Sziasztok lányok!
No, nem akarom elkiabálni, de egész jól vagyok már két napja!
Hullámokban néha rámjön a hányinger, meg evés után (ami még mindig leichtosabb, mint a szokásos) úgy érzem rohannom kell, de végül nem. Ha így maradna az elkövetkező 6 hétben akkor már boldog lennék, így talán megállom a helyem a munkában.
Üdv köztünk Klarka és Vernike!
Klarka!
Külön gratulálok a gyors "újabb" babához, mi is megbeszéltük a férjemmel ezelőtt egy évvel, hogy most már többé nem védekezünk meg sem állunk legalább 4 babáig! Jön amikor jön, ha korán, akkor korán!
Vernike!
Igen jól emlékszel, bár nem voltam oszlopos tag, de néha irogattam. Mit szólsz, pont kicentiztük!
Csibe!
Tényleg egyértelmű pozitív, úgyhogy most már csak azt nem értem, hogy ott valaki miért nem nyugtatott meg, hogy ilyen előfordul tuti megvan az oka, amit ők ott a laborban tudhatnak.
Stike!
Jó a táblázat, köszönjük!
A magaméhoz annyit tennék hozzá, hogy nem Kistarcsa (láttam ám a kérdőjelet, de nem tudhattad), hanem egyelőre még maradjon Pest megye.
A baba kora a vonalzómon (most hirtelen
talán 6+4)
Gabi!
Sajnálom az ismerősödet, szörnyű ez mindig, pláne ilyen hirtelen és fiatalon.
Norka!
Nem díszelgek más tollával
A férjem ért hozzá én csak tolmácsolni fogom, de eddig is szívesen segített a lányoknak más topicokban!
Ha ő nem lenne, akkor én se nagyon tudnám, hogy mi hogy lesz majd, gyed, betegállomány stb.