Sziasztok!
Amióta nyugisabban alszik, reggel 7-kor kel. Persze 9-kor már álmos, aludt 2 órát és most ismét.
Tegnap voltunk fodrásznál, mármint Ancsival, ki kellett vágatni a haja végéből, mert már ki volt vékonyodva. Nagyon élvezte a történéseket, csak épp elég sokat forgott, mert mindenképp nézni szerette volna, amit Tündi csinál vele a feje búbján
Gratula Levinek az újabb fogacskához.
Lili nagyon ügyes, hogy ennyire belelendült a járásba. Nem csodálom, hogy nem sokáig bírja az üzletekben, az neki nem egy élmény. Lehet, hogy 10 év múlva megfordul a kocka.
Orsi, jófej lehet Kolos, amint épp utánad kutakodik a lakásban
A derekam jobban van, ezek szerint mégsem becsípődés volt, ill. nem hiszem, hogy az lett volna, mert az nem gyógyul ilyen hamar. Még egy kicsit érzem, de már tegnap is tudtam emelgetni Ancsit.
Nagyon ari Borisz a hintában, igazi rosszcsont. És utána, mintha azt mondaná: "oké anya, megértettem".
Ha jól látom, nincs bekötve a sapkája. Nem szedi le a fejéről. Nálunk a sapi neuralgikus pont. Mindig megpróbálja lehúzkodni a fejéről.
Kora, az hogy lehet, hogy ilyen állapotban adták át a házat, nem lehet senkihez fordulni ez ügyben, nincs úgymond garancia????????? Azért ez mégis szemétség, ilyen munkát kiadni. Régen, az átkosban persze kilopkodtak mindent a lakótelepek építésénél, de azért még manapság is??? Felháborító.
Edina, jó vásárlást.
Tegnap este Ancsi puliszkát vacsorázott és naggggyon ízlett neki. Nem neki főztem, hanem a mai ebédhez, csak már este megfőztem, hogy jól hűljön ki, mert kitaláltam valamit.
A szokásos finnyáskodással utasított el mindent, végül megkóstoltattam vele és kedvére való volt. Pedig semmi extra nem volt, csak sós vízben főtt kukoricadara.
Aztán később apjával almás muffint is evett, úgyhogy nem feküdt le éhesen.
Ha napközben nem eszik, nem érdekel, de ha este sem, akkor elalvás után nem sokkal ébred, mert persze, hogy éhes. Így igyekszem, hogy valamivel lakjon jól.
Ma délelőtt pedig paprikát evett,vajas pirítóssal. Mi azt ettünk , persze elkérte és csócsálni kezdte, kis darabokat harapott le belőle, kicsit rágta, aztán kiköpte és így eltüntetett egy fél paprikát. Gondolom kiszívta az édes levét, aztán lenyelni már nem akarta, amit nem is bánok.