Hello Hello! Részben jogos a taps... Marmint, hogy ez nem az én topic-om.Imadom a Férjem, a Fiam, Mindkettö Tündér, viszont én almatlansagban szenvedek. Napi 4-5 orat alszom, nem tudok többet, és éjszaka néha sokmindenröl elgondolkodom! Aranyos a vakok iskolaja stb...
Komolyan jot nevettem!
A 35 felettiekhez azért mentem, mert ott van néhany lany, Akit szeretek, eleinte volt Malacka, aztan meg Nyanya és Gyuzsu. Ha visszaolvasol OTT, megkérdeztem, hogy jöhetek-e? Szivesen fogadtak. Es jarnak oda mas fiatalok is, vagy jartak, pld Sasha, aki 23 éves (asszem...).
Negativ lennék? Nem mindig. Néha igen.Pozitiv topic-okba is szoktam irni, ha nem vetted volna észre, elidétlenkedtünk baratnéimmel néhany topic-ot...En nyitottam a dokidicséröt, a gif-ekbe is sok jopofa vicket tettem fel. Nem vagyok mindig rosszkedvü!!!Es mas Lanyok (akiket szintén szeretek!!!)is szoktak panaszkodni néha, pld Zsunya, hogy depis, vagy Solya, hogy honvagya van.
Amugy meg ne hidd, hogy nem csinalok semmit, csak ülök, és sajnalom magam!!! A Férjem nem unatkozik mellettem, a Fiam többemberes baba, soksok figyelmet igényel, nem unatkozom!!!
Nyelviskolat épp most fejeztem be,jarok uszni,keramiazni, festeni, szalvétazni, porcelanozni, jatszotérre, muzeumokba, irok, olvasok, sajna nem tölti ki a napom mindez... Ezért volt jo a babanet. De rosszul sült el. Sajnalom, hogy zavartalak benneteket ITT, nem volt szandékomban. S mivel TE kulturalt levelet irtal, kulturaltan bucsuzom. Tovabbi jo babanetezést!!!
Talan tul messzire mentem. Komplikalt vagyok ide...
"Mi masért lenne, hogy a dallam
ha néha-néha még elötör,
mégis röhejt fakaszt a népböl,
ha nem a sok hangszereléstöl?"(L.M.)
EZ VOLT A BAJ.