Csucsu:
ne őrjíts már meg minket! Egész nap az eszemben voltál, és azt hittem, hogy már oldalak lesznek itt tele a gratulációkkal.
Tabati: bár én marha sokat híztam terhesség alatt, de az elején én sem nagyon bírtam enni, főleg húst nem. Pedig nagyon húsos vagyok. Ami kell a babának, azt úgyis leszippantja.
Végül is most elkezdted azt az új vitamint szedni, amit a doki ajánlott?
Syl: szerintem legyél rámenős a dokinál. És mindent kérdezz meg. Egyébként ez magándoki? Csak azért, mert ha az, nehogy úgy járj, mint én az előző dokimmal, hogy jó sokáig nem csinált semmit, de persze a zsét meg elkérte.
Syrynx: jönni fog nálatok is az a tesó, majd meglátod! De legalább tényleg azon nem kell izgulnod, hogy hova menj vissza. Én is gondolkodom egyébként a 6 órás munkaidőn. Szerinte képtelenség 8 órában dolgozni, + még a gyerkőcért menni oviba, stb. Főleg, hogy mi addigra el is fogunk költözni.
Lyndee: Az Arnold az tök jó név. Nekem tetszik. Hát a te (volt) mhelyed nem tudom mi, de egy rohadt nagy beperelés az járna. GYED alatt kirúgták???????!!! Hát ez egyszerűen hihetetlen!
Nálam meg képzeljétek az van, hogy a bal oldali petém úgy néz ki megrepedt, tehát inszem az nuku, és nagyon fura, hogy tök pici volt még hétfőn. A doki sem értette, még hétfőre visszahívott, bár szerintem tök felesleges, na mindegy. Azt mondta, hogy ma legyünk együtt.