Új privát üzeneted érkezett!

Szipola!
A kütyük a Harry Potterből valók. Majd Borsa felolvassa neked, ha kicsit nagyobb lesz.KépKép

A nem merül fel jobb ötlet, akár nálunk is talizhatunk. A lakás nem túl nagy, viszont aránylag gyerekbarát. Hátrányos tartozéka két darab neveletlen macska.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hahó,
egyelőre úgy készülök, hogy nemmegy Kép Pedig mi is szeretjük a cicákat Kép A thesztrálok meg elbújtak a mai verőfényes havazás elől Kép

Szipola,
OFF:
Seprű: HP 1-x No cement

Hop-por: HP 2-5 A tűzben utazásra szolgál a varázslóvilágban, és tűzön keresztül "telefonálni" is lehet vele

Hippogriff: HP 3-4 Lószerű madárszerű lény, igen büszke és öntudatos, repül, csűszik és dobál, ha ráülsz

Thesztrál: HP 5 Fekete szőrű, fehér szemű, sárkányfejű, csontsovány rémló, csak az látja, aki már látott valakit meghalni. Vérszagra gyűlik, állati gyorsan repül, remekül tájékozódik.

HP-kérdésekben bárkinek bármikor állok rendelkezésére Kép Kép Kép

ON (vagy mi)
Azért csodában reménykedem - én ne tenném?

Üdv
Kriszi
kriszi

Bocs, hippogriff HP 3-5!!!
kriszi

nna, látom Harry Potter rulez nálatok is Kép, Szipola érdemes behozni a lemaradást ezügyben.

Borcsa, nekem tökéletes a nálatok is (cicák is rulezKép), de pénteken mi csak nagyon korlátozott időben érünk rá, kb. f4-f6-ig. Plusz számolni kell Kicsi Káosz természetével is, valamint macskaimádatával, ami a dobhártyaszaggató örömsikításban és a macskák órákig való fel-alá hajkurászásában nyilvánul meg...Kép. De ha ezt bevállalod, akkor mi viszünk SÜTIT Kép.

jóccakát mindenkinek,
matska
matska

Hol a másik ötletgazda, Matska??
Elkóborolt? Kép

Így csak mi megyünk Kölökkel Borcsáékhoz, vagy mi fene?

Kriszi Kép Kép TUDOM, hogy írtó messze vagytok, de ez képtelenség, hogy Cicó és Te ne legyetek ott.
Kisrepülő? Az túl hétköznapi? Kép
Még kitalálok vmit az ügyetekben (a jó öreg Rodolfó és az ő bűvészládikája az smafu???)

Nincs olyan időpont, amikor előre tudod, hogy jöttök Bpestre? Bevárnánk benneteket a kanyarban. Vagy Cicó még nem is volt a fővárosban?
(igaz mi a fenének lett volna, Pécs sokkal szebb)
Tényleg! Ti lakatoltatok ott ahol minden szerelmes lakatol? (Cicó papája és te)

Virág, akkor péntek legyen?

Nahát, ha ez létrejön...
szipola

Na tessék.
Kerülgetjük itt egymást, mint macska a forró kását. vagy mi Kép

Én sokkal koradélutánabbra tudnám csak tenni a heppeninget, hiszen nekünk még haza is kell érni az nagy fehérvárra, rituálézni. Szóval a fél hat az kicsit necces. DE ha csak ez jó Mindenkinek, akkor nem bánom. Csak legyen valami.

holnap pontot teszünk az ügyre
Ja, jól szét-offoltuk a topicot, mi?
Kép

cakát
szipola

Sziasztok!

Én ugyan elég ritkán szóltam hozzá a topichoz, de azért mi is elmehetnénk?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Úristen,
Borcsáéknál... Kép Iszonyat messze van nekünk. De ha Fehérvárról jössz, Szipola, én is bevállalom azt az utat. KépKépKép

Virág

(Hánykor?)
Virág

Cory! Részemről NANÁ!
Matska! A macsekok Luca-edzettek, remekül ismerik a lakás gyermekek számára megközelíthetetlen pontjait. (A leányzó Cirmike fülén kezdte volna a hozzátápitKép) Én meg visítás-edzett vagyok.
Szipola! Kb. de. 10-től nyitva vagyunkKép.
Virág! Gyere!Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jó reggelt!
Szóval Borcsáéknál - oké, de pontosan hol? Kép Kelenföld?

Csak ős-budapestieknek szóló útmutatást kérek, Borsa-papa megismeréséig (2001) ott laktam, ott születtem. Kép

Virág, ti merre vagytok? Autóval jöttök? (milyen autóba fér be ennyi csemete egyáltalán? Kép -
MI BÁRKIKET SZÍVESEN FELVESZÜNK útközben...

Mi kb. 1-2 között érnénk oda. Ha az jó.
Kérek szépen priviben telefonszámot is (Borcsa és aki még meg meri adni) hogy érkezés előtt tudjak még szólni!
szipola

Gyertek csak!
Igen, Kelenföld, elég közel a pályaudvarhoz. Részletekkel küldtem mélt Szipolának és Matskának.
Virág, Cory, ti ugye idetaláltok?
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

OFF
Borcsa, jól látom a profilodban, hogy kutya is van????Kép Tomi megőrülne a gyönyörűségtől...
Címet kérek szépen mailben (ha nem válaszolok nem kaptam meg, mostanában sittes a mailboxom), ha jó a mi időpontunk is, vagy csináljunk egy közös időpontot más napra.A jövő héten a pénteken kívül minden jó nekünk.

Kriszi, mikor tudtok Pestre jönni? Mert akkorra mindenképpen kéne egy talit csinálni.

Szipola, azért várj meg minket, jó?

Hozzánk is befér 1 mama 1 hordozós gyerkőccel, ha kell.

CoryKép

Többiek?? (Borcsa, mekkora a lakkásotok?Kép)

matska
matska

Sajnos a Napnál is világosabb, hogy lehalt az indexes mailboxom, lécci Borcsa küldd el a mailt ismét az új címemre: mattsska@freemail.hu

köszi,
m.
matska

Matska!
A lakás visszafogottan nagy, de a nagylány 12 fős szülinapi bulija elfért benne. A kutya a hugomé, a kép náluk készült. Mail ment a másik címre is. (Egy t vagy két t?)
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: én még sose voltam nálatok! Kérek mélt Kép
cory

cory
Budapest

TénylegKépKép
Megy!

Borcsa
KépKépKép
borsts

Lányok!

Én is, én is tali.KépKép Péntekre még nincs programom, viszont van két viszonylag nevelt gyermekem...
Mehetünk?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Szipola,
én Rákospalotai vagyok, de a párom sztem elvisz a Bosnyákig. (Renault Scenicbe úgy-ahogy beférnek, de csak 1 gyerkőccel megyek, Recsivel. Ha az útba esik, nem utasítom vissza a fuvart. Úúúútálom a 7-es buszt. Kép (És elfelejtettem megköszönni a bókot: köszönöm. Kép Egyébként tavaly nyáron készült a Ligetben.)

Matska,
alig merek elmenni. Úgy szégyellem magam, hogy nem válaszoltam még neked. Kép Mostanában senkinek nem tudok írni. Kép Bocsáss meg. Kép

Kriszi,
ha már így szétoffoljuk a topicot Kép. úgy emlékszem, hogy atheszrálokat az látja, aki maga már volt életveszélyben (de megúszta Kép).

Borcsa,
ha utoljára odataláltam, most is odafogok. Kép Akkor eléggé kételkedtem. Kép Hanyadik is? 5-i emelet?

Legközelebb köremilben beszéljük meg, okesz? Kép

Virág
Virág

Beszti,
ne hülyéskedj, persze!!! Kép Szólsz pl. Mentának? Én Csinek szólok. Kép
Virág

Beszti! Gyertek!! Megy a mél. (Ha magához tér a levelezőkém)
Virág! Igen, ötödik.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hányra menjünk?

cory
Budapest

Cory!
Amikorra gondoljátok, 10-kor nyitunkKép. De úgy néztem, a zömnek inkább a du. jó.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa, 2t, és úgy tűnik működik is, már a profilomban is átírtam. Várom a mailt! Sokat laktam Kelenföldön, imádom, alig várom, hogy újra arra járjak Kép.

Virág, szégyelld magad, öri hari Kép! Szóban kondoleálhatszKép.

Holnap valszeg találkozom Pelével, őt is elhívom, jó?

Mi olyan f4 felé érkezünk.

sziasztok,
matska
matska

Hahó,
csajok,
irigy-irigy-irigy Kép Én nemtom, mikor megyek Bp-re, de úúúúgy szeretnék már én is tali Kép És KÖNNYEKIG meg vagyok hatva, hogy ennyire hívtok Kép

Matska,
köszönöm!!! Előfordulhat, hogy még a tavasszal eljutok Bp-re, de fix időpont még nincs. Ehhez nekünk kell Kisapa is, mert vonattal ooolyan nyűgös...majd talán később vonatozunk egyszer.

Virág (ja, off),
neeem, a magyar változat szerint legalábbis (angolul csak a meghallgatásig jutottam), mert Neville a nagyapját látta meghalni, Luna meg az anyját, és ők ezért látják őket. Ez betonbiztos, verhetetlen Harry Potter-kvízes vagyok, plusz szopi közben néha most is ezt olvasom Kép

Szipola,
lesz még idejük megismerkedni a fiataloknak a menyegző előtt, ne aggódj Kép Cicó amúgy januárban már járt szépfővárosunkban, szopiztunk meg ettünk az IKEÁ-ban, és beiratkoztunk a BME-re is Kép
Lakatunk nincs, ez nagyobb poén a turistáknak, mint a bennszülötteknek, és Kisapa amúgy sem egy vadromantikus alkat Kép

Ugye lesznek képek? Ugye felteszitek őket????
Na majd legközelebb mi is rajt leszünk.

Üdv
Kriszi
kriszi

Én még sosem szóltam hozzá a topichoz, de én is mehetek?
Egyedül álló apuka
Egyedül álló apuka

Ráadásul én is it lakom Kelenföldön!
Naaa, lécciléccilécciiii!
Egyedül álló apuka
Egyedül álló apuka

itt
Egyedül álló apuka

Na jó, anyuka.
Egyedül álló anyuka

Jááj mennyien leszünk!
Tehát:
Besztiék, Coryék, Virágék, Matskáék, a házigazdák, Szipoláék - még holnap alakulhatnak a többiek; túlteljesítve a 12 fő!

Borcsa, nincs visszakoz! Kép

Már mindenki ismeri egymást, csak mi nem?
(izgul-izgul)

Matska!
Megvárunk, de 7-re szeretnék hazaérni, akkor fél hat körül el kell indulnom Kép
Apropó, Borcsa!
Most ott fogok ülni a nyakadon egész délután??
Vagy mindenki ott fog ülni? Kép

Virág!
Szívesen elviszünk Titeket, a részleteket még ráérünk átbeszélni.

Kriszi!
IKEÁban mi is állandóan szopizunk, a leárazott bútorokon hátul + az étteremben, de volt, hogy amíg apu fizetett, mi a
pénztárnál "csináltuk" Kép Tojunk a baba-mama szobára! Fúúj, Szipola a magamutogató.
Legközelebb gyertek!

Én viszek fényképezőgépet Kép

Borcsa, MÉL MEGJÖTT, de nekem kifelé nem működik a mélem, szóval mindent értek, köszi!
szipola

Matska! Megérkezett??
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Matska,
kondo...mi??????? Kép Ha Peléék is jönnek KépKépKép +4 KépKépKép

Borcsa,
vess keresztet a dobhártyád épségére. Kép Hányan is lesztünk? Kajaát mit és mennyit?

Kriszi,
megadom magam. Kép

Szipola,
köszi. Kép Hány körül mentek? (Legalább navigálok, nem kell keresgélni. Kép)

Virág
Virág

Víz és teafőző van, beüzemelem a gofrisütőt, amúgy ki mit gondol.
Sajna a kukoricapattogtató nem ment el egyedül a szervízbe, úgyhogy még mindig rosszKép
Dobhártyám edzett.Kép
Esetleg egy családi dózis füldugót hozhat valakiKépKép.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hajnali Virág!
Háromnegyed hatkor még nem megyünk! Kép - Sztem 13.00 körül már fel tudnánk venni titeket - ragaszkodsz a Bosnyákhoz? - ott van egy pici parkoló, a piac vagy ilyesmi oldalában. Ott lesben állunk és ti támadjatok; zöld kis-suzuki, GNR-567, benne egy jól sikerült csemete és kevésbé jól sikerült nő. Kép
Gyereküléssel is jók vagytok, vagy nem tudom, mi kell nektek, Rebeka most 6 éves? Szóval Borsa az anyósülésen lesz, tehát hátul csak a tiétek.

Én viszek kávét és üdítőt a mamáknak - Matska sütit ígért, talán ha valaki hozna szendvics alapanyagokat...
Csemetéknek nem tudom mit vigyünk - Borsának a didi elég..

Hogy alakul a gyerkőcök korbeli megoszlása?
Mi leszünk a legkisebbek?? Kép
szipola

Virág!
Ja, és a számomat pedig lököm privátban...ha gubanc lenne.

Borcsa! Akkor teát is viszek!
Van mikrózható pkukim, jön ő is! Kép
szipola

Izé, a főzőhöz azért akad fű is.KépKép Nem rosszra gondolni, nem olyanKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Kép
szipola

Sziasztok!

Szerintem Zsoma lesz a legkisebb. 5,5 hónapos (korrigáltan 4), Balu meg 29 hónapos Kép
Mi még nem tudom, mit viszünk. Igyekszem rávenni a fickóm némi sütésre Kép

cory

cory
Budapest

Borcsa, megjött, válasszatok, sütit vigyek, vagy isteni pici szendvicseket a szomszédos szendvicsbárból?

matska
matska

Matska,
mindkettőt. KépKépKép Csak vicceltem. Kép

Szipola,
mél jött. nekem is tökéletes a 13h. Kép (Hajnali Virág Kép) De nem ragaszkodom a Bosnyákhoz. Bár arrafelé vhol lenne jó.

Pussz,

Virág (aki még nem tudja, milyen hammát visz)
Virág

iklvhg gn b - ezt Borsa írta Kép

Szóval Matska, szerintem sütit. (Az isteni pici szendvicsek marha jók, de nagyon picik Kép -
de ne én döntsem el egyedül!!!!

Viszek Cadbury's forró csokit, kapucsínót, tejet, tejszínhabot is, igazi vénlány-feeling!
Vettem gyleveket, teát, pkukit viszek...

szendvics azért mégiscsak kéne - ott megcsinálni hülye ötlet?

Szóval további szavazatokat vár Matska a süti kontra szendvics ügyben...

Virág!
Most már ragaszkodj a Bosnyákhoz, mert én is ragaszkodom Kép - ha nem hívsz, én 13.00-ra ott leszek, az említett kis parkolóban, azután rohammal vesszük be Borcsáékat Kép

Matska, Pele?? Beszervezted?
A többiek? Menta, Csi, még róluk is szó volt...

Virág, sztem csapj a hónod alá egy vekni kenyérkét, vajat és vmi BIOfelvágottat (Kép) és kész...

Na jó, túlpörögtem, mindenkinek beleugatok a hozandójába, bocs- inkább kimegyek innen Kép

Pá!
szipola

Ha szerencsénk van, eljutok a Matchig, és ott szerzek egy óriás doboz vegyes salit is.

Matska! Legyen akkor süti!

Azért alapvető dolgok, mint kenyér, vaj, némi (nemtúl) bio felvágott akad itt is.KépKépKép

Még most szóljatok, ha ne a gofri-, hanem a szendvicssütőt élesítsem.Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Olyan jó olvasni benneteket, hogy mentek bulizni!!! Én meg elsorvadok itthon!KépKépKép Ebben a pocsék időben még sétálni sem tudunk!Kép Sajnos! Remélem beszámoltok róla, milyen volt, ha már nem lehet ott mindenki személyesen. Jó szórakozást nektek!

Sziasztok!
Andi
Andianyu

Sziasztok!
Köszönöm az invitálástKép
Sajnos igazoltan leszek távol. Délelőtt farsang, délután temetés DunaújvárosbanKép
Készíthetnétek viszont fotókat!
Ibolynak szóltatok?

Sziasztok
Csi(még mindig nincsen kész a jelmezKép)
csii

Sziasztok, Kép

akkor süti jön, almás meg túrós. Pele is jönKép, alma és túró nélkül viszont 3 gyerekkelKép. Még nem tudjuk, hogy hogyan, lehet, hogy BKV-val, de mivel nincs nete, nekem kéne elmondani, hogy hogyan, Borcsa lécci egy BKV-s útmutatást küldj nekem, köszi.

Fotók lesznek én is viszek kamerátKép,

matska
matska

Ja, Virág: kondoleálni = részvétet nyilvánítaniKép
matska

Ja még1x: Borcsa, Pele kérte a számodat, megadhatom neki?
matska

Matska,
köszi a szómagyarázatot. Kép

Csi,
sajnálom. Kép Majd akkor máskor. A következőt én bevállalom, így legalább 2 téma is összejönne. Kép Hajrá a jelmezhez!!! Kép

Andi,
kitartás, eljössz majd te is! Kép

Borcsa,
mindkettőt. Nem vicc. Kép

Szipola,
mi nem biokajákon élünk. Sajna nem tudok ilyenekkel szolgálni. Kép Viszont vinnék szendvicskenyeret, saját készítésű fűszeres vajat, veszek fejessalit, talán kukorit, almát, sajtot..., és joghurtot a tetejére sztén fűszerekkel. Jó? Egyébként nem Rebekát, hanem Recsit (Ráhelt) viszem, aki 23 hónapos, és újabb fejlemény, Abit is (aki meg 4 éves). Kép Gyerekülést áttesszük a miénkből. Én meg itt röhögök, Ricsi (Borcsa férje) szívrohamot fog kapni. Kép

Ibolynak küldtem tegnap sms-t, azt írta, igyekszik, de nem biztos, hogy tud jönni.

Virág
Virág

Matska!
Persze, hogy megadhatod. Mindjárt előállítok némi bkvzós útleírást is.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Lányok, én holnap biztosan nem tudok menni Kép, van egy törött lábú csemetém.
Érezzétek jól magatokat és szervezzétek a következőt talit!!!

Ágci, most olvastam a babaszobás linket, égnek áll a hajam!!! Én biztos írok ennek a dietetikusnak!

Iboly
iboly

Iboly,
nagyon sajnálom. Kép Különösen a töröttlábú kiskölycit. KépKépKép (Melyikőjük?) Sok gyógypuszi neki!!!

Köv. tali lehet nálam.

Virág
Virág

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?