Nelli!
Sorstárs!
Bár (lekopogom) már két napja nincs hányingerem, most inkább olyan levert vagyok, mintha valami kór megtámadott volna. De állítólag ez is a babától van, nem jó a közérzetem. De inkább, mint a hányinger.
Üdv közöttünk Noa és Edi!
Noa!
Annyira jó, hogy neked is négy gyermeked lesz. Nekem is ez az álmom, de jelenleg még az elsőt várom...
Szép a kislányod neve: Noa Ezt fogja használni, vagy a Hannát? Bevallom amikor először hallottam ezt a nevet azt hittem fiúnév, mert ez a Noé amerikai megfelelője, de aztán felvilágosítottak.
Edi!
Én is sok jót hallottam a Sote I-ről, úgyhogy hajrá!!
007?
Jó, majd rakok fel képet, ha férjuram ráér, mert én nem vagyok ekkora számítógépguru! (de amúgy nem azért írtam, hogy dicsekedjek
, sima hercegnős ruha volt semmi különös, egy vékony kis spagettipánttal, csak az árkülönbségekre akartam rávilágítani
)
Stike!
Köszi a javított táblázatot! És természetesen nem várjuk el tőled, hogy naprakész légy!
Elég lesz a hétfői váltás!
Csibe!
Már mindjárt itt a csütörtök és megláthatod a babódat!
Manó!
Én a helyedben tuti holnap elmennék egy dokihoz (a dokimhoz), mert én is azt hallottam, hogy nem feltétlen baj, de az is lehet. Mit veszíthetsz, max. hamarabb látod újra a babádat!
És tényleg gyönyörű a lányod!
Jól lett becsavarva haja is! Csak nem te csináltad? ne engedd neki levágatni, majd elég lesz 14 évesen tüsi festett hajjal, addig legalább legyen ilyen szép hosszú szőke!
Ja! És a kutyád is édes. Nekem is van két keverék, majd róluk is rakok fel képet!
Gabi!
Látom egy napon megyünk dokihoz! Én még csak most fogom látni igazán a babánkat!
Kicsit félve ugyan, de már várom! Nem is tudom...talán minden vizsgálat előtt lesz bennem egy kicsi félsz, ez természetes nem...?