Új privát üzeneted érkezett!

Dita:látom te is olvastad.. teljesen a hatása alatt vagyok.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


MÁGNES
Igen, borzasztó!
Totál libabőrös vagyok, és amúgy is car napom volt!
Reggel kiborított a piri, aztán a főnök, utána Szezso barátnőm sikertelen lombikja most meg ez, hát el is teszem magam holnapra, remélem szebb napra ébredünk!
Jó éjt!

dita75
 
 


Lányok, mit olvastatok? Ez az idézet nagyon szomorú.

ze, na rögtön gondoltam, hogy minden rendben. viccesek vagytok ezzel a hitetlenkedéssel, de teljesen meg tudom érteni.

Pusza csajok!
bbilona
 
 

 
 

ILONÁM
A kisfiú nagyon beteg volt, az iwiw üzenőfalán is futótűzként terjedt, hogy mindenki imádkozzon érte. Szegényke 7 hónapos volt ha jól emlékszem, és nagyon küzdött, de sajnos hétfő estig bírta, majd feladta. Anyukája babanetes volt, blogja is volt, mint Pandácskának....... egyébként ha megnézed nagyon szép versikét tett fel Pandus is a kisfiú emlékére! Ma feketébe öltöztem!
Hihetetlen számomra, hogy ilyen kegyetlen tud lenni az élet!
Itt gyújthattok érte ti is gyertyát:
http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/ ... valasztott
Bocsi a szomorú dolgokért, de azt hiszem, hogy ezt nem lehet fgyelmenkívül hagyni! :cry:

dita75
 
 


dita, azt hiszem ennél borzasztóbb dolog a Földön nincs, minthogy az ember gyermeke meghal. Érdekes dolog ez a gyertyagyújtás, ha ilyet szabad mondani.
bbilona
 
 


sziasztok lányok!

Én is olvastam Botikát :oops:
végtelenül sajnálom a pici fiút :cry:
Nagyon sok erőt a szülöknek!!!
Borzasztó ettől rosszabb tényleg nincs :cry: :cry:
m. reni
 
 


Sziasztok!
Na, voltam a Kaáliban, több mint 2 óra várakozás után be is jutottam a dokimhoz. Nagyon kedves volt most is és azt mondta felejtsük el a spermadonort, az örökbefogadást, hiszen nagyon szép embrióink vannak. Sikerült is az első friss embriós beültetés, 11 napig élt, fejlődött az az embrió, szóval nem lehet azokkal semmi baj. Nagyon jók a kilátások és igenis erre kell koncentrálni, nem másra. Kiszámolta nekem gyorsan, hogy ha szeretnénk, akkor még idén belefér egy lombik és ő javasolja, hogy csináljuk meg, ugye a koromra való tekintettel (38!!!) nem érdemes várni. Említettem neki,hogy holnap megyek a pszichiáterhez (akit mellesleg ő ajánlott, jó ismerősök), tetszett neki. Azt mondta, majd figyeljem meg magam a találkozás után milyen érzésekkel megyek haza. Ha jól érzem magam tőle, akkor menjek el szerinte hozzá egy párszor, ha meg semmi különös, akkor nem kell erőltetni. Az első tali egyébként ingyenes.
Képzeljétek, mesélte a doki, hogy ma 6 teszte volt és mind a 6 pozitív lett. Olyan aranyos volt, úgy örült, mint egy kisgyerek. :D Mondta, hogy ez rám is fog hatni, mert ma voltam nála és ilyen sok kismama lett ma. :)
Na, szóval ő azt javasolja, hogy menjek majd el egy 2-dik napi vérvételre a Kaáliba, ő megnézi ugye aznap és ha minden oké, akkor fogigátlós ciklus nélkül kezdjünk bele és karácsony előtt meglesz a teszt is.
Hát itt tartunk most. Kiváncsian várom a holnapi pszichiátert.

Dita,
drukkolok Nektek holnapra!!!! Hajrá!!!!!

A kisfiút így ismeretelenül is nagyon sajnálom. Borzalmas lehet most a szülőknek és sok erő kell, hogy túlvészeljék. Ha egyáltalán lehetséges... Ez a virtuális gyertyagyújtás nekem is fura...
katata
 
 


Szisztok!

Ilonám!
Na majd hamarosan te is megtudod, milyen ez a hitetlenkedés!!!
Tényleg olyan az egész, mint egy álom. Egy nagyon szép álom. Amiről eddig csak álmodoztunk!
( Mikoooor jár le a 3 hónap??? )

Ditus! Jaj, mensi.. Sajnálom a kisfiút.

Katám! a te híred, viszont nagyon jó! Tetszik! Örülök! Jó ám a pozitív hullámban indulni, vagy egy kis bíztatást kapni. Tényleg. Nekem a beülti környékén mesélték, hogy milyen magas a sikerráta az intézetben, meg hogy mennyi kismamijuk lett hirtelen. Annyi pozitív hozzáállást ad. Több reményt , meg még egy marék hitet. Nagyon jó!
Reméem, neked is gyönyörű, babás karácsonyod lesz!

Nekem is érdekes, de semmiképp nem negatív ez a virtuális gyertya dolog. Annyiból szimpatikus, hogy így távolélők, vagy akár idegenek is ki tudják fejezni együttérzésüket. Vagy ahogy láttam a szeretetüket, azt is, ha valaki fontos nekik és gondolnak épp rá.
Ami felháborított, az a sok hülye reklám, amit egy ilyen oldalra szerintem nem kéne még apróbetűsen sem felrakni. (Ráadásul párkeresős, szexes.)


Holnap kész lesz a kályha. Én még ilyen szépet nem is láttam!! Most komolyan! Ha le tudom már tisztítani, minden körítés nélkül (falak stb) megmutatom!

Pusszantás lányok!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
tyűha, akkor hamar elmegy mégiscsak a bácsika, ez jó hír!!:D Nagyon kiváncsi vagyok a kályhátokra!!! Csikokkal hogy álltok? Lesznek?
Hát igen, a doki mindig feltölt, bizakodással, reménnyel. Meséltem neki, hogy most már úgy kezelem, hogy csak 2 beültetésem volt és csak nevetett, hogy ez az!, így kell ezt csinálni. :D
Ahogy számolgattam, kiderült, hogy férjem nem lesz itt a punkciókor... :? Azt hiszem lehet fagyasztott spermával is, holnap rá fogok kérdezni, felhívom a dokit. Most ez kicsit aggaszt, de ha nem lehet, akkor megyünk januárban.
katata
 
 


Lesznek csíkok. A hétvégén kicsit át kell pakolnunk a boltot, pultot, polcokat, így a csíkozás átcsúszik a jövő hétre, de lesznek csíkok. Ja és iparos sem lesz mostanában.

Nekem is nagyon tetszik az új számolásod! Bíztató! Szerintem kérdezz rá a fagyispermára, de mintha nem lenne akadály.. Bár nem tudom pontosan, csak úgy rémlik, hogy megoldható.
A férjed esetleg nem tud pár napot elcserélni?

A január sincs ám messze annyira. Okés, lombikra várva minden nap hosszú, de a december elég gyorsan szokott elmenni.. Szorítok, hogy minden megoldható legyen és legalább hárman örüljetek a karácsonyfának!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


katata, szenzációs pali lehet az orvosod! Milyen jó lenne, ha mind ilyen lenne! Zseniális a hozzáállása, ennél több támogatás talán nem is nagyon kell. És még ő küldött pszichológushoz! :shock: :D Emelem kalapom!

zel, ugye ugye meglesz az a kályha! Mire jön a hideg, pont ahogyan kell. Ugye te csak vezényeled a pakolást a boltban?

dita, sokat gondolok rátok!

trinky, jaj már jó régen írtad, de mindig eszembe jut, hogy büszke vagy a vonalzómra. Ez nagyon kedves!
bbilona
 
 


Jóóó reggel!

A köd már felszáll lassan...

Ilonám! Jajajaja, ma kész lesz a kályha. Pont tegnap vigyorogtunk az öreggel, hogy mire jövő héten hideg lesz (állítólag) már fűteni is tudunk vele.

Hát a pakolást természetesen vezényelem, meg kicsit biztosan tevékenykedni is fogok. Amiért valaki még biztosabban kiabálni is fog velem. De hát apróságokat kell csak mozgatni. A polcokon, amik helyet változtatnak, fűszerek, csokikák, meg fogkrém, spray ilyesmik vannak. Ha pedig sokat morognak rám, akkor minőségellenőrzést tartok a gyümölcsök között, aztán megdézsmálom a csokikat is bosszúból. Az utóbbit csak kicsikét, mert Lukács nincs oda értük, meg most én sem.

Most kezdek készülődni. Elviszem a laboreredményeimet a dokimhoz. A pipikém tök nega, minden okés, a vérem egyébként tök jó, a vasam király, "csak" a fehérvérsejt, vörösvértest, haemolglobin, haemotokrit és a vvt térfogat van ref. tartományon kívül. Ezek pedig tutti vérszegénységes dolgok lesznek. Vagy nem is tudom. Kezdek kicsit izgulni miatta.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
Már megvan férjem repjegye és decemberben csere-berélni??? Hát az nem megy. Majd ma mindenképpen telcsizek, hogy mit szól a doki a fagyispermához.

Ilonkám,
pszichiáterhez megyek. 8) Már kiokosodtam azóta én is, hogy a pszichiáter az orvos, a pszichológus az meg nem. :D Tegnap ezt is megkérdeztem a dokimtól, hogy most ez a leányzó, doki vagy sem. Szóval ő orvos, pszichiáter és erre a területre szakosodott. Szomorú, hogy ennyien várnak babára, hogy pszichiáter is kell, aki erre szakosodik. :?
Igen, nagyon szuper az orvosom, imádom!!

Magadról nem nagyon írsz, ugye nem adjátok fel????
katata
 
 


Jó reggelt Lányok,

hát tegnap nem tudtam mit írni, eléggé megviselt a kisfiú esete. Éjszaka is állandóan az eszemben járt. :( :( :(

Katám, úgy örülök, hogy jó kezekben vagy. Ha ilyen kedves az orvosod, akkor az már fél siker. A pszichiáter is jót fog tenni meglátod. Amúgy nem úgy volt, hogy pszichológus?
A napokban olvastam egy könyvet a lombik-üzletről. Azt írta, amivel maximálisan egyet értek, hogy legtöbb esetben egyfajta pszichoterápiával kellene kezdeni a gyógyszerezés előtt. Úgy gondolom nálam is ezzel kellett volna.
Szóval annyira jó, hogy az orvosod ezt felismerte, és megadta ennek az esélyét is. Szuper ember lehet.

Ilonkám, igaz te januárban leszel babás? (válasz: igen :D )

Zel, lássuk a kályhát!!!

Lányok, nem találkozunk végre?

KépKép
trinky
 
 


Kata!
Gratulálok az orvosodhoz, szerintem nagyon sokat számít ez a bizalom ami köztetek kialakult. Nagyon szorítok, hogy karácsonykor már a pocaklakó is falatozzon az ünnepi menüből.

Trinky!
Bocs, hogy ilyet írok, de te most ne foglalkozz ilyen szomorú dolgokkal, te most a picurkáddal foglalkozzál, örülj neki és a boldogságodat ne árnyékolják be ilyen szomorú dolgok, mert azt a babó is érzi odabent.
Sajnos azt kell mondanom, hogy bár sajnálhatjuk azt akivel ez megtörtént, de bármennyire is megvisel a dolog, közel sem osztozhatsz az ő fájdalmában és nem is kell. Ezt a csatát sajnos nekik kell megvívniuk a sorssal és ez a világon a legnehezebb háború és itt nincsenek győztesek. A cél az életben maradás, mert ilyen esetben sajnos nagyon nehéz újra megtalálni az élet értelmét.
A virtuális gyertyagyújtás annak idején nekem sokat segített, minden napomat úgy kezdtem, hogy először gyertyát gyújtottam a kisbabáimért. De azóta - most sincs - olyan nap, hogy ne gondolnék rájuk.
De és ez a legfontosabb, hogy a pocakodban ott növekszik, fejlődik egy kis élet akinek nyugodt, boldog anyukára van szüksége! Próbáld meg kitörölni a rossz és negatív gondolatokat és örülni a világnak!

tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, te nagyon klasz vagy.

trinky, igaza van tücsökbogárnak, bár tényleg nagyon megérinti az embert, amikor egy ilyen kicsi élet távozik közülünk.
Most rajtad a sor, neked kell írni, kézi kötésű takaróról, szobaátalakításról, kiságy összeszerelésről és hasonló kismamákat foglalkoztató dolgokról.
Ne félj ha velünk történik valami unásig olvashatod ebben a topikban, mert semmit sem bírok magamban tartani, és mert olyan jó itt!

Nem adjuk fel, sőt nagyon készülök arra, hogy karácsonykor katata veled együtt a zebráinkban gyönyörködhessünk. Katata a tüneményes dokija segítségével, vagy ki tudja a pszichiáterével, én meg a kineziológuséval.
Szóval igen januárban már babás leszek, naná, unom már a tábla alját, agyonnyom a sok gyerek felettem :wink:

Igaz katata? Azért jó lenne a fagyott kisfickókkal ha azok ugyanolyan jók!

zel, gyere hamar!
bbilona
 
 


Lányok, igazatok van, köszönöm Tücsi amit írtál. Kicsit (nagyon) érzékeny vagyok mostanság.

Na akkor leírom, hogy "elsőszülött gyermekem" vagyis apjukom, tegnap gyomorrontást kapott és éjjel háromig ápoltam. Olyan volt mint egy felkészítő az éjszakai etetésekre. :lol: :lol: Szegénykém legalább annyira nyűglődött mint egy hasfájós csecsemő. Hála Istennek már jól van.

KépKép
trinky
 
 


Sziasz!

Már itt is vagyok. Sőt közben ettem, zöldséget vettem át, kutyát ápoltam.. Csak most tudtam egy percre leülni. De mehetek vissza a boltba is, mert jön a pénztárgép szerelő, órát állítani. Mondtam, nekem nem is fontos, de büntetik. Hát ez a csúcs.

Dokibácsi elégedett a vérképemmel, meg minden eredménnyel, mert azok ahogy láttam tényleg rendben is vannak. Kicsit vérszegény vagyok, de azt mondta, ezen most nem is tud mit változtatni, mert vasat lehetne adni, de azzal meg jól állok. Kicsit a szervezetemnek kellene gyorsabban reagálni. De azt mondta egyelőre semmi vész. Hamarosan ellenőrizzük megint, de szerinte addigra helyre is fog állni. Így nem kaptam semmi plusz gyogyót, csak egy csomó fincsi szakállas dokipuszit.

Ilonám! Ez is tutti hozzáállás. Egyébként, ha lombikot is folytanátok véletlenül, amire lehet, nem is lesz szüksés kine után, azt mikor tehetitek??

Kata! Jaaa, repcsijegy is van,meg minden? Na meg tényleg, a december húzós mindenhol,nem egyszerű variálni. Sikerült beszélned már a dokival? Nagyon kíváncsi vagyok és szorítok is. De biztosan megoldható lesz!

Trinky! Az elsőszülöttednek jobbulást kívánok.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Csörgött a telcsim, rossz gombokat nyomkodtam, nem fejeztem be, amit még akartam írni.

Trinky! Sírdogálj, én is azt teszem. Sűrűn. Csak én örömömben. Remélem, te is. Az érzékenység normális, jó kis mellékhatása pocaklakódnak. Igaza van Tücsöknek. Én pont ezrt el sem olvastam akisfiú történetét. Tessék neked is a te egészséges, majdnem félidős babádra koncentrálni, nem a szomorú dolgokkal foglalkozni!

Tücsök! Az az arany gyermek mit csinál? Mesélj ám róla, imádom a babás dolgokat. Főleg, hogy kiscsávó... Készülsz már a kamionmárkákkal, meg a repcsikkel, traktorokkal, kis autókkal?


No indulok gépezni. Aztán hazajövök, pihenek egy picit, mert ellustultam. Nem lehet a vérszegénység miatt a fáradékonyság?
Deee aztán főzök egy kis gombapaprikást. Apának lehet, hogy veszek ki és kap tejfölöset is.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok lányok!
Hálistennek van már rendes internetünk igy már viszonylag többet tudok jönni. Persze Ha szeretnétek!
Megvan az AFP-m is 2,4 lett. Ez pont a felső határ, de a doki azt mondta, hogy nem kell aggódni. Igaz nem is aggódom, mert nem lehet gond babócával. Aki szorgalmasan rugdossa Anya hasát.
Voltam hétfőn genetikai Uh-on is. Bár a dokival nem igazán voltam megelégedve, mert a bajsza alatt beszélt alig lehetett hallani.
Aztán a legelején ahogy bementem a kezébe nyomtam a leletet. Amikor a végén megkérdeztem tőle, hogy akkor az AFP érték miatt ugye nem kell aggódnom, erre megkérdezte, hogy miért mennyi? Mondom neki és azt mondja, hogy miért nem mondtam neki előre?!
Aztán azt mondta, hogy 3 hét mulva menjek vissza.
De amugy azt mondta, hogy minden rendben.
Neme: kérdésre azt mondta, hogy valamit lát a lába között, de nagyon összeszoritja a lábait. Igy még a neme kérdéses.
Anna elég hisztis és akaratos lett mostanában.
Éjjelente valami miatt felébred és elkezd orditani, ha visszaakarom fektetni az ágyában. Ezért át kell vinni az ágyunkba és ott szó nélkül elalszik. De hát nekem nem igazán kényelmes igy.
Kata! Táblázatban javítanád a koromat 33-ra és babó korát 19+2 hétre?!Köszönöm.
Most hirtelen ennyi.
bgyöngyi
 
 


Trinky,
én szivesen taliznék!!! :lol:

Lányok,
beszéltem a dokival, semmi akadálya a fagyasztott spermának, szuperul szokott működni, így mehet a lombik decemberben.

Pszichiáter jó volt. 1h45 percig voltam nála, hosszú volt a teleregényem. :D Még most ő nem sok mindent mondott, annyit, hogy ő olyan módszerekkel dolgozik, ami a tudat rejtve maradt dolgait próbálja feltárni. A módszer, amivel előszedhetjük ezeket a dolgokat majd később derül ki, attól függően, hogy nekem melyik felel meg. Említettt képtársítást, meg ilyesmiket. Gőzöm sincs mik ezek, majd kiderül. Azért a történetem közben,mikor meséltem, többször kérdezett, vagy mondott egy-egy gondolatot. Szimpatikus, fiatal lány vagyis anyuka. Egy pár alkalommal mindenképpen el szeretnék menni, mert érdekel a dolog, de egyelőre nem tudom elképzelni, hogy bármi is előjönne a fejemből. Nekem az ilyen megfoghatatlan dolgok nem biztos, hogy működnek.

Ditus,
várjuk a híreket!!!
katata
 
 


Szasz Csajok!
Megérkeztünk!
Na szóval! Reggel bementem a beutalókért a most már régi dokimhoz! Természetesen nem volt kész, így várni kellett rá egy órát! Viszont képzeljétek megvolt mind a 6 inszemem! :wink: :) :lol:
El is késtünk, mert a GPS is rossz felé vitt, de nem volt vészes, mert eleve azt mondták a telefonba, hogy 10-11 között menjünk, mi pont közte értünk oda! Majdnem dél volt mire szólítottak, egy kis szobában mindenfélét kérdeztek, és közben gépelték be az adatokat. Mondtam a doktor úrnak, hogy nem vagyunk házasok és nem mondott rá semmit! Utána kivezettek minket ismét az előtérbe ahol várni kellett újfent a vizsgálatok időpontjaira!
Kérdezték mikor leszek a 3. napon, mondtam ma vagyok. Azt mondták no problem, holnap is jó lesz ha jövök vv-re! :shock: Párom egyből fennakadt, hogy 140 km-ről utazzunk be megint egy 2 perces vv. miatt? Nagy nehezen kibulizta, hogy vegyék le most! :oops: Pedig én azon morfondíroztam, hogy dec. úgysem lesz még lombik, hogy csináljuk meg januárban a vizsgálatokat, addig még belefért volna két inszem! De hajthatatlan volt, azt mondta, hogy igy lehet, hogy karácsonyra már lesz bébink, hiába mondtam neki, hogy álomvilágban él, na mindegy (azért aranyos volt :lol: )
Szóval annyi, hogy legközelebb két hét múlva kell menni éhgyomira reggel fél 8-ra és akkor egy csomó vizsgálatot megcsinálnak mindkettőnknek, azt mondták min. fél napot vesz igénybe! Hajnali 6 óra előtt már el kell indulnunk, hogy beérjünk! :shock: :roll:
Amúgy tényleg nagy baj lehet, mert velünk együtt volt ott egy roma házaspár, ők is 3 éve próbálkoznak, de semmi, megvolt hsg-től kezdve az inszeminációig minden. Nagyon szép roma lány volt, dumáltam vele egy kicsit, a férje ennek gondolom nem nagyon örült, mert elég csúnyán nézett ránk, mondjuk már neki is tele volt a púpja, pedig fele annyit sem vártak mint mi!
Dióhéjban ennyi volt a történés!

dita75
 
 


gyöngyi, naná, hogy akarjuk! Anna szegénykém érzi, hogy jön a tesó, ketten kell osztozzanak a sok szereteten, amit ő eddig kapott. Mondd jár ő oviba?
Ugye az AFP amiről mindig írjátok, hogy elavult és csak a kismamák rémisztgetésére van?
Én mindenesetre örülök neked és rólatok szóló híreknek.

zel, akkor ma te is jól jártál. Puszi a dokibácsitól? Na nem csodálkozom annyira, hogy téged mindenki így szeret, biztosan teszel érte.
Naná, hogy a vérszegénység fáradékonyságot okozhat, no meg az a kis élősködő a pocakodban. Jól van ez így, pihenj csak egy pettyet többet!
Január 10-e után mensikor mehetek, azaz kb. jan. vége a köv. esedékes lombik. De azért jó lenne már karácsonykor... tudod én vagyok az örök pofáraeső, de ennek hamarosan vége!
bbilona
 
 


Gyöngyi! Nem kell ám az AFP miatt aggódni!!! Annyira ősrégi dolog, hogy sok helyen nem is csinálják már.
Szóval nyugi.

Dita! A 3. napi hormonos vv-t még szép hogy ma megcsinálták. Nagy szerencse, hogy ezekhez a hormonokhoz nem kell éhgyomorra menni. Az én dokim javasolta a sok folyadékot előtte, mert akkor nem olyan sűrű a vér sem.. nagyon jó a párod. Ilyen optimistán nézni előre! De ki tudja?! Azért igaza van ám!!!
Ha pedig befértek, lesz még egy gyönyörű, babás karácsonyú közöttünk!

Kata! Neked is örülök. Biztosan érdekes lehet egy ilyen beszélgetés. Anyukámnak is kellett menni nha, és mesélte, hogy az ő lelkének is jól esett, hogy mindent "büntetlenül" kidumálhatott magából.

Trinky! Én is szívesen taliznék!!!
:lol:

Ilona! Azééé nem vagyok ám olyan kis puszilgatnivaló mindig. Lásd, simán kipenderítek alkalmazottat, iparost... Csak a dokimmal ilyen jó kis kapcsolatunk van. 18 éves korom óta járok hozzá. Elég ritkán,mert nem vagyok beteges típus. De most inszemekkor, lombikkor többször mentem, gondoltam, jó ha tudja, hol járok. Nagyon szorított értünk, segített, amiben tudott. Most is velünk van teljes mellszélességgel. Nagyon örült a pocaklakónknak is. Előtte is szokott puszit adni, most meg pláne.
Kérdezte múltkor, tudjuk-e már, mink lesz. Mondtam, Laci van egy fütyi a pocimban. Jót röhögött, aztán azt mondta gondolhattam volna, jól nézel ki, jól vagy, vigyorogsz, egy nőnek meg elég, ha csak egy pici fütyi van benne, máris kivirul. Ezek után nem teljesen természetes, hogy megpusziljuk egymást?!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


jaj, megint kimaradt valami!
Ilonkám! Életem! Csak semmi negázás, pofáraesős szöveg. Okés? Úgy rémlik a teljesen egészséges párok közé tartoztok! Simán van esélyetek a karácsonyi, boldog babás ünnepre. Lehet, hogy eddig is csak a kineziológusra volt szükségetek.. Január 10 meg nincs is messze.
Ha meg messzinek érzed a január 10-et, gyere el hozzám. Csak január 10-ig. Az én időm nagyon rohan..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Akkor zelnél találkozunk? Az majdnem mindenkinek jó messze van.
Nálunk is lehet, szívesen látunk mindenkit!

zel, nagy mágus lehet ez a doki! És köszönöm az invitálást!

katata, ne aggódj majd ő megoldja ezt a tudatalatti izét, nembaj ha mi ezt nem értjük, és fel nem foghatjuk! Az meg triplán jó, hogy szimpatikus, menjél csak amíg jólesik!
Csak úgy pörögnek veled az események.

dita, no ez aztán megy mint a karikacsapás. Húha már 6 inszemet írtak a papírodra? Ez most akkor azért jó ugye?
Ki lesz az orvosod? Még szép, hogy levették ma a vért, marha jó fejek képesek lettek volna holnap is becincálni!
Hihi, mi 50km-re lakunk de 5.45-kor szoktunk indulni, hogy 7.15-30 között odaérjek, hogy jobb helyem legyen a sorban. Nektek biztosan sugárhajtásos a verdátok, vagy szárnyai vannak :wink: .
Látodmilyen határozott is tud lenni a te párod? És milyen jó! Már nagyon várom, hogy egyszerre legyünk babásak! Te, katata, odry, sapé, na meg én :roll: :D !
bbilona
 
 


ILONA
Nem tom, hogy ki lesz a dokkerem! A képek alapján nekem a Szücsike bejönne! :)
Ugye te sem látsz rá sok esélyt, hogy idén még legyen lombik, mert sztem kb. 1:1000 az esély! De a párom egyfolytában mondogatja, h. decemberbe már lesz két bogyó a pocimban!

KATA
Örülök a jó híreknek! Sztem is nagyon jó fej a dokkered! Remélem én is ilyen lelkiismereteset kapok majd!

ZEL
Most már nagyon kivi vagyok a csodakályhára! Valóban gyünnek a hidegek, biztos jó szolgálatot tesz majd! :wink:

TRINKY
Szegénykém, ugye nem én tehetek a rossz éjszakádról!
Én követtem a kissrác történéseit, ha akartam ha nem mindenhol vele találkoztam, iwiw üzenőfalán naponta többször is feltették a híreket .......... nagyon ledöbbentett a hír .......... ennek ellenére Tücsinek igaza van, nem csak neked mindenkinek hátra kell hagyni a szomorú dolgokat, és csak a jóra szépre gondolni.......... A nagybetegnek jobbulást! :wink:

dita75
 
 


Ilonkám, mi ez a pofáraesős szöveg?????? Nem esel pofára többet nyugi.

Dita, örülök, hogy beindultak a dolgok.

Kata, meglátod olyan dolgok jönnek elő a fejedből, hogy az hihetetlen. Amikor saját magamban kezdtem áskálódni, olyan emlékek jöttek elő, amire soha nem gondoltam volna. Szóval várd ki a végét. Kíváncsi vagyok a nő módszereire. Ő akkor pszichiáter? Vagy pszichológus?

KépKép
trinky
 
 


Dita, jaj dehogy te tehetsz róla. Az érzékenységem tehet mindenről. :) :)

KépKép
trinky
 
 


Trinky,
pszichiáter. Hát nagyon kiváncsi vagyok én is mi lesz ebből!! :D

Ditu,
na ezek jó hírek, párod meg ügyes volt!!! De valamit nem értek. Akkor ti most nem dokival taliztatok? Akkor kivel? És akkor most milyen vizsgálatok előzik meg a dolgokat? Azt majd a dokid dönti el, hogy mi is lesz a lombik menete nálatok?

Ilonkám,
persze, bízni kell a spontánban is, és mindig azt teszem, hiába a múltam. De igaz is,miről beszélek?? A dokim szerint csak egy lombikom votl, az meg még semmi, szóval bármi lehet!!!
Szóval spontánozunk mi is, mint ahogy ti is. Sosem lehet tudni, igaz?? 8)
katata
 
 


Oké lányok!
Tali nálam. Én főzök, ti sütit hoztok. Mert az legalább jól összerázódik, mire ideértek. Aztán körülüljük a kályhát és vihogunk, mintha 16 évesek lennénk...


Kész a kályha, bácsi most takarítja le amit rákent kívülre.
A kis öreg akkora, mint én. magasságra, súlyra egy az egyben. Amin nagyon meglepődtem, minden nap tiszta ingben jött. Csak a nagy fekete kötényt kötötte fel mindig, amiben dolgozott, de szerintem ebből is több van neki, mert még az is tiszta volt. Szóval ő nem a büdös iparosok közé tartozik. Emelem kalapom!

Most még megvárom, míg elmegy, közben átmegyek, ha tudok, segítek Évinek zárni, aztán jövök a képpel. Azért, ha tudok, mert megint bekeményedett a pockom... De át kéne, mert van még egy kis papírmunkám vele... Ha ma átmennék, nem kéne holnap korán kelnem.. Végre.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


KATA
Most csak az adatokat vették fel, orvos volt akivel találkoztunk, de még nem tudom ki lesz a saját dokim, hogy kit fogok kapni. Már kinéztem magamnak egyet, remélem őt nyerem! :lol: :lol: :lol:

Kaptunk egy tájékoztatót, hogy milyen vizsgálatok lesznek. Mostani vérecskéből hormon, aztán a 20-ból lesz majd sok más, hiv, hepa B,C stb..... apának is!
Aztán lesz két matyika! :wink:
Nőgyógy, mammográfia, pipit is kell vinnem két hét múlva, szóval nem fogunk unatkozni!

Sztem ha meglesz minden vizsgálat lecsücsülünk és megdumcsizzuk, hogy mikor mi lesz! Addig még decemberben lehet, hogy elmegyek egy inszemre a régi dokkerhez! (feltéve ha megjön még a hónap elején) :roll:

dita75
 
 


Húúúúúú milyen aktívak voltatok................

Zel!
Csabi Manókám most még alszik, mert este kicsit sokáig ébren volt, mert fájt a pocikája, de aztán 11 körül győztek az álommanók és azóta alszik. Szerintem még mindig a Rota vírus elleni oltást szívjuk. Mire túl leszünk rajta, addigra meg jön majd jön a második oltás. Egyébként nagyon ügyi a kölök. Este fürdés után amikor a hátát törölgetem már rendesen könyököl és felemelt buksival nézegeti magát a tükörben, amit persze megértek, mert ilyen szép lennék akkor én is jobban szeretném a tükröt. Napközben rengeteget beszélget velünk és szinte mindenkire mosolyog. Bár az igazi, teli szájas vigyorokat azért mi kapjuk apával. Hiába, ez már csak így van, kivételez velünk a Drága. Már sokat megyünk kettesben ügyintézni napközben, sőt átvettük anyóséktól a tejszállítást és így veszekedés nélkül megússzuk a másnaponkénti látogatást. Most azért hisztiznek, hogy miért nem megyünk hozzájuk. :twisted: De majd annak is eljön az ideje.
Autós-repülős témában apa a profi. Szerintem ő legalább annyira fogja élvezni mint a fia.

Pusza a kismamiknak és a leendő kismamiknak is! (más meg úgysincs).

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Tücsök!
Nagyon édes lehet a kölyök a tükörrel. Meg tényleg nagyon ügyes is, ha már könyököl, nézegeti magát.
Széles vigyor természetesen az imádott anyunak,meg apunak jár leginkább. Az meg, hogy jókedvű, mosolygós baba, a ti érdemetek.
Anyóskérdés is megoldva? Nagyszerű.
Azért szerintem neked is kéne autós-repcsis témában kicsit edzened!

Bevallom az őszintét. Hajnali 4:44 - kor a lakásban mászkáltam. 6-kor kaptam apától egy kisebb vödör meleg kakaót, hátha attól el tudok még egy kicsit aludni. 7 körül hozzám is megérkezett egy-két
álommanó és fél 10 körül ébredtem megint...
Tegnap meg mire elkészült a kályha, hazaért férjem, átmentem a boltba zárni, aztán megérkeztek kerilányomék kályhanézőbe, komaasszonyom 12 hetes babás, megérezte a pöri illatát, naná, hogy leültünk, megettünk mindent. Julcsa indulásuk előtt vacsizott virslit. Nálunk még egy adag gombaszaftos nokedlivel lefojtotta a vacsiját. Hááát én úgy örültem! Aztán Drágámnak át kellett egy nyomtatvánnyal a szomszéd faluba ugrani. De ők a komámmal ittak a vacsihoz egy pohárka rosét, meg hát a szomszéd faluban laknak öcsémék, így én vezettem. Párom dolgozott, én meg unokahugiztam egy nagyot. Zabáljam meg azt is!!! Kapott oltást ő is. Sírt hazafelé. Elhallgatott kicsit, aztán sírdogálva, énekelte magának hazafelé a hinta palintát. Táncolt, mesélt, csip-csip csókáztunk, majd kibontottam a kakis pelusból. Mivel közel volt a fürdés, csak a kombit csatoltam össze, visszahúztam a naciját, hogy nesze, mehetsz. Hát volt egy segges, meg is lepődött... Nem volt pelus, ami felfogta volna a padlózást.
Aztán mire hazaértünk, elpakolásztunk, meg minden,
elég késő lett. Akartam képet tenni, de nem sikerültek valami jól.
Így most pótolom. taadddáááááám! Itt a kályhánk. Az ajtó mellette jól megmutatja a méretét is. Én csak gyönyörű böhömkének becézem...
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel!
Azért autó ügyben egyenlőre biztos tudok majd újat mondani neki, meg a repülőt is meg tudom különböztetni a helikoptertől.

A kályha nagyon szép lett, most már jöhet a tél!

tücsökbogár
 
 


zel, a kályha szépséges lett. A tél meg kopogtat már, így pont jól eltaláltátok az időpontot.
A gyerekek szenzációsak tudnak lenni, jól feltölthetik az ember lányát. Az én öcsikém felesége is meg tudna enni minden mennyiségű kaját, félelmetes :D

tücsökbogár, barátaink kislánya aug. 8-ai születésű, amióta elkezdett mosolyogni, kommunikálni, nagyon hiányzik ha nem látogatjuk. Elvarázsolt szó szerint. Így erre az élményre gondolva elhiszem milyen csodálatos érzés lehet ez a saját csemetével. Hogy a tükörben gyönyörködik magában? Édes maszat. :D A szülőkkel meg nem nagyon türelmesnek kell lenni, hihetetlen néha, mintha megbolondulnának, bár ilyen tiszteletlenséget mondanom sem szabadna.

katat, trinky :D

dita, készülj a Jánosban a dokik közel sem olyan barátkozósak. Nézz utána máshol mit írnak a dokikról, én mostani fejjel a Koncot vagy a Zekét választanám. Sztem lehetsz decemberig simán babás.
Drukkolok nagyon!

Szép hetet lányok!
bbilona
 
 


hellósztok csajok :lol:

hú nagy a sürgés-forgás itt a mi kis topikunkban :lol: :lol: :lol:

zelem, csodaszép ez a kályhácska, és milyen szipiszupi meleget ad majd!
te jány! visszaolvasgattalak és most kicsit meg is dorgállak, Lukácsodat jól lestrapálod ám, nem kellene kicsit visszafogni ezt a tempót? hm? no jól van na, tudom higanyból vagy :wink: :wink: puszillak!

katám, szerintem én is mindent megtettem volna még Borkánkért, még lélekdokihoz is jártam volna és a lényeg amúgy is az, hogy neked jó legyen :P nagyon szorítok!!

ilonkám, a humorod a régi és én is ugyanúgy veled vagyok!

gyöngyi, nehogy eltűnjél!!!!!!!!!!!! hú, Anna akkor szervezi a programot neked..Borkának is most nyiladozik az akarata, néha már a 'nem'-et is mondogatja, vicces a lány.
hogy viseled a tesós babavárást így Annával? azért nem egyszerű ugye?

Kép
kicsiboris
 
 


tücsi ha jól látom a te anyósod sincs 'tündérből? nálunk, amióta egy kupacon vagyunk, javult a helyzet, én is elfogadóbb lettem anyósommal, sokat segít ezért nem piszkálom annyit :wink:

dita, nagyon tetszik a hozzáállásod, így tovább!!!
trin, mindenkivel egyetértek, legyél optimista, csak nyugisan-boldogan élj meg mindent :D :D

reni drága, úgy el vagy tűnve, mesélj, milyen Nia mostanság? miket eszik? fogacskák?

pandi is ahogy nézem rég volt? mi van vele?

csajok követelem a babaképeket!!!!
jucmuc, tizu, odry, babszim, sapé...??????????????merre jártok?????

na íme a nagylányom:
Kép

Kép
kicsiboris
 
 


Zel,
hallod,ez a kályha tényleg böhöm!!! :D Óriási!! Szerintem nem is fog kelleni más fűtés!! Ehhez jólfog menni a barnacsíkos fal!! :) Meglesz??

Boris,
tüneményes ez a leányzó!! :D Rég jártál erre, mi újság Veletek?

Csajok
Gondolkodtam a pszichiáter dolgon, eltelt pár nap az első randi óta és emésztettem. Arra jutottam, hogy azt hiszem nem akarok többet menni. Tartok tőle, hogy befolyásolja a saját érzéseimet, saját gondolataimat. Anyukámmal is meg tudok békélni olyan szinten, amilyen szinten szükségem van rá. Nem akarok semmit siettetni, mert úgy érzem meg kell élnem az érzéseimet vele kapcsolatban, nem akarok elvágtatni, mert az úgysem segít hosszú távon. A baba kérdése is asszem eléggé tiszta már a fejemben, a dokim sokkal jobban a pszichiáterem a nyugalmával, a biztatásával, a szakértelmével.
Szóval az érzéseimet magam akarom megélni, nem akarom, hogy más irányítson. Márpedig ez történne, ha folytatnám.
Értitek mire gondolok? :roll:

Mennem kell vinni Piroskát a szervízbe, mert az egyik elektromos ablak megadta magát...Az egészbe az a gáz, hogy a 4-ből ez a 3-dik ablak, ami elromlik, szóval hamarosan jön a 4-dik is...
katata
 
 


Kép
katata
 
 


KATA
Megértelek!
Piroskának jobbulást! :roll:

BORIS
Csudaszép a tündérkétek!

ILONA
Nem kell velem bratyizni, csináljon nekem babát, mást nem kérek! :P

ZEL
Ez a kályha!!!!!!!! Ha kinyitjátok az ablakot lehet, hogy még nekünk is jut a melegéből! :lol:

Jé benne vok a táblicskuba!
Remélem szerencsét hoz! :wink:

Csajok nekem pocsék éjszakám volt, kétszer elájultam a fürdőszobába vezető úton, rázott a hideg, aztán kivert a víz, hasmasi, hányinger, hányás!
Ünnepi ebéden voltunk, pocsék zsíros kaja volt.... alig ettem mégis kiütött.
A párom megúszta két hasmasival én meg egész éjjel szenvedtem kőkeményen! Ma csak kex van, de nem abból a fajtából amire ti gondolotok! :roll: :cry:

dita75
 
 


dita, jujjj, vigyázz pár napig a pocidra! egy kis főtt krumplicsek is jót tehet...

kata, köszi, átadom Lujzimnak :lol:
hát most értem csak, hogy mire gondoltál amikor lélekdokihoz indultál...és hát abszolúte megértem ha most mégsem mész majd....
magamról kicsit: a házunk talán készen lesz dec közepéig, talán-talán ott karizhatunk :lol: majd ha kész, rakok képeket is. nagyon nagyot csalódtam (ismét) a magyar építőíparban, vagyis a 'szakemberekben..a burkoló beburkolta a fürdőt ahogy ő gondolta, meg sem kérdezett, hogy hogyan szeretnénk...na most le is szedetjük vele. nagyon nehéz ebben az országban építkezni.

Kép
kicsiboris
 
 


mágnessel mi úccság?

Kép
kicsiboris
 
 


itt vagyok ám, csak rajtam a fészekrakó ösztön, és mosom Beni ruháit, vasalom, Anna szobáját dekoráljuk, takarítok, sütök, főzök :)
Közben elkezdtem jósolgatni is,kórházi csomag készen, 2 hét múlva CTG.. :)
Boriskám:
Nagyot nőtt a lánykád! :) A haja jól látom, hogy vöröses? Még képet!

zel:
az a kályha nagyon csalogató! Elüldögélnék mellette szívesen...

dita:
vigyázz már magadra, nagyon nem kéne neked most még egy ilyen ggyomorrontás is...

kata:
ezt te érzed, hogy használ-e a pszichiáter.. Ahogy "ismerlek" nem vagy te labilis egyéniség, sőt! Nagyon erős vagy, úgyhogy lehet, hogy igazad van!
Nah teszek én is pár képet, bár pocak nem látszik annyira, de mit csináljak, Apa elbénázta.. :?

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226306876.2509.jpg[/img] Lánykám göngyölt szalonnát eszik

[/img] Kép beájult..

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226306929.0321.jpg[/img] A gyerekszoba tapétázás után

[/img] Kép 2 gyerkőcömmel (ennyit az emelgetésről... kedvenc pózunk :))

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226307003.2296.jpg[/img] laza vagyok!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


kicsiboris, ha szakik dolgoznak ott kell bizony lenni velük, mert sajnos gondolkoznak, ahelyett, hogy kérdeznének. Annak idején én méretarányosan lerajzoltam minden csempét, kádat stb. Így olyan lett amilyennek szerettük volna, bár nekünk ésszel megáldott burkolónk volt.

Lujzi jó nagy már, hihetetlen :shock: Mond mit adsz neki enni, valami növelőszert? És naná meg kell becsülni a szüleinket, anyósékat, csak meg kell találni azt a távolságot, ahonnan mindenki elégedett.

katata, engem meglepett amit a pszichológusról írtál, de tökéletesen értem mire gondolsz. És a te dokid valóban tündéri, nagyon jó hozzáállással, te pedig nagyon erős vagy és így együtt ez a kettő lesz a tökéletes recept. December meg már a küszöbön :wink:
Reméljük a autónak ennél nagyobb baja nem lesz, mert akkor igen jól megúsztad. Amilyen frankó útjaink vannak, nem csoda, hogy beadták az ablakok az unalmast!

kicsiboris, én is pont tegnap gondoltam tizára.

Bizony pandácska is jól elbújik, pedig eddig olyan jó sokat itt volt velünk. Na igen és gyöngyi is ilyesztgetett minket is holmi rendszeres jövetelről. Ti láttátok? Én sem :wink:

sapé, meg biztosan kipurcant az új helyen, de megint itt az ideje, hogy írjon nekünk!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Dávidom olyat csinált mint még sosem.... csütörtökön és 1 én pénteken, 2 napon keresztül sírt és hisztizett. Folyamatosan mászott rám és semmi nem volt jó, persze, ha felvettem már menni kellett le... a szobájában ordított.... hihetetlen volt. Pénteken nehezen elaludt és én is bőgtem egy jót. Majd mintha semmi nem történt volna 2.-tól újra a régi fiú volt. Épp beszéltük apukával, hogy lehet volt nálunk valaki látogatóban, mert ugye ilyenkor sok szellem van.... valószínű ezt észlelte a drágám.

Épp néztem a táblázatot és szinte a sorrend a régi, hát igen jönnek a kisteó :lol:

Mágnes!
Nagyon szép Anna, még mindig le vagyok neki fagyva.... Nagyon nehéz babát várni? Már itt az emelgetésre értem és arra, hogy Anna van . Biztos más. Én ettől kicsit félek, bár mindenki túl éli, szokták mondani.

Boris!
Vagyok, de ritkán... Dávid minden időmet kitőlti, heti 3-4 nap munka és sosem érem magamat utol. Nagyon szép Lujzika!!!
Tesó?

Gyöngyi!
Örülök a jó hírnek és lehet fiú!? Nagyon jó!!! Várjuk a híreket.

Kata!
December az egy nagyon jó hónap! Nagyon erős vagy és ez jó!!! Jó a táblázat is, már rég láttam.

Tücsi!
Csabiról képet tennél fel? Ilyenkor még olyan sokat változnak.


Mindenkinek sok szépet!
Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Odri:
Meg fogsz lepődni, de nekem második babával sokkal könnyebb, mint Annával volt! Teljesen tünetmentes vagyok, semmi gondom nincs, fitt vagyok, takarítok, emelgetek, csak a pocakom nehezebb :) De ettől eltekintve tényleg ennyire problémamentes terhességre nem is gondoltam! Mondjuk Anna is elfeledteti velem, hogy valami rosszra gondoljak, nincs időm parázni :)

Szellem:
Érdekes ez, én nagyon hiszek abban, amit írtál. Nekem akkor volt ilyen "élményem",amikor Apu temetése volt. Aznap este letettem Annát aludni (Anyuéknál). a bébiőr elkezdett sisteregni, Anna pedig keservesen sírt, de nem lehetett megnyugtatni! Az előtt semmi gond nem volt vele éjszaka. Ott kellett vele maradnom, mire nagy nehezen elaludt, és a bébiőr sem sistergett tovább. Olyan félelmetes volt...

Na megyek sikért venni! Apró örömök :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Katám, ha azt érzed, hogy a pszichiáter befolyásol, akkor tényleg ne menj hozzá, mert neki nem az a dolga. Egy jó pszichiáter ilyen esetben "csak" segít abban, hogy megértsd az érzéseidet, és többet tudj meg magadról.

Zel, böhöm kályha- szép kályha. Most már tényleg jöhet a csíkos fal.

Dita, egyetértek Ilonkámmal, én Zeke dokit választanám a mostani fejemmel. Nem csak azért mert ő csinálta a fagyis beültetést, hanem mert valami miatt szimpatikus, ár elég morózus ember. Amúgy ha bármi kérdésed van a BMC-s lombikkal kapcsolatban nyugodtan kérdezz, szívesen segítek amiben csak tudok.

Boris, édes ez a lányka, ideje volt már a képnek :D

Mágnes, te vagy az én emberem. Példás az energiád. Annád meg nagyon szép kis nőci.

Lányok, rámjött a babaruha vásárlási láz. Apjukom csak hajtogatja, hogy hagyjam abba, mert ha mégis fiú lesz, akor érdekesen fog kinézni rózsaszínben, de sebaj :lol: :lol: úgy döntöttem, hogy ezt most megérdemlem.

KépKép
trinky
 
 


trinky, majd jó lesz a huginak, ha mégis ifiember születne :D Nemigen lehet ellenállni a gyerekholmiknak, olyan kis finomak. A cégnél én szoktam venni a babacsomagot az újszülötteknek, nagyon jó feladat.
Úgy tűnik jól vagy, és ez a lényeg :D .

mágnes Anna még mindig az a kis hercegnő dazon, jól megnőtt már. Micsoda? Milyen fájások? Most fogantál meg és máris? Olyan hihetetlen :wink: .

odry, tényleg ilyen létezik? Már a szellemdologra gondolok. Tudom mondják, hogy a gyerekek olyan dolgokat látnak amiket mi nem. Szegénykém vajon kivel találkozhatott?
3-4napot fodrászkodsz a héten? És addig a fiatalember, mit csinál, mamázik? Nem lehet könnyű, nem irígykedem.

Szép napot csajszik!
bbilona
 
 


odry de jó, hogy jössz :!: Dávid így bekeményített, hát nem lehetett könnyű neked, de szellemek??
Borka meg hisztizni szokott, már nevelni is kell néha mert teljesen elszáll, visít, ordibál, visszaszól...
Dávid miket eszik?

mágnes nem semmi a pockód!! de kérlek azért nehogy megemeld magad!!! tök cuki a tapéta is, vidám lett Anna szobája :lol: csoda aranyos és szép Anna :lol:

ilonkám, húúú Borka egy vombat...anyit eszik...
de te pár nap, és teszttel a kezedben ébredsz majd hihihi, már alig várom :wink:

trin, nekem is volt ilyen, sőt nálam a szobafestésnél csúcsosodott a készülődés és éppen végeztünk mire a 37. hétre Lujzink a világra jött :lol:

többiek??

Kép
kicsiboris
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?