Új privát üzeneted érkezett!

Én küldtem Neki...
Vendég

Én is írtam, és azt is, hogy ne magát hibáztassa! (Mert azt is írta, hogy nem bocsátja meg magának, ha valami baja lesz Siminek).
Szerintem fel is fogom hívni (biztos, hogy az aggódás mellett még unalmas is lehet ott ücsörögni, merthogy ágyat sem tudtak biztosítani neki, csak széket... :( )
Vendég

Én hívtam, de nem vette fel, gondolom nem tudta. Nem tudtok valamit? Mi van vele?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Óh! Atyám! :shock:
Csak nincs komoly baja Siminek....Szorítok nekik, és várom, hogy mondjatok valamit... :(

thenus

Ó, szegény Simi, meg Nóri!!! Remélem, nem lesz semmi komolyabb baja! Írjatok, ha tudtok valamit róluk.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Henus, Katica
beszéltem Nórival, minden OK, megfigyelésen vannak, ha minden így megy, holnap hazamehetnek.
Jó éjszakát mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok

ezt az oldalt tudtam végigolvasni, gondolok én is Nóriékra, mielőbbi jobbulást nekik.

Meg gondoltam bejelentkezem, eddig minden oké velünk. Egyik baba 2030gr, másik 2490gr. Hatalmas a pocakom, mozogni alig bírok, ágyban megfordulni már felér egy szüléssel. Ma vagyunk 34hetesek, sose gondoltam volna, hogy idáig is eljutunk.
Legkésőbb a 37.héten szülünk így v. amúgy, de nem hiszem , hogy addig kihúzzuk...
Hiányzik a család, már 1hónapja kórházban vagyok... na, nem részletezem. Szerintem legközelebb már csak szülés után jelentkezem.

Minden jót mindenkinek.

KépKép
tüccs

Tüccs
szurkolunk neked és kitartást! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tüccs: amikor írtad a méreteket, azt hittem, már kint vannak. :)
Hát, akkor már nincs sok hátra...

Én is beszéltem amúgy Nórival (Piroska azért nem érte el, mert pont akkor beszéltünk) és már sokkal jobb hangulatban volt, megnyugodott, mert úgy néz ki, minden OK Simivel, csak hát szegényke olyan, mintha behúztak volna neki... Komoly baj nincs, mert nem volt hányás, eszik is szépen, és már mosolygott is. Csak picit aluszékonyabb a szokásosnál.
Vendég

Örülök a jó híreknek :wink: :)

thenus

Én is! :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Hála a jó égnek! Nagyon szorítottam nekik!

Tüccs!
Ezt akkor már valószínűleg nem fogod elolvasni, de megy a drukk nektek! Szerintem ezek egész jó méretek! :wink:

Kép
Kép
giga1

Atyaég! Nircee, ne okold magad! A lényeg, hogy nincs komoly baj. Siminek gyors gyógyulást.

Hogy esett le ez a kis Mazsola? Leforgolódott?

Ma mi is ügyeleten voltunk, fürdéskor vettem észre, hogy a gyerek teste tele kiütéssel, hívtam a gyerekorvost, pont ő ügyelt, de csak 10ig, mire elkészültünk már elmúlt 10 óra, de felhívott, hogy vár a másik doki. Kapott Lelle egy szurit. Nem tudom mitől lehet, tegnap előtt kapott szurit, de nem attól van.

Most lépek, még egy csomó feladatom van holnapra az egyetemre. Pedig ma is 8-19ig voltam, dög fáradt vagyok.

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Lányok, azt szeretném kérdezni, hogy nincs nektek véletlenül egy DM-es bababónusz füzetetek? Csak mert én nem jelentkeztem időben és lekéstem. De azt írja a weboldalon, hogy ha valakinek van kuponfüzete, akkor azt odaadhatja másik kismamának és akkor még valamilyen kedvezményt is kap.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nóriékat hazaengedték. :) Ma már nem ír ide, ment aludni. Simi jól van!
Vendég

Szupi! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Nircee!
Örülök,hogy nincsen komoly baj és,hogy már otthon is vagytok! :) Mindenkivel előfordulhat ! :wink:
Tüccs!
Én is azt hittem,hogy már azért írod a méreteket,mert megszülettek az ikrek! :lol: :oops: Örülök,hogy jól vagytok,hát nem jó kórházban lenni,én pár nap után már síró görcsöt kapok. :oops: :? KITARTÁST nektek! :wink:
Pimpo!
Mire kapta a szurit?Nem mondtak semmit,hogy mi lehet a gond?? :?: :roll: allergia,vagy mi a fene? :?

sziasztok!
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Lányok, nagyon szépen köszönöm a drukkolást és a hívásokat, annyira jól esett, el sem tudom mondani! Teljesen le voltam törve, és adtatok egy kis biztatást, ami nagyon kellett.
Elmondom, mi történt: 100%-ban az én hibám, ezt nem tudom szépíteni. Letettem Simit hason az ágyra, ami elég magas, kb. 1 méter. Sajna a széle felé tettem, ne kérdezzétek, miért. Aztán Marcika ott ökörködött a közelben, minden olyat meg akart csinálni, amit nem szabad, többször rászóltam, de csak nem hagyta abba, erre felálltam, odamentem, hogy elhozzam onnan. Mire visszafordulok, már csak az utolsó centiket láttam, ahogy Simi nekicsattan a padlónak. Nálunk nincs szőnyeg sehol, csak laminált parketta (de legalább nem kő). Szegény, mint egy kiterített béka, széttárt karokkal a hasára és az arcára esett, én odarohantam, és már kaptam is fel. Szerencsére azonnal felsírt, eszméletét nem vesztette és nem hányt, de azonnal kétszeresére dagadt a szeme. A férjem lent porszívózott, mondtam, mi történt, és hogy be kell mennünk az ügyeletre. Ő nem akart, mondván, csak a szemháját ütötte meg, látszik, hogy nincs baja. Én menni akartam, a férjem még mindig nem. Eközben Simi elaludt az ölemben, na ekkor mondtam, hogy nem érdekel, azonnal megyünk. Még felhívtam a gyerekorvosunkat, aki mondta, menjünk előbb hozzá, megnézi. Amint meglátta, mondta, hogy menjünk be a Bethesdába koponyaröntgenre, mert nagyon csúnya a szeme. Ott bementünk, 1 óra múlva sorra is kerültünk (!!!). Mi lett volna, ha elájul, hány, stb, tehát ha tényleg életveszély lett volna? Szegénykém majdnem végig aludt (ez nagyon nem tetszett), majd mikor felébredt, és a kezembe vettem, akkor is csendesen bújt hozzám. Na, végre bekerültünk a dokihoz, mondja, menjünk azonnal a röntgenre (ott is vártunk 15 percet), majd ott miután megröntgenezték, a doki mondta, megcsinálja egyúttal az UH-ot is, szerencsére a kutacsa miatt még lehetett. Ott nem találtak semmit, illetve találtak egy pár mm-es cisztát az egyik oldalon az agyában, de azt mondták, ez nem függ össze a dologgal, és nem szokott gondot jelenteni, csak tudjunk róla. Vissza az ambuláns dokihoz (ismét 10perc várakozás), majd mondták, hogy bár törést nem találtak, de agyrázkódása van, itt tartanak megfigyelésre, min. 24, de lehet, hogy 48 órát, attól függ, hogy fog Simi viselkedni. Felmentünk az osztályra, jött a férjem és Marci is (ők is ott voltak, hiszen én nem voltam vezetős állapotban, Marcit nem nem tudtuk itthon hagyni). Felvittük a cuccot (készültem otthon, hátha ez lesz, így pakoltam néhány dolgot), felvettek minket, vettek Simitől vért (minden ok), majd lemérték: 6530g! (3 hét alatt újabb 500g-ot hízott). Elmentek a férjemék, én meg ott maradtam a szobában egy másik anyukával, akinek műtötték a lányát. Senki ne érezze azt, amit én akkor! Amúgy is borzasztó, mikor az ember gyereke ott bent van, de ha még miatta, az még rosszabb! Utáltam magam, remegtem, nem tudtam, mi lesz, Simi hogy fog viselkedni. Végül szerencsére nagyon ügyes volt, nem változott a viselkedése, csak picit többet aludt, de nem vész, szépen evett, nevetett, beszélgetett, stb. Sajna mi voltunk az elsők, akiknek már nem jutott ágy, 2 szoba van, ahol az anya és a gyerek együtt van, a többinél meg úgy oldották meg, hogy egy külön anyaszobában kell aludni este, a gyerek mellett nem lehet lenni, kivéve, amikor etetni kell. Ebből a szempontból szerencsém volt, mert bár egy műanyag széken "aludtam" (kb. 1,5 órát, azt sem egyfolytában), de legalább Simi mellett lehettem. Mert a nővérek azt ugyebár meghallják, ha sír a gyerek, és azonnal bemennek, de azt nem, ha netán leáll a légzése, vagy fulladozik! Mindegy, szerencsére túl vagyunk rajta, utánunk még jött egy másik anyuka a babájával, így legalább nem voltam éjjel egyedül. Másnap délelőtt megnézték Simit, és szerencsére hazaengedtek.
Tudom, hogy ez mindenkivel megeshet, de nem mindenki gyereke került a kórházba, hanem az enyém! A barátnőm 4 hónapos fiával ugyanez történt pár éve, csak ő alacsonyabbról esett. Azt mondja, azóta nem tud magának megcsocsátani, persze nem mindig gondol erre, de időről időre az eszébe jut. Mert ott pl. a gyereknek koordinációs gondjai voltam, amit a Gekko-ban szépen elmulasztottak, de mindig ott lesz benne, hogy nem az esés miatt-e. És ez lesz velem is. Ha Simi félénkebb, vagy netán aggresszívabb lesz a normálisnál, vagy netán mozgási, tanulási gondjai lennének, mindig ott lesz, hogy nem emiatt-e, vagy egyébként is lenne? Kiszámoltam, kb. 7 éves korában nyugodhatok meg, mert addigra már kiderül, hogy testileg-szellemileg minden ok-e. Addig mindig ott lesz bennem a félelem. Nagyot csattant, sosem felejtem el azt a látványt! Persze most még friss az emlék, biztosan lesz ez jobb, de most még nagyon nehéz, mindig nézem, hogy viselkedik, hogy most úgy sír-e, mint azelőtt, hogy nem alszik-e többet stb... Ez már paranoia, tudom.

És még van valami izgalom most: ugyebár Marci bent volt, és a mi szobánkon kívül csak fertőző gyerekek voltak (húgyúti, fülgyulladásos stb). Erre a férjem, mikor hazajöttek, nem mosta meg a kezést, így evett, nyúlkált a szájába egész nap!!!! Én azt hittem, megőrülök, mikor meghallottam! Éjszaka többször ébredt Marci, és már karikás a szeme, ráadásul ma az egyik peluscserénél felvisított, hogy pipi! Kérdeztem, csípi, vagy fáj, ha pisil, de persze még nem tudott rá válaszolni. Már csak ez hiányozna! És ismét nem eszik, nem iszik semmit! Hogy sosincs az embernek egy perc nyugalma sem!!!! :evil:

Lányok, én most nem akarok lelkizni, de a magam baján kívül annyira megviselt a bentlét! Csupa nagybeteg baba!!!! Az egyiknek 8 hetesen már kivették az egyik petefészkét, és lehet, hogy a másikat a másik még csak 3100g 2 hónaposan, és nincs szájpadlása, így nem tud rendesen enni és fejlődni, de nem műtik meg, míg nem lesz 7 kiló! Szóval csak a sz.rás mindenhol, töményen!!!! Az ember ilyenkor teljesen átértékel mident. Hogy milyen szerencsés, és hogy csak oda ne kerüljön!

Na, be is fejezem, nem akarok senkit sem ezzel szomorítani.

Tüccs,
tök jó, hogy már itt vagytok, mennek a drukkok!

Tiop,
nagyon szép a konyhád!

Bocs lányok, most megyek, Simi ordít, szerintem éhes.

Kép
Kép
nircee

Nircee
azt javaslom, hogy fél éves kora után vigyétek el Gekko-ba, hogy felmérjék, milyen állapotban van. Bár ha addig nem lesz semmi gond, inkább olyan 8-9 hónapos kora körül érdemes, mert akkor már mászik, kúszik és abból sokminden kiderülhet. Nem hiszem, hogy lenne valami gond, csak az a lényeg, hogy figyeld őt. Egyébként ki mondta, hogy van tökéletes anyuka? Azt kívánom, hogy ne legyen semmi maradandó ebből az esésből és soha ne essen nagyobb bajotok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Marcinak vérvörös a torka, és trüsszög.... Hurrá....

Itt van egy kép a kis boxolóról:
Kép
REggel készült, itt már kisebb a duzzanat, mint tegnap, akkor majd' szétrepedt a bőre, ma viszont csúnyább. Most már félig ki is tudja nyitni a szemét, tegnap egyáltalán nem tudta.

Kép
Kép
nircee

Nircee!
Nem is tudom, hogy mit írhatnék neked. Szorítok majd, hogy ne legyen semmi maradandó Siminél! Jól teszed ha figyeled a kis srácot. Nem semmi monoklija van... :? Azt mondták, hogy ez mennyi idő alatt szívódik fel?
Egyébként nagyon kis kerek. Szép kis tokája van a legénynek! :wink:

Pimpo!
Mitől lehetett Lellének a kiütés?

Kép
Kép
giga1

Szegény Simi, hát tényleg szép kis monoklija van. Hát gondolom, el fog tartani pár napig, mire helyrejön. :( De a lényeg az, hogy ne legyen semmi maradandó, egy kis monokli még azért belefér, úgyis lesz még pár...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szantre! Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.01 07:17-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nircee,
jujjj... csak nem Klicskoval akadt össze a kissrác? :wink: remélem, semmi további gond nem lesz az esésből! (biztató példa: Roni is esett nagyot, amikor kiesett a járókából, azóta csak szimplán "dinnye", bár ez családi vonás nálunk :wink: ... ja, és a gyerekorvosunk mesélte, hogy ő a saját kislányát ejtette le betonra, amikor a pici 15 hetes volt, és semmi baja sincs a gyereknek, mostmár 3 év körül van)
Nyugi!!! Nálunk Bogi egyszer úgy esett le a kanapéról, hogy az egyik oldalán az apja, a másik oldalán meg én ültem, mégis lefordult a csaj. Ő is csak "ütődött" lett! :lol:

Piroska,
voltam bevásárolni Ronival, és a kiscsaj vett magának gyerekeknek való párizsit meg sonkát (biztos a csomagolásuk tetszett meg neki, mert nagyon gajdolt értük), és amikor elolvastam a feliratát rögtön eszembe jutott Didri. A lánykád is ehet már ilyesmit szerintem, és ezek laktózmentesek!

Itt a linkje a terméknek:
http://www.berger-schinken.at/en/produk ... waren.html

Az Intersparban vettem az Árkádban, de lehet, hogy máshol is kapható. Én is megkóstoltam őket, fincsik nagyon, bár Bogi fel volt háborodva, hogy "Anya, ezek gyerekeknek valók, te már nagy vagy, ne edd meg tőlünk!" Csupa szívjóság a kölköm... :lol:
andibab

Andi
Köszi! :)
Adtam neki tápszert, de úgy tűnik, hogy kiütötte, csak megmondom őszintén, nem látom rendesen, fel kell vennem a kontaktlencsémet, mert a drágám eltörte a szemüvegem. :( Most egy DM-ben vásárolt gagyi szemüveggel próbálok látni valamit, bár inkább csak nézek, mint látok. :( Két hét, mire új szárat kapok rá, és lehet, hogy tizenezer lesz az ára. Na, mindegy...
Sonkát adtam a kisasszonynak, azt szereti nagyon. Mert ezekben is van laktóz?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Egyébként meg a leányzó azt csinálja mostanában, hogy a játékos dobozát oldalra fordítja és rááll. Persze, az műanyag és nem stabil, úgyhogy tuti, hogy le fog róla esni, ha nem cserélem le. Azt hiszem, hogy le fogom cserélni valami hálósra.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Szantre, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Nircee, nagyon örülök, hogy már itthon vagytok, és hogy a kislegénynek nem lett komolyabb baja. Tényleg kis husi baba! :lol: Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi szövődmény. Az már akkor látszana. Az én öcsém is betonra esett, mikor baba volt, és fizika zseni lett belőle :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Helló Lányok!

Nircee, fel a fejjel! Évekig csak nem kellene magadat hibáztatni. Támadási pontot adsz mindenkinek, anyósodnak, férjednek, anyukádnak, hogy ahol tudnak cseszegessenek téged, amiért ez történt. Figyelmetlen voltál. Megtörtént. Sajnos. Szerencsére Siminek nincs baja, a monoklija is rendbe fog jönni. Ha mindenért magadat okolod, depis leszel, az meg kinek lesz jó, a gyerekeknek egyáltalán nem, a kapcsolatotoknak sem, elhiszem, hogy nagyon nehéz ezen túltenni magad, sőt, nem is lehet, ahogy írod, de próbáld meg valamilyen szinten, és ne folyton erre gondolj.

A hugom és köztem 7 év van, anyám 3 hósan rám bízta, imádtam, mondta, hogy vigyázzak, nehogy leessen az ágyról. Persze én nem vigyáztam rá, mert azt gondoltam, hogy a kis szaros, mit bánom én mit csinál. Persze leesett. Fejre. Két nagy pukli. Üvöltés. Anyám jött haza, gyerek aludt. Irány ügyelet. Nagyon szarul éreztem magam. Néha, hogy ha nem sikerül egy-két vizsgája, megfordul a fejemben, hogy lehet emiatt nem tudja megcsinálni. De hülyeség, mert csak lusta dög. Majd amikor 3 éves volt és orvososat játszottunk, belenyomtam a szájába a lázmérőt, amire persze ő ráharapott. Széttört, ami össze-vissza szabdalta bent a pofiját és még higganyt is nyelt. Újra ügyelet, kórház. Ilyen rendes voltam vele :D.

Mi nem tudjuk, hogy Lellének mitől voltak a kiütései. Pénteken ügyelet, majd szombaton haza kellett jönnöm egyetemről és mentünk megint ügyeletre. Persze ez már nem volt olyan vészes, csak az apjávolt volt itthon, aki egyébként is hipohonder és már minden féle betegségre utaló tünetet talált a gyereken. Elvittük. Nahát, hogy milyen egy tuskó dokinő volt. Persze megtanított, hogyan főzzek a gyereknek. Én barom meg mondtam, hogy sága füstlit evett, erre jól nekünk esett, hogy lehetek ilyen felelőtlen anya, hogy virslit adok neki enni, mert hogy ő, azt még a kutyája elé sem vetné... na mi úgy ledöbbentünk, hogy köpni-nyelni nem tudtunk. A végén elkullogtunk. Ma viszem a dokinkhoz, igaz a pöttyök elmúltak, de nézze csak meg, viszont annyira nem beteg és nem kaarom nagyon beteg gyerkőcök közé vinni. Lehet majd az utolsó pillanatban inkább beesünk.

Piroska, mit jelent az, hogy Didrit kiüti? Hogy kiütéses lesz? Ha csak nem otthon csinálsz felvágottat, számolj vele, hogy majd mindegyikben megtalálható. Miért nem viszed el Didrit dokihoz, hogy mitől lehet, ha valamire allergiás, szerintem nem elég, hogy odafigyeljünk, kell neki megfelelő étrend.

Tiop, nagyon szuper lett a konyhád!

Lelle még alszik, készülődök dokibához.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee: őszintén remélem, hogy pár hét alatt megfeledkezel az egészről, és nem fogod figyelgetni Simit, mert az senkinek se lesz jó... ;)
Tudomásul kell venni, hogy a gyerekünk fogantatásától kezdve minden egyes cselekedetünk más súllyal esik latba, de ettől nem szabad görcsölni! Ez egy ilyen szakma... :) Szerintem összességében az anyósod több kár tud okozni Siminek, mint ez az esés... :evil:

Szantre: BOLDOG NÉVNAPOT!
Vendég

Sziasztok!
Mostanában alig-alig tudok még olvasni is, nemhogy írni.....
Nircee! Jaj, de nagy ijedtség lehetett! Sajnálom...De a lényeg, hogy nem lett nagy baj. Gabi egyszer babaként leesett úgy kb. fél méter magasról a hátára. Semmi baja nem lett, de egy órán át öleltem és bömböltünk egymásnak. Apa alig győzött nyugtatgatni, hogy csak megijedt, nincs baja....
Naccempilla, kislány rugitok van eladó? Ha van, szívesen fogadnék képeket, árakat :) sunike74@citromail.hu
Tiop, mi már nagyon várjuk a Karácsonyt, természetesen Gabinak minden kell: versenyautó, vonat, bicikli. Meg még toronyóra lánccal :D Kérdeztem tőle, hogy Attila (az unokatesója - egy éves múlt) mit kapjon, mire ő: Üres zacskót! :D :D :D
De szééép konyha! Irigykednék, ha nem lenne most az enyém is vadiúj :D
Na, ennyit tudtam írni, szólít a csemetém :?
Annyit még: most jöttünk két hónapos kontrollról. "csepp" lányom 5280 gramm és 57 cm. Sajnos mi is összeszedtünk némi szájpenészt :( Ja és szegénykém két oltást is kapott a két combijába. Ahhoz képest nem is sírt nagyon :D
Hú, most már tényleg mennem kell, pedig akartam még írni....

Kép
Kép
sun74

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! :lol:

Nircee, szerintem alig akad olyan gyerek, aki ne esett volna le ágyról, pelenkázóról (!). Sokan nagyobb esések után sem viszik kórházba a gyereket, úgyhogy nem azon kell lemérni a jó anyaságot, hogy kórházba került-e a pici vagy sem. Tudom, hogy mindent megteszel a gyerekeidért, ami emberileg lehetséges, de sajnos nem lehetünk mellettük minden pillanatban (pláne, ha egyszerre két gyerek mellett kéne ott lenni). Azt is megértem, hogy hibásnak érzed magad, miért így csináltad, és miért nem úgy, de a folyamatos önmarcangolás senkinek sem segít. A hibákból inkább tanulni kell, szerencsére nem történt nagyobb baj.
Az orvosok megvizsgálták Simit, azt mondták minden rendeben van, ha ezek után problémái adódnának (de nem fognak!), az valószínűleg nem ide vezethetők vissza.

Pimpó, ti is jó tesók lehettetek! ;)
Ne aggódj, mi is a Füstlit esszük. Tudom, hogy elég mű, de ezt szeretjük..

Pilla, a mikrós sterilizáló mekkora, mennyi cucc fér bele? Én amíg fertőtleníteni kellett, folyadékot használtam, de eléggé utáltam. Talán érdemes lenne a következő csemetére gondolva beruházni egy ilyenre ;)

Sun, jó hogy jelentkeztél!
Jó fej Gabi az unokatesóval. Jobbulást Zsuzskának, és gyere gyakrabban, ha hagynak az ördögfiókák!

Piroska, a Mizónak van laktózmentes teje, sárga a csomagolása. De biztos, hogy a laktózra érzékeny Didri?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre,
Sterilizálás ideje: 2 perc (1100-1850 W), 4 perc (850-1000 W), 6 perc (500-800 W)

Kapacitása: 6 db 260 ml-es cumisüveg vagy 2 db cumisüveg és 2 db mellszívó

Sun, rugi csak 50-es méretben van.

Képzeljétek, apa ma megvette a Depeche Mode koncertre a jegyeket, ami júniusban lesz. Eddig két DM koncerten voltam, mindkettőn várandósan. :? Hoppá... :wink: :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nircee, én már nem tudok újat mondani. Egyet értek az előttem szólókkal: ne hibáztasd magad. Szonja is lefordult az ágyról mellőlem éjjel, csak ő nem esett le, mert van egy puff odatéve, és fel sem ébredt, csak én. Másnap viszont ott volt a kék folt a pofikáján... :oops: És ahogy olvasom mindenkinél fordul elő ilyesmi. :wink:

Szantre, neked boldog névnapot!! :)

Pimpoka, nálatok is mindig történik valami...ezek a kiütések!!! :shock:

Sun, tényleg kedves a fiad a kis rokonnal. :lol:

Szonja mászik az ölembe most este, hogy ő cicizni akar. Apa is odajön és mondogatja, hogy most ne cicizzen, mert megyünk fürdeni, majd alváskor... Szonja rám néz: "Apa mi a szarnak van itt???" :oops: Sajnos nem birtam neki rögtön reagálni, mert befúrtam a fejem a párnába és fuldokoltam a röhögéstől.... :lol:

thenus

Pilla, akkor várj még egy kicsit a bébicuccok kiárusításával :wink: :wink: :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Ja, ez meg lemaradt:
Henus, ilyesmi mondatot hallott már Szonja, vagy teljesen egyedül rakta össze?? :shock:
Hát én is majd megszakadtam a röhögéstől.. :wink: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre,
ég a fejem... pedig a barátaink kislányát is Rékának hívják, őt megköszöntöttük... itt meg elfeledém... sorry! :oops:
BOLDOG NÉVNAPOT!

Pilla,
a párod vajon mit tervez? :wink: :lol:

Henus,
őrület! mindjárt potyognak a könnyeim is... csak csendben kell nyerítenem, mert a csajok alszanak :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, csibécskéimet épp áztatja Apa a kádban, megy a nagy vihánc, pancsi-fröcskölés, stb... egyszer Bogi megszólal: "I am Bogi". Apa ledöbben! Aztán rámutat a hugicájára, és közli: "you are Roni"... esküszöm, már az idejét se tudom, mikor pofáztam neki utoljára angolul... :shock: azért lassacskán beérik a befektetett munka gyümölcse... és sokkal tisztábban ejti az angol szavakat, mint a magyart! A kiejtése se "hunglish" hanem szép ámérikai, mint az anyjáé! :oops: :lol:
andibab

Nem tudom apa mit tervez, de bevallom még én sem tudom. Néha úgy rámjön a vágy még egy gyerek után, de aztán rájövök, hogy Laurát is egyre nehezebben bírom idegekkel.

Henus, akkorát nevettem. Köszi! :lol:
Vendég

Szantre
Boldog névnapot! :)

Henus
Szonja, csúúúúcs :). És apa mit mondott? :)

Pimpó
én nem tudtam, hogy a felvágottakban is van laktóz. Az az igazság, hogy nekem mondták, hogy ha én laktózérzékeny vagyok, akkor lehet, hogy a gyerek is az lesz, de ha nem adok neki két éves koráig tejet, akkor valószínűleg nem lesz az. Hát én nem figyeltem és adtam neki olyan ételt, amiben utána láttam, hogy volt tej is, az kiütötte. Utána adtam neki megint olyat, amiben volt és megint kiütötte. Most adtam neki tápszert HA2-set, attól is lett egy kis kiütése. Nem sok, csak egy kevés. Pedig azon azt írja, hogy pont az ilyen allergiás megelőzésekre van. Az a baj, hogy nem tudom, hogy mit lehet, úgyhogy inkább figyelek rá, hogy ne nagyon kapjon tejes dolgokat most még, aztán később szépen lassan rászoktatom. A laktózérzékenységet nem lehet kimutatni, csak úgy, hogy a gasztroenterológián itatnak veled egy löttyöt, aztán mérik, hogy mennyi hidrogént termelt a szervezeted. De ennek semmi értelme, mert én már tudom magamról, hogy ha felfújódik, akkor azt azért észre lehet venni. Rajta is észre fogom venni, minek menjek akkor erre a vizsgálatra? Egyébként az orvostudomány még a laktózérzékenységgel kapcsolatban szerintem nem áll nagyon jól, úgyhogy sokat nem nagyon tudnak segíteni. Azt mondják, hogy ne egyél tejeset. Ha nagyon súlyos a helyzeted, akkor kapsz olyan gyógyszert, amit ha megeszel, akkor az lebontja a tejcukrot, amit te nem tudsz lebontani. Ez minden. Úgyhogy nem érdemes vele foglalkozni, mert van egy csomó olyan tejes cucc, ami nekem sem okoz nagy gondot. Igaz, hogy kiütéseim lesznek tőle, de más nem. Azért a Didrinél ha meg lehet előzni, hogy ne legyen neki érzékenysége, akkor megteszek, amit meg tudok. Na, megint jó bő lére eresztettem...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla
ki tudja még, mi lesz jövő nyárig? :wink:

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Nircee!
Nyugi már!Ne hibáztasd magad,mondjuk én is így voltam amikor Zsani a hintából dobott egy fejest!Azóta én nem hintáztatom!Egy pillanatra néztem arrébb,vagyis léptem kettőt oldalra!Zsani ki is fordult a parkettára.Írtam is annak idején nektek.Roli pedig úgy esett le (kb annyi idős lehetett mint most Simi),hogy ott álltam előtte és hátranéztem valami miatt(még a lábát is fogtam)és puff már csak az üvöltést hallottam. :oops: :? Túl fogod tenni magad hidd el,most még nagyon friss azért vagy ilyen,de hidj nekem ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak,amikről nem tehetünk még is bekövetkeznek! :? :oops: :( a szeme,hogy így néz ki érthető!Majd rendbe jön! :wink:
Szantre!
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép
Henus!
jó nagyot nevettem itt kora reggel a jányod beszólásán! :lol: :lol: :lol: Zsani is szokott hasonlókat mondani. :lol: :wink:
Pilla!
Depeses vagy/voltál??????Én is szerettem pár számukat.Mind a 2x babát vártál?Akkor most????? :lol: :lol: :lol: :wink:
Andibab!
:shock: :shock: Hihetetlen a csajod! :!: :D :wink:
Sun!
nálunk is van ám kívánság lista!Zsani minden áron Thomast kér!Anett az állatokért van nagyon oda,már kinézte a minimaxon a legújabb interaktív őrületeket...... :? :roll: :lol: Roli a Lego mániáját vette elő na meg MP4-et kért a jézuskától! :shock: :wink: Apja már ki is nézte neki. :oops: :?
Tegyél képet a konyhádról!!!!!!!!!!! :!: :D
Pimpo!
Mi is Sága füstlit szoktunk enni,meg a Falni jót!Ezeket imádja a csaj! :wink:

Kicsit dicsekedek is!Zsani nyert a Picibabán a fotópályázaton.
Kép
Nem nagy dolgot,de nem is az a lényeg!Reggel kaptam az e-mailt!Én annyira örültem neki ,hogy egyből hívtam apát! :D :wink:
Kép

Mindenkinek köszönöm a dicsit a konyhámra,mindjárt mutatom teljes egészében a végeredményt! :wink:
Kép
Egy kép Zsani szunyálásáról!
Kép
Szép napot!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska,
a SINLAC táp teljesen tejmentes, szentjánoskenyérfa az alapja!!! Kérdezt meg a gyerekdokidat, ő tudja felírni!

Tiop,
nagyon szép a konyhád, irigyellek érte!

Henus,
én is jót nevettem! Őrület, mi mindent megtanulnak! :oops:

Pilla,
csak nem...?

Andi,
Bogi nem semmi! Én is meglepődtem volna! Marci még csak az angolul gagyarászó telefonjának mondja, hogy "bye-bye".

Köszi a nyugtatást Lányok, biztosan lesz jobb is, most még tényleg friss a dolog. Viszont most, hogy nagyon odafigyelek, úgy vettem észre, hogy Simi nem reagál a hangokra! Mikor a füle mellett tapsoltunk egy nagyot, össze sem rezzent, ha egy zenélő játékot tettünk mellé, nem fordította a szemét vagy a fejét, csak nézett tovább arra, amerre korábban is. Egyre gyanúsabb a dolog. Eddig összerezzent szopi közben, ha Marci visított mellette, most meg nem.... Tiszta ideg vagyok, már intézkedtem, hogy mihamarabb elvihessem hallásvizsgálatra. Remélem, csak én beszélem be a dolgot, de tudjátok hogy van ez, a női ösztönök.... A férjem szerint semmi baja, de én valahogy úgy érzem, nincs rendben a dolog. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha igazam van! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nircee

Nircee
azt kapott, csak az a baj, hogy a pépes kajából nehezebben eszik, az iható jobban elfogy. Úgyhogy felírattam milupát. Azt megitta. Én meg örülök, hogy valamit megiszik, vagy megeszik.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nóri: nyugi! Agyrázkódás önmagában nagyon-nagyon ritkán okoz halláskárosodást, ahhoz nagyon súlyos behatás (pl. koponyaalapi törés) szükséges.
Szerintem most túlságosan figyeled Simit. Nálunk is volt egy olyan időszak, amikor Lolot egyáltalán nem érdekelték a hangok - én is figyelgettem a hallását, tudod...
Simi még csak arra figyel, ami a látókerébe kerül, a hangok nagy része egyáltalán nem érdekes számára. A tapsolás, Marci visítozása számára megszokott hangok. Nagyon nehéz ilyen pici babák hallását megítélni!
Szerintem nem lesz gond! :)
Vendég

Szantre!
Én is boldog névnapot kívánok utólag!!!

Henus!
Hát ez besz.rás! Nagyon röhögtem a csajod beszólásán!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Húú, Nircee, szép kis mokesz díszeleg Simi szemén! De ez a legkevesebb, majd elmúlik... :wink: Hallást én nem nagyon figyelgettem, de arra nagyon emlékszem, hogy volt idő mikor feltűnt, hogy nem fordul a hangok fele. Ez kb 2-3 nap volt. Érdekes... :roll: Én nem hiszem, hogy összefügg...

Pilla, ez igen! Szép kis statiszika. :lol: Minden koncertre jut egy bébi :D

Tiop, jaj még nálunk nincs kívánságoskodás, szerencsére. MAjd eljön az is...Nálunk most hétvégén búcsú lesz, és pont itt a házunk előtti téren. Szonja minden nap érdeklődve figyeli a készülődést, ahogy pakolják a hintákat...De ma megjött a Praktika újságom és érdeklődve nézegette a karácsonyi képeket, és kérdezte, kié ajándék? :wink: :)

Ja, már nem tudom ki kérdezte, de fogalmam sincs hallotta e Szonja így kerekbe ezt a mondatot, amit tegnap elkanyarított. Én mondjuk mérgembe nagyon el tudom kerekíteni sajna de szerencsére Szonjától még nem nagyon hallottam vissza. A "szart" azt szokta mondjuk mondani, de abban a szóösszetételben ahogy tőlem hallja...a basszus, és a va fanculo még amit én gyakran mondok ezeket is hallottam már tőle. De ennél cifrábbakat is eleresztek azokat még soha...Ki tudja....Apa egyébként szintén nem tudott reagálni, mert ő is velem fuldokolt a röhögéstől... :oops:

NA most megyek rendezgetem a fotókat ma jött meg a 200 db kép amit előhívattunk.

thenus

Csak hogy ne mindig rossz dologgal jelentkezzek:
Kép megtaláltuk az ujjunkat...
Kép az erő velem van!
Kép no comment
Kép nyamm...

Kép
Kép
nircee

Nircee
Arik a képek :). Egyébként ha te úgy érzed, vidd el mindenképpen hallásvizsgálatra. Ki tudja, azért inkább fuss plussz köröket, minthogy utólag derüljön ki valami. Aztán meg azt mondják, hogy: Anyuka, nem tűnt fel, hogy a gyerek nem hall? Mindig az anya látja, hogy mi van a gyerekkel, úgyhogy vidd csak el, reméljük, hogy csak túlaggódod. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee, nagyon jók a képek! Simi már túl tette magát a dolgon, vidámnak, boldognak néz ki. Marci mit falatozik abból a nagy fazékból?

Tegnap Lelle szinte semmit nem evett, a borsófőziből kiválogatta a neki szimpatikus borsókat és azokat ette meg. Persze délután nem tudott elaludni, így kért tejcsit(tápot), megitta és bealudt, szóval éhes volt. Uzsi sem kellett neki, és kivárta újra az esti tápot. Ilyen rossz evő gyereket, komolyan.... pedig én mindent elkövetek, már a vajas kenyerét is formára szúrom, hogy szép legyen, van szivecske, köröcske, holdacska, csillag, de így sem kell, sehogy, néha megeszik egy-két falatot belőle, de ennyi. Doki szerint nem vékony, viszont én feszt aggódok. Nem tud egy normális adagot sem megenn.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Szép reggelt!
Elég pocsék éjszakám volt, nem sokat aludtam. Amikor a nő hagyott volna, akkor nem tudtam, aztán meg ő nem hagyott....
Nircee, nagyon édes Simike, ahogy az ujjacskáját szopja
:D Ha pedig úgy érzed, nincs rendben a hallása, vidd el vizsgálatra, már csak a magad megnyugtatása végett.
Tiop, gratulálok a fotós sikeretekhez :D :D :D Biztosan jólesett :) A konyhánkról csak félkész állapotban van képem egyelőre (szerintem ugyanott vettük a bútort )
Kép
Még hiányoztak részei és csak az egyik oldal látszik. Majd csinálok újabb képet is.
Teszek már fel a kölkökről is...
Kép Kép Kép

Kép
Kép
sun74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?