Új privát üzeneted érkezett!

nekünk is sietni kellett az apaságival anno...majdnem a végén jutot eszünkbe hogy hopp kéne az is! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu, Nitácska, köszi, remélem jó jósnak bizonyultok! :D

Kép Kép Kép
datolya

voltmár ami bejött amit mondtam.. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Délután megvettük a hordozót, apa már gyakorolta is a bekötést a kocsiba! :lol: És kapott Bencus egy bundazsákot is, na annak az árával nem vagyok megbékülve :? , de a férjem tisztára be van zsongva!
zsu83

Zus: nem baj a bunda zsák nem olcsó de annál hasznosabb és a hidegben elengedhetettlen. Nagyon jó, hogy a férjed be van zsongva. az én párom isilyen volt a lányunknál. Mindent megvett neki és a végén úgy kellet rászólni , hogy nem kell minden neki.
de ő már arra is készül ha lesz kistesó akkro mit fog venni.
Örülj neki, hogy ilyen a férjed:):)

Kép
csucsu05

Csucsu, ez igaz, egyébként nekem is nagyon tetszik! :lol: De nagyon el vannak szálva az árak, tényleg! De a férjem is mondta, hogy majd a tesónak is jó lesz! :lol:
Hát nagyon be tudnak lelkesedni a pasik ilyenkor, nem is gondoltam volna! :lol:
zsu83

zsu nagyon helyes a párod..talán lelkesebb is mint kéne.. :D
de abba igazatok van ha valami drágábbat vesztek az jo lesz a kistesónak! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: szerintem nincs olyan hogy egy pasi lelkesebb mint kéne. Hisz ez a lelkesedés jó a babának és a mamának is:) Hordozó kell és lábzsák is:) :)

Kép
csucsu05

persze az mindenkinek jo! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Inkább ilyen lelkes legyen az pauka mint az ellenkezője.

Kép
csucsu05

Pauka= Apuka:)

Kép
csucsu05

pontosan!!!!még a zoli is a jobbak közé tartozik hála égnek!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok megjöttem az uhuról.

minden oké a babóval és nem lesz picike azt mondják de majd meglátjuk. adatok:
BPD:96mm
HC:333mm
TH:104mm
AC:338mm
FL:75mm
PI:0.97
RI:0.62
az utsó kettő az áramlás mérés.
Magzat becsült súlya 3237gr. 38 hét 4 napos vagyok és a várható szülés e szerint nov. 20.

na ezt megmutatom a dokimnak és sztem ez lesz az időpont.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera szép szinű a vonalzod!!!!!!!!!!!!!
szép sullya lesz a kis izának!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma hívtam a szülésznőt, pont szülése volt, jókor időzítetttem! :oops: De nagyon szimpi volt így első hallásra is, hát majd meglátjuk! Így most abba maradtunk, hogy holnap délelőtt hívom!
Kértem ma időpontot uh-ra is, a 30. hétre, mivel az én dokim akkor javasolja, dec. 1.-jén megyünk! :lol:
Jól lefáradtam ma is, sógornőimnek voltunk ajándékot venni, az egyiknek a szülinapját, a másiknak a névnapját ünnepeljük szombaton! :)
Vasárnap meg a házassági évfordulónkat ünnepeljük! :lol:

Hát lányok, tényleg nagyon lelkes a férjem, de jól is esik! Mindig is tudtam, hogy nagyon fog örülni a babának ha úton lesz, de hogy ennyire! Azt gondoltam, majd akkor fog belelkesedni igazán, ha már meglesz Bence! :lol:

Vera: Szép nagy baba lesz Iza! :lol:

Megyek kicsit lepihizek, később jövök!
zsu83

zsu izgalmas napok állnak előtttetek akkor!!!!!!!!
akkor te is mázlist vagy szűlésznőterén.nekem is sikerűlt jot kifogni másodszorra is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: anygon jó ha sikerült a szülésznőt elintézni. Szombaton meg akkor családi buli lesz nálatok.

Kép
csucsu05

Gondolom akkor már tuti vállalni fog, ha azt mondta, hogy holnap hívjam vissza! :wink: :roll:
Tegnap elfelejtettem belinkelni a bundazsákot meg a hordozót:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32 ( A boltba ez ezressel olcsóbban volt, na így is drága)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=32
zsu83

zsu nagyon tetszik a hordozó..no de a bundazsák is nagyon cuki!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: Hú nagyon szupik tényleg amit vetettek. nekem is nagy favoritom a piros szin. ha majd lesz kistesó biztos piros lesz a hordozó meg a babakocsi is. Igaz van egy kék hordozónk:) De nekem most a piros ha fiú ha lány lesz majd a kicsi tetszik.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nita, Csucsu: Köszi! December elején meg akarjuk venni a babakocsit is, na abból is pirosat szeretnék :D , a férjemnek nem tetszik :? ! Na majd megharcolok vele :D , neki jobban tetszik a narancssárga!

Délután megyek tornára! :lol:
zsu83

Sziasztok Lányok :!:

Tegnap elintéztük a házassági papírt,úgyhogy már minden ok! :D Ma is takarítottam meg kimostam az utolsó adagot!Délután megyünk Madagaszkár 2-re :D már nagyon várom :D Hanna első mozija lesz :D Ma megvolt az első és egyben utolsó fazongyantám :shock: :oops: Hát mit mondjak........majd besz@rtam :oops: :oops: Holnap reggel már mennünk kell be a kórházba :? remélem délutánra még hazaengednek :roll:
Délután még jövök,rakok fel még 1 utolsó pocakos képet Nektek :wink: :D

Zsu: Klassz a hordozó és a bundazsák is :D Majd én is rakok fel a Hanna ill. Szonja babakocsijáról :D :D :D :D Jó tornászást! :D

Kép

Kép
melcsi82

Sikerült időpontot egyeztetnem a szülésznőmmel, jövőhét kedden délután megyünk hozzá! :lol: Sűrű nap lesz a jövőhét kedd, reggel védőnő, délután szülésznő és torna! :)

Melcsi: Köszi! :)
Örülök, hogy sikerült elintézni a házasságit! Jó mozizást Nektek! Biztos nagyon élvezni fogja Hanna! :lol:
Várjuk a képeket! :D
zsu83

Sziasztok!

Zsu!
szép dolgokat vettetek!
De sajna nekünk nincs ennyi pénzünk egy hordozora, mi olcsobb kategoriát választottunk anno.

Melcsi!
Már én is mondtam a páromnak, hogy lassan nem látom a dzsumbulyt, igy rá vár a feladat, hogy igazitson rajta. Csak neveti.

Nita!
Veled mizu?
encike 2

sziasztok!képzeljétek ma a dokim azt mondta hogy tutira sikerűlni fog a baba és hogy számítsak rá lehet kettő is lesz!!!!!
melcsi nagyon drukkolok nektek!!!vájuk a pocifotot is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk a tornáról! Bence végigugrálta a pocimban az egészet! :D

Encike: Köszi! Elég drágák voltak :? , veszekedtem is egy kicsit a férjemmel!
Hát már én is igénybe vettem a férjem segítségét fazonigazításnál! :oops: :)

Nita: De jó, ezek szuper hírek! :lol: :lol: :lol:

Encike, te mikor hozol nekünk pocifotót? :D
zsu83

zsu sajna minden drága........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon el vannak szállva az árak! :evil:
zsu83

hát igen..én ezt akkor vettem észre mikor bementem először a brendonba......azthittem rosszul látom az árakat......... :shock: undorító.....és pampognak hogy kevesen vállalnak gyereket..főleg 2-3-4-et..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Majd egyszer, de bepotolom a fotot!
Még nincs amugy rolam kép.
encike 2

Sziasztok!

Hát azt hittem a tegnapi torna után milyen jót fogok aludni! Hát Bencus keresztbe tett, ugyanis bulizott a pocimban hajnali 4-ig! először csak pici rúgások, de aztán :shock: , hihetetlen milyen erős kis lábacskái vannak! :D

Nita: Hát az tuti, hogy közrejátszanak az árak, hogy egyre kevesebben vállalnak gyereket! :?

Encike: Várjuk a fotót! :lol:
zsu83

zsu lsz még roszabb is ..jokat tudnak rugni a gyerekek odabe!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jövö7en megyek genetikára, mert nem vittem beutalot.
encike 2

Sziasztok!

Na ma jól kezdődött a napom, kinyitom a postaládát, megkaptuk az éves ELMŰ elszámolást! :?
Természetesen többet fogyasztottunk! Illettve nem is fogyasztottunk többet, csak mint kiderült, ők nem azt a mennyiséget számlázták nekünk ki havonta, mint amennyit mi bemondtunk! :twisted:

Nita: Hát néha komolyan meglepődök, hogy Bencus hova el nem ér már a lábaival, és mekkorákat rúg! :shock: :D
Melcsiről nincs még híred? Nagyon szorítok Nekik! :lol:

Encike: Gondolom jó mérges lettél, hogy nem fogadtak! :?
zsu83

:sziasztok!
Ma 9:18-kor megszületett Szentgroti Szonja!!!!!!!!!!3970 gr-mal és 56 centivel!!!!!
Anya és a baba is jol vannak!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

JAjj de örülök. Hatalmas gratula :) Kérjük majd az élménybeszámolót:)

Kép
csucsu05

MELCSI: GRATULÁLUNK!!!!!! MIELŐBBI FELÉPÜLÉST ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNUNK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsu83

írtam neki,hogy mindanniyan pusziljuk! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj, de jó!!!
Gratulálok nekik!
encike 2

Most nézem nem sikerült megint nagybetűvel színesen írnom, de béna vagyok! :?
zsu83

zsu előfordul..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ja, csak én mindig így járok! :)
zsu83

ha érdekel valakit a ma esti kész átverésbe leszek benne!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ez komoly? Melyik átverésbe leszel? Én megnézlek mindeképpen! :D Hogy-hogy benne vagy?
zsu83

komoly bizony......a kozma orsi átverésébe vettem részt........a szomszédom a szerkesztője...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hú, már nagyon kíváncsi vagyok! :lol:
zsu83

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi, gratulálok! Gyors felépülést, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!

Kép Kép Kép
datolya

szia datolya,hogy vagy?rég voltál... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Datolya: Hogy vagytok?

Nita: Hát bevallom, hogy elaludtam a Kész átverést :oops: , az első részt láttam, aztán jött a reklám és én bealudtam! :?
Elmeséled hogy mi volt? :)
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?