Ez nagyon jó ötlet volt!!
A Milupánál febr. 29-én jár le az aktuális pontgyűjtő akció - ma küldték a tájékoztatót, jókor, de sokmindenre lehetne gyűjteni... Mindenesetre felhívtam őket, és a csajszi azt mondta, márciustól hasonló lesz megint, és szerinte már most érdemes inkább az akkorira félretenni a pontokat.
Kiskecskéséktől törcsit szeretnénk!!! az 100 pont. Ha minden igaz, nemsoká összegyűlik!
A Pampers Fisher Price játékokat ad, de csak midi és maxi pelusok zacsija ellenében, pontos számokat most nem tudok, de sok kell. Nagyon szeretnék vmi játékot babónak, de sajna sooook kellene még belőle.
Libero - a klubjuk állítólag kiküldi a babáknak a kérdőíveket x havonta. Mi soha semmit nem kaptunk, mostmeg már elvileg a 14 hónaposunknak semmi nem jár, bár babafiguráink nekünk is gyűltek. Pedig a kérdőív visszaküldésért és babafigura mellékelésért szintén játékokat küldenek. Országos akciókat emlegettek, hogy az mindenkire vonatkozik, mint pl. sapit és sálat adtak egy csomi pelushoz nem-tudom-melyik-bevásárlóhodályban talán egy hete.
Tudja valaki, hogy pontosan hány db. babafigurát kérnek a kérdőívek mellé? (Ha már mi nem kérhetjük, legalább a barátnőm kicsijének félretenném a megmaradt babafigurákat, ha még lesz elég - már ígértem is el belőlük.)
Mondjam még?
- Adrien