Sziasztok!
Megint ki vagyok akadva,ezt muszáj kiírnom magamból.
Ma reggel a férjemmel felmentünk szólni a felettünk lakóknak,miután reggel 7-kor már megint landoltak felettünk a dolgok a padlón,aztán meg húzogatták az asztalt-széket stb(szl a szokásos).Már a ferjem is felhúzta magát,azt mondta,ez nonszensz,hogy folyamatosan ezt hallgatja az ember
...
Felvittük a megmaradt filcalátéteket,hogy odaadjuk,ne kelljen megvárni,míg vesznek... No, miután előadtuk,hogy mi a gondunk,hogy hangos a székhúzogatás, a reggeli mindentledobálás stb,meg átadtuk a filceket,hogy legyenek szívesek feltenni,nagyon megköszönnénk, a csaj hitetlenkedő arccal közölte,hogy ő ugyan felrakhatja,de nem fog segíteni.Mondtam,hogy szt igen,mert nekünk is van és nincs hangja(persze attól függ,hogy használja,mert ha rajta ül és úgy húzgálja maga alatta a széket,akkor mindegy
....).
Aztán közölte,hogy fél 8-kor kelnek a gyerekei,addig ők is alszanak,szl nem tudja,miket hallunk,de hogy a felettünk lévő szobában nem is játszanak a gyerekek(pedig egyértelműen hallatszik,hogy a parkettára esnek le a dolgok...)...És hogy ő is hallja este,hogy az enyémek 10-kor még játszanak,meg sokszor fél11-kor és arra alszik el...csak most nem,mióta a férjem itthon van(mondtuk neki,hogy betegek,nincsenek is itthon...egyébként igen ritkán fekszenek iylen későn,mert9-kor már ágyban vannak,de mindegy).Mondtam,h dobálhatjuk egymásnak a labdát,de nyugodtan jöjjön le és hallgassa meg,ha nem hiszi mennyire zavaró,amit csinálnak....Aztán meg azt mondja,hogy ő ismerte az előző alsó szomszédunkat és beszélgetett vele...mintegy utalván arra,hogy mi is hangosak vagyunk.Mondtam,hogy arról én is tudnék mesélni,mert én is hallottam őket,hogy reggel 6-kor labdázott a gyerek,vagy nyáron kiálltak az erkélyre és ott kiabált a kislány,vagy éjjel órákat ordított az anyjával együtt...Szl megint mondtam,hogy dobálhatjuk a labdát,de mi csak megkértük őket,hogy ennyit tegyenek meg.
Mire a férje is bekapcsolódott,hogy szt-e ők csak élnek,semmi zavarót nem csinálnak.Mondtam,hogy rendben is van,de mi is élni szeretnénk és nem úgy,hogy reggel majd kiugrok az ágyból,úgy megijedek,h mi landolt felettem...
Meg megkérdezte,hogy akkor mit csináljanak,hogy ez ne legyen.Mondtam,h akár pár szőnyeget is lerakhatnának,hogy az tompítsa a zajt.Vagy hogy én pl nem engedem nekik,hogy a járólapon,vagy a parkettán olyat játszanak,amiről tudom,hogy hangos lent.Mennek a szobájukba,az arra való....Na ere megint jött a csaj azzal,hogy mert az én gyerekem már nagy,megérti...mondtam,hogy a lányom is 3 éves,mégis megérti.de mert az övé a kicsi csak 1,5 ...na erre már nem mondtam semmit...hogy a gyerek lehet kicsi,de nem hülye,hogy ne lehessen legalább elkezdeni vele megértetni dolgokat
...Ha soha nem kezdi el,soha nem fogja felfogni.És a gyerek csak kicsi,nem hülye
!!!!
Na mindegy,mondták,hogy felrakják.Mondtam,hogy én is mindent megpróbálok elkövetni,hogy alattunk a lehető legkevesebbet halljanak belőlünk,de most megint én érzem magam szarul,hogy szólni mertem,mert engem zavar valami
:(:(:(....
Nyilván mi sem vagyunk tökéletesek,de legalább próbálkozunk....
Ráadásul a csaj egész nap itthon van,mert gyesen van,erre mikor cserélnek ablakot???SZombaton
....
Na lányok,most jól kipanaszkodtam magam,bocs
...de egész nap úgy idegesített a dolog
....
Ás a lányka az osztályomból....Nagyon gáz volt a helyzet.Küldtünk papírt a családsegítőnek,hogy mi az ábra.És amikor most megjelent az iskolában,akkor elkaptam és bevittem két igazgatóhelyettes és DÖK -ös lány elé,hogy ott írja le,hogy mikor miért hiányzott.Persze nem tudott mindennel elszámolni és végül kiszedték belőle és leíratták vele,hogy hamisított aláírást,időpontot és hogy véletlenül(!!!) rossz számot adott meg nekem.Másnapra hozta a telefonszámot reggel,ahelyett,hogy elment volna először az uszodába testnevelés órára
...
Akkor felhívtam az apját,aki még mindig nem tudott semmit!!!!!!Elmondtam neki mindent,hogy mi történt,mondta,hogy elkapja a kislányt és egyik reggel bejön vele együtt az iskolába,hogy beszéljünk.Mondta az apuka,hogy ő hajnal 4-kor elmegy otthonról,délután,mire hazaér,már otthon van a lány(vagyis el sem megy...).És hát ő egyedül nevel két gyereket (ebből a másik nagykorú) és nem figyelhet erre is
...
No,azóta jön a kislány,de természetesen kapni fog vmi fegyelmező intézkedést,mert sok az igazolatlan órája is....Persze megígérte,hogy tanulni fog,meg most már többet ilyet nem csinál.Valszeg rájött,hogy tök buli,az apja nem veszi észre és kicsúszott a kezéből a kontroll...Talán még időben sikerült elkapnunk a dolgot
.
Athiz
Nem maradtál le,csak elfelejtettem megírni
.
Tontica
Húúúú,akkor most nálatok megy az ereszd-el-a-hajamat
!
Kitartást kívánok
.
Tudod,nálunk golyólenyelés volt
...tudom,milyen
.