hűűű, de sokat írtatok!!!!
Ibi,
FArkas Orsolya, a teljszáma 0670-37-60-604, kérdezd meg hátha tud segíteni!!
Miket eszik már Gergő?? úgy látom a tejpép még nem jön be neki
Enikő,
édes kis bogárkád van!! örülök, hogy jobb már a cickód!!!
Ildi,
én a 10-20 ml-ket is lefagyasztottam, aztán amikor utaztunk, azokat adtam neki az úton, s út közben meg fejtem, így nem kellett megállnunk. Ezekre a kis mennyiségekre tejgyűjtő zacsikat használtam, abban könnyebb fagyasztani, meg csak kiraktuk a szélvédőre és pikk-pakk felolvadt, utána könnyebb volt melegíteni (cumisüvegmelegítővel).
Gabi,
írtam már, hogy nagyon tetszik a szoba??? Ügyesen választottak szerintem, nagyon mutatós!!! Noel mit szólt hozzá??? A kis ügyes, nem lepődött meg amikor felült??
Judy,
ne csináld már, tényleg nem kell neked mókuska, elhiszem, hogy nehéz, azt hiszem ez senkinek sem lesz egyszerű. én is kikészítettem a szüleimet anno.... lehet ezt jól csinálni?????
Kata,
sárvár
, ott indult be a szülésem a 33. héten
de ennek ellenére jól éreztük magunkat
gyere aztán tényleg hozd a képet a szobáról és Geriről!!!! édes lehet, ahogy kúszik-mászik!!!! Most már tényleg megkukkantalak benneteket egyik csütörtökön!!!
Tündike,
irgum -burgum, ne tessék olyanon depizni, ami nincs!!!!!! szuper anyuka van, a babák dolga pedi, hogy sírjanak!!! na jó nem sokat, dehát ők így bezsélnek-!!! a 100 pedig szuper!!!! Bence a mai napig legtöbbször két óránkét eszik, pedig jóllakik a kis bélpoki manó. én az elején csak akkor egészítettem ki, ha sírt, aztán most már mindig, de várja is.
nekem azt modnták, hogy nem esznek mindig ugyanannyit a babák, hiszem mi sem eszünk egyformán!!
Ani,
éjszaka szüléssel álmodtam, gondoltam is sokat reggel Vikikére!!!!! hogyhogy bementek a kórházba????
gratulálok a fordulgatásokhoz!!!! ez igen!!!! látod a pörgetés megtette hatását!!!
Melinda,
kíváncsi vagyok mit mond a doki!!!! gyere és mesélj.
Vicuska,
de édi babád van!!!!! már nagyon kivehető!!!! hogy vagy mostanában?
Ildi,
de jó, hogy elsők lettetek!!!! Gratulálok!!!
Ágica,
azért vigyázz ám a takarítással!!!! Köszönöm a ilstát, sajna nem tudom megnyitni, de majd este beszélek apával hogy buherálja meg!
Orsi,
csodásak a csajok. a múltkor arra gondoltam, hogy milyen jó nektek, biztos ők is olyan jó barátok lesznek, mint ti!!!
köszönöm, az ujjam egyre jobb, még kicsit gennyes, de már egyre kevésbé érzem. persze nyomkodni még nem merem, mert akkor szúr, de már megyek sők futok is akár, mint a nyúl
hétvégén megint vendégek jönnek hozzánk... apát köszönteni és babalátogatóba 7 felnőtt és 7 gyerek
van valakinek ötlete, hogy mit készítsek, ami gyorsan megvan és kiadós (fél négy fele jönnek, az már kb vacsi idő, nem?)