Sziasztok! Jó reggelt!
Megpróbálok mindenkihez írni:
Ranita, én bizony mindent bevállalnék a babáért. Inszem, lombik, stb….. Még akkor is, ha már egy lenne, akkor is, ha kettő. Én pl. egyke lettem.
És bár a testvéremet nem pótolhatáná egy másik testvér, de azért jó lenne, ha lenne még testvérem, akivel számíthatunk egymásra jóban, rosszban. Tudod, megosztott bánat fél bánat, megosztott öröm dupla öröm….Együtt segítenénk a szüleinknek, ha már a kor miatt rászolrulnak, vagy bármi….Az élet nehéz, kegyetlen dolgait könnyebb együtt elviselni…
Szóval a gyerek szempontjából szerintem nagyon fontos, hogy legyen testvére…..
Bikfy, remélem a fertőzésből már kigyógyultál. Örülök, hogy Pároddal sikerült átbeszélni a dolgokat. Reméljük tartós lesz ez csak kettőtökön múlik. Mindent bele!
Irígykedem, hogy hízókúrára vagy ítélve!
Loulou, mi újság Nálatok?
Pinczike, kérdeted, hogy mi van becsatolva nekem aláírásként? Hát a vonalzóm. Te hogy hogy nem látod? A többiekét sem látod?
EZ a szemét Piri, mostmár igazán elkerülhetne Téged! Kitartás! Hidd el, meg lesz a gyümölcse a sok fáradozásnak. És annál nagyobb lesz az öröm. Szorítok, hogy Karácsonyig tesztelj egy pozitívat!
Mimi, ha elmentek esetleg a családtervezőbe, attól még magától sikerülhet a baba. Mi például annyira lelkesen jöttünk el, olyan jó érzés volt az egész. A párom azt mondta, hogy „hát ezt kár lett volna kihagyni” Rendesen felkészítenek a terhességre, fogászatilag, oltásilag, stb….. Nagyon jó életmódbeli tanácsokat adnak és még a szülés utáni depresszió elkerülését is megcélozzák (persze azt már csak akkor mikor babás vagy.) Szóval felkészítenek arra, hogy problémamentes legyen a babavárásod, a szülésed és felkészítenek arra is, hogy hogyan kezeljétek a családdá válást. Szexológus, pszichológus stb…. amit csak igénybe akartok venni, semmi sem kötelező. Persze van aki úgy gondolja, hogy ez fölösleges. Azt is megértem. De például engem végtelen nyugalommal tölt el, hogy mindent megteszek azért, hogy egészséges babám legyen és hogy kellőképpen felkészüljünk a fogadására. Biztos, hogy sok stressztől megszabadít. Láttam ugyanis a környezetemben néhány esetben szülés utáni depressziót és sok esetben tanácstalanságot, mikor milyen helyzetben mit kell tenni, stb……
Kissedi, nem tudom, hogy hol van még ilyen az országban. Rákerestem Miskolcra, de nem nagyon találtam. Nálunk Apinak szerdán lesz vizsgálat. Nagyon bízok benne, hogy minden oké lesz.
A rózsaszín remélem beágyazódás volt Nálatok. Görbéd muat valamit, vagy nem mész hőt?
Pingi, köszönjük a babagyártó receptet! A kutyapózról már én is hallottam. Jó mélyre eljutnak a katonák. Anyós miatt nem irigyellek. Húúú, elég lehet. Egyébként mi sem vagyunk házasok. Bár lánykérés már volt, én nem erőltetném az esküvőt. Majd igen, de az utóbbi fél évben történtek miatt, nem tudnék esküvőt tartani.
A páromnak ez egyébként is fontosabb. És persze én is szeretném, csak nem most. Nekem ez másodlagos. A babát sokkal jobban szeretném.
A csirkaeragulevesed nagyon jól hangzik, köszi a receptet, meg is csinálom hétvégén!
Jogsdihoz gartulálok!
Nita, nem lehet egyszerű együttélni anyóssal. Rendőrségi ügy, ez nagyon durva!!!!
Bár én megmondom őszintén egyenlőre nem bánnám, ha az enyém a közelünkben lakna. Én nagyon szeretem, és nyugodt szívvel rá is bíznám a babát. Persze annak jobban örülnék, ha a szüleim laknánka a közelünkben. No de egy házban!!! Azt inkább nem! Jóból is megárt a sok!
Nita, Verni!Szex dolog: nekünk a védőnő azt mondta, hogy Pé előtti nap legyünk együtt és előtte hagyjunk ki lehetőség szerint két napot. Hát következő hónapban kipróbáljuk, ha szükség lesz még rá. Eddig még nem csináltuk így. Nem hagytunk ki két napot, sőt egyet sem.
Nita, egyébként Pé körül nekem is mindig fáj a szex.
Verni, Pingi, Ácica! én megkérdeztem a védőnőt, hogy a ciklus 2. felében nem kell e vigyázni a szextől, sporttól. Azt mondta nem. Sőt ha nincs vérezgetés a terhességet is végig lehet szexeleni!
Pingi, ennyire nem kívánod? Mert van úgy hogy evés közben jön meg az étvágy! Szóval api meg tudja hozni nálam a kedvet.
Ácica, Neked is köszönjük a receptet és várjuk az UH-t!
Euonymus, a fenébe Pirival! sajnálom!:(