Sziasztok,
nagyon aranyosak a pocis képek,
Edua, gondolom nem fog megnyugtatni, de én néhány centivel haladom meg a 160-t, és már 67 kilónál tartok. Sajnos a nyáron, még mielőtt teherbe estem volna kissé meghíztam, magamra szedtem kb. 4 kilót, szóval nem onnan indultam, ahonnan szerettem volna. Azzal vigasztalom magam, hogy majd a gyerek születése után visszaszerzem a régi alakomat
Bema gratulálok az eredményekhez, hasonlóak lettek az enyémek is, és bár az orvosom nem magyarázta különösebben az egyes értékeket, azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben. nem firtattam, megbízom benne.
Az én nőgyógyászom mindig néz méhszájat, aztán jön az UH, az utolsó alkalommal hüvelyi és hasi UH is volt, mert a kicsikém nem akart mozogni és nem tudott mindent megmérni egyszerre. Az egyik sógornőmet azonban alig vizsgálták a terhesség alatt, csak az elején meg a végén... Szerencsére minden rendben volt.
Anita, jó pihenést, vigyázz magadra, nehogy túlerőltesd magad. Én még nem éreztem a haskeményedést, pedig a múlt hét húzós volt, a bokám dagadt be kissé. Meg is ijedtem, mi lesz később, ha már most bedagad...
Kellemes délutánt, nekem holnap egész nap munka, vélhetően szerdán fogok majd újra benézni. Kitartást azoknak akik holnap, holnapután készülnek valamilyen vizsgálatra, és várjuk az eredményeket.
Zsuzs