Új privát üzeneted érkezett!

Túl vagyok ma már a pajzsmirigy dokin (a múlt heti vérvétel értékelése) plusz a házidokin. Pajzsmirigy mellé most hirtelen felindulásból mértek koleszterint meg cukrot is, hát az előbbi 9,8 lett :shock: , de a doki azt mondta, nem kell vel foglalkozni (mondjuk nekem alapból is mindig magas egy kicsit - családi örökség), viszont a cukrom 3,5 lett :)

És mostmá' én is dobok fel egy ma reggeli pocakfotót:
Kép

Zöldi: a Hanna-sarok nagyon kis lakályos, nagyon tetszik a hangulata...

Én még mindig nem láttam a Madagaszkár 2-t, talán hétvégén :(

Nekem a doki aszonta, hogy a betöltött 38-42 hét közt már normális, ha jön a baba.

Kórházi pakkban eljutottam odáig, hogy megnéztem a neten, minek kéne benne lenni :oops: De a babaruhák fele legalább már ki van vasalva. Átgondoltam, mi hiányzik még, ma is megyünk bababoltba, remélem, nagyjából meglesz minden.

Tényleg, popsitörlőből milyet érdemes? Abból is van gyógyszertári vagy valamit, amiben leginkább nem sok illatanyag meg ilyenek vannak? Azt tudom, hogy vastagnak kell lennie...

Basszus, bennem most tudatosult, hogy az utsó vérvételem még hátravan :shock: Pedig már örültem, hogy pajzsmirigy dokihoz nem kell menni majd csak szülés után, és nincs több szurka...

Kép

Kép
gabilany79

lbernuska: hát én ma 7 re mentem és éhgyomorra.. de mint kiderült csak vércsoportot és ellenanyagot néztek-
nekem azt mondták h vérvételre mindig éhgyomorra menjek.
Küzdöttem itthon a pisicsomaggal is nekik és az sem kellett.. :?

Kép
eszterke24

Gabi én Nivea-t vettem, de van Johnson's-m is. Ezek vastagok és szerintem jók.

Kép

Kép
dcili81

Solya: nekem azt mondta a védőnő, hogy a betöltött 37. hét után már nem koraszülött a bébi
igy nekem is minimum 1 hetet ki kell bírni. :D
de nekem még mindig olyan hihetetlen néha.. hogy pár hét.. ( vagy nap )

Popsitörlő: én Pampers Sensitive-t vettem, van Nivea is de az nekem túl illatosnak tűnik.. azt mondták az elején ne nagyon legyen az..

Gabi: csini pocak!

Kép
eszterke24

good morning!

zoldi. nagyon tuti Hanna sarok. a ruhai is nagyon tetszenek, es az "agya" is! jo az izlesed! :wink:

gabi. nagyon szep a pocid!
en se lattam a madagszaket meg, mert itt csak december elejen kezdik el jatszani. remelem oda meg eljutok majd! :lol:

tok vicces. a fonokom azt hiszi, hogy ma van az utolso napom, pedig holnap. o ma nincs bent (egy masik szallodaban van meetingje), es kuldott egy emilt, hogy erezzem magam jol az utso napon. szerintetek szoljak neki, hogy meg holnap is leszek, vagy inkabb be se jojjek? :wink: :lol:

ma megyek vedonohoz 1-kor, de aztan majd jovok vissza dolgozni.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: simán maradj otthon... :twisted:

Köszi a popsitörlő infókat, ezek szerint vannak lehetőségek, csak győzzek választani :)
Néha annyira gáznak érzem magam, mintha totál hülye lennék az egészhez :?

Kép

Kép
gabilany79

Mush: amennyit te dolgozol , a holnapi napod igazán lehet szabad :D

Lassan készülök a dokimhoz..
majd jövök..
pááá

Kép
eszterke24

Gabi: a második mondatod mintha engem jellemezne... néha teljesen kétségbe vagyok esve, h úristen mi lesz.. :? de ügyesek leszünk mi itt mindannyian tuti menni fog!

Kép
eszterke24

Mush nem kérdés, hogy otthon kell maradnod!!!!!

Gabi néha én is így érzem, de szerintem inden menni fog a lehető legnagyobb rendben. Mot még arról beszélgetünk, hogy itt fáj ott fáj, de most már tényleg pár nap/hét és arról, hogy te jó ég 2-3 napja nem alszom, a gyerek hasfájós mit adjak neki stb...
Én is bénának érzem magam, de biztos vagyok benne, hogy az anyai ösztönök mindenkiből előbújnak....

Kép

Kép
dcili81

Gabi, Eszterke: na ezzel én is így vagyok! :lol: :lol:

Popsitörlő: vettem egy Niveat (annak a a legszebb a doboza :lol: ) meg a DM-ben olyan Babylove-os sensitivet. Egyenlőre ennyi aztán majd próbálgatunk! :lol:

Kimostam a textilpelusokat meg a kifogókat. Hát ezek a pelusok már nem olyan tutik mint a régik!
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Látom mindenki egyben van még! Nekem pár napja megint kicsit több a keményedésem, na de ez van! :shock: :?

Tegnap mi is voltunk dokimnál, változások álltak be. Méhnyakam megrövidült 3 cm alat van, méhszájam kisé fel van puhulva,de még nincs 1 cm-re nyitva. Szóval alakulnak a dolgok odabennt. :) Babóca totál beékelte magát, mondta is a dokinö, hogy ez jó jel szépen tudja a kijáratot!!! :lol: Èreztem én a napokban,hogy fájdogál a derekam, ezek szerint nem hiába.

Rákérdeztem a málnalevél teára, de azt mondta, hogy szerinte ilyen értékek mellett nem kell innom, mert nem lesz gondom a tágulással! :roll:
Éjszaka is olyan mensis görcseim voltak, a derekam majd leszakadat!!! :shock:

Hol vannak a hiányzóink: Bébic, Sinaszi, Bkati.. stb???? :roll: :roll:
susy75

Ja, nekem is Pampers Sensitiv positörlö van!
De azt mondta hétfön a szülésznö, hogy a legjobb nem használni ilyeneket, mert mindenféle anyagot tartalmaz, hanem sima vizes törlövel kell lemosni a babucit! :roll: :roll: Lehet, hogy igaza van, de olyan furi, hogy csak vízzel tisztítsam! :? :?

Gabi!
Formás kis pocid van!

Az enyém átméröje 102 cm!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Szóval akkor nem csak én érzek így :oops: :) Bár apa mindig mondogatja, hogy minden menni fog, már most nagyon jól csinálom...
Most a ruhákkal is gondban vagyok, de ha kész leszek a pakolásukkal, akkor jövök a kérdéseimmel :oops: :D

A pocakomról nekem mindig egy hatalmas, fényes, kopasz fej jut eszembe :lol: Tök nem így képzeltem, hogy ilyen lesz (igazából nem is tudom már, milyennek képzeltem). Átmérővel én inkább nem is stresszelem magam ... :lol:

Hű, Susy, és te időben egy nap különbséggel ott tartasz, ahol én :shock: Kíváncsi vagyok, mit mond hétfőn a dokim...

Boci: jaja, majd kiderül, mi jön be :) Nekem pont ezért van sima pelusból is 3 féle :P Hát, a textilpelusokra én is kíváncsi leszek, mert a régiek tényleg nem ilyenek voltak, anyukám néha még most is használja takarításhoz azokat, amiket velem használt (és azért az nem most volt)...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól. Nem vesemedence gyuszi, hanem valami más vírus. Piros a torka és duzzadtak a nyirokcsomók. Kaptunk antibiót. Mostmár remélem egyenesbe jövünk.

Popsitörlő!

Nekünk ami eddig bevállt (elég érzékeny bőrű Dani) Pampers Sensitív. Most vettünk Niveát ez még kipróbálásra vár. Tesco-s Sensitívet is vettünk már. Ami szimpi benne, hogy van rajta visszazárható műanyag adagoló, de az első és az utolsó jó pár darab nem igazán nedves csak a közepe, úgyhogy néha szentségelek. Na de ezt is kitapasztaltam.
Az elején mikor sokat kakilt Dani én is néha vizes vattával tisztítottam meg a popsiját és papírtörlővel szárazra itattam. Muszály volt így mert nagyon piros volt neki a sok nedves törlőkendőtől. Ez egy kicsit olcsóbb megoldás.

Textilpelus!

Én is néztem, hogy elég gagyik vannak mostanában. Így én a Vaterán szereztem be egy pár "régi" fajtát. Hál istennek teljesen jó állapotban vannak. Semmi folt és árban is jól jártam.
Nekem ezek a mostani "könnyített" szövésűek nem igazán kedveznek.

Kórházi pakk!

Átl. 2 hetente rámjön, hogy na nézzünk már bele, mi kellhet még. Szerintem mivel a héten megyek dokihoz, megint elkezdek belerámolászni a csomagba egy két dolgot, mert mindig ott tudatosul nála, hogy lassan itt a vége.

Suzi!

Gratula a "tágulgatás"-hoz. Most még egy kicsit elidőzhetne odabent a babó, aztán a végén lehet egy gyors befejezés (szülés).

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Èn is kivi vagyok! :wink:

Ja és kb 2700 gr-ra saccolta a manót. De azt mondta,hogy +/- 300 gr simán belefér!!!
susy75

Gabrielldani!

Jobbulást fiacskádnak! :wink:
Azért örülök, hogy megerösítetted a szülésznöt a törlökendö kérdésben! :lol:
Nagyon remélem, hogy legalább még 2-3 hétig élvezzük egymás társaságát. Bár a dokim nem mondta, hogy hú meg ha, ez korai... Szerinte rendben van!!! :roll:
susy75

Persze! A dokid látja, hogy elég fejlett-e a babó a kinti léthez!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Mush: NEM DOLGOZNI!

Ma én is elkezdem összerakni a kórházi csomagot. Ugye jól csinálom, ha két csomagot csinálok: egyet a szülőszobára egyet pedig a szülés utánra? Ki, hogy fért be egy táskába?

Kép
mannababoca

Én is csináltam egy kis neszeszertáskát a szülőszobára. És a többi a bőröndbe a további napokra. De igen szűköcske a helyem.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

a kerdest viccnek szantam, de koszi, hogy igy lebeszelnetek rola :lol: :lol: :lol:
sajna nem lehet amugy, mert a munkat is ugy osztottam be, meg a fiztesem miatt is ugy szamoltam ki, hogy holnap az utolso. azt mar fellabon is kibirom! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

mivel ma nincs itt a fonok, lehet zenet hallgatni. es epp a bittersweet symphony megy. erre a szamra setaltam be az eskuvonkon. mindjart sirok... :oops: hormonok :wink:

KépKép
KépKép
mush589

gabidani. jobbulast kisfiadnak!

manna. mivel en nem leszek bent sokaig, nekem egy taskam van, meg egy a babanak. de a sajat hazajovos rucim nincs benne. azt majd apa hozza be, amikor jon ertunk. de otthon szerintem joval tobb cucc kell, amiatt, hogy 3-7 napig korhazban maradtok.

KépKép
KépKép
mush589

Gabrielldani!
Persze azt nem mondta,hogy már szülhetek,csak hogy a terhességi kornak megfelelöek ezek a folyamtok.
Te mit viszel a szülöszobára?
az én csomagom is nagyjából kész,de nem pakoltam külön. :roll:
susy75

megkaptam a homeos bogyokat.most kezdem szedni a caulophyllum-ot 9ch-s 1*5 és a arnica-t 9ch-t.kaptam málba levél teát is...
vettem orrszivo porszivot..ugyhogy mindenem megvan.:D

Kép

Kép
nikianya21

Raktam a szülőszobás csomiba:
szőlőcukor
hálós bugyi+ jó vastag betétek egy pár darab
Kis törölköző (homlokra nedvesíteni)
Papír WC ülőke
Nedves és sima WC papír.
Utolsó pill-ban fényképező, kamera
+Apa csomag, mert itt az is kell.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

ibernus:
[quote]B írta:asszus, nekem meg még mindig 3000 az értékem
-ne aggódj,attól te is meg fogsz szülni... :lol:

Zöldi mikor terveztek költözni?Mert azt a Hanna-sarkot elég hamar kinövi sztem Hanna! :lol: :wink:

Zsiráf a Renniében is Magnézium és kálcium van!És szerintem nincs jobb a Renniétől gyomorbajokra!

Solya a 36 dik hét után és 2500 grammtól már nem koraszülött a baba.

gabilány:
[quote]N írta:éha annyira gáznak érzem magam, mintha totál hülye lennék az egészhez
-hamar belejössz hidd el! :wink:

Ne nevessetek de én itthon még az 5 éves kisfiamnak is popsitörlővel törlök ki a popóját nagy wc után!És folyamatosan használjuk mindegyiknél kéztörlésre,reggel csipázásra fültisztitásra stb.Minden helyiségben a lakásban van egy zacsival.Jázi szokott olyat játszani,hogy kér egyel aztán az összes babáját végig törölgeti vele... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

gabidani tusfürdő,törölköző,2 papucs,köntös.
Egyébként voltam uh-on nst-én minden oké velünk. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, mielőtt megpróbálok visszaolvasni. Velünk egyelőre ok minden, azt leszámítva, hogy ma családi orvoslátogatás lesz, ugyanis vagy apa, vagy a kisfiam hazahozott valami hülye betegséget, úgyhogy torok, köhögés és nem alvás. Ráadásul Erik lázas is. :(

Nálam megcsinálták a streptococcus szűrést a múlt héten. De mi van ha most valami ilyesmi fertőzésünk van (olyan tüdőgyuszi gyanús nekem a fiam)? Lehet ezt egy hét alatt elkapni? Egyáltalán ugyanaz a baci? :roll:

Igyekszem mindenkire reagálni, de nem lesz könnyű... 10 oldal ... hhűha

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

mivel lehetne helyettesiteni a szolocukrot? en utalom!

KépKép
KépKép
mush589

Na mindjárt kibújik a gyerek a hasamon keresztül!!! :lol: :lol:
Hihetetlen milyen erö van benne... :roll: :roll:

Gabidani!
köszi! :D Nekem is hasonlók vannak összepakolva. :wink:
Hálós bugyit nem viszek,meg wc papírt se!
Ja meg kell még meleg zokni a vajúdáshoz!!!

Mush!
szerintem csokit is ehetsz szölöcukor helyett! :wink:
susy75

Sarmi: köszi a bíztatást :)

Mush: erre én is kíváncsi lennék, mert szintén utálom...

Bkati: az én dokim ezért nem is csinál alapból sztrepto szűrést, csak ha nagyon akarom, mert nincs rá garancia, hogy a maradék időben nem szeded össze... De ezzel nem ijesztgetni akarlak, sőt, nem is egy csoport a kettő, így szerintem nem kell félned. Találtam erről egy cikket, az A és B csoportú Streptococcusokról...

http://www.labtestsonline.hu/Screening_ ... 04&page=28

[/i]

Kép

Kép
gabilany79

Basszus én most fogok savat hányni... :cry: :cry: :cry: , nagyon szarul vagyok!!!!

Kép

Kép
dcili81

hahó!

solya:

amikor kiderült 33.héten h ki vagyok nyilva, nekem is megállt az idő! most is még siettetném, h egy hét teljen el, jövő héten már jó lenne szülni. Olyan hihetetlen az egész, arra várni, h bármikor megindulhat nagyon durva!!

Én úgy tudom, h betöltött 37. héttől nem koraszülött, de a baba súlyától,, érettségétől is függ. Nekem pl. két hete volt akkora, mint sóhornőmnek 39. hétre a kislánya. Persze a tüdő a 38-39. héten lesz teljes úgy tudom, szoval ezért is szeretném még kihuzni, főleg h itt Egerben most nem nagyon bízok a helyzetben, ha gond lenne (de nem lesz!:).

gabi:

szép poci, az enyém még most sincs ekkora, szinte aggódok is, h h mehetek igy szülni mingyárt, mikor alig van ott vmi :shock: de komolyan remélem téleg akkora az a bébi, amit mondanak! most 3 kilós lehet..

a vérzésem már elmúlt szerencsére, de ez a canesten kúp még aggaszt, amit a doki javasolt (ilyen méhszáj mellett), dehát ő tudja..

vettem 220 ftért ágynemű szettet a teszveszen
http://www.teszvesz.hu/item469188830_ba ... huzat.html

zöldi:

gyönyörű a fejvédő, kár h nem én találtam rá hamarabb:) bár én már vettem és egy elég sztem.

na megyek vizszintbe megint...

ja kollégáim szerint holnap babaeső lesz, mert telihold jön:)

andy

Kép
andy30

Suzy, Erika! Szép pocik....

Aida! Tök jó hír, hogy elvoltál anyósnál... és a zserbó nagyon fincsi .... úgy látszik abban profik az anyóspajtik... Gondolom most nyugi van, mert anyóspajti kinn bosszantja a lányát.... :P

Trombi! Szuper, hogy vérnyomi ennyire nagyon rendben van... :D

Manna! Nagyon jó lehetett az olasz filmhét.... :wink:

Erika! Gratula az uncsitesódnak... és nagyon jó lesz, hogy a kisbabódnak ilyen közeli korú uncsitesója lesz. Egyébként az én unokatesóm is augusztusban szült a Szt Imrében. Az eljárás totál ugyanaz volt.... de szerintem ez igy ok.

Gabilány! Nagyon szép a babaágy! Nekem nagyon tetszik. A mienk is nemsokára elkészül, csak apára várok, hogy megragassza.... aztán lehet bepakolni :)

Csaki! Télleg a finis! Ráadásul most irtak a püis csajok, hogy egyik kolleganőnk most szült egy hete! Na szegény HZS most télleg ki lenne akadva... ez egyáltalán nem költséghatékony :wink:

bkatalin

Suzy engem is nagyon gyömöszöl a fiam.... :lol: :lol: :lol:

Kati jobbulás mindenkinek!

Bevallom én is szoktam törlőkendőt használni, főleg utazásnál, a benzinkuti wc-k nem éppen a higiénájukról ismertek!!! :?

Kép

Kép
dcili81

szia Kati!
Örülök, hogy jelentkeztél! :P akkor jobbulást az egész családnak, reméljük semmi komoly! :wink:

Cili!
Nálunk nagy popó kinyomó show van.... :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75

Suzy nálunk is!! Imádja kidugni, akkor megsimogatom, visszahúzza, majd máshol dugja ki... olyan aranyos ezzel jól eljátszunk...

Kép

Kép
dcili81

Gabilány! Köszi a cikket!

Cili! Neked is jobbulást! :roll:

Zsiráf! Széép nagy baba Laja baba! :)

Mushi! Nagyon nagyot kacagtam a csiga-róka-gólya viccen! :lol: És akkor most vége a munkának ugye? HURRRÁÁÁÁÁ! FEL A PIHIRE!
És nagyon édi rucikat vettél. Az a karácsonyi! Hát az nagyon cuki....

Iasrenikő! A kisfiacskám egy napig nyügős volt nagyon. Éjszaka nem nagyon aludt, mert csipte a pisilés, de utána semmi. Már magától feljött a bőr. Anyukám azt mondta, hogy szerinte a vágás az barátibb, kevésbé fáj, legalább is tesóm anno nem jelzett úgy, mint Erik.

Ibernuska! Felriadás úgylátszik apűknál így működik .... :oops:

Anita! Nálunk apa választja a nevet. Nincs beleszólásom. Megígértem neki, ha sikerül összehozni egy kistesót ez az ő privilégiuma... :?

Harivera! Jól látom Szirka Izabel Izabel Zitára változott? És hogy vagy amúgy?

bkatalin

[quote]z írta:öldi:gügye vagyok mert nem ugrik be a hasonmás neved:Dde most a filmen gondolkozok amiben láttam.

Sebaj Niki, ő úgyis csak a dublőröm lehet!
Gyógyszertári cuccot úgy váltsd ki, hogy ráírsz egy már elmúlt dátumot, és apa kiváltja neked.
Homeós gyógyszertárak vannak a már sokszor belinkelt honlapon!

[quote]N írta:em tudsz egy garnitúra menzás tányért szerezni kéz alatt? Apa meg van érte őrülve, de sehol nem lehet kapni.

Berni! Sajna nem tudok forrást, nekem a második mostohaanyósom volt konyhásnéni, és hát abból az időszakból származik. Sajna nekem sincs csak egy lapos és 4 mélytányér. Igazi kincs!

A málnalevél a hüvely izmának tágulását is segíti, úgyhogy nyomjátok nyitottszájúak! :)

Gabi! A HDL, vagy az LDL magas? Mert nem mindegy ám! Az összkoleszterin szint magassága félrevezető.

Hanna örül, hogy tetszik a néniknek a lakosztálya!

Popsitörlő: tesóm szerint vagy mindegy (mind sensitive), vagy kamillás langyos vizes letörlés. (szerintem pisinél elég az utóbbi)

Ha valaki nem nézi meg a Madagaszkár 2-t, attól még szülhet? ;) :)

Musi! Naná, hogy holnap már csak bulizni menj be!

[quote]K írta:i, hogy fért be egy táskába?

Manna! Én sehogy, még úgy sem, ha jól összegörnyedek. :)
...és babacsomagot se felejtsetek el!

Sarmi! Hogy mikor költözünk? Hahahahahahahahahaha... ha kinövi, akkor majd lecseréljük kiságyra! Amúgy a barátnőm három és fél hónaposa már végigér benne!

[quote]N írta:e nevessetek de én itthon még az 5 éves kisfiamnak is popsitörlővel törlök ki a popóját nagy wc után!

Mi meg a sajátunkat is! :)

Kati! Én is dádha+torokfájás, de hál'istennek láztalanul.
Az a baj a streptóval, hogy akár aznap is elszaporodhat, amikor mész szülni, de hát minden nap azért nem tudják szűrni.

[quote]m írta:ivel lehetne helyettesiteni a szolocukrot? en utalom!

Musi! Van itthon az a pillecukor, olyan, mint a szivacs. Azt nem tudod félrenyelni, nem olyan tömény és én még szeretem is.

Andy! Canestent nyugodtan nyomasd. Nem befolyásolja a nyitott méhszáj. Max a magzatburokig szívódik fel.

Hihi, azt az ágyneműt én is néztem, és leütöttem volna, ha nem lenne már 2 garnitúrám :)

Kép
zölddisznó

Sármi! Jó nagy munkában vagytok... de nagyon szép lesz biztosan, ha elkészül 8)

Aida! csini a pocakod! Főleg, hogy ilyen vidám a képen a hordozója :)

Solya! Boldog Sznapot Apának!

Gabilány! Gratullálok apának a türelmes verseny eredményéhez... Nagyon helyes lesz a kirakó....

Isarenikő! A képen gondolom Levente van! NAgyon szép gyerkőc!

Ibernuska! Már attól elfáradtam, hogy leírtad mi mindent csináltál szombaton! Nem semmi....

bkatalin

[quote="zsiraf8"]L írta:zsiraf8ányok, barnamaci előcsalogatására van valmi jo tippetek?

Rajtam nem szokott semmi segíteni, de a 4 kiló mandarin együltömben hatásos volt....

bkatalin

Sziasztokkkkk!

végre hazaértem de nem volt ám egyszerű...először is majdnem lemaradtam a rendelésről, 12-től lett volna és közben 8 tól volt..
a háziorvosom úgy nézett rám mint aki a Marsról jött, h én nála kérem, a Tgyás igénylést.. felküldött a terhesgondozóba, őket felhívtam azt mondták fel ne menjek mert nem tudnak segíteni... :shock:
aztán végre kiderült h a védőnőnél kell :roll:

Sarmon: de jó hogy minden rendben!

Jobbulást a gyengélkedő családtagoknak is!

Kép
eszterke24

és ha én a pillecukrot sem csípem?? :wink:
télleg mehet valami jó kis csokika?? :roll:

Apacsomagba ti mit pakoltok Apának??

Kép
eszterke24

Kati 4 kiló mandarin?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Eszter ahogy apát ismerem..., cigi, brifkó, kocsikulcs... össze van pakolva.... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Suzym Cili! Köszi a jókivánségot...
meg köszi az infót... már nem vagyok olyan ijedős... :) Zöldi jobbulást!

Csaki! Vigyázz és pihizz sokat!

Hú Zöldi! A két hét olyan rövid idő! .... elszalad...aztán még kettő és húha mi is ott leszünk :)

bkatalin

[quote="csakegy"]F írta:csakegyú de fura lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik a baba:))) Engem frusztrálna... így legalább ott a remény, hogy csúszik néhány napot a szülés így van még egy kis haladék:))))

Én meg pont azt szeretném, ha nem késne... az engem frusztrálna, hogy na? ... semmi.... Na? .... még mindig semmi.... :oops: bár nem kizárt, hogy ez így lesz. Feltéve, ha úfelsége hajlandó menetirányba fordulni :)

bkatalin

Eszter! Részvétem az ügyintézés miatt... én előre utálom...

Cili! Mandarin függő vagyok... amióta kapni lehet, és nem kell a gyatyánkat is ráfizetni, és még édes is... na azóta anapi 4 kiló simán lemegy.... általában egyszerre, de van hogy csak kétszerre.... ezen a családom kissé ki van akadva... persze olyankor mást nem nnagyon eszem

bkatalin

Kati: szívesen :)!

Zöldi: itt egyetlen eredmény volt feltüntetve, és a rövidítésre sem emlékszem, mert a doki azzal a lendülettel kitöröltette az asszisztenssel még a lelet kinyomtatása előtt, hogy ez nem mérvadó (azt tudom, hogy azért néztem nagyot, mert 5,2 volt a felső határ). Amúgy meg is lepődtem, mert a pajzsmirigyes vérvételnél eddig értelemszerűen mindig csak TSH-t, FT3-at és FT-4-et néztek...
Mondjuk eddig a nőgyógyos vérvételek közül csak az elsőnél nézték, ott is csak az összkoleszterint (ott meg így írták ki, no rövidítés), az 7,3 lett...

Andy: egy percig se aggódj, szép, formás babád lesz, és pont akkora, amekkora kell. Az enyém egy elefántbébi (legalábbis az én 152 centimhez képest tuti :lol: )

Kép

Kép
gabilany79

Basszus, Zsófi úgy csuklik, mintha dézsából öntenék... :-D Lehet megviselte a sajtos tejfölös fokhagymás lángos, amit ebédre nyomtam. :-D

Gabi!
Nagyon szép a pocakod! És az új frizkód is! És ne aggódj, én is parázok kicsit, hogy mit is fogok kezdeni egy újszülöttel...

Sarmi!
3000-es érték ide vagy oda, előbb vagy utóbb remélem tényleg megszülök. :-D

Zöldi!
Azt hittem a menzás tányért a suliból nyúltad. :-(

Kórházi csomag: A János szerencsére rendes, kiadott egy listát, hogy mit kell vinni. (Még a Domestosos törlőkendőt is felírta, a wc ülőke tisztítására. Elég gáz a közös zuhanyzó. :? ) Én minden nap beledobok 1-2 cuccot a bőröndbe, lassan mindent kipipálhatok a listán.

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?