Új privát üzeneted érkezett!

Miért, az ki, Tünci?
kisanyácska

Betti hol van?

Kép

Kép
melcsike70

Akkor nem csak én nem ismerem. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá,szentségtörés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teszek képet...... :(
tünci28

Mit tud Ő?

Kép

Kép
melcsike70

íme, ő:
Kép
tünci28

hasonlít az uramra..... :oops:
tünci28

A szökés ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ már tudom. A neve nem egy ismert.

Kép

Kép
melcsike70

Komolyan?

Kép

Kép
melcsike70

Kornis Péter: Sietve (Kalotaszeg)

Kép
kisanyácska

igen,komolyan...most, hogy az uram növesztett hajat és fogyott is..
tényleg...csak férfiasabb... :oops: :oops:

Bár most a színész hízott meg.a szökés 4.évadában már határeset pocakos... :D
tünci28

Kisanya,húúú, ez nagyon szép kép!
tünci28

Tünci, erre mondaná azt apukám: "Nagyon bír nézni kifelé a fejéből."

:lol: :P :D
kisanyácska

Tünci, nekem is tetszik. Ugye szerinted is egy kislány? :) :) :)
kisanyácska

Akkor ne cseréld le rá az urad, mert hát Ő UGYI férfiasabb. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Betti is van, most értem haza tornáról, de már terigetek is.

Betti
Kép
betti0412

Meg közben megmostam a hajam, de el kellene olvasnom a költségvetési koncepciót, mert reggelre véleményt kell alkotni róla.
Azt sem tudom hol a fejem.
Csak benéztem, de már sajnos megyek is, mert tényleg át kell néznem azt az izét még.

Betti
Kép
betti0412

"Megtalálták a tavaly eltűnt kétéves kislány csontjait"...

Atyaisten, milyen világ ez???????????????????????????????????
kisanyácska

Én azt gondoltam egy kicsi nénike. Első látásra ,de lehet neked van igazad. Tényleg szép a kép.

Kép

Kép
melcsike70

Szia, Betti, neked meg a "terigetni" olyan aranyos! (Melcsike megdicsérte Boboka "ugyi"-jait. :D

Egyórás menetjegy lesz BKV-éknál. Ez frankó.
kisanyácska

Lányok, klipkészítés:
(tudtam, hogy van valami, de macsak eddig jutottam, holnap belemélyedek jobban)

Windows movie maker(start menüből elérhető)
Klipkészítés
importálni kell a kívánt képeket..aztán alulra behúzni a kiválasztott elemeket..aztán importálni zenét..aztán azt is oda behúzni..és lehet hangolni, jobbra -balra időzíteni..kipróbáltam,megy az mint a karikacsapás.
tünci28

Vagyok én is, csak még folytattam itthon a 3. műszakot, papírmunkát kellett még megcsinálni apának. És még előttem a hajmosás, meg egy adag ruha mosása stb. stb. stb.

Kisanya, én is megnyitottam a linket, de nekem is csak az adatlap jött fel. Ott meg van 3 név a karbantartóknál, az elsőt megnyitottam, de legalább 26 képe volt fent, nem volt türelmem végig nézni. Nem küldöd el priviben a képet?

Jajj csajok, holnap is rohanós nap lesz... Meló után megyek nőgyógyászhoz, utána még lehet, hogy lemegyünk anyuékhoz, de ez még nem 100 %. Semmi másra nem vágyom, mint egy 24 órás alvásra...

Tényleg Sütőtök, már beugrott. És a Schöpfiben, ami egy nagyon nagyon bababarát kórház volt, hogy tudták ilyen módon intézni a dolgokat??? Nuku záró stb. Édes Istenem.

Tünci, bátyád rájönne, ha törölnéd a rendszerből? :twisted: :lol:
Vendég

Még egyszer írja le valaki a címet, mert a 80. oldal körül kérdeztem utoljára, azt meg nincs türelmem kikeresni újra. Ha cím van megtalálom.
Na megyek, elolvasgatom a jövő évi nagy semmit.

Betti
Kép
betti0412

Képzeljétek, milyen balga vagyok. Hétfőn, néptáncon szóltam a tanáromnak (akit nagyon megkedveltem, de még alig volt alkalmunk arra, hogy pár személyes szót váltsunk), hogy pénteken nem fogok tudni menni, mert elutazom Bp-re. Mire ő megköszönte, hogy szóltam stb., aztán megkérdezte, hogy mit fogok csinálni Bp-en. Itt lett volna a kiváló alkalom, hogy mondjak végre valami magamról, ráadásul óra vége volt, nem sietett sehova, és végre beszédbe tudtunk volna elegyedni... De vártak rám, úgyhogy csak elhadartam egy-két szót. :( :( :( Olyan nehéz látni, hogy a férje - akivel együtt tartják az órákat - és közte rossz a kapcsolat. Hogy hogyan rossz, azt nem tudom, de átsüt a poénkodásaik, szavaik és mozdulataik mögül, és látom, hogy szenved, pedig, úgy megszerettem. Olyan szívesen beszélgettem volna vele. :(

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Boboka, a 24 órás alvásra én is beneveznék.....

Betti
Kép
betti0412

Pécsi kosarasok győztek, hurrá! :) :) :)

C. H. Gál András tudósít - he??? Ez meg milyen név?

Boboka, mit csinálsz a nőgyógyásznál?

iwiwen a Hindu Kultúra Háza nevű "klub"-nak az utolsó képe az.
kisanyácska

Alvás, igeeeeeeeeeeeeeen. Kész vagyok. Vonaton holnap szunya. Hacsak megint össze nem hoz a sors olyan egy jómadárral, mint Piet volt. (A vonaton találkoztunk.)
kisanyácska

Csak nehogy a szombatot aludjuk át!!! Akkor inkább már péntek este megiszok 50 adag KV-t :lol:

Melcsike, láttam az építkezéses részt is:) Most meg a tv2-n megy a Johnny English (jól írtam le? Basszus, középfokúm van angolból, és ilyeneket nem tudok már... :twisted: mindent elfelejtettem, hiába, öregszem...)
Vendég

Mindjárt megnézem Kisanya.

Sz@rd le holnap a jómadarakat a vonaton, az alvás most mindennél édesebb lesz szerintem :lol: 8)

Majd legközelebb hátha több időtök lesz beszélgetni a tánctanárral. Az első lépéseket megtettétek, váltottatok pár szót:)

Megnézem Kisanya képeit, utána megyek gyorsan megcsinálom még amit akartam.
Vendég

"Ha november, akkor fotóhónap." Ezt tudtátok? (Tudtad, Sütőtök?)
kisanyácska

hát a klipkészítés téma fölött mindenki átsiklott..ezért dolgoztam annyit?????? :P

Betti!
8.ker.Krúdy Gyula utca7
tünci28

Köszi, Boboka! Milyen drága vagy. Pár jó szó mennyit ér. Pedig akár azt is mondhatnád, "Mit hisztizel, hülyelány?" Igen, majd jövő héten.
kisanyácska

Ja, a nőgyogyi: Megnézi, hogy van e ciszta, ami lehet, hogy anno nem is az volt. Meg megnézi gondolom belülről a méhem, hogy jól gyógyult e.

Meg meg akarom kérdezni, hogy hova tudunk majd menni genetikai vizsgálatra, meg a vitaminokról akarom kifaggatni, hogy miből mennyit, meg, hogy pl. a zöld lötyit mikor hagyjam abba stb.

Van még valami ötletetek, hogy mit kérdezzek még meg a dokitól?
Vendég

mennem kell,szép álmokat lányok!!!
tünci28

Nem, nem, Tünci! Örök hálám! Megnézem majd talán már a voncsin (viszem a laptopot).

Remélem, megteszem az első pár lépést! :)
kisanyácska

Sziasztok!

Most érteünk haza Barakkal egy nagy sétából a kikötőben, kiütötte magát alszik, én hamar leültem kihasználva az időt, hogy írjak nektek. Annyit írtatok nem birom elolvasni, addig fel kell a kicsi :).. Melcsike történetét olvastam el, és belém fagyott a szussz!! Nem tudom elhinni, azaz nem akarom elhinni, hogy ilyen létezik.. Drága Melcsike, nehogy féreérts kérlek, egy szóval sem azt mondtam, hogy nem tettél meg mindent, dehogyis, tudom ott akkor a legjobbat, a legtöbbet tetted, de így hallva a történeted semmi sem jut eszembe mint ott lelőni az össes orvost, bocsánat, ha indulatos vagyok. Megérdemelné a kórház, meg mindenki név szerint, hogy egy országos lapban a történetedet leírd. Nagyon de nagyon szomorú!!. Minden elismerésem amit végig csináltatok..

Most hamar visszaolvasok, de addig ti lecsicsikáltok..

Kép
leda2002

Tünci

Letöltöttem de én nem tudok angolul és nem tudom hogy működik igy.

Kép

Kép
melcsike70

Pápá, Tünci. Ügyes légy! (A Bp. mint emlékek tárháza - téma fölött siklott át mindenki :cry: :cry: :cry:)
kisanyácska

Tünci, olyan aranyos vagy :lol: Én csak elolvastam, mert eddig eszembe sem jutott, hogy én is készíthetnék. De ha jobban belegondolok tök jó ötlet, főleg, ha ilyen könnyen meg lehet csinálni.

Amúgy meg annyira zizzent vagyok, hogy ahogy olvasom a hozzászólásokat, mindegyikhez van egy gondolatom, és mire lejövök ide, hogy leírjam, csak nézek bambán, hogy mit is akartam? :oops:

Bettinek is le akartam írni már kettővel ezelőtt a címet, na azt is elfelejtettem :oops: de Tünci ÜGYI, UGYI :lol: és már le is írta
Vendég

Szia, Léda! :D

Kikötő, hmmmm... vágyom a tengerhez! (Azt ne mondjam a holland csatornákhoz, a nyavalyába is......... Bocs. Majd válaszolok a kérdésedre.)
kisanyácska

Honnan lehet Bp-térképrészletet kinyomtatni??? Utcakereső.hu-ról nem nyomtatja. SOS, már tiszta zizi vagyok én is!
kisanyácska

Kisanya, azt is végig olvastam, de nekem ez már túl tudományos megközelítés :oops:

Na most már tényleg gyorsan megnézem a képet:)

Úgy látom már a hajmosásnak lőttek így 22:33-kor...
Anyutól kaptam valami ampullát, azt kell csepegtetni a fejbőrbe hajmosás után, úgyhogy kb. egy órát venne igénybe szárítással, csepegtetéssel, mindennel.
Vendég

Szia Leda:)
Vendég

Boboka, asszem te írtad, hogy beírod a kezdőpontot meg a végpontot, és kidobja, hogy menj el bkv-val. Melyik oldal is az?
kisanyácska

Kisanya, a virágos képre ha rákattintok, semmi sem történik. Nem jönnek fel a képek.

A kislány, akit írtál Magyarországon tűnt el?
Vendég

Boboka, mi a túl tudományos? Én is holnap ötkor mosok hajat, hurrá! :roll:
kisanyácska

Igen, sajnos Mo-on...

Megnézed a "klub" képeit, diavetítésre is kattinthatsz, az utolsónak feljövő fotó az.

Ja, és ott még terhes voltam, jut eszembe...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kisanyácska

Amit a nőci előadásáról másoltál be.

ÁÁÁ, én fel nem kelek ötkor :oops: a hajmosás miatt. Marad a szoros lófarok 8)
Vendég

A kis kép alatt csak annyi van, hogy klub adatai. Nem jön fel a szokásos diavetítés indítása stb.
Vendég

Lehet, hogy csak klub tagok láthatják?

Lányok, bocsi, de megyek én is. Szegény férjem már itt horkol, egész este alig foglalkoztam vele :oops:

Szerintem már a mosást is hanyagolom és beesek az ágyikóba.

Melcsike, nagyon eltűntél, csak nem videót készítesz?

Leda, remélem holnap többet leszünk egyszerre fent:) Puszi Baraknak:)

Kisanya, kicsi lányod hogy van? Kicsit gyógyulgat?

Ha nőgyogyis kérdések eszetekbe jutnak írjátok meg még holnap, ok?

Pusz mindenkinek, már csak két nap:)

Jó éjt
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?