sziasztok!
Szuzy
mielőbbi felépülést nektek!!!ű
Nem semmi, hogy Szilárdnak is mik jutnak eszébe
Nekünk az elmúlt hét és ez is csupa rohanás, na meg folyamatos "hülyeségekkel" tarkítva.
Múlt vasárnap lementünk a hatvani piacra.Bakancsot próbáltunk a törpire, Tibi maradt vele fizetni és visszavenni a másik cipőt. Én mentem a kicsihez, hogy kivegyem a kocsiból, mert ordított. Ugye mentünk tovább nyugodtan. Jön Tibi a törpi sehol. Átment a cipőssel szembeni játékoshoz nézelődni, még jó, hogy nem vette észre, hogy eljöttünk.
Na mondanom sem kell úgy megijedtünk.
Hétfőn doki, mert ugye megint köhögött. Akkor meg itthon amíg elaltattam a kicsit ragasztóval papírokat rakott a falra. Jön vakolattal együtt a papír
Kedden leszakította az egyik szekrény ajtaján.
Szerdán belevágott Eszterke és a saját hajába, gyönyörűen látható
Pénteken este fél 10 után lementünk Tibivel a hatvani Tescoba már karácsonyi ajándékokat venni. Erre kifogtuk a leglassúbb pénztárast, na ez még mind nem elég , bankkártyás fizetés volt, és a szalagot nem adta ki a gép. Kiderült nem jó a szalag, keresgéltek sehol normális. Másik gépből kivették, na ott szórakoztak, de nem akart jó lenni.
Végül még jegyzőkönyvet is vettek fel, mert tudták nem e kétszer is le lett az összeg véve Ű( 25000 ft-nál ugye nem mindegy)
Mire hazaértünk éjfél volt Eszter jó szokásához híven ébredt mihelyt elmentem itthonról
Szóval nem unatkozunk.
Ma meg az oviból 12 órakor el kellett hozni a törpit, holnap meg adventi ünnep és vásár fél 11-től. Ugye utána is elhozom.
Én a múlt héten úgy kiakadtam, Eszterkének igényeltem okt. elején ezt az ingyenes oltást. Ugye név alapján rendelik.
Múlt hétfőig nem is érdeklődtem, mert először nekünk is hasmenéses-hányásos nyavajánk volt, utána köhögött a pici.
Múlt hétfőn kérdezem, hát nincs oltóanyag, volt de elfogyott.
Ma megint bementem, minden napra igérik, de nincs, majd érdeklődjek.
Jópofák nem? a mi nevünkre rendelik és másnak beadják, olyan pipa vagyok emiatt
Tincsi
nagyon szép kislány Niki
na jó hosszú lett