Sziasztok,
Bringusz,
kár hogy nem szóltál előre, én is aznap mentem a kaáliba, ott ültem egész délután a tévés váróban: szürke nadrág volt rajtam, ing és kék kardigán, jobb híján Délmagyarokat olvasgattam. Te hol voltál és miben? Hátha láttalak (bár csapnivaló az arcmemóriám
)
Én azt remélem, hogy nem leszek veszélyeztetett, és nyüzsöghetek, mert nem bírnám ki, ha csak malmoznom kéne. Mondjuk lehet, hogy a sütit rendelni fogom, szégyen, nem szégyen, de nagyon kicsike a lakásunk, a konyha meg egészen apró. (Arra meg nem is gondolok, hogy nem sikerül. Ennek most muszály.)
Amina,
akkor küldjük a drukkokat! +++++++++++++++++++++++++++
Katica,
megértem, hogy eleged van. Én nemrég voltam pajzsmirigy kontrollon, majd a kaáliban, aztán megtudtam, hogy lejárt az altatásos kivizsgálásom, úgyhogy beutalóért a házidokihoz (Szőregre, pont mikor fel van dúlva a 43-as), majd ma vérvétel, jövő héten pedig EKG és belgyógyászat. Mindezt úgy, hogy közben kutya bajom.
Móni,
puszi a kislánynak. Még nem tudom a menüt igazából, gondolkodom rajta. De az ajándékok már kipipálva!
És ne is mondd az építkezést, mi is nyakig benne vagyunk, mi is le vagyunk égve. De szeretnék valahova elmenni, valami jó kis kettesben elvonulás érdekelne, lehetőleg olcsón.
tudod, elsősorban anyóséktól szeretnék messze lenni, mert ha itthon maradunk, akkor velük kell koccintani éjfélkor, és ahhoz semmi kedvem, de ha nem megyünk át, abból sértődés van. Most még csak keresem a szállást.
Bonya