Új privát üzeneted érkezett!

ildi tegnap este rá is dolgoztunk már!!!!!!!!!!!!!!!
komolyan kezdem ismét egyrejobban élvezni a sexet

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Édesek a babák, és ha ezentúl ezt elefelejteném írni, akkor mindig automatikusan gondoljátok oda. :)
Egyébként furcsa érzés, az én lánykám még olyan kis pici, és alig 1-2 hónap, aztán már ő is ilyen nagy, komoly baba lesz. :)

Képzeljétek, ma először elmentem vele vásárolni - mondjuk hegyi lakosok lévén a férjemre voltunk utalva, azaz kocsival vitt minket - egy babybjörnbe szépen beletettem az előzöleg beebédelt Dórit és kissé félve nekivágtam a drogériáds beszerző útnak. Muszáj volt, mert már nem volt itthon semmi és hát egy pasira bízni az ilyesmit ugye...:) De Dóri nagyon édes volt, végig szunyókált a cicimbe kapaszkodva és csak itthon ébredt fel, amikor már aktuális volt a következő szopi ideje. Apja addig elvolt a könyvesboltban én megvettem mindent, ami kell, Dóri pedig aludt egy nagyot. Mindenki jól járt. :)

Kép
anhel

anhel nagyon ügyik voltatok vásárlásnál!!!!mostmár mehettek legközelebb is "egyedűl"!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhel-Ildi! Nagyon jó! Kimozdulni mindíg lehet-kell! Az emberfia-lánya olyan bezárva érzi magát ha néhány hónapig nem tud kimozdulni. Használjatok ki minden lehetőséget. Dóri nagyon ügyes kislány volt, már az anyuja hasában is. Türelemmel viselt minket, nem izgatta magát, megszületése kapcsán sem. Ezek szerint tud viselkedni. Alszotok éjszaka? Puszi Nektek. :lol: :lol:
bábaildi

ildi hétfőn megyek a korházba tüdőszürésre..bent leszel?meg hanyadikon van a tüdőszürés? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, igen, most már bátrabban megyünk így 'egyedül'. :)

Szia Ildi! :) Meglehetősen változóak az éjszakák, de többnyire az van, hogy 2x felkelt finoman a kiscsaj, nyekereg kicsit, olyankor kap enni, aztán szépen visszaalszik. Persze akadnak éjjelek, amikor sem elaludni nem hajlandó, sőt, az éjszakai szopizások is kudarcba fulladnak és csak nyűglődünk, mert ő óránként enne kb. 20 g-t...de ez a ritkább szerencsére.
De nem panaszkodhatok, egész jól tudunk aludni. :)
Puszi Neked is!

Kép
anhel

anhel hajrá....nagyon jo és kellemes vásárlásokat kívánok nektek!!!
majd dobj fel képet rolatok!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: hétfőn éjszakás vok, ez sem jön össze! :cry: :cry: :cry: Azt hiszem a földszinten van a tüdőszűrő. Ildi
bábaildi

köszi..azért remélem valamikor össze tudunk futni!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Elutaztam a szüleimhez,azért nem voltam. Milus most nagyon csúnyán köhög és hörög. Paxirazolt adok neki,de még nem javul.

Ildi: Nekem azt mondta a Csütörtöki doktorúr,hogy a fogamzásgátlót felír a kórházban is,csak nem mondta,hogy hogy dolgozik. Te tudod? Ő mindig benn van?

NA megyek mert Milunak folyik az orra:(

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Hát máa Orsi belázasodott és a gyomra nem jó. Meglátom,mi lesz reggel, és elviszem dokihoz, ha kell.
Pont holnap vagyok szabin, hogy beszerezzek egy csomó ajándékot. 8)

Nitacska! Nagyon drukk!!! Élvezzétek, és minden rendben lesz. :wink:

Anhel: nagyon ügyik vagytok, hajrá-hajrá!
Én is koránra tervezem a kimozdulást majd a picivel, mert Orsival nagyon eltolódott a sok elvárás miatt, de már külön lakunk. Akkor nagyonmegviselt, és most nem szeretnék olyan állapotba kerülni, mint akkor. Szóval szupi ügyesek vagytok! És az éjszakával is ügyesek vagytok, nagyon édes baba!

Többiek: nektek is sok puszi, és mindenki kerülje a vírusokat!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

minden betegnek mielőbbi jobbulást kívánok!!!!!!!!!!
eszti köszke!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Valaki tud valamit a rózsamézről? Nekem ajánlották,a torokra. Hogyan kell beadni a gyereknek? Mennyit?

Köszi aki tud segíteni!

Edina

Kép

Kép
mannogab

sajna ebbe nem tudok segíteni... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Edina!

Biztos, hogy ilyen kicsinek lehet adni? Nehogy allergiás reakciója legyen tőle.

És a műtéttel hogy álltok? Kell menni, vagy voltatok már?

Szia
Lilla
Vendég

lilla most nézem kirus már majdnem 5 honapos......... :shock: hogy megy az idő...... :D :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mannogab: a most következő héten szabadságon van a Csütörtöki dr. 17-től viszon mindennap bent van a kórházban. Regel már 1/4-1/2 8 körül jön, hogy még a vizitek előtt tudjon foglalkozni azokkal akiket berendelt. Hívhatod a kórházi mobilján. Ha nem tudod, megírom a számát. Ildi
bábaildi

Bábaildi: Nagyon köszönöm a gyors választ. A számát tudom,majd kigondolom mikor tudok elmenni és majd szólok Neked is. Ha majd benn leszel összefuthatunk ha akarod!

Kép

Kép
mannogab

sziasztok...lányok aki tud segítsen..már 3 napja pozitív az lh teszt..mitől van?????,sajna nem vagyok tapasztalt mert most vettem először.... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Tényleg nagyon megy az idő , tavaly ilyenkor még nem is látszott rajtam, hogy babát várok. Ez volt a nagyszülők Karácsonyi ajándéka. Most meg egy féléves baba lesz az ajándék!!! És eddig sikerült csak tejcsit adnom neki, bár bevallom nagyon várom, hogy hat hónapos legyen (addig javasolja a doktornő, hogy csak szopizzon), mert azért fárasztó éjszakánként 3x felkelni etetni. Gondolom, ha hozzátáplálom, nem kell fel ennyit éjszaka.

Eszty!
Mi van Orsi babával? Jobban van már? És nem is kérdeztem eddig, hogy Ő hogy áll a kistestvér kérdéshez, szeretne már egyet?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Nitácska!

Hogy mitől van nem tudom, de én a PG53-at sokkal jobban szerettem, olyanod nincs?

Lilla
Vendég

lilla sajna nincs olyanom.. :?
ha hozzátáplálnád tuti nem kellne fel sokszor! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szióka!

Anhel: Néztem az iwiw-en a képeket, Dóri szuper édes kis csajszi :!: :P :P

boeszter: Jobbulást Orsinak :P :P :P :P

mannogabb: Jobbulást Milánnak is :P :P :P Azt hittem rosszul látok, mikor megláttam a vonalzót. Milán 6 hónapos??!! Nem semmi! :wink:

Tulajdonképpen mindenkinek jobbulást, aki beteg!! :P :P

Dobok fel pár friss képet:

Kép

A reggelek mindig együtt kezdődnek

Kép

Innen nagyon érdekes a világ

Kép

Szép a világ

Kép

Matyi már komoly fiatalember

Kép

Ki jön az én házamba?

pussz mindenkinek!

Kép

Kép
morca

Milyen vidám, jókedvű és kiegyensúlyozott fiúcskák! :D Nagyon édesek!
Ákos combjai csak úgy incselkednek az enyhén szadista anyukával (mint pl. én :D) hogy jól megfogdossa az ember! Alig várom, hogy Dórinak is szép husos sonkái legyenek - már alakul! :)

Kép
anhel

Sziasztok!

Lilla: A műtét februárban lesz. Januárban megyünk vissza megbeszélni a részleteket. Tegnap elvittem az orvoshoz a megfázással kapcsolatban. Ceclort kapott antibiotikumként. Remélem hamar meggyógyul,mert ma sem aludtam semmit,mert nem kapott levegőt és mindig felébredt és porszívózutuk az orrát!

De jó,hogy még mindig szoptatod Kirust.

Milán most hogy beteg a felét eszi meg annak amit eddig evett. PEdig mindig olyan jóízűen tudott enni:)

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Tegnap reggel mi is kikötöttünk a gyerekorvosnál. Orsi vasárnap délre belázasodott, 3x kellett gyógyszert adnom, mire lement a láza. És kihányta még a vizet is, és csak rakosgatta magát egyik helyről a másikra, de lefeküdni nem akart.
A dokinő azt mondta, a torka Streptococcusos. Kapott Ospen-t antibiotikumnak, és jövő szerdán, a kúra után kell leadnom vizelet mintát, hogy megnézzék. Mert állítólag ez a baktérium felelős a skarlátért is. Úgyhogy mama most vigyáz rá, amíg dolgozom. Tegnap estére nem ment már fel a láza, de olyan kis elesett szegény! Pedig eddig nagyon jól viselt minden betegséget, játszott, jó kedve volt. Most meg olyan, mint akin átment az úthenger, és csak "anyát" akarja mindig.

Vigyázzatok magatokra!
Jobbulást a betegeknek! A többi babóra meg nagyon vigyázzatok, már amennyire lehet! :)

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Oh, a testvérkérdés...

Furcsa dolog, mert magától sosem mondta, hogy tesót akar. Nem is nagyon érti, hogy az micsoda. Mármint, hogy az egy másik baba, akinek szintén én vagyok az anyuja, és mindig velünk van.
Szóval nálunk nem az van, hogy oviból hazajön, hogy a "Panninak már van tesója, nekem mikor lesz?" :lol:
Viszont elkezdtem neki pedzegetni, hogy mit szólna, ha lenne egy kisbabánk, aki velünk lakik. AZt mondta, hogy az jó lesz, majd odaadja neki a játékait játszani, és aludhat is a létrás ágyában vele. :-)
Máskor meg azt mondja, nem kell neki kisbaba, viszont ezt inkább csak úgy mondja, hogy most ő játszik, ne fárasszam ezzel a témával. :lol:
Szerintem neki nagyon jót tenne! Kicsit kopna a kis világának az én-központúsága, megtanulna osztozni. Nem irigy gyerek, de mégis más, amikor a zsigerekből jön, hogy van más is rajtam kívül.

Dolgozunk az ügyön. 8)

Puszi, és köszi a kérdést, Lilla!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok! Minden betegnek gyógyulást! :D :D
Minden egykének kistestvért! :wink: :wink:
Mannogab: Tényleg hihetetlen, hogy Manó Milán Kisherceg már 6 hónapos, még nem olyan rég elfért a két kezemben. Szivesen dögönyözném megint, légy szíves jelentkezzetek, ha jössz a kórházba. :lol: :lol: :lol:
Lilla: a "6 hónapig csak szopjon" , egy általános javaslat. A gyerekek nem egyformák. Ha sokszor kér enni Kirus, valszeg igényelné már a mellé táplálást. Nyugodtan kezd el a gyümölcsöket. Nem ártasz vele, hidd el. Szopás előtt v. után, majd meglátod, melyik jön be. Jó étvágyat!!!!
bábaildi

sziasztok!képzeljétek ma a dokim azt mondta hogy tutira sikerűlni fog a baba és hogy számítsak rá lehet kettő is lesz!!!!! :shock:
morca gyönyörűek a gyerkőcök.!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

Kép

Kép
morca

morca nagyon köszönöm!ma majdnem a doki nyakába ugrottam... :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitcska, mikorra várható a pozitív terhességi teszt??

Kép

Kép
morca

Nitacska!!! HAJRÁÁÁÁÁ!!!!! Nagyon drukkolok! Ez nagyon jó hír!!!
DRUkk-DRUKK-DRUKK!!!!! :P :P

Puszi mindenkinek!
Köszönjük a jókívánságokat!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

nitacska, bocsi előbb elírtam a neved, de az esetek nagy többségében sietve írok.

Kép

Kép
morca

NITÁCSKA!!!

DRUKK-DRUKK EZERREL!!!
KETTŐ???????????????????
HÁT AZ MEG SZUPER EGYSZERŰEN!!!
MIKOR TUDSZ MEG VALAMIT???
AZONNAL ÍRJ NEKÜNK OKÉ???
PUSSZANCS!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

jaj lányok most a ti nyakatokba ugranék!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piri ha minden igaz 12 nap mulva esedékes de lehet megint 37 napra jön meg nem tudom..majd kiderűl..de igérem t lesztek az elsők akik megtudják ha érkezik a baba!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Most fedeztem fel egy ingyenesen letölthető babaszakácskönyvet. Itt lehet letölteni: http://www.kismamablog.hu/konyvek

Nitácska!
Várjuk nagyon a pozitív tesztet :P :P :P

Sziasztok
Lilla
Vendég

Hajrá Nitácskaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Hol vagytok lányok???????? :(

Azért én teszek fel friss képeket:

Kép

Ákos tornázik... :P

Kép

Matyi is... :shock: :P :P

pussz

Kép

Kép
morca

morca naggyon jók a képek..a tornázos főleg...... :lol:
köszi mindenkinek !!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Morca: eszméletlen jók a képek :P :P

Nitacska: látod, látod, jó munkához idő kell :P ++++++++
bluebox

Sziasztok!

Jaaaj, de jók a képek.
Micsoda husicombok!!! Puszilnivaló!! :D

Hajrá Nitacska!!
Én is most várok, összejött-e a dolog. 8)
Reméljük!!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

eszti akkor én meg érted izgulok!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már megint sehol senki... :cry: :cry: :cry:

Eszti: neked is nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megint hoztam (jó) pár képet!! :P

Kép

Ákos a prés alatt... :roll: :P :P

Kép

Húúú, de izgi... :P :P

Kép

Vetődés...... :P :P

Kép

Egyre magasabbra sikerül... :P :P

Kép

Matyi rengeteget dolgozik... Ez a hatalmas ág sem volt jó helyen, úgyhogy Matyi a munkát megszervezte, majd a papával kivitelezte... :P :P :P

Pussz Mindenkinek!!!!!!!!!! (és tessék sokat írni!!!!!!!!)

Kép

Kép
morca

Mivan lányok? Mindenki elment hólapátot venni????? Morca: a focizós képek nagyon tetszenek!! :lol: :lol: :lol:
bábaildi

bábaildi: Pont ma gondoltam Rád!!! Gratulálok a második unokához. :P :P :P

Kérdeznék: Ákos rendesen szopizik, reggel fél nyolc körül eszik, utána mostanában csak egykor jelentkezik szopira, addig játszik meg alszik. délutántól viszont van, hogy óránként is szopizik. (mindig adok neki ha kéri) Pár napja kezdte, hogy szopi közben ficánkol, rángatja a pólómat, meg a cicimet és nyöszörög, nyűglődik közben, de ha meg elveszem tőle, akkor meg (mert azt hiszem, hogy nem kell már neki) totál megsértődik. (már éjszaka is csinálta tegnap) Ezt nem igazán értem, hogy miért van. Gondolom nem kevés a tejcsim, mert gyarapszik rendesen, néha vissza is bukja mikor ilyen sűrűn eszik. A pocija sem fáj már rég óta. Amúgy nagyon vidám, kiegyensúlyozott baba. (és nagyon mozgékony, aktív is)

Kép

Kép
morca

bábaildi: Ez lemaradt az előzőrő: :oops: : Pussz Móni

Kép

Kép
morca

Miket írok :oops: :oops: :oops: : Előzőről ( így már jó)

De legalább írok :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
morca

Sziasztok!
Tényleg eltűnt mindenki (én is ) . Kihasználjuk a nap utolsó sugarait :D új kötelező biztosítást kötünk...
A hozzátáplálás téma érdekelne engem is, ha vkinek van tapasztalata megköszönném a segítséget (megint Bluebox Kristófjának barack evős képe ugrik be :D ).
Morca: aranyosak a fiúk nagyon! Hozzátáplálásról biztos te is tudsz segíteni, ugye? Alma főve vagy nyersen hasfogó? És főtt vagy nyers gyümivel kell kezdeni? És egyébként is mivel, hogy? Gyorsan kiolvasok valami szakirodalmat :roll:
Üdv.J
kisvitéz

Sziasztok!
Bábaildi
Gratula a második unokához!!! Gondolom alig várod!!! Jó dolga lesz egy ilyen nagymamával... :lol:

Nitácska, Eszter
Nagyon drukkolok nektek!

Morca
Tök jók ezek a képek!!!
Nekem Bori akkor rángatja a cicimet, amikor kevés benne a tej. Nem lehet, hogy azért kér délután óránként? Persze ez csak egy tipp, de egyáltalán nem vagyok hozzáértő. Nekem reggel rengeteg tej van, aztán egyre fogy. Éjszaka nagyon megszenvedünk, mire összekaparjuk az adagot... :lol: De küzdünk ezerrel, nem adjuk fel.... :lol:

marek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?