Sziasztok csajok!
Bocsi az eltűnésért...
Minden nap volt valami este vagy már fáradt voltam olvasni...
Egyenlőre ezt az oldalt olvastam vissza, de majd megyek kicsit visszafelé is.
Kukac
Örülök, hogy ilyen ügyin mennek a szurik, csak így tovább. Mikor lesz UH?
Doga elkészült?
Krisz
Ezek eddig nagyon szép eredmények, küldök rengeteg tüszőnövelőt, csak így tovább!
Gröni
Példaképem leszel hogy ilyen ügyin kibírtátok!
Apát elkaptad vagy azóta sem tudsz leszállni róla, látom a jó hír óta nem írtál...
Most már mindjárt a kezedben tarthatod a babót!
Mami
Nem vagytok semmik, hogy a két lurkóval eddig húzzátok. Várjuk a híreket!
Susy
Irigyellek hogy már a harmincsokadik hétben jársz!
Te is ügyesen kihúztad. Nagyon szép a pocid!
Vicus
Köszönöm, hogy hiányoltál. Olvastam, hogy Te is raktál fel képet előbbre, mindjárt meglesem. Gyomorégés és hányinger monnyon le...
Nekem egyik nap fájt a gyomrom meg a hátam párhuzamosan. Nem tudtam felfedezni semmilyen pózt amiben jól éreztem volna magam.
Ticsi
Nagyon tetszett az idézeted!
Örülök, hogy jól vannak a lurkóid. Olyan sokszor eszembe jut az az összecsomózott köldökzsinór....
Pompom
Hajrá karácsonyi díszek.
Már én is elkezdtem karira vásárolni.
Nagyidnak nagyon szorítok!!!
Kata
Örülök, hogy csemetéd túl van a műtéten.
Mihamarabbi felépülést neki!
Vicky
Gyönyörű Levente! Még jó, hogy vannak ezek a 4D-s UH-k és ezt is észreveszik. Neked mit mondtak, honnan származik a második méhlepény????
Mérete mekkora? Ugyanakkora mint a hátsó falinak?
Princzike
Drukk a keddi endokrinológushoz!
Írok magamról, aztán visszalapozok.
Most már egyértelműen érzem Márkot, szerdán 3x ki is rúgta a hasfalamat tévézés közben. Rendesen kidudorodott. Gyorsan odaraktam apa kezét is és ő is érezte a következőt.
Tegnap szinte egész nap aktív volt.
Tegnap voltunk az új dokibánál. Először UH volt a szonográfusnál a másik szobában. Mindent megvizsgált és rendben talált, bár Márkot pár nappal fiatalabbnak mérte. Sebaj. Majd behozza. Aztán mikor mindent megvizsgált mondta készen vagyunk. Persze méhlepényről szó nem esett. Mondom neki, pillanat még lenne kérdésem. És mondtam hogy 2 hete a 4D-n láttak még egy méhlepényt ami eléri a méhszájat. Aszongya, hmmm, megnézi, bár ő egyértelműen hátsófalú méhlepényt látott. Kérdezi le is írták? Mondom igen. Nézi hasival, igen lát valamit, de megnézi hüvelyivel, úgy jobban látja. Hüvelyivel tényleg egyértelműen látta és a mérete a melsőfalinak ugyanolyan mint a hátsó falinak. Akkor kérdezem én, miért nem vette előtte észre? Na mindegy. Tényleg rálóg a méhszájra, csinált róla UH felvételt is. (majd felrakom) külső-belső méhszáj zárva. Utána bevitte a leletem a dokihoz hogy megbeszéljék. Aztán mehettem én a dokihoz. Nagyon szimpi pasas, olyan negyvenegy-két év körüli. Nagyon jól elbeszélgettünk, átnézte az összes korábbi leletem és látva a mostani lepényes UH-t mondta hogy akkor sajnos innentől: no szex, semmi megerőltetés, semmi emelés, sok pihenés, fekvés, ülés és kímélő életmód.
Kérdezte a melóval mi van. Mondtam dolgozom és hogy napi 2 óra kocsiban. Mondta ez nem jó. úgyhogy jövő héten megpróbálom bent megbeszélni hogy dolgozhassak itthonról (elvileg itthonról is tudok) ha meg szaroznak (remélem nem fognak) akkor meg ad egy papírt hogy veszélyeztetett terhes vagyok és eljövök betegállományba. Így hüvelyi vizsgálat nem is volt, az UH-n egyértelmű hogy zárt mindkét méhszáj és nem akart tovább zaklatni odabent. Legközelebb 6 hét múlva kell mennem, akkor normális esetben nincs UH aszonta, de nekem lesz. Kérek szépen sok-sok drukkot, hogy a drágánkkal és az őt körülvevő mindkét méhlepénnyel minden rendben legyen és még kibírják odabent sok-sok hónapot. Azt mondta ha netán vérzés van, azonnal kórház. Úgyhogy kicsit elkenődtem tegnap...
De a picúrért mindent megteszek, sokat fogok pihenni és feküdni. Amúgy 202 grammnak mérték a drágánkat
Megyek reggelizni, aztán visszaolvasok és még jövök. Most mááá sok időm lesz itt az ágyikóban.......