hogy a liszt is megromolhat, nem gondoltam volna.. Lehet, hogy ettől ez a kesernyés íz? Mit csináljak? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush engem se búcsúztattak el, ha ez megnyugtat..., de megmondom az őszintét, nem is vártam el. Egy kolleganő/barátnő van, akivel szoktam gyakran beszélni, de mással senkivel.

Mági szerintem dobd ki, és bízz abban, hogy nem lesz semmi bajod...

Berni én is aludtam egy órát, nekem is a hátam készül leszakadni...

Kati jobbulást! Kitartok most már a végsőkig is! Ez a hagymás cucc nem hangzik valami túl jól, remélem jobban leszel tőle.

Ja most olvastam jövő hétre szórványos hózáport mondanak..... :shock: , lehet meghozza a bébiket a havazás????? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Nagyon viszket a köldököm, eléggé ki van fordulva, de nem látok rajta semmi változást, mivel kenjem? Lehet egyáltalán kenni?

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok Lányok!

Én még melóhelyen, de lassan a végére érünk és megyünk haza!!! Vagy lehet, hogy megnézzük a Madagaszkárt!!!

Én is egyre többet gondolok a szülésre, nem a konkrét félelem erősödött meg bennem, csak egyszerűen, most kezd elkerülhetetlenül közel kerülni.

A kórházi pakkot nagyjából összeraktam. Hülye kérdés: pelenkát adnak? Merthogy a Tétényiben babamama szoba van, ami azt jelenti, hogy velem van a baba végig és én gondozom. Szóval vigyek magammal minden baromságot, vagy adnak?

Lehet, hogy Madagaszkár helyett pizzázzzzzzzni megyünk....Na ezek az esti pizzák hiányozni fognak... :(

manna
mannababoca

Kati! Érdekes recept náthára ez a hagymás cucc! Majd írd meg, hogy segített-e! Bár szerintem nálunk apa kiakadna, ha ilyennel próbálkoznék! :cry:

Berni! Köszi a dicséretet!

Mushi! Ne keseredj el, inkább örülj a szabadságnak! Fel a fejjel!

Mági! Én kidobnám a sütit! Bár mióta terhes vagyok, én - lélekben - sokkal érzékenyebb vagyok az élelmiszerek szavatosságára... Mondjuk attól a néhány szelettől tuti semmi bajod nem lesz!

Cili! Nem akarlak elkeseríteni, de éppen most hívott a kolléganőm, aki 2 éve szült és kérdezte, hogy nem viszketek-e még... elmesélte, hogy néhány nőnél a terhesség végén előjön valami viszketés, ami csak a szülés után múlik el! Semmit nem lehet vele tenni. Neki a víz segített valamelyest! Remélem, hogy Neked nem ilyen van és elmúlik! Kálciumot szedsz?

Manna! Te mit dolgozol, hogy ilyen jól bírod?
sinaszi

Manna! Peluskérdésben: én most találtam meg a kórház honlapján, hogy napi 5 pelust adnak. Az valszeg kevés, de mi eredetileg is úgy készültünk, hogy egy 28 db-os újszülött pakkot viszünk be. Elfogy az utána is. Szülésznőt nem tudsz megkérdezni? Végső soron párod is tud bevinni, ha nem akarjátok bevinni. Végülis nem lesz rá szükség azonnal! :)
sinaszi

Cili! Smarnit kevergetésmentesen is lehet, méghozzá úgy, hogy tepsiben bevágod a sütőbe, aztán félidőben megkapargatod, meg a legvégén mégegyszer.
Hmmm, smarni, köszíííííííííííííííííííííí!

Köszi a jobbulásokat! Hat!

[quote]( írta:szerintem mindenkiben van, csak van aki nem ismeri be).

Enikő! Bennem tényleg nincs para!

[quote]T írta:e viszont lebuktál! Férjem szerint Mazsola fotóját tetted ki
Ez nem lebukás, hisz Mazsola a zölddisznó! Nem?

Grapecseppeket én is szoktam enni, de most nem akarok a savam miatt. De a gigamega C vitamin helyettesíti.

Nekem kb fél óra fekvés után NAGYON elkezd fájni a forgóm. Ez a legfőbb oka, hogy nem megy az alvás, csak részletekben.

Szasz Sina! Visszaírtam!

Andy! Tuti igazam van!

Musi! De rossz! Gonosz, csúnya kollégák!
Apa azóta is röhög a címzésen, amit ráírtál a teáscsomagra! De szerintem Te meg vagy győződve róla, hogy így hívnak! :)))

Kati! Inkább edd meg azt a hagymát, sokkal többet segít, mint ilyen ráolvasásos hókuszpók után! Amúgy mi az a sötétbarna cukor?

Mági! Ha a lisz romlott, akkor magától kimászik a tálból. Max molyok lepik be, de azt észreveszed!

Manna! Vigyél pelenkát, vagy kérdezz rá. Kliniken nem adnak, azt mondták. Mindent vinni kell, ami a babaellétáshoz kell, csak ruhát adnak.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, jól esik.

Most jöttem meg a dokitól, minden rendben van. Jövő héten már mennem kell ctg-re.

Mush! nekem is rosszul esne, hogy nem búcsuztatnak el, főleg, hogy ennyit dolgozol, de a lényeg, hogy holnaptól végre PIHI!

Én is úgy jöttem el, hogy senkinek nem hiányzom azóta sem, de engem sem érdekel, úgysem akarok visszamenni.

Cili! azért még ne szüljetek meg, még a végén a fél csapatnak novemberi babája lesz! :wink:

Kép
Kép
Kép
erika26

nah nem dobtam még ki a sütit, de nem merek belőle enni többet...
A lisztnek semmilyen másféle állaga nem volt, a szokásos formában találtam a zacsiban... Na de akkor is lejárt márciusban.. :? Apa megkóstolta, neki ízlik...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! nyugi, Zöldinek igaza van, ha nem molyos a liszt és nem mászik, akkor semmi baja! de azért inkább ne egyél többet, nehogy a tudattól legyél beteg.

Képzeljétek a páromnak azt mondták, hogy ők mindig 20-án fizetnek így szokták. Csak az alapbért utalják 10-éig. Persze azt sem utalták, meg eddig az volt a kifogás, hogy nekik sem utalt a fővállalkozó. Ha ezt tudjuknem is ment volna ide dolgozni.
Nem is értem az ilyen céget, hisz a csekkeket, a hiteleket általában 15-éig mindenhol be kell fizetni.
Na mindegy majd lesz valahogy, az biztos, hogy nem innen fog nyugdíjba menni.

Szépek a pocak fotók!
Sinaszi! az a pár kiló rád is fért! engem biztos nem dicsértek volna meg, ha ennyit felszedek!

Kati, Zöldi! jobbulást!

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! A kép alapján pedig Te sem tűnsz egy elhízott csajszinak! A dokim csak mosolygott, amikor mondtam, hogy úgyis akartam már rég hízni kicsit! Erre csak annyit mondott, hogy akkor ez egy jó kis hízókúra! :) Tényleg nem bánom, és nem parázok attól sem, hogy akár 5-8 kiló is marad rajtam. De sajna nem az az alkat vagyok, akin megmaradnak a kilók. Tudom, hogy más ennek örülne, én kevésbé! :oops:

Zöldi! Küldtem a privit! Még egyszer köszi!!!!
sinaszi

Sziasztok,

Ma mi is voltunk a dokinál.

Méhszáj teljesen zárt. Azt mondta ő nem engedi továbbhordani a babát, igy ugy tűnik egy hónapon belül hárman leszünk :D

Nagyon érdekes volt, nem szo szerint de megkérdezte hogy hogy szeretnék szülni... :shock:
Meglepődtem. Mondtam hogy simán, és érzéstelenités nélkülire készülök...
Na, megyünk még a 39. héten, addig még átgondolom...hmmm..

UH is volt, buksink 9.6 cm, a hasink meg egy kicsit le van maradva, de azt mondta egyenlőre ne készüljünk nagy dologra, mármint fondolom arra hogy a buksi miatt kelljen csaszizni.

Lányok, akinek császár volt, nagyon rossz élménye volt vele? Inkább simát választott volna? Sokan mondják, hogy ez sokkal egyszerűbb.. :?:

Musi, sajnálom a bucsut, nekem is csalodás volt. Volt akinek meglepi bulit szerveztünk amikor elment meg minden. Nekem maradt a pizzazo, és mindenki rohant vissza a meetingre :twisted:
Nem lehet hogy még készülnek valamivel?

Mági, semmi bajod nem lesz tuti, a romlás jeleit a lányok már ecsetelték, ha az nincs akkor no problem..

Közben én kolleganőm is megszült, és szülés közben kapott toxémiát...a terhesség alatt semmi nem volt, szülés alatt meg felugrott a vérnyomija 16o-17o-re :( Nem akarták őket még egy hét után sem hazaengedni..

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

MUSH üzeni hogy nem lesz netük pár napig, így nélkülöznötök kell a társaságát, de siet majd vissza hozzátok ahogy tud! :wink:
Vendég

Sina!
Jó, hogy jelentkeztél és minden okés veletek! :P Szép pocid van, gyorsan növöget! 8)

Bébic!
Téged is hiányoltalak!!!! :wink: Aztaaa tényleg közel a nagy nap!!! :D

Mush!
Éljen az utolsó munkanap!!!!!!
Kép
Bár a kollégáidtól nem szép, hogy el se búcsúztattak!!!! :twisted:

Amúgy nekem is van mindig valami kínom. Itt fáj, ott nyom.... :wink: ez már így marad. Nekem éjszaka mikor wc-re kell mennem,és ugye csak az uccsó pillanatban ébredek fel -mikor már majd szétdurran - szóval olyankor jön rám mindig mensi szerü görcs!!! :roll: Szerencsére hamar elmúlik!!!!
susy75

Amúgy mi az a smarni??????? :roll: :roll:
susy75

Sziasztok!

Tegnap nem volt kedvem benyomni a gépet... erre ma többezer oldalnyi hozzászólás várt... de ahogy látom még mindenki egyben!

Mennek a szurkok, hogy ez így is maradjon mindenkinél a kiírás időpontjáig...

Vera: :((( Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!

Mush: A lényeg, hogy végre szabad vagy!!!!!!!!!!!!

Kati: Jobbulást az egész családnak!!!! (A hagymateát úgy tudtam, hogy inni kell... szerintem ha rákeresel a neten tutira megtalálod a receptjét!!!! Nagyon jó, karamelizált cukorral szokták inni)... Remélem szülésig teljesen rendbe tudsz jönni!!! (Plusz még mindig mennek a szurkok, hogy irányba forduljon a kistesó!!!!). Jaaa... aki szült az pont a közvetlen kollégám volt úgyhogy anno ciki is volt bejelenteni a megkeresés után, hogy izé, én biztos, hogy nem fogok visszamenni a helyére mert futok még egy 2. kört.... (úgyhogy most egy teljesen új csapat ül a helyünkön)

Láttam egy szép kandallót is:)))))

Mági: A teljes kiörlésű liszt nem keserű, ott valami más gond volt. Ha lejárt a liszt attól a süti állaga lesz rosszabb, szerintem sem befolyásolja az ízét.

Mindenki más: Boooocsi... nem jegyzeteltem, de mindenkivel együttéreztem a hátfájások, pénzügyi problémák stb. miatt...

Rólam annyit, hogy úgy döntöttem, nem szeretném hátfájósan végezni úgyhogy végre hetente 3* elkezdtem jógára járni. ÁÁÁLLLAT!!!!! Ég és föld. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, a hátam már csak akkor fáj ha sokáig hülyén tartom magam. Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom még most, a finisben is!!!! Én legalábbis semmi hátrányát nem érzem annak, hogy csak most kezdtem el és nem korábban. (Egyetlen fura dolog van csak, méghozzá, hogy sokkal nehezebben alszom el, jobban pörög este az agyam... viszont éjjel sokkal jobban alszom, max. pisilni kelek fel utána simán visszaalszom). Ha Lilla nem ébresztene 7:20-kor akkor most jól ki is pihenném magam:)

Nevünk még nincs, kórházi csomag sincs viszont összeírtam, hogy mi kell... Első lépés:))))

Ma egész délután babaruhákat válogattam. Négy kupacba: 1. kapott cuccok amiket soha nem adnék a gyerekre, vissza a feladónak. 2. Babaruhák max. 3 hónapos korig - na ezeket kellene kimosnom (3 hatalmas púposra tömött Ikeás papírzacskó). 3. Babaruhák 3 hós kortól napjainkig - ezek elfekvőben maradnak (egy hatalmas Ikeás költöztetődobozzal) 4. Iszonyú foltos 3hó + babaruhák - na ezekkel kéne valamit trükköznöm (hatalmas púposra tömött Ikeás papírzacskó).

Iszonyú. Nem tudom hol fér majd el ennyi ruha.. valszeg kénytelenek leszünk az egyik komódot szekrényre cserélni.. csak így már 2 szekrény lesz a szobában én meg nem szeretem a szekrényeket. Na mindegy.

Jaaa... Van egy 5. zacskó is amiben olyan cuccok vannak amik tök jók, jellemzően vadiújak de már nem akarom őket befogni így majd eladom... Megpróbálom őket lefényképezni. (Van állat jó csokornyakkendős/mellényes plüss 56-os kispasis rugdalózó is - Tökéletes karácsonyi szerelés:) Na azt lefényképezem és bepakolom:) (kaptuk csak nem mertem elpasszolni hátha kisfiú lesz a kistesó)

Na szóval gyűlölöm a ruhaválogatást de legalább belekezdtem...

Most jön majd az MP3 válogatás...
Vendég

smarni = császármorzsa ????
Vendég

Jaaa.... nekem nem volt 36. heti vérvételem és a holnapi 37. heti NST-n is csak NST lesz, a dokimmal nem is fogok találkozni...

Na majd rákérdezek nála...
Vendég

Csaki!
Sós mogyit eszek. Szerinted se bántja a cukrot?
Alig van benne szénhidrát és szinte nulla cukor.
susy75

Hát ha a só nem piszkálja a bendőd és nem vizesedsz tőle :)))) (fogalmam sincs, én ilyenkor mindig mérni szoktam aztán ha nem piszkálja akkor jó... de szerintem nem fog piszkálódni...) Én kesudiót szoktam enni :)))) (igaz, sótlant)
Vendég

Oké, köszi! 8)
Lefekvés elött ugyis mérek. Majd kiderül... :roll: A sóval nincs gondom!!! :wink:
susy75

Itt van a párom egyik barátja látogatóban, itt is alszik, de lehet, hogy én már nem bírok "virrasztani" velük.

Kati: ezt a módszert nekem a barátnőm mesélte, aki most Hollandiában él, és ott is nagy hagyománya van ennek a megfázásra hagymát dolognak. Asszem, valami hasonlót mondott, mint te.

Jaja, a smarni a császármorzsa, nekem utolhára szegény nagyanyám hívta így...

A forgófájás nekem is gáz, főleg a jobb oldalon fekvéstől, és ha fordulok, akkor hosszú ideig érzem...

Na, bejöttek dohányolásból, megyek...

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt Csajok!

Úgy tűnik, nekem a keresztcsont-forgó fájás már marad. Hol csak enyhén, hol nagyon fáj. Ami most nagyon durva: éjszakai felkelések. Konkrétan a vízszintesből függőlegesbe kerülés ami borzasztóan nehezen meg. És amiket közben érzek... :-D

Zöldi!
Te még tudsz fel-le mászkálni a galériára??? :shock: :?

Mágnes!
Romlott liszt miatt ne aggódj, az tényleg nem tud megromlani, csak elmászni. Én pl. a zacsiból mindig üvegbe öntöm. Ott meg már nem látszik, hogy mikor jár le a szavatossága... :-D No para!

Zsiráf!
Mi az, hogy a dokid nem engedi túlhordani Laját? Letelik a 40. hét és indítja a szülést??? :shock:

Na megyek, elindulok a háziorvoshoz táppénzes papírért. Aztán meg bemegyek a cégemhez leadni és pletyózni. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!

Most ébredtem, 11 órát aludtam 1 pisiszünettel. Pedig azt hittem, hogy fent leszek egész éjjel. Tegnap este olyan gyomorfájdalmam volt, hogy csillagokat láttam, nem tudom mitől. De lefeküdtem aludni, és mostanra elmúlt. Lehet Dani kicsit összenyomorgatta... :shock:

Jaja a smarni=császármorzsa!

Zöldi legközelebb majd megsütöm, mire elolvastam az ötletet, már kész volt.

Kati jobban vagy?
Nálunk a párom kicsit megfázott, de esküszik, hogy ezt nem lehet átadni, de most az egyszer nem fogom magam hagyni és elzavarom a dokihoz. Tavaly is így kezdte, aztán március-áprilisban 4 hetet itthon volt tüdőgyulladással, mandulagyulladással, légcsőgyulladással. Nem hiányzik se nekem a betegség, egy újszülöttnek meg pláne. :evil: :evil:

Berni nekem a keresztcsont mellett most már betársult a szeméremcsont is... kezdenek szétmenni...

Sina tudom, hogy a viszketés normális, szedem a kálciumot, próbálok olyan tusfürdőt használni, amiben vannak ilyen-olyan tápláló cuccok, sőt még pluszban knegetem magam olajjal is, meg testápolóval is, de csak szárad meg viszket. Pedig ha belegondolok, hogy nekem olyan zsíros börőm volt, amit inkább takargatni kellett...

Megyek a kutyák széthordtak valamit a kertben, átkozott ............!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Köszönöm a tanácsokat, megkérdezem a szülésznőt jövő héten, hogy mit vigyek a babának.

Erika: Nem akarok beleszólni, de nem lehet 20-án bért fizetni. Legkésőbb minden hónap 10.-ig át kellene utalni a pénzt, ezt az előírást a Munka Törvénykönyve tartalmazza, amelytől eltérni kizárólag a munkavállaló érdekében lehet. MIndenesetre ha nem utalják a zsetont, az átvételin ne hagyja a férjed, hogy visszadátumozzák, maradjon csak a 20-a, egyszer még jól jöhet :D

Sinanszi: a fenti mondattal elárultam magam :D . Ügyvédkedem a férjemmel egy kis 5 fős casládi ügyvédi irodában. Nagyon szeretem, így most is bejárok, de már csak délután egy-kettőtől a munkanap végéig (ami tegnap kicsit elhúzódott :( )

Kép
mannababoca

Nevek nélkül:

[quote]- írta:a keresztcsont fájásom csak erősebb lett
-nekem is a hátam készül leszakadni
-viszket a köldököm
-fekvés után NAGYON elkezd fájni a forgóm
-nem megy az alvás, csak részletekben.
-Itt fáj, ott nyom
-hátfájások, pénzügyi problémák
-gyűlölöm a ruhaválogatást
-én már nem bírok "virrasztani" velük.
-forgófájás nekem is gáz, főleg a jobb oldalon fekvéstől
-a vízszintesből függőlegesbe kerülés ami borzasztóan nehezen meg
-este olyan gyomorfájdalmam volt, hogy csillagokat láttam
-nekem a keresztcsont mellett most már betársult a szeméremcsont is... kezdenek szétmenni

Hát akkor mindenkinek további csodálatos babavárást kívánok!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt mindenkinek!

Az alapbér megérkezett ma reggelre, így legalább a törlesztőt be tudtam fizetni utolsó pillanatban.
A gyomrom nagyon megfájdult az idegeskedéstől.

Manna! köszi a felvilágosítást és a tippet! én is így gondoltam meg hát a szerződésben is 10-e van.
Irigyellek egy kicsit a munkád miatt, szerintem kevés ember szereti a munkáját!

Mági! én is bejelentkeztem ctg-re, tényleg nagyon kedves volt a csaj. nov. 21-én megyek

Vera! remélem jobban vagy!

Sinaszi! sajnos én a terhesség előtt szedtem fel 13 kg felesleget (a nagy boldogságban) most szerencsére csak 3 kg jött rám, de ha erre a súlyomra híztam volna az azért sok lett volna.

Kép
Kép
Kép
erika26

Csaki! én is járnék szívesen jógára, de sajnos nálunk erre nincs lehetőség.
Nincs valakinek esetleg otthon kismama jógás dvd-je? vagy estetleg valami ötlet, hogy hol lehet kapni?

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Ma végre visszaköltözünk a hálószobába :D :D :wink: Ki van festve, szőnyeg beszabva, ablak megtakarítva (segítséggel) és olyan szép lett.A páromnak mondom is h remélem jól fogjuk érezni magunkat hisz olyan melegséget áraszt.Feng shui szerint is az a rész a szerelem sarok :wink:

Kőműveseink már megint nem jöttek most 3 napja :twisted: kicsit fárasztó a várakozás.De ha elküldöm őket akkor sem vagyunk előrébb mert mire keresek másikat és mire az is odaér tényleg karácsony lesz.Na mindegy nem idegesítem magam ezeken.

Barátnőmék ma mennek haza :D kiscsaj tegnap be volt ájulva.Mesélte a barátnőm h a kórházban nekik megmutatják hogyan pelenkázza, fürdesse a babát.Kézzel is megtanultak fejni és kipróbálhatják a mellszívókat ( van 3 fajta: medela. avent, és chicco) így mégis másabb venni egyet ami szerinte neki jó.

Lassan elmegyek bevásárolni míg tudok mert, egyre nehezebb kisbabám.
Éjszaka: aludni tudok ha nem kéne felkelni pisilni most éppen 5*, de általában csak 3*.És a fájdalom a combtövemben szintén keseríti életem ami által a menés is rossz.Ja és szerintem viszerem alakult ki. :(

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
bellanitta

Zsiráf! Nekem elég rossz élmény volt! Ha választhatnék normál szülést válsztanék több okbol is:
1. A szülés során keletkező hormonok mind a baba, mind a mama számára fontosak,
2. Gyorsabb a felépülés,
3. El tudod látni a gyereket szinte az első perctől.
Az "egyszerűbb" szerintem nem jó kifejezés (bár nekem sajnos nem volt lehetőségem ezt kpróbálni), de inkább azt mondanám, hogy egészségesebb. Persze nem mindenáron, mert az elsődleges szempont a baba és a mama egészsége!

Csakegy! Hová jársz jogára? Kimondottan kismamajoga? Milyen időpontban van ésmennyibe kerül?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

elszállt amit írtam... állat...

http://jogastudio.hu/main.php?p=0901

Ide járok... (a szerdai nem az igazi...)
Vendég

Halihó!
Na végre ideértem. Tegnap borzalmasan elfáradtam. Vasaltam a kiscsávó ruháinak egy részét, aztán a mi rucijainkat és megszáradt a babaágynemű így azt is. Mire elpakoltam őket már elmúlott 8 óra. És akkor még az ebeket is megetettem, mosogattam és elpakoltam. Szegény párom meg este 10-ig csinálta a polcot, de készen van. Most lassan nekiállok visszapakolni. Holnap a keresztlányunk első szülinapi partijára megyünk és sütöttem egy sütit. Remélem jó lesz!

Nálunk azt mondták nem kell vinni a babának semmit a babás szobába, mindent adnak. Ha meg esetleg mégsem majd a férjem behozza amit kell.

Manna: ügyi vagy hogy bírod a melót. Tök jó lehet!

Mush: hát nálunk sem volt annyira extra búcsúztató. Ha mások elmennek mindig van nagy buli, meg ajándékozás.......... de én csak egy virágcsokrot kaptam, és a banda is alig akart összeállni egy sütizésre. Ne értsétek félre, nem a virágcsokrot nézem le, de ennél nagyobb dolgokat szoktunk venni a másiknak. Ez fura volt. Bár a főnököm utána mondta, hogy majd eljönnek babát nézni, de könyörgöm hova tegyek 20 embert????!!!! Na mindegy szerintem ez is hozzájárult hogy olyan megkönnyebbüléssel jöttem el, mint aki kiszabadul a börtönből. Egyébként is az volt valamennyire, mert nagyon-nagyon szigorú beléptetés és biztonsági rendszer van a melóhelyen.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem tudtam befejezni az irogatást, mert elkapott a kismanóm, és el sem engedett. Egyfolytában szórakázott. Ha lefeküdtem, jött, hogy "Anya gyere" aztán meg mire kivánszorogtam, nem kellettem. akkor vissza, erre ő megint "gyere Anya". Na ez ment egész este. Éjjel zéró alvás, mert nme bírok aludni, ha az orrom nem szelel, és nem szelelt! Persze a jó kis novorin orrcseppp ilyenkor csak a vitrinben figyel :cry:

Köszönöm mindenkinek a jobbulás kívánságokat! Igyekszem igyekszem! A hagymát még nem próbáltam, majd ma este, mert eddig érlelni kellett... még meg sem mertem nézni...már csak azért sem mert nem szeretem....

Cili! Szerintem köldökre a gyúgyszertári hidratáló teljsen jó.

Sina! Asszem apa nálunk sem fogja bírni, de hát Erik köhögésére talán hasznos lesz... az biztos, hogy olyan szaga van, hogy ki lehet üldözni a környékről mindenkit fél kilométeres körzetben....

Manna! Neked nem kéne már menni pihibe? Nem sok ez a munka cucc?

Mushi! Várunk... azért remélem csak nem felejtettek el elbúcsúzni.... a főnöködnek illene erre gondolni...

Zöldi! Ha megenném a hagymát, asszem fokoznám szenvedéseimet ugyanis hisztaminérzékeny vagyok.... :( csak főve és sütve megy...

bkatalin

Csakegy! Köszönöm szépen az infót!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Manna! Így teljesen más a helyzet! Ezt megértem, hogy még így is dolgozgatsz! Ezt én is szívesen csinálnám. Sőt! Szerintem a saját munkámban is dolgoznék mai napig, ha a főnökömmel nem lettek volna olyan nézeteltérések, amik voltak...

Cili! Sajnálom, hogy nem segít semmi a viszketésre...

Császármorzsát én is imádom, de már olyan rég ettem!

Bella! Fotók!? Lesznek?

Erika! Irigyellek, hogy két gyerkőc mellett még van energiád a mozgásra. Nekem is van itthon Kállai Ildikós és Rubint Rékás kismama torna DVD, de elő sem vettem... :oops: :oops:

Kérdés: Árthat-e a manónak, hogy ma reggelre az arcomon (!!) kijött egy jó nagy, randa herpesz?
sinaszi

Szüléspara! Ha hiszitek ha nem, bennem sincs. Az elsőnél csak kíváncsiság volt és izgatottság, és nagyon vártam ezt az új kalandot! Most is várom, de főként azért, hogy egészségesen kinn legyen!

Szülés közben lehet toxémiát kapni? És akkor mi van?

Zsiráf! Szuper eredmények! Nem volt császárom, fogalmam sincs milyen....

Csaki! hagymateát nem merek inni, de majd utánanézek.... viszont szerintem én sem kicsit ástam el magam a melohelyen.....ugy volt, hogy visszamenek dolgozgatni a nyáron :)

Cili! Zavard csak el apát! Nekem is azt kellett volna! Most is ő kezdte, csak ő két nap alatt letudta én meg a gyerek meg már egy hete küszködünk....

Anita! Akkor aztán tessék élvezni a szerelemsarkot!

bkatalin

Ja! És azt nem is meséltem, hogy hosszas előjegyzés után apának volt ideje rám egy séta erejéig. Este hazajött, szépen besétáltunk a városba. Ittunk egy haboskakaót egy hangulatos kávézóban. Nagyon élveztem. Jó volt romantikázni, de be kell látnom, hogy az elkövetkező néhány hétben ezt a másfél órás sétákat kihagyom.... már nem megy... szegény apa most szembesült vele, hogy menni alig-alig birok, így fáj, úgy fáj, keményedik!

Apropó! Hogyan lehet úgy orrot fújni, hogy ne keményedjen be a hasam? :roll:

bkatalin

Sina! Most láttam a pocifotódat! Nagyon szép formás... pedig aszondják, hogy a lányoknál nem ilyen szép formás a pocak! És jó nagyot nőtt..... :)

bkatalin

[quote]Z írta:öldi!
Te még tudsz fel-le mászkálni a galériára???

Bernuska! Simán!

Cili! Ne is hidd el a párodnak, a náthát is át lehet adni (igazából olyan, hogy "megfázás", mint betegség nem létezik, az csak táptalaja a baciknak, amik pl. a náthát okozzák. Ez olyan, mint a "felfázás" )

Viszketésre NE tusfürdőt használj, hanem inkább babafürdető krémet, olyan keverőset!

Erika!
[quote]s írta:zerintem kevés ember szereti a munkáját!

Ezt komolyan mondod?

[quote]a írta:blak megtakarítva

Anita! Megtakarítottátok az ablakot? Akkor most nincs ablak a hálótokban? :) ;)

[quote]c írta:sak főve és sütve megy

Kati! Akkor hagymatea.

[quote]S írta:zülés közben lehet toxémiát kapni?
Ez így rossz megfogalmazás, mert az egy hosszú folyamat, míg kialakul, nem pár óra. max akkor jelentkeznek a tünetek!

[/quote]

Kép
zölddisznó

Sarmon!
köszönjük a gyüjteményt! :lol: :lol:
Még hozzéveheted, hogy 4-szer kellett pipilni az éjjel... :? :? Utánna meg olyan nehezen tudok visszaaludni!!! :cry:

Kati!
A séta már nekem se nagyom megy. Max fél óra!! :P Nekem is keményedik meg fáj olyankor a pocim.

Férjecském elnevezett gazellának... Mivel itthon is olyan fitt vagyok, hogy csak nagy nyögések közepette kelek fel a kanapéról!!! :lol: :lol: :lol: Meg egyébként is....

Zöldi!
Látom megkezdted a 38. hetet! :D Gratula!!!! 8)

Csaki!
Sósmogyi nem bántott!!!!! :wink: :wink: :wink:
susy75

Susi! Bizony-bizony!Jó érzés nagyon. Köszi, hogy megemlékeztél róla!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Igazán nincs mit!!!! :lol: :P
Akkor jövöhéten kiderül mikor lesz a nagy találkozás Hannával? :?:
susy75

Sinaszi! Remélem nem árt a herpesz! Tegnap nekem is kijött, pedig már nagyon régen nem volt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kedden megyek CTG-re, és utána hívom a dokit. Szerintem be fog rendelni csütörtökön magánba - nem ellensége ő sem a pénznek - és akkor átbeszéljük a dolgokat.

Kép
zölddisznó

Sarmon! Gyűjteménybe még én is tudnék sorolni! Inkább nem teszem! Bár a jóslók kezdenek besűrűsödni... Ez egy kicsit aggaszt... El kell beszélgetnem Mesével!

Kati! Köszi!

Zöldi néni! Most már ketten vagyunk kétségek között herpeszügyileg! Mert ez ugye vírus! Légyszives szakérteni!!!!! :evil:
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?