Szép jó estét!
Vikike!
Hatalmas gratula Andrishoz! Ügyes voltál, nem semmi gyorsaságú szülés volt!Sok boldogságot, és tejcit!
Ildi, gratulálok Bence baba első helyezéséhez!Megérdemelte!
Én sem önteném ki a tejcit, még ha kevés is:wink: A házikóval mi a helyzet?Mentek Bécsbe? De jó!Irigyellek. Mi jót csináltok?
Nati, örülök, hogy egy kicsit jobb a lábad!
Ani, jövőhéten mi is megyünk Hunorral tornára!Már alig várom!
A héten sajna nem értünk oda. Nagyon kíváncsi vagyok hogy is zajlik ez az egész. Hát a kisfiad irtó ügyes már!!!!Nagyon izgi részese lenni, átélni ezeket az újdonságokat, mikor mit tanul meg a kisbaba!
Judy, gratula a joghurthoz!
Melinda, ne keseredj el! Teljesen igazad van, ahol vágynak rá, oda nagyon nehezen jön a baba. De eljön, és ez a lényeg. Az unokatesómék évekig próbálkoztak természetes és mesterséges úton. Semmi. A beültik sem sikerültek. Abbahagyták a kezeléseket, mindent, már kezdtek belenyugodni, hogy nem lesz gyermekük, amikor a következő hónapban természetes úton összejött nekik, és mára van egy 3 hónapos csodás kisfiúk!!!Szóval ezt vígasztalásképpen és azért írtam, hogy nem szabad görcsösen csinálni. Tudom, könnyű mondani, de biztos vagyok benne, hogy össze fog jönni a baba. Ha nem ma akkor, holnap, vagy holnapután.
Tündi, mi ez negatív hozzáállás?Nem szabad így gondolkodni, és főleg nem szabad kétségbeesni, mert attól fog elmenni a tejcid. Fejben kell rendbe raknod a dolgokat. A 3 órás etetés nem mindig tartható, és nem is szabad hozzá szerintem görcsösen ragaszkodni. A babáknak is változó az igények, egyszer kevesebbet, egyszer többet esznek. Mint ahogy a felnőttek is. Nembeszélve arról, hogy mi nálunk is változik, nem mindig leszek éhes 3 óra múlva. Néha nekem is kell adnom tápit, a védőnőm azt javasolta, hogy 60 milinél több ne nagyon legyen, mivel kap anyatejcit is.
Én totál levagyok amortizálódva! A kisfiam szó szerint nem aludt ma semmit, aminek köszönhetően délutánra totál nyügi volt, estére alig lehetett vele bírni. De fél 9 kor a vacsi után kifeküdt!
Én meg itt pislogok, és kifolynak a szemeim. Arany szíve, szegénykém magával szúr ki, hogy nem alszik nappal.
Ja és képzeljétek! Igaz hogy gyengécskén, de próbálkozik a felüléssel. Úgy vettem észre, hogy fogtam a két kis kezét, és húzta fel magát. 2-szer felhúztam, gyönyörűen tartotta a fejét, hátát. Persze nem erőltetem, még nincs itt az ideje. Csak annyira édes volt ahogy próbálkozott.