Judit, üdv közöttünk! Nekem is megvan a múltam egy méhen kívüli, aztán 9 hónapra rá most úgy néz ki sikerült.
Voltam házidokinál, lehetséges, hogy egy enyhe vírus, mert piros a torkom, de megkérdeztem, nem lehet ettől baja a babának. Csak attól, ha nem eszem rendesen, úgyhogy felírt hidratáló port ami olyan mintha infúziót kapnék, csak szájon át. Azért hogy felszívódjanak a nyomelemek. (ezt csecsemőknek is szokták adni, úgyhogy teljesen ártalmatlan, viszont borzasztó íze van. )Meg egy hasfogó port. Mondta, hogy egyek könnyű húslevest kis zöldséggel, meg ehetek még probiotikus joghurtot, meg sajtot is, csak tejet ne igyak. Jelentem, azóta már ettem két kis tányér levest, meg egy joghurtot és egy fél banánt. Plusz megittam egyet mindkét porból. Eddig még jó, majd az éjszaka kiderül, hogy volt e már ennek is hatása. Ja! És ha hétfőre nem javul, akkor nem mehetek dolgozni, meg most is pár napot itthon kell lennem, de az csak a péntek, mert szerencsére hétvége jön.
Sajnálom, mert férjemnek holnap van egy szabadnapja és elmentünk volna valamerre, de így nem mehetünk.