Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!!
Boldog szülinapja volt. Szerintem
De majd mindjárt mesélek, előtte viszont reagálok.
Nagyon nagyon jók lettek a babatalis képek! De kár, hogy nem tudunk elmenni...
Banyus
((((((((((((Banyuska)))))))))))))) Annyira lehet érezni rajtad, hogy mennyire szereted a kutyukat, de szerintem helyesen döntöttél, hogy a gyerekeid javára választottál. De tudom milyen nehéz megválni olyan állattól aki szinte már családtag.
Anyukádnak nagyon szurkolok továbbra is. Nem írok semmi rémtörténetet, remélem minden jól alakul anyukáddal és tévednek az orvosok... de ha nem, akkor is sok alternatív gyógymód van és MINDET ki kell próbálni, mert soha nem tudhatod, hogy melyik segít.
Csikken!!!
Kittinek is boldog szülinapot!!!
Szilvi!
Ne hülyéskedj már, én is szívesen olvasok rólatok. Hidd el, mindenkinek van néha olyan érzése mikor rosszabb passzban van, hogy biztos nem látják itt szívesen vagy untatja a többieket, de ez hülyeség, szerintem itt mindenkit szívesen látunk/látnak
Tusi!
Én már jelentkeztem is asszem a topikba. Azért asszem, mert hajnal fél 4-kor felkeltett a kisasszony, hogy éhes, megetettem és nem tudtam visszaaludni (Hannánál is így volt a terhességnél, hogy hajnaltól kukorékoltam
) , aztán leültem gépezni, de csak halvány emlékeim vannak, hogy jelentkeztem
Rólunk.
Hanna szülinap. Megkapta reggel a Tanuló Kutyust és irdatlan mód örült neki!!! Vigyorgot, sikongatott, ölelgette, harapdálta és nyomkodta. Szóval nagyon jó választás volt. Viszont képzeljétek összekötési hibás volt. Ha megnyomtuk a kezét, arra is azt mondta, hogy ORR, PIROS orr, HAPCI
Ugyhogy visszavittük a Tescoba. Aranyosak voltak, kicserélték volna, de nem volt több, így visszakaptuk a pénz. Láttátok volna Hannát. Mutogatott, meg nyögött, hogy a kutyusom... adjátok vissza...
De aztán pápá volt neki és megvettük máshol. Azt az örömöt, mikor megint meglátta
Doki. Voltunk dokinál és úgy néz ki, hogy van ott valaki
Még nagyon aprócska, kb 5 hetes, de látszik a petezsák és a szikhólyag, tehát 99%, hogy jó helyen is van. 3 hét múlva kell visszamenni, akkor már szívhangnak is kell lennie. Nagyon izgulok
Doki mondta, hogy nagyon édes baba Hanna
Kérdezte, hogy mennyi idős is? Mondtam, hogy pont egy éve találkozott először a dokival
Na megyek, mert lassan fürdetünk.