[quote="pumatex"]S írta:pumatexziasztok,
elég régen nem jártam erre, ezt az Angyalföldes fórumot meg észre sem vettem...
De most akkor bejelentkezem Nálatok, SZIASZTOK!!!
Egy gyors bemutatkozás: Forgách utcánál lakunk, Panna lánykám 7 hónapos, a Szabolcsban született, Dr. Spánik Gábornál sürgősségi császárral. Most gyúrunk a másodikra.
waterlilly, a Forgách utca elég közeli?
A lánykám 7 hónapos, úgyhogy elég közeli a tiedhez, ha jól értem.
Szia Pumatex!
Gyönyörű a kislányod a képen!
Az én kislányom, Eszter két és fél hónapos, ő is a Szabolcsban született, Dr. Szabó Györgynél.
Mi a Nővér utcai rendelőhöz tartozunk. A gyerekorvosunk Dr. Majorosi György, eddig egyszer találkoztunk vele, az első héten kijött hozzánk. Alaposnak, lelkiismeretesnek tűnt, és humoros a stílusa. A védőnőnk viszont egy csődtömeg, úgyhogy nem írom le a nevét. A kicsi születése előtt pl. nem írt fel receptre semmit, utána meg érdeklődött, hogy akkor kiváltottam-e... Az első és a második héten járt nálunk, azóta még kétszer telefonált, és ennyi. Pedig súlyos gondjaim voltak/vannak a szoptatással, a kislányom lefogyott az első hónapban, én pedig súlyos depresszióval küszködtem. Most már jól vagyunk, de megspórolhattunk volna magunknak másfél hónap küszködést, ha van egy lelkiismeretes szakember, aki segít. én meg első babásként nem nagyon tudtam, mit is tegyek, hová is forduljak.