Új privát üzeneted érkezett!

trombi:
akkor ha én most kérek jövő hét utáni hétfőre időpontot, nem néznek hülyének?Nem korai? mert jó lenne, ha reggel kapnék ágyat, hogya dokimhoz is be tudjak utána menni..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Jól hangzik a sütizős kirándulós progi....

na nekünk ez elmarad most jövő hétig--- Erik is én is lebetegedtünk. Nincs levegőzés, Erik köhögése nagyon tüdőgyuszis...

Popsitörlő: mi sajnos nem tudtuk hasznalni, mert Erik bőre nagyon érzékeny. Az egyetlen alkalmazható módszer a babaszappan és langyos víz volt...

Boci! nagyon tuti a kandalló :)

Vera! sajnálom, hogy minden így összejött, de bízzunk benne, hogy hullámhegy jön a hullámvölgy után!

Trombi! Nekem ez a hőemelkedés nem hangzik nagyon terhességi cuccnak... és gyomirontásnak sem... inkább bekaptál valami virust nem? Lehet, hogy egy házidokit nem ártana látnod...

Cili! Trombivaé együtt jobbulást! És szerintem az lehetett hüvelyváladék is... ha olyan fehéres volt...

Szorsolya! A kismanó néha belassul. Nekem azt mondták ez normális. Van olyannap, hogy mindenféle cselhez kell folyamodnom, hogy felébredjen... (kóla, meleg tea, ugra bugra, piszkálás) máskor meg majd kiesik a pocakból

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Szorsolya! Szerintem ez a számolgatás csak a kismamák paráztatására szolgál! Nekem soha nem adtak ilyen táblázatot és nem is mondták, hogy számolgassak. Ha valami nem stimmel azt számolgatás nélkül is észre lehet venni. Ne aggódj, biztos nincs semmi baj és megvárja apát!

Cili! Az már lehet az, de akkor még kell jönnie, mert nem kis mennyiség!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nekem kimondottan azt mondta a dokim, hogy ez a számolgatás egy baromság. Ahhoz kell viszonyítani, amit megszoktál, és ha nagyon eltér a mozgása, akkor lehet baj, de kisebb eltérések előfordulhatnak.

zsebi_baba

Lányok! Próbáljatok meg egy jót pihenni! Jó éjt mindenkinek!

Kép

bkatalin

Sziasztok!

Nekem szerencsére nincs panaszom, a megfázás is elmúlt, szerencsére, hála a homeopata varázsnak.

TÁBLÁZAT: Nem akarok beleszólni, de ekkora hülyeséget még nem hallottam. És mi van ha alszik a baba abban a három órában???? Azért kell felébreszteni, hogy egy hülye táblázatba bekerüjön? Komolyan kész vagyok. Nekem annyit mondott a doki, hogy azért ha eltelik egy egész nap, hogy nem moccan, akkor szóljak rögtön.

Pénteken megyek dokihoz, lehet hogy az utcsó UH-ra. Úgy izgulok, hogy mit mond a méhszájamra....Én még nem tudok semmilyen számot! :D

manna
mannababoca

Bocika! Nem látom a forraltbort a nagyon fas.a kandallótok tetején! ;)

Vera! Szólj, ha tudunk valamiben segíteni! Pusz!

Trombi! Ugyanilyen "gyomornemjósággal" küzdök, fűszerezve egy kis "nincskedvemsemmihez"-zel. Pedig holnap (MA) védőnő, gyerekdoki, CTG, és körzeti puncológus. Este meg moziba hívtak a kolléganőim/barátaim. kipurcanok szerintem addigra!

[quote]( írta:én a zöldet szeretem).
Óóó :oops: köszi Enikő! :oops:

Andy! A magzatburokig csak fekve szemből dugva érnél fel, olat meg nem tudsz. Ha te azt innen (mármint onnal, ahonnan kinőtt a kezed :) ) eléred, akkor te már szülsz!

Mági! CTG-re ha most kérsz, akkor a jövő hét utáni hétfőn mégy te választhatsz ágyat is. Előző héten szoktak csak feliratkozni.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt! Az első. ;)

Mostanában kevesebbet jelentkezem, restellem, de azt sem nagyon tudom kivel mi újság. A Vera sztoriját olvastam, hát az durva.. :?

Sajnos megint sokat feszülget, görcsölget a hasam, dehát most már lassan ideje is, hisz közeleg a szülés időpontja. :D

A másik meg, hogy annyira belejöttem a weboldal gyártásba, hogy ontom magamból az oldalakat, hamarosan elindul a kismamaknak.hu cikkgyűjtő oldalam is, amint beregisztrálják a .hu-s domain nevem. Kicsit lassú folyamat. :(

Szóval megpróbálok sűrűbben benézni, hisz most már tényleg nagyon közeleg a mi babaesőnk is és nem szeretnék lemaradni semmiről! :D

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

jo reggelt!

most értem haza,lánykámat bevittem az oviba.ma mennek a vadasparkba.egyem a szivét annyira várta már..és tul estem az angol befizetésen...hát ledöbbentem mert 12000 ft az angolunk.
ma pihis napot tartok.mosás ,teregetés már kész van.:D :D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt lányok, Bébic jelentkezik - végre... Tegnap délután óta olvasok vissza, hehe... :shock: Musi, Cili, drágák vagytok, hogy hiányoltatok, tsók! :D
Mi egyben vagyunk, szenvedünk és bálnásodunk egyre jobban, de már nincs sok hátra.... :) Egészen pontosan 17 nap (tejóég, így leírva szembesülök vele, milyen kevés :S)

Örülök, hogy még mindenki egyben van, szépek a pocik! Én tegnap reggel arra riadtam, hogy úgy éreztem, teljesen összement...fúúú, nagyon rossz volt.... :?

Csaki:
[quote]F írta:ú de fura lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik a baba

Nekem mondod?! :shock: Iszonyú fura érzés.... A famíliában már mindenki vágja a centit december 1-ig, szervezi a szabikat meg hogy mikor ki jön látogatni, sötöbösötöbö....
Én meg egyre jobban félek, ahogy telnek a napok....tudom, gyáva beszari alak vagyok, de hát ez van.... :? (Sajnos a férjem nem mer bejönni, így Anyukám a drága szedi össze minden bátorságát, és jön be velem a műtőbe és fog csücsülni a fejemnél. :lol: )
Bár érdekes módon nem is a műtéttől félek, hanem hogy be kell feküdnöm a kórházba...már alig várom, hogy itthon lehessünk, pedig még bent sem vagyunk... :P
bébic

bébic:jo hogy jelentkeztél..minden rendben lesz ne aggodj és az a pár nap amit a korházban tltessz hamar eltelik majd..:D

látom még mindenki csicsikál :)

Kép

Kép
nikianya21

És bár a vonalzóm így már nem éppen jó, tekintve Ákos baba születési idejének pontos napját, úgy döntöttem, így hagyom. :)

Ja, többen írtátok az NST-t meg CTG-t....tudom, hogy kellene elvileg menni pl. NST-re, de nekem nem mondta a dokim.... holnap töltöm be mensi szerint a 36. hetet, akkor jövő héten mennem kéne, de én jövő hétre csak cukroslöttyös laborra meg szemészetre kaptam beutalót....Szerintem engem NST-re majd csak rá köv. héten fog küldeni, vagyis a császárt megelőző héten.
Ez baj? :?
bébic

Niki: Köszi a bíztatást, engem is ez éltet, hogy annyi minden fog ott történni velem-velünk, hogy nem lesz időm ezen töprengeni. :lol:

Amúgy tök érdekes, a dokim szerint ha semmi gond nincs, 3-4 nap után hazaengednek. A védőnő (teljesen másik kerületben dolgozik) ezen jót mosolygott és közölte, hogy örülhetek, ha 4-5 nap után elengednek.... :?
bébic

Sziasztok!

Vera! nagyon együtt érzek veled!

Az én párom 1 hónapja váltott munkahelyet, 10-én lenne fizetés és még sehol semmi. 15-éig be kéne fizetni a háztörlesztőt. Ráadásul apósom agyvérzést kapott, nem ismer meg senkit.
Úgyhogy nálunk is minden összejött. Állandóan sírhatnékom van. Gergő meg úgy nyomja a gyomromat, hogy sehogy nem jó. Tegnap is alig ettem valamit, éjjel meg arra keltem, hogy fáj a gyomrom az éhségtől.

Ma megyek dokihoz, annyi mindent akartam kérdezni tőle, de most semmi nem jut eszembe. Csak az apasági nyilatkozathoz el ne felejtsek igazolást kérni!

Kép
Kép
Kép
erika26

sziasztok.
meg elek. pocsek nap es ejjel van mogottem. utolos munaknap. rengeteg dogot kell megcsinalnom. szerintem este 7-8 elott nem megyek haza. :evil: :?
majd visszaolvasok holnap, amikor mar NEM dolgozom. meg majd akkor meselek is.
nektek szep napot!nekem meg kitartast! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Vera: hát, nem egyszerű a helyzetetek :(

Erika: sajnálom apósodat :cry:

Ilyenkor látom, milyen ki semmiségek az én "gondjaim", és elszégyellem magam... :oops:

Bébic: egyáltalán nem vagy gyáva, szerintem valamilyen szinten tök normális dolog parázni az ilyesmitől (pláne, hogy nem sűrűn fordul elő az emberrel :) És az is nagyon jó, hogy anyukád bemehet veled a műtőbe.

Táblázat: én egyszer bepróbálkoztam vele, hogy direkt figyeljem, akkor persze semmi nem volt, de 5 perc múlva már állt a bál! Úgyhogy a "szabvány" 10 mozgás tutira megvan, éjszaka meg szerencsére 11-től reggelig nyugi van (ált. én ébresztem azzal, hogy felkelek). Ugye ez se gáz, hogy éjszaka még arra sincs semmi reakció, ha kimegyek pisilni? :roll:

Cili: a kórházas topikban volt egy kismami, akinek nagyon hamar ment el a nyákdugó részletekben, és ott drukkoltunk neki, és még majd' 4 hétig húzta. És most 2 hónapos a babája, és semmi gáz nincs...

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

Mush: Utolsó nap. VAKÁCIÓÓ!!!

Bébic: Drukkolunk december 1-jén. Olyan furcsa, hogy a szemed miatt progi császár lesz. Nekem is rossz, -6-os. Az elején nekem is szóba jött a dolog, aztán elmentem egy nagyágyúhoz a MÁV kórházban, aki kívül-belül megvizsgált és közölte, hogy ez az egész egy baromság, és nyugodtan szüljek természetesen. Ja és még egy jelentést is adott, szakvéleményt, hogy szerinte mehet természetesen (Csernus mondaná, hogy bevállalta). Nyilván nyomni, csukott szemmel, és ha baromira komplikált lesz a dolog megcsászároznak, de azt amúgy is megtennék. Csak olyan furcsa nekem, hogy ennyire eltérően kezelnek orvosi helyzeteket a szakemberek.

Vera: Sajnálom.

Zöldi: A benyúlós tornagyakorlatról jutott eszembe, hogy én a gátmasszázzsal vagyok így. Ki a fene éri azt el, mert én nem! A doki erre mondta, hogy csinálhatja a férjem is. :lol: :lol: :lol: Majd szólok neki, hogy ez maradt a szenvedélyes éjszakákból, jöjjön masszírozni. :D

Domi nagyon jól viselkedik, és bár este nagyon élénk, amikor lefekszem az ágyba, csönben marad. Tudom, hogy hülyén hangzik, de szoktam neki mondani, hogy anya fáradt, most aludjon ő is és teljesen elhallgat.

Ja és képzlejétek kedden Snétberger koncerten voltunk. Eléggé elöl ültünk, ráadásul pont abban az időtartamban volt a koncert, amikor Domonkos a napi fekvőtámaszokat nyomja. Szóval gondoltam, ha annyira mozgolódik, majd kijövök. Beülünk, nagyon rugdos, elkezdődik a zene (kellemes lassú számok gitáron) és szinte azonnal elhallgat, meg sem mozdult két órán keresztül. Hallgatta a drágám. :D A tapsra, meg újra beindult. :D :D

manna
mannababoca

Sziasztok

Mági
Én tegnap voltam először ctg-n a Sote II-n,előtte kb másfél héttel kértem az időpontot,de simán volt hely,nem volt még senki bejelentkezve.Legközelebb jövő hét csütörtökre kértem és akkor is volt reggelre. :D

edoci

Vera, Erika: Nagyon sajnálom, kívánom, hogy mielőbb jöjjenek rendbe a dolgok!

Musi: KITARTÁÁÁÁÁS! :) Ügyi csaj vagy Te, le a kalappal előtted!

Gabi: Igen, meg is lepődtem amúgy mikor mondta a doki, hogy bent lehet hozzátartozó. De nagyon örülök neki! :lol:

Manna: Kösziii, rámfér! :D Én csak annyit tudok, hogy -6 a határ...és most csodálkozni fogsz, de én olyan szakvéleményért, amit te is kaptál, jövő pénteken megyek csak, vagyis bő egy héttel a császár előtt....jó, mi? Hát, nem kapkodta el a dokim, mi?.... :roll:

Én úgy vagyok vele, hogy inkább a szemem világa, mintsem hogy kockáztassak, pedig nagyonnagyonnagyonnagyon szerettem volna természetes úton szülni. :(
És annak fényében, amit Zöldi is írt, nem is lenne értelme, hogy hagyjanak vajúdni, aztán ki tudja, nem történik-e baj, mikor úgyis kb. biztos a végén a császár.
bébic

[quote]C írta:sak olyan furcsa nekem, hogy ennyire eltérően kezelnek orvosi helyzeteket a szakemberek.

Ó, ezen a mostani szitun már nem is lepődöm meg, hiszen pl. a terhesgondozás is olyan, hogy "ahány ház, annyi szokás"....egyik kórházban így, a másikban úgy....egyik doki x héten küld valamilyen vizsgálatra, mást egy másik doki y héten....
Ki tudja már ezt követni?! :shock: 8)
bébic

Mondjuk azért arra nagyon kivi leszek, mit mond majd a szemész.....
bébic

Na bejelentkeztem CTG-re, nov. 24-én megyek, választhattam időpontot :) Annyira kedves volt a csaj a telefonban, hogy teljesen meglepődtem ettől... :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Iszonyat éjszaka áll mögöttem, az éjféltől 6-ig eltelt tevékenységet nem nevezném alvásnak... Hulla vagyok!

Tegnap este már bőgtem, annyira fájt a hátam. Pedig egész nap nem csináltam semmit, csak pihentem. Remélem ti jobban vagytok!

Nekiálltam főzni, és pontosan nem tudom ki kérdezte a levesreceptet, de kaja után a receptek közé feldobom. A smarnit most keverem...

Gabi azért bízom benne, nem maradok még 4 hetet egyben, de most már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán az volt-e... majd figyelem.

Bébic jó, hogy jelentkeztél! De jó nemsokára babázol.... :lol: , mint itt mindannyian... 8)

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok lányok!

Egyre többen írtok rossz híreket, hát én megpróbálok most csak jókat írni és nagyon szorítok mindenkinek, hogy jobbra forduljanak a hátralévő napok.

Ma voltunk ultrahangon, Hunor méretei a következők:
BPD: 89 mm
AC: 330 mm
FL: 62 mm
Súlybecslés: 2944 g

Solya! Nekem is mind a két oldalon dudorodik a kisfiam, az ultrahang azonban választ adott erre. Kértem volna fotót az arcáról. Azt mondta a szonográfus ismerősünk, hogy nem tud, mert annyira oldalt fekszik a baba, szinte L alakban van. Mindezt fejjel lefeléteszi, de egyik oldalon dudorodik a háta, a másikon meg a lába. Hát ez van! Viszont sok haja van!

Savasodók! Tegnap elpanaszoltam a belgyógyásznak, hogy nem tudok aludni, anni savam van éjszaka. Azt mondta, szigorúan csak Tisacid, közvetlen lefekvés előtt 2 tabletta alaposan szétrágva, kevés vízzel lenyelni! Eredmény: végig aludtam az éjszakát és még pisilni sem voltam! Próbáljátok ki, hátha másnak is segít!

4 kg plusznál járok, megpróbálok idevarázsolni pocakfotókat. Egyik a Hunor szobájában készült, másik az étkezőnkben.

Vigyázzatok magatokra!!!
Üdvözlettel: Laura
Kép Kép

Kép
Kép
szeles4

Cili: Isten ments :) , csak biztatásképp írtam :)
Tegnap este én is sírtam, de rájöttem, hogy nem baj, mert tegnap az volt az utsó csepp, hogy kiöntöttem a gyümölcslevet, és minden eszembe jutott, ami miatt az utóbbi pár napban visszatartottam a sírást, úgyhogy csak zokogtam, míg apa feltakarította a cuccot...

Laura: csini a pocid, és tök jó a 4 kg+

Na, megyek boltba, meglepem apát kakaós sütivel...

Kép

Kép
gabilany79

Laura nagyon szép pocak, és Hunor méretei is jók!

Gabi engem is vigasztalt a párom, de szegény sok mindent nem tud tenni, masszírozta a hátam, aztán kicsit jobb lett. Hülye hormonok...

Mush jó végreittazutolsómunkanapegyjóideig érzést!!!!!!!!!

Dani megint nagyon aktív, a fenekét dugdosgatja ide... no várj csak, ha kibújik össze-vissza fogom harapdálni azt a kis fokhagymagerezdet... 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt. Én dögrováson. Nátha és köhögés, méz, tea, oscillococcinum és tantum verde. Hál'istennek láztalanul. Megyek CTG-re. Védőnénit, gyerekorvost kihagytam.

Bébic! Nálunk nem engednek be senkit a műtétre. De én nem is bánom.
CTG? Engem már a betöltött 35-en küldött.

Erika! Jobbulást apósodnak! Nektek meg minél előbbi fizetést!

Hajrá Musi!

Manna! Nálunk is a szülesztési felkészítőn azt mondták, hogy már megdőlt a szemészeti probléma miatti császározás indokoltsága. Csak a régi rokik (és főnökeik) még nem haladnak a tudománnyal.

Helló Edóóóó!

Mágnes! A CTG-s csaj olyan kedves, hogy jajjj! Élőben furi lesz nagyon. "Kedveságnes" "jöjjönágnes" "feküdjönleáges"...-ezni fog végig. Tök furi stílusa van! :)

Cili! Nekem a hasonló tünetek mindennaposak. Amint mozdulatléanul kell feküdni - pl. alvás - 2 óa az a határ, amig megy. Közben egyre fokozódó izületi fájdalmak, hátfájás és légszomj. AKÁRHOGY fekszem. Most meg ez a léguti kórság is! ...meg a dagadás, meg a sav! :wink:
Ez mind természetes, de már én is úúúútálom. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyit küzdöttünk ÉRTE...és megszépül minden kellemetlenség.

Szia Szél! Miért csak tiszacid? Rennie nem jó?
Szép nagy vagy! ;)

Kép
zölddisznó

Zöldi én is így vagyok vele. Tudom, hogy ez ezzel jár, és már nagyon várom, hogy kárpótoljon minket a kisfiunk minden kellemetlen tünetért. Ezt a 23 napot most már akkor is kibírom, ha féllábon kell állni.

No Dani nekiállt csuklani... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Először is köszi a dicséreteket, átadtam apának. Mondta is hogy na most jópár férj szidni fogja, mert őket is nyaggatják majd hogy ilyent csináljanak. :lol: :lol:

Zöldi: sajna mivel apa ment edzésre így nem készítettem neki forralt bort. Meg hát ideje sem lett volna inni, mert még azért rendesen káoszban vagyunk! Talán ma folytatja a polcrendszert és az is kitart pár napig.

Bébic: üdv itt újra.

Mush: KITARTÁST!

Szeles: szép poci, és tök jó az a 4kg plusz!

Cili: remélem már nem fáj annyira a hátad.

Ahány ház annyi szokás: nekem a dokim azt mondta, hogy mivel jövő héten szerdán megyek hozzá vizsgálatra (pont aznap töltöm be a 37. hetet) az után menjek NST-re amikor ő bent van (hétfő-kedd) tehát már majdnem 38 hetesen. Erre a védőnő már most küldött. Úgy döntöttem mivel mindenképpen kell mennem laborba, így jövő héten NST-zek is!! Remélem a doki nem akad ki ezen, de a védőnő ragaszkodott hogy betöltött 36. hét után menjek.
Vendég

Mági: Szép világban élünk, nem? Hogy már azon lepődünk meg, ha kedvesek az emberek...szomorú.... :(

Cili: Szegénykém, tudom, nem vigasz, de a múlt éjjel, sőt az este is, nekem is pokoli volt...valamiért a jobb oldalamra sántítok, alig tudok ráállni a jobb lábamra....Kitartást neked! Már nincs sok hátra....jujjj, úúúgy várom már! :D :D

Laura: Nagyon szép pocak, és Hunor is szépen növöget! :)

Sav: Két hete nálam a menetrend: első éjjeli pisi 3/4 1 és 3/4 2 közt valamikor, és akármit és akármikor ettem este, mire a pisiből visszaérek, a savam a torkomban. Úgyhogy most már a pisilni induláskor hamm, egy RENNIE és ezzel így kihúzom reggelig. (óóóó, csak maradjon is így :) )

Zöldi: Én pont annak örülök, hogy beengedik a hozzátartozót a műtétre...hiába, nem vagyunk egyformák. :wink:
CTG: Konkrétan azt se tudom amúgy, az micsoda, hehe... :oops:

[quote]m írta:ár megdőlt a szemészeti probléma miatti császározás indokoltsága. Csak a régi rokik (és főnökeik) még nem haladnak a tudománnyal.

Ez mind szép és jó, csakhogy én, mint páciens nem tudok ezzel mit kezdeni.... :( Ha az én dokim (vagy a kórház) nem ennyire "felvilágosult", mit tudok tenni....?
bébic

Bocika: Én ugyan így vagyok! A védőnő már mondta, hogy menjek, de a doki nem. Viszont amennyire tudom, kell a dokitól beutaló rá.
Így ha a doki utasítására megyek, akkor a betöltött 37. hetem után fogok csak menni.... :roll:
De most már nem idegesítem ezen magam, jövő héten úgyis megyek vérvételre, akkor majd megkeresem a dokim és vázolom neki a szitut, aztán majd megmondja, mi legyen....jobbat nem tudok.... :?
bébic

Sziasztok!

Javulgatunk minden téren. Daninak végre kiderítették mi baja, kapott rá antibiót. Reggelre igaz már hurutosan köhögött. Ma is aluszékony, de ettől az álmosító időtől is lehet.

Lábujjam már kezd a régi lenni. Mindenhogy tudom mozgatni és nem olyan csúnya. Csak akkor szisszenek fel, ha Dani rálép.

Ma megyek dokihoz! Túleste a dzsungelírtáson. Nagyon nem szeretek mióta kijöttek azok a csúnya visszerek. Kész gyomoridegem van ilyenkor, nehogy belevágjak.

Erika!

Két dologban is hasonlítunk. Nálatok is Gergő lesz és Te is ma mész dokihoz. Ha még a hét is passzolna akkor 3 lenne.

NST: Én jöv héten megyek. Akkor elvileg betöltött 37 leszek.

Bocika!

Szerintem a dokid nem akad ki ezen az NST dolgon. Ez egy vizsgálat ami elővigyázatból van. Ebből nem csinálhat gondot, hogy Te szeretnéd rendbe tudni a dolgokat.

Most visszaolvasok kicsit!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

halihó,mire végig olvastam amit eddig írtatok,bekajáltam egy fél kiló kenyeret libazsírosan lilahagymával.Most ég már a pofám,nesokára kezdi majd a gyomrom is... :?

Én védőnéninél voltam ma,vizeletemben cukrot talált(ismét),ezért jövőhéten tesztreggelizni kell(zsemle+tej).Meg kaptam beutalókat az UTCSÓ laborra! :wink:

Táppénzes papirt is feladtam a munkahelyemre.
Gyerekeimnek az oviban ma van a karácsonyi fényképezkedés,csinálnak mindenféle méretű fotókat szép ruciban karácsonyi dekorációval...majd ha kész lesz feldobom.Ezek olyan szépek szoktak lenni...olyan profi. :) Bekerülnek keretbe és a nagymamik nagypapik,keresztszülők ezt kapják karácsonyra.

Krumplifőzeléket csinálok rántott párizsival...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ha én balga azt hittem, hogy a smarnit csak úgy hipp-hopp összedobom, de elég kemény fizikai meló kevergetni... :shock:

Én azt vettem észre minél többet pihenek, annál rosszabb felkelnem... az éjjel is minimum 10 perc mire sikerül elindulnom pisilni..., főleg a talpam áll be...

Kép

Kép
dcili81

Cili látom te egyre többet panaszkodsz,nyugi már tényleg nincs sok vissza!!! :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi ha hiszed, ha nem ez első 34 héten a gyomorégést leszámítva semmi bajom nem volt. Ez az utolsó 6 hét sokkal jobban megvisel.
De most már abbahagyom a panaszkodást. Kész az ebéd, mihelyst megjön a párom eszünk aztán vízszintesbe helyezem magam, és tévézek...

Kép

Kép
dcili81

Bébic: itt nem kell rá beutaló. Meg hát aznap ott lesz a dokim is, direkt úgy kértem!

Zöldi: jobbulást!

Sarmi: én tegnap este vágtam be két nagy szelet kacsazsíros kenyeret, igaz paprikát ettem hozzá. De csak azért mert nem volt itthon lilahagyma. Bírtam volna még enni, de a férjem eléggé érdekes szemmel nézett rám, hogy én mennyit tudok enni, így abbahagytam. :roll: :roll:

Cili: én is így vagyok.Nekem is kb. a 34. hétig semmi, most meg itt fáj, ott fáj............. előre parázok a szüléstől. Sohasem voltam ilyen nyamvadt lányka, remélem ott összeszedem magam!

Nekem amúgy most jó programom van. Tegnap kimosott fehér babarucikat és a lepedőket meg a textilpelusokat vasalom, közben meg nézem a Keresztapát! :lol:
Vendég

Bébic! Ne aggódj, minden rendben lesz! Teljesen természetes, hogy van benned félelem (szerintem mindenkiben van, csak van aki nem ismeri be). A korházba 1 nappal előtte kell befeküdnöd?
Mostanság a túlzsufoltság miatt rövidült le a császár után benttötött idő. Korábban 5-7 nap volt. De minél előbb engednek, annál jobb!

Erika! Sajnálom, ami apósoddal történt! A fizut meg remélem hamarosan megkapjátok.
Próbálj meg enni akkor is, ha nincs étvágyad, mert a babának szüksége van a táplálékra.
Én a kérdéseimet mindig összeírom, amikor eszembe jut, így nem elejtek el semmit.

Mágnes! Te már jársz CTG-re? Én addig lehet még a dokihoz se jutok vissza! Van ott a CTG-n egy nagyon kedves lány, biztos azt fogtad ki. A nevét sajnos már nem tudom.

Laura! Szép nagy pocak!

Zöldi! Tényleg szeretem a zöldet mindenben!
Te viszont lebuktál! Férjem szerint Mazsola fotóját tetted ki (én sajnos nem láttam a rajzfilmet)
Jobbulást neked! Grefruitmagcseppet ismered? Nálunk az nagyon bevált! Ha valakinél megfázás kezdődik a családban rögtön elkezdjük használni és többnyire ki sem alakul.
Téged műtét alatt az anesztes fog szórakoztatni. Nekem sikerült kifognom egy nagyon jó fejet, a nevét sajnos már nem tudom, de végig szórakoztatott.

Lányok! A forgója szokott fájni valakinek? Nekem mostanig is fájt, de tegnap annyira, hogy nem tudtam tőle elaludni! Az elsőnél nem emlékszem ilyenre.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boci nálunk is ez a helyezt! A minap vacsira ettem friss kiflit.. asszem 3-at, másnap a párom már jött este és mondta, hogy egyek 3 kiflit úgy szoktam....

Most ebédeltünk, kb 10 perc nyugi volt, most megint beindult... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Susy! Köszi a hiányolást! Igazából olyan nyűgös voltam/vagyok mostanában, hogy nem akartam átragasztani a hülyeségemet Rátok! Próbáltam (vissza)olvasgatni, de nem egyszerű követni a termést!

Aki beteg, annak jobbulást... Velem egyetemben, mert én is benyaltam valamit: Orr dugul, köhögés most kezdődik... Viszont annyit alszom egy nap, mint máskor 2-3 nap összesen. Reggel felébredek, pisilek, visszafekszem, alszom fél12-ig, aztán délután még szintén lepihenek 2 órát minimum alszom.... Annyira jó!

Tegnap összetörték az autónkat, így most paraván van, hogy ne induljon be a szülés, amíg a kocsi el nem készül... szervíben van. Hiába, hozzuk a formánkat!

Mindenkinek, aki "nyíladozik": pihenjetek sokat!

Vera! Sajnálom a munkahelyi dolgot, remélem, hogy hamar elindulnak felfelé a dolgok... Én is mindig bízom ebben!

Valaki kérdezte, hogy kinél mértek nagyobb bucit... Nálunk is 2-3 héttel nagyobbnak mondják, de ezzel kapcsolatban már leírtam a véleményem.

Lányok! Kitartás! Nem sok van már hátra! Én is nyűgi vagyok, de makacs leszek és kitartok a végsőkig!!!! :lol:

Mushi! Munka hőse! Élvezd ki az utolsó munkanapot!!! :wink:

Zöldi! Küldök privit!

Pusz mindenkinek!
sinaszi

Nah az én lánykám már megint elaludt fél 12-kor, és délben már ébren is volt! mit kezdek majd vele este??

Én bevágtam egy nagy tányér brassóit, aztán most sül a sütőben az almásom, amit lehet, hogy dobhatok ki a fenébe.. :?

Enikő:
a nov. 24-i CTG lesz az első, igazából szerintem ő sem tudta eldönteni a sok időpont miatt ,hogy mikor is menjek, de ahogy végiggondoltam, valószínűleg mensi szerint küldött, mert mensi szerint idősebb terhes vagyok, mint a vonalzómon ami van..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja! És tegnap én is voltam NST-n, minden rendben volt. Levette dokibácsi a BSH-t is, és a méhszáj is zárt, szóval Mesivel is minden rendben. Remélem a strepto is negatív lesz! MÁr csak egy vérvétel, néhány NST... Ez már a célegyenes! Már egyre türelmetlenebb vagyok!

Pocakok nagyon csinik! Mindjárt én is keresek egy múlt hetit...
sinaszi

Helló Csajok!
Ma délelőtt megvolt az első CTG-m. Zsófival minden ok. A kórházban várt egy kis meglepetés: Ismét átépítenek, fúrnak-faragnak az összes szinten, dec. végén lesz vége a felújításnak. :evil: Megismerkedtem a szülésznőmmel, elsőre nagyon szimpinek tűnt. Tarifára rákérdeztem, azt mondta, hogy amennyit gondolunk. Ez is teljesen korrekt volt. Aztán megnéztük az osztályt, hogy milyen szobák vannak. A szülőszobákba nem jutottam be, mert teltház volt. A front... :-D

Még este találkoztam volna egy barátnőmmel, de annyira kész vagyok, hogy lemondtam. Tisztára elfáradtam, meg a keresztcsontom is őrülten fáj... :-(

Vera!
Nagyon sajnálom, hogy nem kaptátok meg a pénzt!!! Nincs más lehetőségetek??? Remélem, hamar sikerül megoldanotok a problémát!

Szorsolya!
Ez a babamozgás táblázatba írása mekkora nagy baromság!!! A kiskönyv hátuljában is van ilyen táblázat, de szerencsére nálunk sem a védőnő, sem a doki nem forszírozza.

Solya!
Én a baba csuklását mindig ott érzem, ahol épp gondolom valamilye nekinyomódik a hasfalamnak. Tehát változó.

Gabi!
Zsófi sem szokott az éjszakai pisilésemre felébredni.

Manna!
Ma kaptam egy leírást a szülésznőmtől a gátmasszázsról. A rajz nagyon látványos, de én is pont azon gondolkodtam, hogy hogy a fenében lehet elérni… Apát erre azért tényleg nem akarom megkérni. Még félreértené a helyzetet. :wink:

Szeles!
Szép a pocakod! A Tisacid akkor az éjszakai pisilési gondok kiküszöbölésére is alkalmas? :-D

Zöldi!
További jobbulást!!!

Sarmi!
Te is tudsz élni! Libazsíros kenyér lilahagymával… nyami!!!

Enikő!
Nekem most a keresztcsont fájás kisugároz a forgóimba is. Remek érzés! :evil:

Mush!
Hajrá uccsó munkanap!!!

Kép
Kép
lbernuska

hahó!

nemtom ti h vagytok, de én nagyon elkezdtem parázni a szüléstől!!! max 2 hetem van, ami vsznű kevesebb inkább az én esetemben, ma voltam védőnőnél és mondta h már nem kell mennem, hanem majd irjak smst, ha megszültem!! :shock: jesszus nagyon para!várni h mikor indul be :roll: jajj:):(

andy

zöldi:

canesten elkezdve, remélem igazad van:)

Kép
andy30

Szóval:

Kép Ez még okt. 24-én készült.

Kép Ez - ugyanabban a cuccban :)- nov. 04-én.
sinaszi

sini:

szép poci, az enyém még most is fentebb van:)

andy

Kép
andy30

húú Sina szép nagy pocakod van! :)
Én ma megmértem, és 108 cm ! : )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy! Köszi! A szülés miatt pedig no para! (Mondom én... :) ) Túl kell lenni rajta! Előttem mindig az lebeg, hogy utána Mesét végre a kezünkben tarthatjuk! :)

Egyébként a "pocakereszkedésről": Mindenki mondja, hogy sokkal lejjebb van már a pocóm! Azért még 2 hetet mindenképpen szeretnék kihúzni! Most a doki azt mondta, hogy abbahagyhatom a magnéziumot... kíváncsi leszek, hogy az amúgy is gyakori keményedések mennyire fognak sűrűsödni és emiatt mikor fog elkezdeni nyílni a méhszáj.... De: NO PARA!
sinaszi

Mágnes! Én még "csak" 106 voltam a múlt héten...

Kilókban pedig 17,5! Ez nekem tetszik! És a doki sem szólt semmi rosszat! :D
sinaszi

Sziasztok lányok!

Jobbulást minden gyengélkedőnek, rosszulllevőnek!

Beálltam a sorba... sikerült a csemetémtől elkapnom ezt a fránya náthát. Köhögés, takonykór ezerrel.... utálom. Ráadásul nem adtak rá semmit, csak sós vizet az orromba... viszont kaptam egy új receptet a köhögésre: hagymát karikára kell vágni és sötét barna cukorral leszórni. Ebből több réteget szűrőtálba, hagyni egy napot állni, hogy a leve lecsöpögjön és be kell rakni az ágyunk mellé éjszakára bűzölögni... ma megcsináltam, kiványcsi vagyok használ-e.... :roll:

[quote="aida"] írta:aidaközeleg a szülés időpontja. :D

Azért még van egy pár hét addig neked! :)

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?