Sziasztok!!
g-reny üdv köztünk.Látom a kislányod is májusi,az enyém is.A férjem ,és az anyukám meg május 29-én született.
Panndi,neked kétszeres gratula!!!!!!!!!!!!
Akkor a beígért történet,megpróbálok rövid lenni.
Grétit május 29-re vártuk.Május 2-án reggel mennem kelett első NST-re,aznap töltöttem a 36 hetet.Már úgy keltem,hogy fájt a derekam ,hasam,és fura folyásom volt.Ami,mint utólag kiderült,magzatvíz volt.Az NST tökéletes volt.Onnan átautóztunk utolsó vérvételre,kb.délben értünk haza.Akkor már nagyon furin éreztem magam.De őszintén nem is mertem gondolni,hogy szülni fogok.Aztán délután 5-kor jött anyum,hát ő már tudta.
Este még 9-kor zuhiztam,próbáltam filmet nézni.Férjemnek mondtam aludjon nyugodtan,biztos csak valami front van,még nem szülhetünk,korai még.Míg ő aludt,én mértem a fájásokat.Már akkor 7 percesek voltak.De annyira nem fájt,mivel hozzávagyok szokva,hiszen a menszeszem is nagyon erős fájdalommal jön.
Éjfélkor ébresztettem párom,hogy hívja a mentőket,mert már 4 perces fájásaim vannak.Kiment mentőt hívni,de mint utólag kiderült anyumat hívta idegességében,hogy mit csináljon.Anya is fellett ébresztve,persze mondta hogy a mentőket kéne hívni.A mentőben már 3 perces fájásaim voltak,a mentős leakart fektetni,de nem hagytam magam.Jobban megvoltak ijedve mint én.
a kórházban egyből szülőszobába küldtek,férjem is jött velem.
Beöntést nem kaptam,mivel előtte ment a hasam.Borotválni,meg nem volt mit
Na itt monitorra raktak,nem mozoghattam.Nagyon lelassult minden,mert hiába voltam 4 ujjnyira kitágulva,nem repedt a burok.Így voltam 1 órától kb.hajnali 5-ig.Akkor adtak infúziót.Fájások erősödtek,de a burok maradt.Még vártak kb.fél 6-ig.Akkor már tolófájásaim voltak.Kinlódtak még,meg a két szülésznő elment valamerre.6kor kiment a férjem szólni,hogy már nyomnom kéne,meg pittyeg a gép is.Onnantól kezdve rohanás.Burkot repesztettek és szültünk.Csak már én is és Grétike is nagyon kimerült volt,így a doki belekönyökölt a hasamba és kinyomta manókám.
Reggel 7 kor megszülettet Frankó Gréta 1950gr-al és 45 m-el.Mikor ezeketmondták még a szívem is megállt.Hiszen előtte egy hétel az uh-án 3,5 kg-ra mondták a picit.
A lepény volt elhalva,nem táplálta,ezért lefogyott.Csak egy pillanatra kaphattam meg,aztán elvitték.Csak a súlya volt kevés,de EGÉSZSÉGES volt.
Ezután mivel a lepény elhalt,a doki kézzel és műszerekkel kaparta ki,az fájt eléggé.Aztán jött a varrás,volt gátmetszésem.Talán ez fájt a legjobban.Bár,szülés után már ültem.
3 hétig voltunk benn,mivel kis súllyal született.Mire hazaértünk depis lettem.A varratokat 5 nap helyett 8 nap múlva szedték ki,a dokim elfelejtette.
Nem volt egy könnyű szülés,de bármikor újra csinálnám,hiszen az életemnél is többet jelent nekem Grétike!!!!!!!!!!!!
Remélem nem voltam nagyon uncsi,köszi hogy elolvassátok!!
Puszi