Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marti! Tényleg szép nagy a pocid, de hát mekkora legyen így a 37. héten? És szerintem is egész lent van.

Mági! Nagyon édes a lánykád! Neked viszont kimondottan pici a pocid. Kíváncsi vagyok rá, hogy a pocakméret összefüggésben lesz-e a babák méretével!

Sarmi! Nekem a két gyerek ellenére is megvan a "hihetetlen, hogy megint itt lesz egy újszülött picur" érzésem. Lehet, hogy nekem már régebbi az élmény, ezért hihetetlen!

Tegnap este kimondottan erős jóslóim voltak, de abszolut rendszertelenül. A páromnak nem is mertem mondani. :oops:

zsebi_baba

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan benéztem, aztán ha majd Dani elalszik próbálok jönni.
Elég rossz volt a hétvége. Dani megkapta a 15 hós oltást és szombat, vasárnapra nagyon magas láza lett. Ez töltötte ki a hétvégénket.

Na később jövök és vissza is olvasok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Aida!

Lenne egy tanácsom, de lehet h hülyeség és kicsit munkás is.Az oldaunkra kéne csinálni olyat h a méreteket berakni táblázatba mert kb: mindenki ugyanazon a héten megy dokihoz. és könnyebb lenne összehasonlítani.
De ha nagyon fárasztó és leterhelő vagy a többiek szerint hülyeség akkor semmiképen se csináld meg.
Ez csak egy javaslat :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta:
Gratula a barátnődnek! Akkor kicsit elszámolták magukat...

Gabidani:
Daninak küldök gyógypuszikat! Szegényke! :cry:

Zsebi:
nekem az éjjel voltak, megébredtem párszor.... :lol:
Miért nem mertél szolni párodnak? :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi! Csillagot valaki más akart venni, viszont a cérnákon, tűkön elgondolkodom. Köszi, hogy az oldalt belinkelted!

Sarmon! Szerintem neked a még lassúbb felépülésben az is közrejátszott, hogy elég vadállat dokit fogtál ki. Ha jól emlékszem neked a császár után bevérzés is volt, és előtte is jól megkínzott az a hűlye doki! Most majd szorítok neked, hogy ne legyenek ilyen élményeid!
Azért két nap múlva még egy császár után sem lesz tünetmentes senki, illetve akkor igen, ha telenyomják fájdalomcsillapítóval amig a korházban van, de otthon bizony szenved mindenki. És mozogni mindenkinek kell, ha segítség van akkor is, főleg ha véralvadásproblémával küzdd valaki!
Szép formás pocakod van és még elég fent van!

Én is a 14 kg-os fiamat emelgetem nem kevésszer egy nap, bár most könnyebb kicsit, hogy apa itthon van, mert esti altatás után ő teszi be az ágyba.

F.marti! Nagyon édes a mikulás ruha! A pocakod szerintem nem nagyobb, mint amekkorának a 36 héten lennie kell, csak már léggé lent van, így még inkább előredomborodik!

A borotválás még fontosabb, mint normál szülésnél (na nem lent fogják borotválni, hanem a vágás környékén), hiszen a szőr nem egy steril környezet. A beöntést meg minden hasi műtétnél végzik, egyrészt mert műtét közben nem szerencsés vele találkozni, és utána is egy darabig még nem lesz WC-re járás.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na megjöttem.mindenkinek nagyon csini a pocakja ugyhogy dobok fel pocakképet én is.:D Kép Kép 34 hetes 1 napos

Kép

Kép
nikianya21

Mágnes! Anna nagyon aranyos! Megeszi a szalonnát? Az én fiam nem akar ilyesmit enni.
A babaszoba nagyon szép lett. Ezek a matricák csak tapétára ragaszthatók? Egy szobába teszitek a két gyereket?

Gabi a várakozás nem bizonytalan. Ne sürgesd a dolgot! Próbáld meg úgy felfogni, hogy Kristóf biztosan tudja mikor kell indulnia!

F.marti! Boldog szülinapot a kisfiadnak így utólag is! Nagyon édesek. Hunor fürtjeit nagyon irigylem!
A tortárol inkább nem mondok semmit! Még szerencse, hogy tegnap sütöttem!

Bellanitta! Gratulálok a barátnődnek! Milyen szülése volt?
Szép méretek!
Az ötletet a táblázattal kapcsolatban én is támogatom, ha Aidának nem túl nagy meló!

Niki! Hatalmas a pocakod és széles is. Hogy fekszik a baba?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

azt nem tudom.utoljára medence fekvésű volt de az 29 hetesen volt..jövöhéten megyek uh-ra...

Kép

Kép
nikianya21

Enikő:
mostmár értem miért kell a beöntés...Köszike! :oops:

Nikianya:
tényleg széles a pocakod :lol:

Én holnap megyek UH-ra. Kiváncsi vagyok nekem befordult-e, habár ugy érzem a feje fent van.... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Niki ha most nem tudnám, hogy egy csajszi lapul a pocakban, tutira mondanám az ikreket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita gratula a barátnőnek!

A táblázat jó ötlet, csak az a baj, hogy nekem soha nem mondanak olyan adatokat mint pl másnak. Nekem mindig azt mondják korának megfelelő, átlagos magzatvíz, és kész... :cry:

Márti nekem is kb ekkora a pocak, és álam is mindenki ledöbben, szerintem lent van... jól nézett ki a torta! Isten éltesse az ünnepeltet!!!

Mági nagyon aranyosak vagytok így együtt!!! És szép és szép lett a gyerekszoba!

Kép

Kép
dcili81

Manna!
[quote]Z írta:öldi: Én pont úgy tudom, hogy a császár után sokkal nehezebb a felépülés.

Te tényleg fáradsz! :wink: én azt írtam, hogy:
[quote]G írta:yorsabb a felépülés császár után, ha előtte nem fárad ki az anyuci egy esetleges hosszabb vajúdás miatt

Vagyis felépülési sorrend:
hüvelyi szülés
vajódás nélküli császár
vajúdás utáni császáros befejezés

Niki!
[quote] írta:gyeletesnék szülök akkor leszek hálás ha megkapom az ellátást amit elvárok

De miért? Munkaidőben dolgozik, és csak a munkáját végzi. Ilyen alapon az óvónőnek is adhatnál minden nap, ha meg vagy vele elégedve!

Berni! És ezzel az anyóssal nem lehetne megbeszélni, hogy úgy segítsen majd, ahogy neked jó? Pl. maradjon otthon és csak akkor jöjjön, amikor te hívod? Vagy csak főzni, takarítani segítsen és te majd ellátod a bébit?
[quote] írta:llítólag a Jánosban előre!!! elkérik a szülésznők a zsét!
... és te oda is adod neki?

Csajok! Az időpontot nem fixáltuk még le, csak én néztem ki magamnak! Nehogy mindenki szabit vegyen ki aznapra, hogy húslevest főzzön nekem, meg csülkös pacalt, meg csokitortát....amit behoz nekem a kórházba! :wink:

Zsuzsi! Egyetlen gond van akörül, amiről te is írsz, mégpedig az, hogy nem kapják meg a rendes fizetésüket. Sajnos. De akkor sem megoldás a hálapénz.

Erika! :oops: ...hát én már szenilis vagyok. De örülök, hogy sikerült.

Mági! Nem magánrendelésen (gondolom bent a kórházban) meg tudja csinálni, mert azonnal le kell oltani. De hát valamiért nem oda rendel be...

Musi! Engem csak bikinivonalig borotválnak, de addig nagyon!

Márti! MINDEN hasi műtét előtt kell beöntés! Sokkal nagyobb a sérülésveszély, mint hüvelyi szülésnél, és ha a hasüregbe kaki kerül, akkor egy jó kis hashártyagyulladástól majdnem tuti, hogy sosem jövök ki a kórházból.

Anita! Gratulálok a barátnődnek!

Kép
zölddisznó

Marti! Azért nrm szóltam neki, mert egy kicsit "túlpánikol" néha. Még képes lett volna, és bevisz a klinikára. Persze, ha én is komolynak érezném, csak szólnék :wink: .

Niki! Szép, méretes poci!! :)

zsebi_baba

Zöldi:
mostmár értem miért kell a beöntés :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote] írta:Egyetlen gond van akörül, amiről te is írsz, mégpedig az, hogy nem kapják meg a rendes fizetésüket. Sajnos. De akkor sem megoldás a hálapénz.

Nem az lenne talán a megoldás, hogy olyan biztosítási rendszer legyen, amibe be lehetne illeszteni a különböző igényeket? Így most fizetjük a TB-t, meg nyomjuk a pénzt a dokinak is. Ez persze a beteg oldaláról megoldás, nem az orvosi fizetésekre, de ez az egész már messzebbre vezet, a politika pedig maximálisan távol áll tőlem. Csak ez az egész felháborít engem is, de persze azért fizetek.... :?

zsebi_baba

Sziasztok megjöttem az uhuról.

minden oké a babóval és nem lesz picike azt mondják de majd meglátjuk. adatok:
BPD:96mm
HC:333mm
TH:104mm
AC:338mm
FL:75mm
PI:0.97
RI:0.62
az utsó kettő az áramlás mérés.
Magzat becsült súlya 3237gr. 38 hét 4 napos vagyok és a várható szülés e szerint nov. 20.

na ezt megmutatom a dokimnak és sztem ez lesz az időpont.

niki.
te úr isten hogy ketté van szemből a hasad és mekkora!!! Nekem ma az uhus csajszi mondta mikor lefeküdtem az ágyra hogy huuu jóó nagy a hasa. Mondom neki ez???????? sztem ez nem nagy. Erre pedig az :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Zsebi:
az enyém is, pedig a világért sem ismerné be, hogy képes bepánikolni... :lol: Az első szülésemnél alig tudtam leállitani, hogy ne ráncigáljon be a kórházba..Ideges volt, hogy menjünk már, itthon akarom megszülni a gyereket...Aztán mondtam neki, nyugi, van még idő...de ő már indult volna, én valahogy kaptam egy kis haladékot, mondván,hogy előbb megyek zuhanyozni....Errefel jött a sógórnőm és bepánikoltatta, hogy nem szabad ilyenkor :shock: .Na, de reggel 9-re fent voltunk a szülészeten, ott az orvos azt mondta, hogy majdcsak éjjel lesz valami, feküdjek le, gyüjtsem az erőmet...Feküdt a búbánat, sétáltunk párommal a folyoson és délbe 2-re meglett Robi... Tegnap átéltem az egészet, mert tegnap volt 6 éve :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsebi! Abszulut egyetértek. Alapszolgáltatás maradjon ingyenes (TB-finanszírozott) az összes extrát meg fizesse a páciens, és kapjon róla számlát.

Vera! És amúgy jól vagy?

Kép
zölddisznó

Musi! Köszönöm szépen a meglepit! Naggggyon édes vagy!

Kép
zölddisznó

Marti! Az előző szülésemnél engem is mindenáron le akartak fektetni, de én sem hagytam magam :wink: . Végigsétáltam az 5 órát, ami után már a burokrepi következett, amivel már tényleg nem lehetett sétálni, de akkor már sinen voltunk... :)

zsebi_baba

Vera remélem minden rendben lesz, Iza tényleg nem kicsi, de a lényeg, hogy jól van és pár nap múlva már ott lesz veletek!!!!

Kép

Kép
dcili81

zöldi amúgy jól :lol: :lol: :lol: csak már mindenki nyaggat és emiatt is jó lenne ha megszületne már. :lol: :lol: :lol:

hálapénzhez nem fűzök semmit mert amíg vannak lefizetős emberek azaz gazdagok és vannak majd mindegyik doki aki el is fogadja mert ilyen a magyar addig nem lehet kiírtani és sajnos a szegények járnak ezzel pórul.

harivera
Budapest XXI. kerület

köcce a pocak dicséreteket..mostanság kezdem érezni hogy mennyire hatalmas és nehéz..pedig én biro a strapát.

ti nem szoktatok tompa fájdalmat érezni a hüvelyetekben?vagy csak nekem van ilyen?mi ez?

Kép

Kép
nikianya21

bellanitta,enikő:
Ez kimondottan tapéta. A fal festve van, a szivárvány, felhő, stb. egy nagy hengerelt papíron van előnyomva, amit leszedsz, vízbe kell áztatni, fel a falra, szivaccsal lesímítani, és készen is van. A jó az benne, hogy ugyanezzel a technikával leszedhető, nem hagy nyomot, és újra felrakható, ha mondjuk újra festesz. Itt meg tudjátok nézni: www.wallies.hu

Zsebi:
én is kiváncsi leszek a gyerkőc méretére, mert annak ellenére, hogy nem nagy a pocakom, a 31. héten 1900 grammra becsülték. Tudom, ez nem jelent sokat, de akkor is :wink:

Enikő:
Az én lányom? Szalonnát, kúúbászt. :) Persze szalonnából a császár szalit, annak is a húsát, de a kolbászt szépen majszolja, boltba szokta is kiabálni, hogy kúúbász! :) Igazi kis parasztjeány a lelkem ...
A gyerkőcök eleinte külön lesznek, Bence velünk alszik, de ahogy átalusza az éjszakát, egy szobába kerülnek. Ezért is raktuk a tapétát már most középre, hogy kettőjük ágya közé kerüljön, és később ne legyen vita abból, kinek az ágya fölött van a szivárvány.. :wink:

vera:
A nov. 20. nagyon jó dátum! Párom is akkor született, ráadásul akkor ismerkedtünk meg :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Niki! Én semmi tompát nem érzek a hüvelyemben :oops: :wink: :lol: ...sajnos...

Kép
zölddisznó

nikianya:
én pár napjka érzem... remélem nem azért, mert tágulok... :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi! Ne is álmodj ezekről a kajákról! Majd viszünk be finom vizes krumplipürét egy kis főtt darált csirkehúsival. Meg esetleg egy kis befőttet! A korházi szabályokat be kell tartani! :D
Tényleg azt szervezd meg, hogy valaki minden nap vigyen neked valami normális kaját, különben éhen fogsz halni. Én az 5 napból 2 nap kaptam enni ott, akkor is a fent leírtakat.

Vera! Örülök, hogy minden rendben veled! A legkissebb fiad mennyivel született? Ők időre jöttek?
Ez a fizetős dolog nem csak azon múlik, hogy valaki szegény, vagy gazdag! Mert az ember, ha beledöglik is összekaparja, ha a hozzátartozója beteg, vagy éppen szül és a baba, meg az anya élete forog kockán (jó tudom ez most így erősnek hangzik, de ha nem választasz dokit, akkor az ügyeletesnél kell szülj). Én Bajcsyban szülök és ott van olyan doki, aki egy vadállat. Annak a kezébe tuti nem szeretnék kerülni. Volt olyan anyuka, aki nála szült, nem volt kitágulva, de úgy kinyomta belőle a gyereket, hogy végigszakadt a méhszáj, hüvely,stb. Én ezt szeretném elkerülni, és ha ezért fizetnem kell (sajnos kell), akkor hát fizetek.
És valószínű az is fizet, akinek daganattal kell megműteni a hozzátartozóját és eldöntheti, hogy ha fizet, akkor jövő héten műtik, vagy várnia kell a várólista szerinti 2 hónapig.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

zöldi:azt a fajta tompaságot én sem érzem....de csak azért mert olyan vagyok mint a krumpli :oops: :lol:

mágnes:akkor nem vagyok egyedül.nem fáj csak érzem..és kellemetlen..tényleg hasonlo érzés mint mikor tágultam Hajnival..de remélem hogy nem..

vera:most már akkor nincs sok...10 nap...:D

kijött a babamama klub kártya..:Dmajd csak jo lesz valamire.:D

Kép

Kép
nikianya21

Magzat megetetve!!!!

Niki én érzem, néha annyira belenyilal...
Mági én eddig zárt voltam, szóval nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között.
Most viszont abszolút úgy érzem, mintha meg akarna jönni...

Visszaolvastam a tegnapi termést... kutyapóz... lányok nem szép dolog a másikat izgatni!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem csak szülésznőm van, de ő ránkbízza a fizetést. Nem tudom, de én a csecsemősnővéreknek nem fogunk adni, mert úgy gondolom nekik ez a dolguk. A szülésznőm pedig bejön ott lesz velem, amikor kell. De hogy mennyit adunk neki még nem tudjuk.

Kép

Kép
dcili81

Végigolvastam, de a felét elfelejtettem, hogy kinek akartam "hozzászolni".

Nikianya!

Szép pocakod van! Nagy babó lesz!????

Mágnes!

Nagyon helyes a picilányod! Olyasmi fotelt szeretnénk venni mi is Daninak, csak még nem bukkantunk lelőhelyre. Hát igen az emelgetés. Nekem azzal már bajom van, pedig nem kimondottan súlyos gyerek, de a 2.-ra felérve már rendesen kifulladok.

Köszönöm a gyógypuszit Daninak! Átadtam!
Délután 3-ra megyünk dokihoz. Azt mondta nem az oltás miatt lázas és pöttyös.

Vera!

Jó hogy minden rendben és neked már tényleg nincs messze a vége.

Dokipénz!
Az enyémnél magánrendelésen 3000 Ft a tarifa (UH, vizsg, beszélgetés) ez olyan 10 perc max. Van hogy 1 órát is várni kell az időpontommal. Nagyon sokan járnak hozzá. És sajna rosszul osztja be az időpontokat, mert szerintem Ő csak 5 percet számol egy páciensre. De azalatt az ember épphogy le- és fel tud öltözködni.
Mindegy már megszoktam és nekem Ő szimpatikus, mert már egy pár dokit "végigpróbáltam" és Ők nem voltak ilyan körültekintőek.
Szülésért megmondta előre mennyit kér! 50 000 Ft-tól. Mivel Daninál nem volt sok dolga így nála 50 000-et adtunk. Szülésznőnek, aki nem volt fogadva, de feladatkörén kívül is foglalkozott velem/ünk neki 10 000-et adtunk.
És jó volt, hogy én választhattam meg, hogy mennyit kívánok a dologra szánni.
Csecsemősöknek én nem adtam, bár velük is maximális elégedett voltam, de nem gondolnám, hogy ettől többet figyeltek volna a gyermekre. Szülészeti nővéreknek sem adtam.

Világítós csillag!

Én anno a Tesco-ban vettem olyan december környékén (amiről Zöldi a képeket feltette). Kari dekorációnak szántam, de most a gyerekszobát díszítem már vele. Még vettem hozzá világítós bárányokat, ezt pedig a Müllerben.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Enikő! Szerintem inkább azt kell majd megszerveznem, hogy a behozott kajákat kivel küldjem haza, hogy ne kelljen kidobni! :lol:

[quote] írta:n ezt szeretném elkerülni, és ha ezért fizetnem kell (sajnos kell), akkor hát fizetek.
És előre odaadod a dokidnak a pénzt?

Kép
zölddisznó

Kicsit sűrűsített program a héten!
Ma délután Danival gyerekorvos!
Holnap délután védőnő!
Szerda pihinap!
Csütörtökön nőgyógyi!
Jövő héten kedden pedig NST!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

gabriell:sajna azt nem tudom hogy mekkora.majd jövöhéten megyek uh-ra...remélhetőleg ha szerdán telefonálok akkor kapok időpontot..csütörtök vagy péntekre

Kép

Kép
nikianya21

Lehet hogy sikerült eltörnöm a kislábujjam!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kíváncsi vagyok, hogy mekkora mert innen képről nagynak néz ki.
Hajnika mekkorával született??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Enikő: köszi a biztatást. Nem sürgetni akarom én, csak szeretem tudni, mikor mi történik :oops:

Zöldi: én simán becsempészek neked némi paclat... hacsak be nem tolom útközben... :lol: :lol:

Ez a fizetős dolog tényleg annyira gáz, elég sokat beszélgetünk erről apával, és Enikőnek szerintem igaza van, nem a gazdagságon múlik, hanem néha sajna a kiszolgáltatottságon (pedig pont ez az a szféra, hol ennek nem szabadna így lennie). Szar dolog azon agyalni, hogy mennyire alaposan látnának el (és most nem konkrétan a saját dokimra gondolok), ha nem adnánk borítékot. Persze, tuti van ilyen doki is, pölö a térddokim az ilyen volt az ORFI-ban, elküldött a francba, mikor rákérdeztem a borítékra :), aztán kapott egy üveg bort karira, csak nagyon sok az ellenpélda is, és tudnék pár olyan dokit mondani, akinél nem szívesen szülnék, ha ő vagy ügyeletben vagy műszakban akkor...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Kicsit hosszúra nyúlt a délelőtti orvoslátogatásom. Korábban említettem, hogy múlt héten voltam a dokimnál. Mindent rendben talált, majd rutinból beírta, hogy 1 hónap múlva kontrol.
Itthon gondolkodtam el, hogy addigra betöltött 39 hetes leszek, és mivel császárral fogok szülni, nem valószínű, hogy egyben leszek még. És egy szót nem beszélt és nem is írta ki nekem az NST-t. Mivel a héten Norvégiában volt valami konferencián, kénytelen voltam ma bemenni.
Rendes volt, elnézést kért, azt mondta, valamiért nagyon nem figyelt és jó, hogy bementem. Természetesen mennem kellett NST-ra, ami előjegyzés nélkül nem kis mutatvány. A lényeg azonban, hogy minden rendben van.

Énmagánrendelésre járok, a dokim a megyei szakfőorvos, egyetemi tanár. Egy vizsgálat 6.000 Ft, viszont nincs ultrahangja, azért mindig másnap megyek az osztályra. Ott ismerős van, így nem szoktam sokat várni. Amikor a fiamat szültem, 40.000 Ft-ot adtunk az orvosnak, most 50-60.000 között gondoltuk. Nem kérdeztem, ő meg nem mondta. Én is azon a véleményen vagyok, hogy a hálapénzt ne az orvos mondja meg.

Felépülés: nekem annak idején beindult magától a szülés, de rögtön mondta a dokim, hogy az előzmények miatt császár lesz. Kb. 3,5 órát hagytak vajúdni a műtét előtt. A műtőben a férjem is bent volt. Az első 2 nap volt szörnyen fájdalmas, de mivel a kórház bababarát, ha kértem, hogy vigyék be a babát a csecsemőre, akkor megtették. 1 héttel szülés után guggolva pakoltam a mosógépet, amikor meglepett a barátnőm, és majd elájult, hogy milyen jó állapotban vagyok. Felszívódó varratom volt, tehát varratszedésre nem kellett mennem, és tényleg úgy gondolom, hogy hamar helyrejöttem, a vágás helye meg alig látszik (bikinivonalban van).

A mostani császárom nem programozott, majd ahogy alakul a helyzet (NST, UH, cukor, vérnyomás stb.).

Szépek a pocakok, estefelé megpróbálok én is feltenni.

Zsiráf! Nemrég nekem is volt ilyen gyomorproblémám. Én akkor megittam egy magnézium pezsgőtablettát, és 20 perc múlva olyan volt, mintha nem is lett volna semmi bajom.

Kitartás mindenkinek, lelkileg és testileg egyaránt. Én most megint jobb napjaimat élem, nem fáj sehol, viszonylag jól alszom, ezt kívánom nektek is!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Gabriell mit csináltál?????

Kép

Kép
dcili81

Gabidani: aúúúú :shock: mi történt?

Kép

Kép
gabilany79

gabrielldaniell:
www.jatekfutar.hu Mi innen rendeltük, de van üzletük is Újpesten.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabilány, Cili!

Az ajtófélfába sikerült belerúgnom! Én olyan szerencsétlen vagyok. Már párszor sikerült ebbe abba belerúgni, de így még nem jártam. Nagyon cukin fel van dagadva!

Mágnes! Köszi az infót. Megnézem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hú ezeknek a foteleknek jó ára van!
Nem gondoltam, hogy ennyire!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mági! Köszi az infót!

Zöldi! Nem adom oda előre, soknak is tartom (70-et kért), de tényleg nem tudom mit tehetnék. Azt sem tudom, hogy arra rákérdezhetek-e, hogy ha ügyeletbe van akkor is ennyit kell-e adnom!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mennem kell! Dani fiam nem igazán akar elaludni és Apa is nemsokára hazaér! Este még próbálok benézni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mágnes! Nagyon tetszik ez a falmatrica, el is mentettem az oldalt. Mi majd tavasszal alakítjuk ki a pici szobáját, meg a nagyokéban is lesz változás, addig gyűjtöm az ötleteket!

Niki, Cili! Én is inkább éles nyilallást érzek, nem tompát, pedig teljesen zárt vagyok. Nem tudom én sem, mi ez.

zsebi_baba

[quote]d írta:e tényleg nem tudom mit tehetnék
...azt, hogy nem adsz. Ha utólag adnád, akkor úgyis mindegy nem? Addigra már ellátott, vagy jól, vagy rosszul. Nem tudod befolyásolni. Hangsúlyozom, arról beszélek, ha valaki a doki munkaodejében szül. Az más tészta, ha úgy kell behívni. Akkor sem megoldás a hálapént, de jelenleg nincs jobb.

Tompa nyomás attól van, hogy mászik egyre lejjeb a bébi.

Kép
zölddisznó

Hová tűntetek?

Kép
zölddisznó

niki. nem semmi milyen nagy a pocid!

zoldi. nagyon szivesen. remelem hasznat veszed majd. olyan rovid az agyam, hogy gondolkodnom kellett mirol is van szo, de aztan leesett. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]N írta:zölddisznóiki! Én semmi tompát nem érzek a hüvelyemben :oops: :wink: :lol: ...sajnos...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

ez is meg a kutyapoz is. latom mar mindeki ki van ehezve! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

ilyen kisfotel van a Tescóban,Auchanban is 3-4 ezerért.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na kikapcs, mert jön a vejem meg az anyja gombapaprikásozni. Kitalálták (a tesóm ötlete volt) hogy gyakorolnom kell a pelenkázást! De hát a vőmnek kukija van! Az nem olyaaaaaaan!

Na legyetk jók addig is, míg vissza nem jövök!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?