Új privát üzeneted érkezett!

Az elején van valami adat a topik címe mellett.

Én is mindig ettől parázok, néha azt sem merem leírni, hogy pl. mikor túlórázok, hova megyek stb, nehogy pl. barátnők, kollégák rám ismerjenek.
Vendég

Akkor Boboka, csak az időt kell várni, mert semmi nem megy két nap alatt.

Betti
Kép
betti0412

Így utólag már viccesnek tűnik, de akkor nagyon idegesített, hogy mindenbe beledumált. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Betti!

Abból gondolom, hogy van egy állandó olvasó körünk ,hogy régebben ,amikor még jobban látható volt, figyletem ,hogy a hsz.ekhez képest, hányszor hívták le az oldalt..de most, hogy sokat írunk mi is, végülis minden alkalommal számol egyet, ha frissítünk..szerintem kb 30-40 állandó olvasónk van, ebből kb 10-15 en,írnak is, ki többet, ki kevesebbet..én azért nem aggódom, amitt hogy ki ismer rám, ki nem, mert egyrészt nincs semmi szégyellnivalónk, másrészt, nem hiszem hgoy bárki akit nem igazán érdeklünk, venné a fáradtságot, hogy minden nap oldalakat olvasson vissza..

Ennél vannak sokkal"érdekesebb" topikok, sok képpel,stb..meg amúgy sem szeretik általában a szomorú témákat és bizony majd minden nap van valami..
tünci28

43.841????
Ebben az is benne van, hogy mi megtekinjük, vagy nekünk csak a válaszainkat számolja?

Betti
Kép
betti0412

Én várok türelmesen, csak kb. két hetente vagy egy dühkitörésem, hogy már ebből elég :twisted: Már 91 napja csinálom ezt a diétás kajálást és ahhoz képest csak 7-8 kiló ment le...
Ok, tudom, többet kéne mozogni, de ha belegondolok abba, hogy lassan elkezdem a vitaminokat, azzal meg hipp-hopp visszaugrálnak majd a kilók. De hát valamit valamiért.
Vendég

Betti,fenntebb pont erre válaszoltam, csak egyszere küldtük... :lol:
tünci28

Hát én sem akartam a nevem adni nagyon, tudjátok az inkognitó........... :lol: Bár a gyerekeim nevéről ha valaki beleolvasna ismerős akkor rájönne. De hát nem hinném, hogy olyan sokan csak úgy idetévednek.

Kép

Kép
melcsike70

Engem sem zavar.
Nincs takargatnivalóm semmi, sem másnak sem.
Csak úgy érdekelt.

Betti
Kép
betti0412

Lányok, lányok,hiszen nem mondunk semmi olyat ,ami miatt megszólhatna bárki!!

Szrintem az ismerőseinknek is hasznára válna..pl.anna kidején, amikor megnyitottam, anyu rendszeresen olvasta és próbált ez alapján hozzám állni..mert bizony ő is elkövette a nagy-nagy hibákat..
tünci28

Hát azért volt, hogy a kollégákat szidtam, amikor kényes témákról beszélgettek, volt, hogy az ismerőseinket beszéltük ki pl. képküldés, gyereklátogatás stb., én ilyenkor félek, hogy esetleg beleolvasnak. Másrészről viszont örülnék is neki, mert legalább észrevennék, hogy nekünk is vannak érzéseink attól, hogy nem mondjuk mindenkinek...
Vendég

Boboka, a vitamintól nem hízol meg, én is szedem, minden attól függ, hogy eszel mellette.
Nem nagyon szeretem szedni ezt az Elevitet, nem szeretek semmi mesterséges dolgot, de szedem szorgalmasan. Mint ahogyan azt tettem előzőleg is.

Belegondolok, hogy egy hónap múlva ilyenkor már lehet próbálkozni, hűha.

Betti
Kép
betti0412

Én sajnos már nem tudok úgy mozogni, tavaly nyáron még fogocskáztunk a gyerekekkel a játszón, most meg is fulladnák. Kevés az oxigén. Ha elfelejtem bevenni a gyógyszert akkor, már mozgás nélkül is érzem, hogy nehéz levegőt venni. És persze hízni is lehet tőle :cry: pedig én aztán nem sokat eszek.

Kép

Kép
melcsike70

Egyébként ha megnézitek, hogy csak mi néhányan összesen mennyit írtünk, plussz ilyenkor hányszor hívjuk le az oldalt, hamar kiderül, hogy többsége mi vagyunk..

Más topkikoban teszik fel a csupasz pocit is, hiszen beszéltük ezt is..meg apás képeket is...gondoljatok csak az iwiwre..ott is tárva nyitva az élete annak aki frissíti...Hm?

Tehát:relax..senki sem él vissza vele,csupa kedves ember olvas minket!!

Apropó:Hettuli is régen jelentkezett már!!
tünci28

Take it easy.
Már úgyis mindegy.
Reklámozzák a kvfőzőm, amit most németországban használtam unokatesómnál, tök jó, én is olyat akarok, ezek szerint már itthon is van.
Senseo.
De ha jobban belegondolok, minek nekem kv főző?

Kíváncsi vagyok a természet gyógyira holnap.

Betti
Kép
betti0412

Hettuli várja a babát!

Betti
Kép
betti0412

Én meg megyek aludni, azt hiszem, itt a reggel mindjárt, meg kezdődik a Győzike és ezt nem bírom, inkább megyek.

Jó éjt nektek, aludjatok nagyot!

Betti
Kép
betti0412

Aranyos Hettuli kis göndör fürtös kis fia.

Kép

Kép
melcsike70

Betti!
Nekem azt mondta a dokim, hogy az elevit egyértelműen jó étvágyat csinál és aki hajlamos rá, az bizony néhány kiloval nagyobbra nő tőle..

Jujj,nagyon szorítok a jövő hónap miatt Nektek!
Nehogy aztán még a gyertyát is akarjam tartani!Tünci hülye!!! :lol:
Utána se hagysz itt minket, ugye????

Melcsike!

Képzeld van egy kollegám, egy évig táppénzen volt, csak 32 éves,megműtötték a szívét, majd át is kell ültetni(de hülye kifejezés) és ő is szed vérhigítót és most emelték napi 4 re az adagját..és ő is mesélte, hogy alig ehet valamit, amit szeret...annyit gondoltam rád!!!
tünci28

Na ezt jól megfogalmaztam. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Már nem sokat kell aludni a találkozóig.... :D

Betti
Kép
betti0412

Akkor lehet, hogy a péksütiktől híztam meg anno :lol: nem a vitamintól:)

Mennyi elevitet szedsz be naponta?

Szerinted mennyivel a próbálkozás előtt kell abbahagyni pl. a hajerősítő kapszulát, zöld lötyit, kv-t?
Vendég

Ja, tényleg a Senseo tavaly karácsonykor mekkora sláger volt..meg a promóter lányok minden hétvégén jöttek, mi meg nyakaltuk a kávét!Tényleg finomat főz..bár a kotyogót semmi nem múlja felül,ahhoz én ragaszkodom!!!! :lol:

Jó éjt BEtti!!!
tünci28

Dehogy hagylak, én már át nem megyek másik topicba, valami újba, ahol mindenki épp indul, nem mesélem el mégegyszer mik történtek velem.
Meg különben is az első 20 hétig tudok mindent, utána meg majd meglátom.
Szóval maradok itt.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike végig tud tanácsokat osztogatni! :lol:

Sőt hét évvel mindig előttünk jár majd!!! :lol:
tünci28

Boboka
Napi egyet szedek, de nem vagyok éhes tőle, terhesen jobban az voltam, most egyáltalán nem, nem tudom, hogy az csinálta e az étvágyat, de szerintem nem.

Tünci, én is hallottam az étvágy dolgot, de most nem azt tapasztalom.

Boboka, szerintem 30 nappal előtte mindenképpen, hogy ne maradjon a szervezetedben semmi benne, ami káros lehet.

De már tényleg jó éjt, mert alig lehet innen elmenni...

Betti
Kép
betti0412

Betti, sem a találkozóig, sem a próbálkozásotokig nem kell már sokat aludni:)

Tünci, igazatok van, amúgy sincs semmi szégyellnivalónk :lol: Az iwiw-re én direkt nem teszek fel képeket, nem szeretném, hogy nyitott könyv legyen az életem.

Melcsike, sajnálom, hogy nem ehetsz finomakat :cry: De szolidaritásból én sem eszek 8)
Vendég

Jó éjt Betti Kép
Vendég

Hát azért Boboka nem fogok koplalni, és ne felejtsd el zöldségeket nem is ehetek. Mert az tilos a gyógyszerem hatását visszaveszik. Csirkét, meg pulykahúst, meg halat szoktam enni.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, nekünk is az a régi szarvasi kv főző van:)

Melcsike, vagy még?
Vendég

Igen vagyok. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, kicsit átérzem a helyzeted, apum lisztérzékeny, anyu süti neki a kenyeret meg mindent. Az első években nagyon nehéz volt neki, főleg, mikor hoztuk a piacról a finom ropogós kenyeret.
Vendég

mindjárt kinézem mit fogok enni szombaton...vaalmi olyan kell, amit lehet szépen enni ,nehogy aztán kinézzetek.. :lol:
tünci28

Látjátok, hogy a vonalzóm szerint ma vagyunk 4 hónapos Angyalkák?
Vendég

Tünci, nyugi, nem csigát fogunk enni :lol: :wink: Hú, azzal aztán bajban lennék én is :oops: na nem mintha vágynék rá 8)
Vendég

Jaj Boboka ne hari hogy észre sem vettem. Tényleg, csak az a kár hogy Angyalka :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Én valami sajttal bundázott csirkét néztem ki magamnak.

Kép

Kép
melcsike70

Szeretem a csirkét a sajtot és főleg a sült sajtot. Rossz nem lehet.

Kép

Kép
melcsike70

jaj, azt most látom boboka,jaj, ne haragudj..:(((

Bettinek holnap lesz három hónapja..:((((

Drága kis angyalkáink...
tünci28

Jujj, azt majdnem elfelejtettem írni: Mamám mesélte, hogy mit álmodott nemrégen. Papámat látta (anyum apukája), aki kb. 32 éve meghalt. Szépen fel volt öltözve, és alatta nagy fényesség volt. Azt mondta mamámnak egy ismerőse, hogy ez halált jelent. Mamám testvére elég rossz állapotban van. Én úgy félek, nehogy mamikám menjen el. Még látnia kell a 2. kis dédunokáját!
Vendég

Jaj remélem hogy tényleg nem azut jelenti.

Kép

Kép
melcsike70

Mi 27-én leszünk majd 3 hónaposak. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!
Tavasszal nekem is megígérte a papus, hogy megvárja Violát..aztán mondta, hogy ha kell,akkor 100 évig él,de látni akarja az én kicsikémet is...
és megígérte, hogy amikor menni fog, akkor vigyáz majd Violára nagyon és együtt várnak majd..és jaj, most bőgök is... :cry:
tünci28

Mint Angyalka. Amúgy 17-én született Bogika.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek aludni, jó éjt!!!

Puszi Nektek!

KépKépKép
tünci28

Végül is a szellemekkel suttogó című sorozatban is, hogy amikor megbékélnek, mennek a fény felé, a nagy fényesség felé.
De nagyon félek. Mami 88 éves lesz idén december 25-én, nagyon jól tartja magát hál Istennek.

Lányok, megyek, apának még segítenem kell a munkában kicsit, utána meg beesek az ágyba.

Holnap este 20-ig melózok, meg csütörtökön is, de azért jövök ám:)

Holnap én is kinézek valami finom kaját:)

Jó éjt nektek
Vendég

Én nem tudtam senkire rá bizni az én kicsi Angyalkámat. Senki nem állt olyan közel hozzám. De van egy pótmamája, mert az anyukája azt irta, hogy a lánya vigyáz a kicsi Bogárkámra.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt nektek is. Puszi.

Kép

Kép
melcsike70

Drága Tünci, nekem is könnybe lábadt a szemem :cry: Én is arra gondoltam, hogy akkor Lackókámmal lenne:) De még ne menjen, Lackókámra tudom, hogy vigyáznak sokan :)

Nem szerettelek volna titeket ezzel elszomorítani :cry:

Most már tényleg megyek, mert lesz vagy éjfél mire elalszok..
Vendég

Sziasztok!

Rengeteget írtatok! Leesett az állam, és több mint egy órán keresztül olvastam. Úgyhogy most nem is maradok sokáig, mert hulla leszek holnap (vagyis ma) reggel.

Vasárnap ünnepeltük a kislányom 3. szülinapját (Melcsike, köszönjük szépen a tortát, majd megmutatom neki, hadd örüljön!). Először örvendeztem, milyen jó ötlet, hogy az anyukámnál cakli-pakli megtartjuk, nem kell két torta, az ajándékokat sem kell kétfelé osztani stb. De hát hogy milyen egy borzasztó "ünnep" volt ez. Teljesen beteges, ahogy a családom kommunikál. Iszonyat jópofi mindenki mindig, csakhogy ez a vigyor már vicsorrá merevedik. Senki nem néz a másik szemébe, nem hallgatja végig, vagy nem reagál rá, "jópofa" ugratás megy, poénkodás vég nélkül, számonkérés, kérkedés... Csak azt érzem, hogy az isten szerelmére, ilyenek ne legyenek a gyerekeim...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?