Sziasztok!
Roni megfordult hátról hasra, nem egyszer, nem kétszer és nem is tízszer.....folyamatossan csinálja.
Pont ma beszéltünk erről a tornán.
Anikó, na mi volt a szemészeten, ügyes volt Lili?
Judy, de jó hogy jöttél
Nagyon sok ruhája turis, mint most utóbb kiderült a kiscipő is az. Anycám most hozott megint egy szatyor rucit, nagyon jók. Kérünk képeket rólatok is
Nagyon nagy és ügyes lánykád van már. Ciciharapásra azt olvastam hogy amikor megharap vedd el tőle, nézz csúnyán rá és mondj valamit szigorúan, mondjuk hogy nem szabad, majd folytas a szopiztatást. Mindig ezt ted és akkor megtanulja, hogy nem szabad. Én se választanám el a helyedbe, próbálj meg mindent.
Enikő, hu remélem rendeződik a helyzet, nagyon drukkolok. Sajna vérzés ügyileg nem tudok segíteni.
Ibi, ti már elintéztétek a gyed-et? Nekem most jár le nov. 10-el a tgyás, amint megjönnek a papírjaim én is intézem. Az oep az a TB? Bocsi kicsit hülye vagyok.
Kata, de jó hogy te is jöttél, kérünk képet erről a hatalmas nagyfiúról aki már nagyon ügyes amint olvasom. Mi azért várunk a phenumo-val mert ezen az 1 hónapon már nem mullik (legalábbis nagyon remélem)
Vicuska, csodálatos a kis szégyenlős kis prücskötök, nagyon jók a képek! Van már nevetek? Lehet nem Anna lesz a lányunk majd
Hogy vagy? Ugye hogy a 2 trimeszter sokkal szebb mint az első? Kérünk pocakfotót!
Ildi, még fogacska nem jön, bár anycám látni vél valamit. Remélem úgy lesz ahogy írod és csak a kanál koccanásából vesszük észre.
Gabi, ez a pasis dolog ijesztő, jujj. Nem kell visszaolvasnod ha nincs kedved vagy energiád, kapcsolódj be innen, nem fogunk haragudni érte.
Manócskám elaludt, megyek fürcsikézni, mert az a reggeli mosakódás most már érződik