Új privát üzeneted érkezett!

Na mindegy, nem olyan nagy dolog az az iwiwes kép. De én nem a nő előadására gondoltam, hogy átsikk felette.

Weboldalt meg tudod mondani? Utálom, hogy nincs egy BP térképem, csak 50 töredékem van a netről!!!
kisanyácska

Boboka, Kisanya, Mindenki aki alszik.. Sziasztok, végig olvastalak :)20 percembe telt :)..

Kisanya a tánctanárod neve nem Erika?

Kép
leda2002

Na most meg megtaláltam Pieter "végrendeletét", amit akkor írt, mikor legutóbb voltam Pesten, mielőtt repülőre szállt volna (júli 27, aznap este alt meg a babám). Hollandul van, de minden szavát értem... Apukájának írta, hogy ha meghalna, akkor minden vagyonát rám hagyja, és kéri az apukáját, hogy ő is engem tegyen meg örökösének. "Az én gyermekemet várja"...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Próbáltam a videót de én nem értem mit kell vele csinálni. :(

Kisanya

Neked sem mutat képeket, az iwiw keresőbe meg beirtam úgy meg azt irja nincs találat. Nem értem.

Leda

Szép jó napot neked is. Milyen az idő nálatok? Még esik?

Kép

Kép
melcsike70

És ezt még nem vonta vissza Kisanya?

Kép

Kép
melcsike70

Van vagyona, vagy a Nellit kell utána örökölni?

Kép

Kép
melcsike70

Nem volt kicsit morbid vicc, akkor kiszerkesztem ha bánt Kisanya? 8)

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,, Kisanya, ez a Pieter, olyan mintha bordetlineos lenne egy kicsit..
Egyrész jót akar neked, másrészt meg fájdalmat okoz..

Van egy olyan oldal, hogy www.budapestmap.hu, ott megnézheted a térképet..
A kikötő gyönyörű, annyi sok madár van, hajók, friss levegő. Az idő ma kék ég, napsütés Melcsike, Barak nagyoon élvezte a sétát, visított örömében. Készítettem egy pár képet, mindjárt letöltöm és elküldöm nektek, lássatok élőben :)..

Kép
leda2002

Küldjed, Léda... köszi a tippet. Melcsike, valami vagyona azért van. Jó ötlet, lobogtathatnám azt a papírt talán, ha meghal... de asszem nem érvényes, mert nem hivatalos, különben sem vagyok már terhes ugyebár... és ezt akkor írta.
kisanyácska

Én is kiváncsi vagyok a képekre. :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk esik az eső. :(

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom hogy müködik a videókészitő. Nekem sosem lesz videóm. :(

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek asszem aludni. Legyetek jók. Mindenkinek puszi.

Kép

Kép
melcsike70

Elmentek a képek! szóljatok ha átment.. Melcsike itt 4hét alatt ez a második napos nap :)

Kép
leda2002

Leda

Olyan gyönyörü ez a gyermek :wink: Olyan szép szája van. Büszke lehetsz rá. Kis térdig érő BArakra. Ó tudod hányszor jutott eszembe, hogy Bogival sétálgatok Ő meg togyorog mellettem. Úgy irigyellek. Olyan kár, hogy nem sikerült.

Ez tényleg egy amerikai filmben látott kikővárosra emlékeztető kép. Na ez jó hülyén hangzott, mintha nem ott lennétek. De tényleg, mint a filmekben.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike elmentek a képek?? :shock:

Kép
leda2002

Hányat kaptatok?? Nekem az jelzi ki, hogy semmi nem ment át, azóta is ügyködök, hogy küldjem őket :twisted: Akkor most mi van? az első probálkozásnál 5képet küldtem, aztán 1et.. mit kaptál meg??? csaj hogy ne kínlodjak itt :twisted:

Kép
leda2002

Oh, Melcsike hidd el sajnálom és tudom mit érzel. Amikor a babának elveszetettük a kis totyogó babákra nem tudam ránézni. Még most is sokszor számolom mennyi idős lenne, persze akkor nem lenne Barak :(.. Olyan furcsa az élet :cry:

Kép
leda2002

Most nem tudom mennyi van de előbb kétszer kaptam meg őket.

Kép

Kép
melcsike70

Van hogy álltok a maci mellett

Barak sétál a kikötőbe

Havas hegycsúcs

Van egy sok házas kép

Kép

Kép
melcsike70

De mindjár megnézem mégegyszer, hogy jött e még. Ok.

Kép

Kép
melcsike70

Négyszer kaptam meg jelentem.

Jaj és kifelejtettem azt a képet ahol Barak olyan nagyban látszik, hiszen ott láttam a szép kis formás száját.

Kép

Kép
melcsike70

Úgy hogy jöttek a képek Leda nyugodj meg. :lol:

De most már megyek tényleg én is ne haragudj jó. Kisanya is eltünt. :(

Kép

Kép
melcsike70

Ok, na akkor maost megkaptad :).. Jó éjt. Megyek etetni :)

Kép
leda2002

Itt vagyok, csak elmerültem a térképek rejtelmeiben. Jó éjt mindenkinek. Muszáj popóba rúgnom magam, és eltűnni a paplan alatt, különben...............

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

LEDA, én nem kaptam képet.... :(
tünci28

Tünci, mert te elaludtál :)... Most megy neked is:)

Kép
leda2002

Jó reggelt, már az enyém nem indult annak.
Ritkán veszik el a türelmem, de akkor nagyon, felturbóztam az agyam eléggé és kemény hangú e-mailben osztottam ki a trehány intézményvezetőm.
Rendesen tegeződünk, meg hülyéskedünk, de most Tisztelt Intézményvezető volt.
Annyira utálom, mikor alászorulok mások hanyagságának.

Péntek van!!!!! Jaj, de jó, 2.-ig dolgozunk csak.

Betti
Kép
betti0412

szólsz, ha átment, hogy ne órákig lessem?? egyébként nincs az elküldöttben a délelőtti emailem Melcsikének és Kisanyának.. a lényeg hogy megkaptátok.. :D

Kép
leda2002

Leda, képem nekem sincs....

Betti
Kép
betti0412

mert betti email címem nincs tőled, de ha küldesz most átküldöm.. a privire is küldheted ha nem akarod ide..

Kép
leda2002

Kisanyácska

Teriget...Hm mi itt alföldiesen így mondjuk, meg lecsapjuk a tv-t, nem kikapcsoljuk, de felcsapjuk, nem felkapcsoljuk.

Párom vajdasági. Patika=edzőcipő, trénerka=melegítő, szabadidőruha, majica=trikó.
Voltak kommunikációs gondjaink... :D

De mostmár étteremben, vagy bárhol én is szokkot kérek. :D

Betti
Kép
betti0412

Megkaptam!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Az a száj, hát azt továbbra is megzabálom!!!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Betti!

Szokk-üdítő.... :lol:
tünci28

Leda!
a másik email cím is az enyém, elfelejtettem átváltani,az a vicces nevű... :D
tünci28

Leda, én sem kaptam, én sem kaptam :cry:
azt a kései baglyát neki lányok, jó sokat termeltetek még este :lol: Hogy bírtok így felkelni? :lol: 8)
Vendég

bent most a babaaltatás és a cumiztatás a téma :oops: királyság... még jó, hogy itt a kv-m, van ami feldob 8)
Vendég

Tünci melyik? jajj... most mindent összekeverek:). pl. ígértem Kisanyának egy képet amit elküldtem Bettinek.. Betti te most sokat kaptál :).. na megyek hamar küldöm Kisanyának is.. Jajj, és Boboka sem kapott még.. pedig ma korán akartam lefeküdni és most már 11.. de még elküldöm ezeket..

krumpli=pityóka
zöldbab=fuszulyka
sárgarépa=murok

Aki ismeri ezeket rögtön rájön a tájegységre :D

Tünci én is folyton zabálom :)

Betti bejelöltelek iwien :roll: :lol:

Kép
leda2002

Jó reggelt Mindenkinek.

Legyetek jó, ma is és ne sokat dolgozzatok és vigyázzatok magatokra. Mert holnap mindenkivel szeretnék találkozni. :lol:

Betti

Én is megfoglak jelölni majd iwiwen, valakijén biztos megtalállak.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Neked jó éjszakát. Ez szörnyű furcsa ez a dolog amikor mi álmosak vagyunk te fitt, mi meg most ébren te meg mész alukálni.

Puszi Baraknak. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Muszáj felkelni, bár a Barcinak 3percel előbb csörgött az órája, mint az enyém, és átjött felkelteni én meg mondtam neki, addig nem kelek fel amig az én órám nem csörög. Úgyhogy nem kelthetett fel. :D

Ja én kaptam elsőnek meg a képeket este. :lol: :o :o

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ugye milyen feltünően szép a szája Baraknak!

Kép

Kép
melcsike70

Hellóóóó!
Szép termés tegnap óta!!!

Scofildot imádom,szökésbuzi vagyok férjemmel együtt.
Mi az a fotóhónap Kisanya???

Ne talizzunk holnap inkább a meki elött?????
sütõtök

Szia Sütőtök:)

A blahán a meki előtt?

Részemről rendben:)

Melcsike, jó ott neked is?
Vendég

Blaha nekem jóóóó! :lol: :lol:
sütõtök

Ok, akkor Melcsike annyit változtattunk a dolgon, hogy ahogy feljöttél a blahánál a metró szintről, a kék (Sütőtök, ugye kék színű a szálloda a meki oldalában?) szálloda oldalára átjössz, és ott már meg is látod a mekit:)
Vendég

Na én nem értem ezt a babanetet. Mindig fentebb görgetem az egeret, hogy nehogy lemaradjak egy egy hsz-ről, erre most nézem, hogy egy csomót kihagytam...

Betti, sajnálom, hogy ilyen sz@rul indult a napod :cry: Az viszont jó, hogy így valamennyire ki tudod adni magadból a dühödet:)

Tünci hogy van ma? Gyomrod?
Vendég

FELHÍVNÁM FIGYELMETEKET A CSODÁLATOS TALÁLKOZÓS VONALZÓMRA :lol: :lol: :lol: UGYI milyen ügyi boboka :?: :roll: :lol: 8)

Fő a szerénység :lol:
Vendég

Igen kék a szálloda!!

Szép a voni Boboka!!
sütõtök

:lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?