Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltunk dokinál,csak olyan sok dolgom volt,hogy nem tudtam jönni!Szóval!Jövő héten szerdán befekszünk és csütörtökön délelött már láthatom az én kisebbik lányomat :D :D :D :D :D Tök jó :D :D :D :D A várandós toicunkban szinte minden napra esik 1 baba! :D :shock: Nagyon belehúztunk,de ahogy olvastam,lehet,hogy Verával egy napon szülünk!Majd még jövök,csak most mennem kell,mert Anyu elmegy Hollandiába 1 hétre :shock: és mi visszük a buszhoz!Pont szerdán fog megérkezni :oops: :D Addig remélem nem indul be a szülés!

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Hogy hogy szerdán már meg is lesz a baba?? Hamarabb elinditják a szülést?? Nem várják meg a kiirt időpontot??
Mondjuk nem baj hisz akkor már 38hetes leszel és akkor már szép nagy a baba. De jó akkro egy hét múlva már kétgyermekes anyuka leszel:)

Kép
csucsu05

zsu örülök hogy jo volt a torna..a légzéssel kapcsolatba a szűlések alatt nem nagyon használják az ott tanultakat..ezt mondta a szülésznőm :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera ha minden igaz 13-án szül! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tök jól eltelt neki.

Kép
csucsu05

holnap megint elmegyek vele ctg-re..közbe jot dumálunk... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pont kérdezni is akartam mi van vele, olyan rég volt erre.
De jo, hogy telik az idő, még most tudta meg, hogy babát vár!!!!
Puszilom mond meg neki.

Voltunk méretkőzni 13,30 kg és 99 cm.
Laborba Szoboszlora kell átmennem, mert ott veszik le neki.

Holnap én megyek védőnénihez, remélem hallgatunk szivhangot is.
encike 2

13-án ha minden jol megy megindítják neki a szülést és már babázhat!!!!!!
átadom neki hogy puszilod!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melcsi: De jó, már csak egy hét! :D Biztos megvárja anyukádat Szonja! :)

Nita: Nekünk is mondta a gyógytornász, hogy igazából a légzésnek figyelemelterelő funkciója van, de sok kismama olyankor már nem tud a légzésre koncentrálni! :roll:
Verának én is mindenjót kívánok! :lol:
zsu83

átadom a verának! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera akkor már nem kell átadnom az üziket..hisz látod! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera: De miért akarja a doki meginditani? Nem várja meg mig megindul magától??

Kép
csucsu05

azért mert ugye nekem nem az első se a 2-ik baba lesz és mind indították és azzal is hiper sebességű szüléseim voltak. Meg nekem is jobb így hiszen családi segítségem nincsen így csak barátnőkre tudok támaszkodni ha esetleg menni kel a gyerekekért. Lásd Nitát ő lesz itthonvelük délután ha addig még a párom bennt lesz velem.
Én 4 gyerekkel önzőnek kell legyek a magunk javára. Ha pl magától indulna meg és éjjel akkor totál egyedül kellene szüljek menjek stb.
és a lepény sem épp friss már.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: Igen igy érthető. nem vagy önző hisz igy a másik 4gyerek is jobban jár tényleg.
Na akkromár nincs sok hátra addig meg kitartást neked:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Úgy néz ki sikerült döntenem szülésznő ügyben, hétfőn hívom,hogy megfogadjam! :)
Olyan szép idő van ma, nemrég jöttünk haza a sétából!
Hétvégén viszont jön a hideg! :?
zsu83

Sziasztok!
Jaj Vera olyan jo már neked!!!!

Jövöhéten mennem kell genetikára, mert a főorvosnő szerint alacsony az afp.
Kicsit szomoru vagyok, de legalább megtudom a nemét, ha ugy forog. Nagyon aktiv, alig tudtunk szivhangot hallgatni.
encike 2

Encike: Ne aggódj, biztos minden rendben lesz! Lehet hogy azért alacsonyabb mert korábban vették le, ugye? :roll:
zsu83

pont 16. hét.
Szerdánként van a hétváltás és pont szerdán vették le, mior is 16 hetes volt.
encike 2

Zsu: Jó, hogy megvan már a szülésznőd:)

Encike: nem lesz baj meglátod. Az Afp egyébként is egy megbizhatatlan vizsgálat.

Kép
csucsu05

Nekem 15+6 hetesen vették le, nekem is alacsony volt 0,81 de azt mondták hogy jó!
zsu83

0,7-2,5-ig jo
encike 2

Csucsu: Remélem hogy vállalni is fog, jó lenne, mert támogatja a homeós cuccokat is vajúdás alatt, és az alternatív dolgokat is, labdán vajúdás, kádba ülés!

Encike: És neked mennyi lett?
És ahogy Csucsu is írta, az afp, egy megbízhatatlan, elavult vizsgálat! :?
zsu83

Zus: És mikor tudod meg , hogy vállal e téged?? Nem kérdeztél rá konkrétan még?

Kép
csucsu05

0,63 volt.
Ez is értékhatár.
Anno Nikivel 0,3 volt, de vele levetettem a magzatvizet.
És tök egészséges csajszi.
encike 2

Csucsu: Hétfőn fogom hívni, drukkolj hogy vállaljon! :) Csak most kaptam meg a doktornőtől az elérhetőségét, most beszéltünk a szülésről, hogy mit hogy szeretnénk!

Encike: Szerintem ne izgulj, tuti, hogy makkegészséges a babád! :D
zsu83

TUDOM!!!
encike 2

encike nekem máténál 0.8 volt aztmondták surolom az alsohatárt..mecsinálták a genetikai uh-t és minden rendben volt/van!!!!!!
zsu örülök hogytaláltál szűlésnőt..jól fogsz járn így
tuti!!!!!!!
rólam:voltam uh-n és hat a closti ..2 honapig még szedem kell..demár látszik hogy javuloba vagyok!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
De akár közben is lehetsz babás!
encike 2

Sziasztok Lányok!

Csucsu: A dokim a 12. heti uh alapján mondta,hogy csütörtök legyen!Azt mondta az a legpontosabb és nem akarja megvárni megint velünk a 42. hetet! :shock: Hanna 9 nappal később jött,Szonja 10 nappal előbb fog,így egálban vagyunk :wink: :D

Enci: Tuti nincs semmi gond,főleg hogy már volt ilyen veletek!Dokik is biztosat akarnak,azért kell Genetikai tanácsadás!Nekünk 0,87 lett az AFP,de a dokim azt mondta,hogy ok! :D

Mi nagy jövés-menésbe vagyunk :D :shock: Bevásároltam italokat+ami kell itthonra,amíg nem leszünk itthon,nehogy éhen haljon az én nagylányom és a férjem :D habár bevannak már táblázva,hogy melyik nap kihez mennek ebédre,mikor mennek moziba (MADAGASZKÁR 2) :D meg mikor Mekibe :roll: :D Én ma babaruhát pakoltam+előkészítettem a pelenkázó feltétre a pelusokat,kenőcsöt,popsitörlőt :D :D :D :D :D :D Szonja most sokat mocorog,amióta tudja,hogy hamarosan láthat minket! :wink: mindig mondjuk Neki :D :D :D Jaj Csajok!Úgy várom!Nektek is mielőbbi ilyen izgalmakat kívánok :D

Kép

Kép
melcsi82

Nita: Örülök a jó híreknek! :lol:

Melcsi: Elhiszem hogy már nagy az izgalom! :lol: Már úgy várom az első képet Szonja babáról! :lol:
zsu83

Képzeljétek, ma meglepett a férjem az Avent kezdő szettjével! :lol: Van benne mellszívó, sterilizáló, egy 125 ml-es cumisüveg, 2 260 ml-es cumisüveg, 40 db eldobható melltartó betét! És kinéztük ma Bencus hordozóját is, a Brendonba most kuponnal 26ezer Ft, 36-ról! :D
zsu83

Sziasztok!
Zsu!
De ari férjed van és mennyire készül már a babára!!!

Nekem csak babakocsit kell majd vennem, de még ráér. Ami volt azt már rég eladtam.
Meg van a kiságy, jároka, hordozo, pelenkázo szoval minden.
encike 2

Sziasztok!

Encike: Nagyon ari tényleg, már nagyon be van sózva! :lol:
Neked jó, hogy már egy csomó mindent nem kell megvenni, az első gyerek a legköltségesebb! :)

Ma takarítunk a férjemmel! Olyan jó, hogy nem egyedül kell csinálnom! :)
zsu83

encike nekem is majd csak babakocsit kell venni.minden mást kapunk vagy megmaradt!!!!! :lol:
zsu nagyon rendes a párod!!!!!!!!!! :lol:
melcsi mikor is csinálják a csaszit? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Az én férjem is dettóü iylen volt,amikor a Hannát vártuk!Gondolt egyet aztán elmentük venni pár dolgot! :D Most is ilyen,de már csak töredékét kellett megvenni,mint akkoriban Hannánál!Nekem is Aventes a mellszívóm+ az összes cumisüvegünk,de nagyon szeretem őket! :wink: Melltaró betétből a Fixies márkájut használom,mert nekem az Aventes dörgölte a cicim! :roll:

Ma voltunk reggel fél 7-kor a Tescoba és már tényleg mindennnel feltankoltuk a házat,hogy nehogy kifogyjunk semmiből!Hannának is megvettük az ajándékot,amit a hugi hoz neki!Pillangós Barbie-t! :roll: :roll: :D

Nita: Szerdán kell bemennem reggel,akkor felvesznek az osztályra,NST,megvizsgál a főorvos is vmikor délelött és valamikor csütörtökön lesz a császár!Szerintem 8-10 óra között,mivel már ezen a héten a dokim lefoglalta a műtőt!Hogy hányadikként kerülök sorra azt nem tudom! :roll: Ha ad Valaki tel.számot,akkor tudlak titeket értesíteni gyorsan! :D

Kép

Kép
melcsi82

küldtem privit! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi: Sokan ajánlották az Aventes mellszívót, és cumisüvegeket, ezért is döntöttünk amellett! Melltartóbetétem is Aventes van, vettünk külön moshatót is, ha nem válik be akkor én is áttérek másikra! A kórházba szánom az eldobhatóakat, amit a csomagba kaptunk!
De figyelmesek vagytok, hogy még erre is gondoltatok, hogy Hanna kapjon valamit a hugicától! :lol:

Nita: A jövőhéten nagyon foglak várni, Melcsi és Vera baba hírekkel! :wink: :D

Holnap lehet, hogy megvesszük a babahordozót Bencusnak! :lol:
zsu83

zsu majd dobj fel képet bencus cuccairol!
az tényleg jo ötlet hogy hana kap valamit a kis szonjátol!!!!!!!!kedves gesztus!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok Nita, jövőhéten csinálok képeket, lesz időm férjem melózik!
Jövőhétvégén meg házassági évfordulónkat ünnepeljük! :lol:
zsu83

hanyadik évforduló lesz?ha illik ilyet kérdezni?! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Persze hogy illik! 1.!!!!! :lol:
zsu83

előre is gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita!Megkaptam a privit!Majd leírom a férjemnek,hogy kinek kell sms-t irnia! :D

Zsu: Előre is Boldog Házassági évfordulót kívánunk! :D Most jut eszembe,hogy nekünk még ki is kell kérnünk aházassági papír másolatát,mert nem lehet 300 napnál régebbi :x :shock: Ez akkora hülyeség :roll: Mindegy!Holnap megyünk kikérni!

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: az hamar megy. Pár perc alatt kiadják . Vsizont igy nem tudnak vissza élni az emberek ha netán nem is lennének már házasok . Jó dolog ez hidd el. Igy biztos az Apa kiléte. Tehát ezzel is a vissza élést szorítják vissza.
Mert nekem van ám olyan ismerősőm aki igy tett , hoyg az elvált férje nevén anyakönyveztette a babát és az fizetett gyerektartást. Pedig a lány bevalotta köze sincs az exnek a babához. DE azóta már szigoritottak ezen. És ki is derült végül hoyg az Apa aki fizetett az nem is az apja. Mert egy válás 300nap alatt lezajlik és igy már nem tudnak vissza élni vele.Vagy ha nem is zajlik le akkor rávezetik az anyakönyvre hogy folyamatban van.
Hamar megkapjátok a papirt ne izgulj:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Régen jártam erre és látom rendesen felpörögtek az események.
Melcsi, Vera, minden jót kívánok a nagy napra, drukkolok!

Csucsu, Nitácska, Nektek is mennek a drukkok, remélem hamar baba lesz a pocakotokban!

Encike, Neked már írtam a másik topikba, drukkolok Neked is! Kíváncsi vagyok kisfiú vagy kislány csücsül a pocakodban.

Zsu, gratulálok az évfordulóhoz, sok boldogságot kívánok!

Kép Kép Kép
datolya

szia datolya...hogy vagy?rég voltál.. :roll:
melcsi ok :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm jól vagyok. Még egy menzit kell várnunk és utána kezdhetjük előről a próbálkozást. Remélem ezúttal nagyobb szerencsénk lesz.

Kép Kép Kép
datolya

datolya tuti sikerűűlni fog és egészségesen fog megszületni!!!!!!!!!drukkolok neked is nagyon!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Melcsi, Datolya: Köszönjük szépen!

Melcsi: Mi is el akarjuk novemberbe intézni az anyakönyvi kivonatot, mert december, januárba olyan pangás van a hivatalokba! :?

Datolya: Nagyon drukkolok Neked! Most biztos minden jól fog alakulni! :lol:
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?