Új privát üzeneted érkezett!

Mi újság a festéssel Tüncike?

Kép

Kép
melcsike70

Az első réteg nem lett világbajnok, de a máasodik fedett rendesen, aztán a leragasztott részeket holnap még lefestem ,akkor már nem ragad össze!
Ma még a postás is bekiabált, hogy milyen szép lett!!Meg a szomszéd is mondta, hogy most itt ez a legszebb, pedig amilyen volt!!!??? :roll: :roll:
Felhívtam az anyut, hogy nehogy elmenjen a ház mellett, ha jön, mert nem ismeri meg! :lol:
tünci28

Itthon végre:)

Ahogy hazaértem a bolt után, megláttam, hogy jött az államkincstártól egy ajánlott levél, gyorsan vissza a postára, most jutottam el a vacsoráig...

Lustitizmus, ez nagyon jó Kép
Vendég

Boboka,mi volt a levélben és Te mikor is adtad fel a kérvényt pontosan??
Úgy emlékszem és hamarabb,vagy,nem??? :roll:

Átpakoltam a szekrényt, most hogy kész a dolgozó,lett a nappaliban két polc még ruháknak.Felpróbáltam a téli kabátot, végülis be lehet gombolni,de biztos nem voltam magamnál, hogy megvettem a 36-os Szöszy kabit..nem értem, volt idő amikor lötyögött..vastag pulcsit nem kell alá venni, az tutti! :D
Dagi lánynak éppen csak beéri a csizma a kövér vádliját! :twisted:

KépKépKép
tünci28

ÁÁÁ, a családi pótlékról jött meg a határozat... (amit persze már rég elköltöttem egy csekkre... pedig elhatároztam, hogy Lackónak veszek belőle egy plüss állatkát, meg ilyeneket...)

A start számlás államkincstáros levelet csak egy hete adtam postára.

Csizmával én meg sem próbálkozok még, tuti nem érné be a vádlim...

Ja, és most, hogy otthon voltunk feljött vagy egy kiló... Elfelejtettem a kenyerem vinni, és hát a fehér kenyér csábító volt a körömpörihez:) Jó pár hónapja nem ettem ilyet, most nem bírtam ellenállni :roll:
Persze főzött anyu olyat is, amit én is ehetek, de ezt meg kellett kóstolni :oops:
Vendég

Te Boboka,ha egyszer S.O.S. fogyókúrát szeretnél, egy hétre elviszlek az anyuhoz!!!
Ő aztán annyira nem főz és nem vásárol, hogy a hűtő még mindig nincs bedugva...
Múltkor mikor elmentem,volt egy üveg fene tudja mikor megkezdett üdítő(amit sose iszok),egy fürt muslinca lepte szőlő,egy doboz ehetetlen minőségű natúr keksz,cigi,kávé...
Mamára jó is az én kinőtt nadrágom,múltkor megmérettem nálunk,már csak 61 kilo..Vajon hogyan csinálja??? :D :roll:

KépKépKép
tünci28

Tünci, aranyos vagy :wink:
Vendég

hiányzik Kisanya és Leda és Sütőtök!

És Manomano is.. :(

Mindenkinek sok a dolga..Betti tornázik biztos. :wink:

Majdnem végeztem itthon, még lehet hogy a fürdőt kitakarítom,a kezem már olyan mint egy öreganyóé. :shock:

Aztán meg kell írnom egy -két levelet is,már ég a képem olyan elmaradásom van!

Úgy izgulok a találkozó miatt, ha eszembe jut! :D

KépKépKép
tünci28

Lányok csak nem olyan katasztrófa a súlyotok, ne izgassatok már.

Kép

Kép
melcsike70

A talin salátát fogtok enni?????????????????? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és a desszert azt kihagyjátok lányok?

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg jól eltüntek a csajok. Most már jelentkezhetnének. :(

Kép

Kép
melcsike70

Na neeeeeeeem,azért salátát nem,nem kecske vagyok!!!!! :lol: :lol:
Egyébként ma már majdnem megállt a kijelző a 66 -nál, de aztán csak 67,1 lett... :twisted:
De mostmár csak lemegy...
Elfogadható súly:64 kilo
Kívánatos súly tavaszra,mielőtt próbálkozhatnánk:61-62...(de ennyi már sosem leszek szerintem..)
tünci28

Tünci

Kész vagyok az majdnem pehely súly amit ide irtál.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem is 62-64 az álomsúly:)

Ha belegondolok, hogy kb. két éve kb. 57-58 voltam :roll:

Rendezgettem a befizetni valókat... Basszus, már majdnem 90 ezret befizettem, de még mindig van/lesz vagy 80 ezernyi csekk...
Vendég

Most ebben a hónapban megpróbálom, hogy nem megyünk nagybevásárlásra, csak a kis boltban veszem meg a cuccokat. Persze írom, hogy melyik nap mire költöttem, kíváncsi vagyok, hogy hogy jövünk ki jobban.

Nálatok a férjek mennyire spórolósak? Én úgy látom, hogy nálunk csak én aggódok minden hónapban a hülye csekkek miatt...

És már alig van valami kis pénzem a fizuból, pedig ebben a hónapban csak két könyv volt a luxuscikk, amit megvettem magamnak...

És még mennem kell nőgyógyászhoz... Az asztrológust lemondtam, most sok lenne rá a 9 ezi.
Vendég

De Kedves vagy Melcsike!!!

Végülis nem mondom, hogy ez iszonyat, de fura, hogy van hasam,amikor ülök rendesen kényelmetlen ahogy gyűrődik..De leginkább azért szeretnék visszafogyni valamelyest, mert ha nyáron sikerülne kismának lenni megint, ha innen kezdem, akkor végül leszek 85 kilo..akkor már sosem jönék rendbe..
Mostanában egyébként láttam a munkahelyemn olyan kismamákat, hogy elképesztő alakjuk van szülés után is..ott van nála a két-három hónapos bébi és csípőnadrágban feszítenek, nemhogy lapos, de homorú hassal! :shock:

Persze ha szoptatnék,nem is érdekelne..de valahogy így mások előtt is szégyenlem magam,hogy elhíztam.Nekem nagyon mély nyomot hagyott, amikor az egyik ismerősöm azt mondta egy hónapja, hogy nem indokolt, hogy elhíztam, mert nem hordtam végig..nem is tudom..úgy érzem a munkahelyemn is bámulnak ha elfordulok.Kifejezetten láttam tegnap, hogy a kollegám méricskél(tekintet föl-le,föl-le)..és a hülye munkaruhában nem is tudom takarni magam.. :(
tünci28

Boboka!

Múltkor átbeszéltük urammal, hogy min lehetne spórolni..Amit mondtam, arra ő mondta:na, azon aztán nem fogunk, nehogymár ne vegyük meg..(Pl:drága kávé-sokat iszunk,pizzarendelés a melóhelyén,szalámik helyett párizsi,140 ft os ásványvíz helyett olcsóbb-ki gondolná, hogy csak a vizünk havi 12-13 ezer???? :shock: forint )

Mi kábé mindenestől 200 ezerből jövünk ki,(azért tudom ilyen pontosan, mert írok mindent az utolsó forintig) ha nincs semmi extra.
Pl:orvos,vagy valami utazás, vagy ünnep..

Kevesebb már nem lesz sajnos.De az én férjem is olyan, hogy amikor fogy a pénz, akkor megkérdi hogy miért fizetek naponta a boltban 3-4 ezret??? :D

Ennek ellenére azt mondta, vegyek annyiért kabátot, amennyiért akarok..én hülye meg nem vettem meg...
tünci28

Tünci, én 85 kiló voltam, mikor betoltak a műtőbe... És most tartok 70-nél... (Na jó, + fél kiló:))

Igen, engem is az bosszant, ha babakocsit tologatnám, lesz@rnám, de így, hogy azt sem tudják az utcán, hogy van egy pici Angyalkám, így már zavar... és én is nagyon szégyenlem magam :oops:

Na bebizonyítottam, hogy béna vagyok. Az előbb megpróbáltam magamra kenni az alapozót. Tegnap írtam, hogy mindig béna voltam az alapozózásban... Azt hittem, hogy idővel talán ügyibb lettem, de nem. Mintha 100 kiló vakolat fityegett volna a képemen... Gyorsan le is mostam.
Vendég

Hát igen, én is megkapom mindig, hogy mi ez a mocsári kávé, miért nem vettem ilyen meg olyan pörkölésű kávét. Talán azért, mert ez 500 forint, az meg 1200... Nekem is mindig mondja, hogy miért nem veszek drágább cuccokat, de én már azt látom pl. a fölső nézegetésekor, hogy holnap-holnapután miből vásárolok a boltban.
Vendég

Boboka

Alapozót keverd a tenyeredben egy kis arckrémmel. Ezzel a kis praktikával nagyon szépen el lehet dolgozni és nem olyan feltűnő matt szine van a bőrön. :)

Kép

Kép
melcsike70

Az én férjuramat nem nagyon foglalkozik a pénzügyekkel. Nem is hord magánál pénztárcát, amennyi kell neki éppen az van nála.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ezt most kipróbálom:)
Bár az előbb is szivaccsal próbáltam, úgy sem ment...
Vendég

Boboka!

Melcsike jól mondja az alapozót!!!

Én még azzal trükközök, hogy ugyannak a típusnak két színét a kézfejemen összekeverem és úgy kenem fel..meg lehet próbálni az ujjaddal elkenni, hogy érezd, aztán átdolgozni szivaccsal is..és fontos, hogy fenntről lefelé kend és hajtőre is vigyázz..ha maszkszerű, akkor csak az a baj, hogy vastagon kened..
tünci28

ja, és semmiképp ne legyen sötétebb az arcszínednéd!!!
az állon jól ki lehet próbálni.ha ott meglátszik, elüt a többi résztől ,akkor nem jó a szín..
tünci28

Nem kell szivacs a kezeddel szépen beletudod dolgozni. :)

Kép

Kép
melcsike70

Én a állam alatt is oda szoktam kicsit kenni, hogy ne üssön el az arc és a nyak rész nagyon.

Kép

Kép
melcsike70

Bár én nem nagyon szoktam használni, mert nem volt ugy gondom, de most a májfoltok nagyon megmaradtak a terhesség után. Meg most miért nem tudom, de pattanásos lettem kicsit. Még tinédzser koromban sem volt. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Na feladom :twisted: Lehet, hogy túl szőrös az arcom, vagy nem tudom... messziről tök jól néz ki, közelről meg mint a vakolat... Az állam amúgy sosem száraz, de itt olyan, mintha száraz föld lenne, még így krémmel is...

Komolyan úgy éreztem magam, mint amikor először sminkeltem magam. Nekem ez az alapozás nem megy :oops:

Azért köszi a tippeket:)

Régebben nekem sem volt ezzel gondom, mert általában szoli barna voltam, de ez már a múlté. Már kb. egy éve nem voltam szoliban...

Kisanya, Betti, Többiek, merre vagytok?
Vendég

Én is 66 kg vagyok.
Egyébként azt olvastam, hogy legújabb kutatások szerint, 5-6 kg hízás indokolt. :shock: a babavárás alatt. Igazából 6. hónapig nem is nagyon van súlya, ha jobban belegondolok, minden, amit plusz mutat, az rajtunk van.
De én például a hányinger helyett mindig éhes voltam.

Betti
Kép
betti0412

Betti, de te magasabb vagy nálunk :oops:

5-6 kiló??? Hülyék ezek???

Soha életemben nem ettem ennyire bűntudat nélkül a péksüteményt mint a terhesség elején :roll: Soha nem voltam édesszájú, de akkor.... :oops:
Vendég

Nem voltam tornázni, ma kihagytam, holnap fitt ball lesz, meg előtte step óra, ilyenkor szeretek kettőn maradni.

Ezzel a kióval, tény, hogy a test a legkisebb bűnt is azonnal megtorolja, szó szerint. Egye meg a fene.
Én délig csak gyümölcsöt eszek, ebédre csirke és zöldség, vacsira, délután gyümöllcs és sajt.
Kenyeret hónapok óta nem eszek, sem vajat, sem olaj, sem egyéb és épp csak egy helyben toporgok, ez arra elég, hogy se le se föl.
Érdekes, nem tudom, nem kellene enni semmit, ja és mellette rengeteget mozgok is.
Szóval nem tudom......

Betti
Kép
betti0412

Betti

Szia. Neked mikor ér be a vonatod kb.? Nekem fél 10 körül.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor 15-én degeszre esszük magunkat :wink: :lol: 8) :P :D :roll:
Vendég

Nekem azt mondta a nőgyógyász a 10-12 kg az olyan normál.

Kép

Kép
melcsike70

Érdekes a test az biztos.
Boboka, ezt olvastam, a védőnőm egyik nap lemért 66-nak, majd két nap múlva mentem, rossz idő, cipő, kabát, pulcsi, majd ráállított a mérlegre és közölte, hogy jujuj, máris 70 kg? Na, na.
Igaz a cipő volt 2. :shock:
Érdekesek ezek néha.
Ugyanaz a védőnő jár ide a házba a csajszihoz, aki nálam volt, mondja a szomszéd, hogy nincs még gyermeke. Hogyan lehet így tanácsolni valamit, ha még nem esett rajta túl.?

Betti
Kép
betti0412

Lányok én törpe vagyok és nem vagyok nádszál. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Betti!

te lehetsz 66 kilo, mert 10 centivel majdnem magasabb is vagy...Szóval Te karcsú vagy!!
Annak idején nekem is azt mondta a doki, hogy kb a 4.hónapig nem indokolt, esetleg a kevés mozgás miatt 1-2 kilo..de nekem se volt egyáltalán hányingerem, sőt!!!
a barátnőm nem is hízott a flidőig, utána meg 25 kilot..akkor inkább kiegyensúlyozottan, nem???
DE én azt olvastam ,hogy a baba súlyát leszámítva, több a vér is, a szervezet tart vissza nem kevés vizet is..plussz a placenta, a magzatvíz...(szumma9-12 kilo)Nem azért ,de nekem iszónyú sok volt..amikor elfolyt, feküdtem és a nyakamig felfolyt, meg az ágy mindkét oldalán, meg a lábamnál..biztos volt két három lite,egyszerűen ömlött!!!

Tehát, aki azt javasolja, hogy 6-7 kilo, az nem normális, vagy férfi!!!! :evil:
tünci28

Melcsi, még nem is néztem nagyon meg, minden órában megy egy, majd utánanézek péntek este, ahogy ismerem magam.
De lehet korábbival felmegyek, kicsit bóklászok Westend Cityben.
Vidéki kislány a nagyvárosi forgatagban. :D

Betti
Kép
betti0412

Rám a 31.hétig 19 kiló jött fel... Lackó 1200 g, kb. 4.5-5 kiló a magzatvíz meg a többi. Szerintem volt vagy háromszor annyi a magzatvíz...
A lényeg, hogy itthon már olyan 79 körül mérlegeltem a szülés után.
Vendég

a barátnőmnek is pályakezdő gyermektelen védőnője van ,de ő meg van elégedve..

Azért megnyugtat, hogy nem csak nekem nem akar megmozdulni a súlyom szülés után...Úgy látszik van abban vaalmi, hogy a test is megváltozik.
tünci28

Tünci

A terhesség alatt a járásod is megváltozik és a test alkalmazkodik hozzá. És igy könnyen deformálódik a test is.

Kép

Kép
melcsike70

Az én ex védőnőm sem szült még... Meg is látszott rajta. Annyi téves tanácsot én még nem kaptam. Nem is tudom, ha nem lett volna internet honnan tájékozódok... Szerintetek a kistesónál lehet majd másikat választani?
Azt már meséltem, hogy Lackó elmenetele után át akart menni a túloldalra, ahogy meglátott, csak már nem volt ideje, mert észrevettem... No comment

Nálunk is ugyanez volt, cipőben stb. mérlegelés, aztán meg a lecseszés...

Apunak vettünk egy digitális mérleget, megmértem magam melegítőben, meg a nélkül. Csak a melegítő volt 1 kiló... pedig nem valami nehéz darab...
Vendég

Holnap megyek természetgyógyászhoz.
Méregteleníteni akarok úgy igazán és kell a tanács hogy kezdjek hozzá, hogyan kell ezt csinálni.

Én sem vagyok karcsú, nagy a sejhajom, csak az a gond, ha erősíteni járok, nem is lesz kisebb, mert fejlődik az izom, a zsír meg rajta marad, mert csak kardio edzéssel megy le.
Meg az izom jóval nehezebb is.

De az biztos hogy szombaton jóízűt eszünk majd.

Betti
Kép
betti0412

boboka
védőnőt nem lehet választani, körzetileg tartozol hozzá.

Betti
Kép
betti0412

Próbáld ki, hogy délben eszel, 4 körül kis gyümit és vacsira semmit, reggelre máris egy kg-val kevesebbet mutat.
Azt gondolom egyébként, hogy a plusz kilók a késő délutáni, vacsora időszakban elfogyasztott kajákkal éjszaka lopakodnak fel.
Délelőtt felégeti a szervezeted, még csokit is lehet.
valami ilyesmire épül a norbi is nem?

Én megvettem a Réka videóját, de nekem gyenge volt, jó az én előéletemmel, nem tetszett, meg az sem, hogy állandóan azt kérdezgette, hogy hány kiló vagy, mennyit híztál, de őszintén, én még csak 3.-at......... :evil: :evil:

Betti
Kép
betti0412

Az én védőnőm 50 fölötti, neki sincs gyereke. De Ő ad tanácsokat. 8) A Barci amikor megszületett állandóan jött. 1 éves körüli volt amikor pár hónapig nem volt. A kicsi az ölembe ült. Mint általában a gyerekek amikor idegen van nálunk. És azt mondta vegyek neki olyan autót amit huzhat hogy meg tanuljon járni. Már 1 hónapja futott a gyerekem. Csak akkor pont az ölembe ült. :)

Kép

Kép
melcsike70

Tünci
Van olyan adatod esetleg, hogy hány ember nézi meg ezt a blogot?
Néha van aki ír nekünk, hogy sokat olvas minket.....
Lehet, nem kell ilyen őszintének lenni?
Bár már úgyis mindegy....
Aki akart elég jól rámismerhetett úgyis

Betti
Kép
betti0412

Én is megvettem, de csak az elejét néztem meg. Nem bírom a csaj rikácsolását.

Reggelire általában 2 szelet puffasztott tönköly búzát eszek egy kefirrel, vagy tea vajas tönköly búza kenyeret.
Ebédre általában husi és valami saláta, vagy főzelék (bár ez csak akkor, ha én csinálom liszt nélkül)
A vacsi meg eddig majdnem mindig kimaradt, és csak a lötyit ittam, kivéve a múlt hetet, ez meg is látszik a kilókon. Kb. este 8-9 körül jutottam csak vacsihoz.

Amúgy meg semmi nasi, semmi cukor, még a kv-ba, teába sem, semmi cukros üdítő..
Vendég

Melcsike
Ő aztán tudja!

Szeretem én is, hogy ha osztogatják a tanácsokat önzetlenül.
Volt egy ilyen a kórházban is, egy ápolónő, aki nagyon tudta, mit kell éreznem és hogy hogy lesz jobb, mit kell csinálnom és már rögtön felejtsem is el kb. egy óra múlva a szülés után.
Akartam a cipőmet a szájába tenni.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?