sziasztok!
Az imént faltam be egy harmad doboz kivit, mert az ebédre elfogyasztott zöldbabfőzelék csirkemell paprikással nem volt sok, és leszaladt bő 4 óra alatt!
Én az eper-málna szezont várom. Falni napi min 0,5 kilót! Most engem nevessetek ki!
Amúgy megint rugdal a lelkem, de most lent van a feje, és felfele rúg. Ez kellemesebb!
Valaki kérdezte a közelmúltban, hogy vajon mi lesz a szülés sorrendje. Lehet, hogy én előzök majd, mert a Zsófi 12 nappal jött előbb, és egy hét most is lehet nyugodtan!
Chello: ez a látogatás dolog komoly? Akkor hozzánk ezután gyakran jön majd, mert már ugye ez a 22. hét! És nem volt még! Eggyel több ok, hogy megszüljünk időben! Akkor a végén kevesebbet jön!
Egcsi: most már értem a bánatodat! És erre a jövő hét megoldást hoz majd!
Mucska: nem vagy disznó! Nem csinálni volt nehéz, hanem nem fogant belőle baba, nem?
Lehet 6-tal is kijönni a végén. Főleg ha valaki az elején sokat fogy! Én sem szeretnék 6-nál többet! Lehetőleg annyit sem! Most még szerencsére mínuszban vagyok! De Zsófival, amikor 48-ról indultam, akkor 18-20 lett a vége!
Akkor ne valld be, de a szervezetednek sokkal jobb, meg a babának is, hidd el! Állítólag ez az egészséges étrend! Nesze nekünk, mi? Van, aki így él! Ezeket eszi, meg párolt husi, tofu, szója, csírák,
És élnek! Ez a fura, mi???
A póló dolog meg már rajtad marad!
Nanda: jó hogy megvagy! Én azóta is várom a mailedet!
A gyomrodnak jobbulást!
Linó: akkor neked sem adatik meg egy problémamentes terhesség? Milyen korán nyíltál, és mennyire? Összevarrtak?
Még jó, hogy vannak a nagyszülők!
Akkor most bízom benne, hogy nekem is könnyebb lesz (2. gyerek lévém)! Bár én a 3-at nem próbálom ki asszem!
Timi: pedig ha már nem lesz otthon a férjed, jó néha valakihez szólni! Hidd el! Számolj majd be a rucid otthoni sikeréről!
Evés: nem többet, mint amúgy! Ez tévhit! De sok fehérjét (fehérhusikat! Csirke, pulyka, hal...), zöldséget, gyümit, és kevesebb szénhidrátot. És napi min. 2 liter lötyit! Nasi nem is kell!
A nyers marhahusi tényleg nem neked való! Majd egy bő év múlva!
most mennem kell a lánnyal bilizni...Fáj a pocakja!
Zsuzsa