Szia!
Ide is írok, mert a Szent Imrés topik gyorsan pörög
Tehát én ismerem elég régóta, ugyanis nála születtem 26 évvel ezelőtt, majd utánam 8 évvel az öcsém is
Ezek után elköltöztünk vidékre, a kórháztól és a dokitól elég messzire (kb. 60 km), de amikor terhes lettem hozzá mentem anyukám ajánlására és nem bántam meg.
A kislányom most 7 éves
Eltelt egy jópár év amikor ismét kisbabát vártam, igaz már Budapesten laktunk, de még így sem túl közel (Újpest), de nem volt kérdés kihez menjek
A nagyobbik fiam áprilisban lesz két éves, a kisebbik meg most volt fél éves
Természetesen mindketten a Szent Imrében, Szőnyi dokinál és Váradiné Icánál születtek!!!
Az első babánál ugyan nem úsztam meg a gátmetszést, de a dokinak arany keze van, a varrást sem éreztem, meg utána sem volt vele igazán problémám! A két fiúnál már nem vágtak, pedig a nagyobb majdnem 4 kiló volt
Nem túlzottan alternatív beállítottságú a doki, de szerintem ez nem baj, arra gondolok itt, hogy Vele sztem nehéz elképzelni mondjuk a négykézláb szülést, bár ki tudja
Ha valami infó kell még, vagy kíváncsi vagy vmire, akkor írj a profilomban lévő mélcímre, mert a kicsik miatt nehezen tudom figyelni a fórumot! És ha gondolod írhatsz Macskanyunak és Fincánkának is, Õk szintén nála...
Üdv: Pocak