Jó reggelt Kismamik!
Nagyon jó, hogy ennyire kitárgyaltátok a GYED, GYES,TGYÁS, táppénz témát, így legalább tudom, mit kell tenni majd a második babánál:)
Nikole, azért azt a plafonig csap a vér anyira nem vicces, kár, hogy mondta a doki... most parázhatok azon... egy kismamát szerintem nem kellene ilyennel rémísztgetni egy dokinak. Mindegy, reménykedem, hogy nem lesz császár, vagy ha igen, addigra arrébb vándorol.
Hú, lányok, akkor már tényleg érezhetjük a babákat... még a doki is megkérdezte!:) Annus, én is olyan bugyborékolás félét éreztem, mintha egy beszorult levegő odébb vándorolt volna a hasamban a bőr alatt nem sokkal...
Voltam védőnéninél, a vérnyomásom nagyon alacsony: 93/60, minimális fehérjétt nálam is kimutatott a tesztcsík a vizeletben, de be sem vezette a kiskönyvbe, annira kevés. Sokaknak van ennyi állítólag. Egyébként az elkülönítőben fogadott... na, akkor ez is vicces.. már nem parázom, mosolygok. Lehet, hogy 5 perccel azelőtt egy rubeolás gyerkőcöt vizsgáltak ott. Mindenesetre jól kezet mostam mikor hazaértem... A mérlege 2 kilóval többet mutatott, mint az enyém otthon. Mondta is, hogy mindneki mondja, hogy ez többet mutat. Akkor mi lenne, ha úgy írná be, hogy levonná azt a többletet?
Ő azt mondta, hogy lehet élőflórás joghurtot enni.
Anita, nagyon édi a pocid.... méghogy banya....
Mozza, én is tapasztalom a férjemen a fészekrakó ösztönt. Örülök is neki, nagyobb biztonságban érzem magunkat.