Új privát üzeneted érkezett!

én a barátnőimmel azt szrettem a legjobban, ha próbálgathattuk a felnőttek ruháit, na és a sminkkészlet,ahogy kipingátuk egymást, az volt ám a szuper!!!!! :lol:
tünci28

Van egy barátnője a Barcinak, aki már 3 éves kora óta barátnője ha az feljön hozzá ők is állandóan öltöködnek. Ruhákat próbálgatnak sminkkelnek. Mostanában a Barci állandóan a cipőimben járkál. Ja és mindig lenyúl valamit a sminkkészletemből, pedig neki is van sajátja.

Kép

Kép
melcsike70

na tessék ,akkor a világ nem is változott akkorát, mint hittük. :lol:

Megyek aludni Melcsike nagyon fáradt vagyok!

Jó éjt, szép álmokat!
tünci28

Neked is. Pihend jól ki magad. Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Hu majd nézd meg Tünci az időt, milyen gyorsan válaszoltam, még belefértem ugyanabba a percbe. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Többiek nektek is jó éjszakát, kár hogy nem voltatok. :( Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci nagyon nagyon szép a házatok.. Én imádom a hosszú házakat, a régi parasztházak szépségét adja vissza.. És a szín is jó.. Ügyesek vagytok..
A süti tömény csokis, nagyon szeretjük a csoki mindketten, azaz minhárman :).. Fele el is fogyott.

Kisanya te egy hős vagy!!! Őszintén egy olyan pasi aki sír, mert szarul van, de nem tudja mitől, hiszen ha a te hiányottól rosszkedvű, akkor tenne érte, de inkább sajnáltatja magát, hátha megessékk a szíved rajta és megvigasztaljad...na ne.. egyébként ez is tipical :).. ugyanaz a forgatókönyv esküszöm.. gyenge gyenge pasik, ilyenek nem kellenek.. ennyi. bocsi uff beszéltem megint:)

Melcsike nagyon nagyon szép SZületés Napot kívánok nektek.. Jól fog sikerülni biztos.. Lányod boldog lesz tutti..

Képzeljétek enyém Picur ma teljesen kinyította az ablakot (mert az ablak a padlotól indul) és éppen akkor mentem be a szobába, amikor már hajolt kifele (2dik emelet) pedig 30 másodpercet hagytam magára.. annyira megijedtem, hogy remegtem hosszú ideig..
eszméletlen, hogy mindent kiprobál.. kinyította a hűtőt ellopta és eldugta az üvegeket, aztán beledobta a cipőmet a hűtőbe..

Kép
leda2002

Leda!

Neked is köszönöm, ogy szépnek látod a házikót! :lol:
Igazság szerint "előtte" sosem mertem rosszat mondani rá, nehogy aztán megsértődjön és összeomoljon idő lőtt!!! :lol: :lol:

Ma vennem kell vaalmi sütit, mert nagyon édességhiányom van,már idejét sem tudom mikor ettem utoljára..de nem sütök, mert egy egész tepsivel mégse ehetünk meg, mert így is épp elég kövérek vagyunk.. 8)

Barak csudipofa lehet ,ahogy pakol a hűtőbe!
Nagyot nevettem!Kiváncsi lennék, hogy olyankor ideges vagy -e vagy pedig Te is nevetgélsz..
Mert tegnap itt volt a barátnőm, hogy kiidegeli a másfél éves fia,erőszakos, mindig hisztizik..És ugye nekem nem lehet véleményem erről, emrt én csak félig vagyok anya... :cry:
általában ezt éreztetik..szóval ez érdekelne, hogy most akkor az ilyen gyerekek"kiborítoak"vagy csak foglalkozni kellene velük... :shock:

Azért az ablakra szrelnék vaalmi reteszt,nehogy megszökjön!!!

Mi a tesómmal egyszer meggyújtottuk a konyhát.. :roll:
tünci28

Tünci nevetek, ha ilyen dolgokat csinál, nagyon aranyosnak találom.. Viszont mérges vagyok, amikor a kábeleket húzogatja ki és utána nyalja az összes konektort.. És tujda, hogy nem szabad, mert ismeri a NEM szót nagyon is jól, de állandóan probára tesz. Szerencsére nem hisztis, igaz sokat is foglalkozom vele nagyon.. persze néha elvesztem a türelmem, elfáradok, nem tudok igazán kikapcsolódni, csak ha elalszik addira már engem is lefárasztott és előfordul, hogy néha ingerült vagyok vele.. utána elszégyelem magam és bocsánatota kérek tőle....sok odafiygelést igényel az biztos..

hát az ablakra nem tudok semmi tenni, mert furán van megoldva, inkább bezárom a háló ajtaját, nem tud bemenni napközben..

azért te se voltál egyhelyben ülő :).. és mi lett a konyhával??
remélem jobban vagy már..

Kép
leda2002

Az hagyján, hogy meggyulladt az edény,amiben sütöttünk valamit, de aztán öntöttünk rá vizet, hogy elaludjon... :D
Mivel még magasabbra csaptak a lángok, ezért kidobtuk az ablakon... 8) ..kicsit odakozmált közben a függöny...... 8)

Hát ez sem történik meg, ha anyu nem azt mondja mindig,ha megkérdeztük, hogy mi az ennivaló,hogy :eszel ,amit találsz..

Ennél az esetnél tesóm volt 10 éves,én 7..

Szép lett a konyha is,este majd teszek fel róla képet, meg a dolgozóról,ha minden igaz kész lesz a lábazat is,most mentek el kőért a férjem,m eg a kőmíves.. :D

A barátnőm nagyon ritkán mond jót a kisfiáról..olyan mintha csak gond lenne vele..pedig biztos nem, csak azt észre se veszi..

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Ha tudok akkor benézegetek, mert főznöm kell. Közben készülődünk 3 kor lesz a buli. Arra is kell készülni jócskán.

Tünci

Nagyon megérdemled, a boldogságot, a nehéz gyerekkor után. Viola segíteni fog neked ebben. Az bizti. :wink:

Leda
Köszönjük a jó kívánságot. Hát a te Barakod, kezd nagy fiú lenni Leda :lol: . Azt hiszem felkötheted a felkötni valódat. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Majd jelentkezem puszi mindenkinek. Ja és mindent egyedül csinálok, mert a férjuramnak erőemelő-versenye van ma délelőtt. Ja de lüke vagyok hiszen itt a 7 éves, biztos segíteni fog. :lol:

Puszi !

Kép

Kép
melcsike70

Gyors bekukk, aztán nálunk is a lakás gatyába rázásáé a terep.

Melcsike! Olyan ügyes vagy, hogy tudsz partit csinálni a kiscsajoknak! A kisfiam is állandóan nyúz érte, de nekem még nincsenek idegeim hozzá - gondolhatod, 8-10 hatéves gyerek, főleg fiúk, 20 négyzetméteres a nappalink (legnagyobb szoba), kert, terasz nincs... nem mertem mélg belevágni. Majd talán ha kicsit nagyobbak és "normálisabbak" lesznek. Mert így együtt beindulnak ám rendesen, olyan kétéves szintre regrediálnak (pisi-kaki kiabálás, macskacsapda és hasonlók).

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci!

Olvastam a hsz-aidat, és itt volt mellettem a kisfiam. Meglátta a házatokat, és felkiáltott, hogy, tegyem vissza gyorsan a képekre! Nézte, és közben magyaráztam neki, hogy kinek a háza. Első mondata: "Anya, ha eladó lesz, akkor légyszi szóljon a Tünci nekünk, hogy mi megvehessük! Mert én mindig ilyen házat szerettem volna, mert ez olyan nagy, hogy bármit csinálhatnék benne... amit megengedtek. És meghívhatnám a barátaimat, és kint játszhatnánk a kertben... Én nagyon szeretem az ilyen régi házakat..."

Szóval ő is el van ragadtatva. Nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen szép lett, és bátrak, hogy bele mertetek vágni.

Ja és a temető. Eddig is értettem, amit a temetővel, meg az odajárással kapcsolatban írtál. De most már érzem is. Nem értem, hiszen az én kicsi fiam nincs ott - sajnos. És mégis. Nagyon különleges dolog ez. Olyan, mintha a sír, a virágok gondozásával egy kicsit őt szeretgetnénk, rá vigyáznánk, nem? De az gondoskodás mellett az aggódás is ott van. Neked a macskák, a nagy mécsestartók... nekem, hogy nem marad meg a kis virág. Bár nagyon drukkolok neki, mégis kiborulnék, ha elpusztulnának a virágok.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Ja és a vonalak a kisujjnál. Nekem kettő van, és az nyugtatott meg, hogy a négygyerekes barátnőmnek csak egy van... Mert én világéletemben négy gyereket szerettem volna. Szóval ez is olyan, hogy végülis annak gondolhatod, aminek csak szeretnéd.

A kislányom hétfőn lesz három éves, mi holnap ünnepeljük. Torta, pogácsa, ajándékcsomagolás nagy titokban... Azért majd jövök még, ha tudok, mert úúúgy szeretnék írni még sokmindent.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Ja és meghallgattátok a diszkós számot?!? Vagy nem jó a link? Nem is tudom.

Mondtam a kis kincsemnek, hogy a néni, aki énekel, holland. Mire ő: - Akkor B-ben lakik! (Ahol Pieter. Na ja, gyereklogika :) :) )

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya!

Milyen édes a kisfiad!!!Végre valakinek tetszik a ház! :lol:
Amikor elkezdtük legtöbben hülyének néztek minket..pont ma reggel mondta aszomszéd, hogy ez már nem is az a ház..
Sajna nem eladó.. :lol:

Igen, én is már nagyon mennék a temetőbe,megnézni, hogy minden rendben van-e...megyek is ma mindenképp!!!

Még nem tudtam meghallgatni a zenét, mert az én gépemen még nincs hang, az mondta a z uram, ma megbütyköli.

Melcsike!
Akkor szorgoskodjál!Biztos jó lesz, ne izgulj!!!

KépKépKép
tünci28

Nem vettem csináltam a tortát és sikerült! Mennem kell dekorálni. De nem tudtam feltenni ide mert túl nagy a mérete. :(

Kisanya

Eddig én sem mertem panelba, de a lányok azok érettebbek mint a fiúk, mert nekem sem nagyobb a helyiség.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,küld át a tortaképet, felteszem, jó???
legalább képen had lássak ilyet!!! :lol:
tünci28

Hello,sehol senki???

No megjöttünk az Auchanból,de mostanában nem megyek.Jaj, de mennyire utálom a nagyáruházat!Annyi ember van, hogy úgysem tudok bevásárolni, mert ha véletlenül megtalálom amit keresek, akkor úgysem férek hozzá!!
Nem tudom mit gondoltok az ilyen áruházakról, de szerintem az felháborító, hogy ilyenkor,ekkora tömegbe bevisznek néhány hetes csecsemőket!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nem igaz, hogy apuka nem tud egyedül bevásárolni, ha meg nem akkor anyuka menjen a legközelebbi kisboltba!!
A szívem szakadt meg, annyira sírt némelyik! :(

Amúgy egész nap szakadt az eső és ázik a feltett lábazat!
Ez nagy baj, emrt nem szilárdul és ha megszívja magát vízzel akkor leesik tavasszal!
Úgyhogy remélem legalább éjjel nem lesz eső és holnap kicsit süssön a nap! 8)
tünci28

Tünci

Elküldtem a képet. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

K i V A G Y O K T E L J E S E N ! ! !

Elfáradtam, nem hittem volna. Már csak ketten vannak. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ha felteszi a Tünci a tortámat úgy nézzétek meg hogy ez az első amit én csináltam, és még a Számgyertya nincs rajta, mire.

Kép

Kép
melcsike70

Még mindig van egy csajszi. Megyek mosogatni. Azt nem csinálja meg senki helyettem. :x

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike első saját kezű tortája!!!!! :D

Kép
tünci28

óóóóóó,de jól néz ki!!!!! Kép ide egy szelettel!!!!!
tünci28

Ugye nem lett túl béna?

Kép

Kép
melcsike70

Az irást egy kicsit elcsesztem. De már nem tudtam korrigálni.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek tovább pakolni, köszönöm Tünci hogy felraktad.

Kép

Kép
melcsike70

Készen vagyok! Mindenhogyan, össze is rakodtam, meg ki is nyúltam.

Kép

Kép
melcsike70

Hol vagytok?

:roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Na megyek aludni. Jó éjszakát. Mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Többiek???
Szabin vagytok??? :lol:
de tényleg mindenki elutazott, csak Melcsikével maradtunk???

Melcsike!
Nem lett béna a torta, hogy mondhatsz ilyet!!!Nagyon is szép lett!!

Most nemsokára megyek dolgozni,este 6ig vagyunk, hét körül itthon vagyok.Most majd biztos itt lesztek napközben, én meg mindenről lemaradok.. :(

puszi Nektek!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Vagyok én is, csak nagyon zsúfolt ez a hétvége.

Pénteken túlestem a Márton napi kismama vacsorán, majd mesélek róla, de most jön anyósom ebédre és rohanok a zöldségeshez, levesbe valóére.
Hányingerrel ébredtem, ami nem akar múlni, de nem azért van, amiért jó lenne, úgyhogy keresem az okát.
Jó lesz így főzni.

Majd délután tudok jönni, vagy estére, addig is mindenkinek szép vasárnapot

Betti
Kép
betti0412

Megtaláltam a hányinger okát, mostmár megindult az orrom is folyni, meg zúg a fejem, enyhe megfázás tünetek és az rendszerint rámegy a gyomromra is, hogy hogy csinálja nem tudom.
Még ez hiányzott nagyon, délután kell kicsit dolgoznom, majd az ágyból.

Tegnap a Corában a teáknál találtam, nem kerestem, véletlen a Teakanne márkának egy Várandósok teáját, kifejezetten erre az időszakra. Csak növények vannak benne, csalán, citromfű stb.
Ti ismeritek ezt?
Én sosem láttam még, persze vettem is rögtön és este megkóstoltam, rossz mint a bűn, de ált. minden gyógytea. Ez érdekes, hogy van ilyen tea, mert én azt olvastam, hogy óvakodni kell a gyógyteáktól terhesség alatt.

Hú, húzok a konyhába, mert anyósom éhen marad és ez válóok! :D

Betti
Kép
betti0412

Anyósom nem maradt éhen, nagyon finomat főztem állítólag. Huh.

Péntek este, mondtam, hogy hívtak minket márton napi borvacsira, 5 fogásos kajcsi, minden fogás mellé más bor, amit a pincészet bemutat és a fogások csak libából voltak, valami eszméletlen finom.
A házból szólt az a fiatal pár, hogy menjünk velük, meg még egy párocska, így voltunk 6.-an.
A csajszi akkora van kiírva, mint én voltam.
Az asztalnál egymás mellett ültünk és elkezdődött az élménybeszámoló, kérdések, hogy érzi magát, milyen szép a 4 d-n hogy mozog a lába, ásít, kis keze, stb, millyen is a 33. héten lenni.
Ez az, amikor ülsz és nézel mereven magad elé, iszod a bort és nem szólsz, csak mosolyogsz.
Kimentem mosdóba és ő is utánam jött, hogy tudja, most nekem nagyon rossz, de tavaly ilyenkor ő is elvesztett egy 10 hetes babát és tudja milyen.
A másik anyuka az asztalnál, pedig másodszorra szült egy kislányt, teljesen egészségesen és 3 napig élt (hideg volt a szülőszobán).
Tehát elég defektes asztaltársaság lett......itt láttam, hogy nem csak mi küzdünk.

De mégis nagyon zavaró látvány volt egy várandós nő látványa, olyan állapotban, ahogyan nekem kellene lenni. Nem tudom miért, de nem éreztem magam jól, minden perce túlélés volt.

Tegnap is hívtak minket látogatni és a telefonból idehallatszott a pici jellegzetes babasírása és komolyan kirázott a hideg.

A fene egye meg.

Betti
Kép
betti0412

Hűha, hogy elvan mindenki foglalva!

Betti
Kép
betti0412

hazaértem a melóból,elképesztően sokan voltak!!!!Nincs itt semmiféle válság!Egymás után a hatalmas tévék, miegymás..még záráskor már eresztem a rácsot,érkezik egy újabb plazma... :shock:

Betti,marha nagy volt a szám a múltkor, hogy túl kell ezen esni, aztán ma volt két hatalmas pofáraesésem..bejött két ismerősöm..
1.már tudott róla,annyit sem mondott, hogy sajnálom,viszont azt elmesélte, hogy a lánya most terhes a másodikkal, az első most lesz egy éves...
2.Legyint!!!!!Majd, ha lesz mégegy el is felejtem az egészet.Különben is, neki a második baba elment 10 hetesen ésaz sokkal rosszabb, mint aami velünk történt, mert Ő akkor már tudta milyen az igazi anyai szretet,én meg még nem tudom...

komolyan már nem is tudom mit mondjak..Annyira bántott.Nem azért, nem kell engem sajnálni,de a Kicsikémet igen, mert neki csak két nap jutott az életből, és ez borzasztó!!!!!!!!
Hogy lehet legyinteni...

Most már én sem akarok kedves lenni, emg megértő,mert a legtöbben nagyon érzéketlenek!

KépKépKép
tünci28

Végre egy élőlény!

Tünci
Ezen már tényleg csak nevetni lehet, olyan jó, hogy mindenki olyan nagyon okos, hogy hogy kell csinálni mindent, mi is lesz nekünk a nagyon jó.
Honnan veszik a bátorságot?

Betti
Kép
betti0412

Meg mi az, hogy te nem tudod, mik az anyai érzések.
Azt gondolom, hogy ezt mindenki tudja a pozitív tesztől fogva, ha kis vagy nagy mértékben és ha fel akarja fogni.
Ez az, amit én is kérdezek mindig, mikortól anya egy anya? Ezt az élet napjaiban mérik vagy miben?

Betti
Kép
betti0412

HÁt én sem tudtam mit mondani,egyszerűen nincs erre válasz!

Nagy általánosságban is azt érzem, hogy már senkit se érdekel egyáltalán nem hagynak beszélni róla..nem akarok reggeltől estig Violáról beszélni,de ha valami gyerekes ,terhességes téma van éppen ,akkor nekem mért nem lehet véleményem, mért nem mesélhetek semmiről????

Akkor ezen az alapon egy csúnya ember nme mondhatja egy szépre, hogy szép,mert ő csúnya és mit tudhat a szépségről.... :evil:

Megnézted a házikó képeit???
Feltették a lábazatot, meg a köveket kifúgázták.Most nem láttam jól ,mert sötét van, de nekem jobban tetszett fugázás előtt.. :shock:
majd teszek képet arról is.
tünci28

Hát ez az Betti!!!Hogy mi alapján mérik!!!
A múltkor megkaptam, hogy egy két napos gyereket nem lehet annyira szretni a két nap miatt...akkor ezekszerint én kevésbé fogom sajnálni anyut, ha 80 évesen hal meg, mintha meghalna 65 évesen!!!!!Mekkora baromság ez???????
tünci28

Sziasztok!

Már majdnem körözést adattam ki tegnap. Mindenki eltűnt. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, hazaértünk:)(19:44)

Tünci, nagyon-nagyon szép a házikótok:) Nagyon ügyesek vagytok, és tényleg bátrak, hogy belevágtatok, de megérte :lol:

Kisanya, pici lányodnak előre is boldog szülinapot 8)

Melcsike, kipihented már egy kicsit magad?

Betti, örülök, hogy túl vagytok ezen a vacsin, ez is letudva:) Legyél egy kicsit önző legközelebb, ha nem akarsz menni, beszéld meg a pároddal, hogy ez is milyen hatással volt rád.

Már néha nekem is kínos, hogy még nem voltam babalátogatóban, de még érzem, hogy idő kell. Az igazi barátok csak megértik ezt. Vagy ne legyek ennyire naiv?

Tünci, tegnap nekem is megvolt sokadjára a majd lesz másik... de már inkább nem is kezdem el magyarázni, hogy ez nem olyan, mint egy liter tej, ha az kiborul, persze veszek másikat.... inkább rájuk hagyom...
Vendég

Tünci

Én már régen rájöttem, hogy nem kell kedvesnek lenni, meg eltűrni, ha bunkó valaki, és főleg ha Violáról van szó jogod van hozzá, hogy te is az legyél. És tedd is meg. Én is beszólok aztán hátat forditok, ha valaki ilyen tahó megjegyzést tesz.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj, de jó, hogy itt vagytok!

Boboka!
az igaz barátok megértik, kérdés az, hogy igaz barát e akit annak gondoltunk?????
Köszi a házdícséretet!
Most már egy kicsit én is büszke vagyok rá! :D

Melcsike!
Én igyekszem ,de amikor ilyeneket mondanak leblokkolok... :(
tünci28

Miért van ez a világ tele ilyen érzéketlen emberrel. És miért mindig azok iránt akik a legnagyobb fájdalmat élik át amit lehet. Olyan dühös vagyok már az emberekre. A kutyás öreglány is még mindig a kutyáját siratja. Az nem zavarja, hogy lesz......m Kép

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Igenis tanuld meg!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

:lol: jó ez az emotikon!!!!!
tünci28

Boboka

Már lefulyom akkor az FBI-nál a te kerestetésedet is :lol: