Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi,akkor próbáld úgy,hogy egyszer elállítod egy tetszőleges rosszra és utána vissza a plussz egy órára..

Én is megyek,Boboka nagyon eltünt..mivel a feleségek még nem megy,lehet gyakorlatoznak februárra:.. :wink: :D
tünci28

Na Jó éjszakát CSajok!
Ismeritek azt:
Én Istenem, jó Istenem lecsukódik már a szemem, de a Tiéd nyitva Uram.......nem tudom, nem jut eszembe.

Betti
Kép
betti0412

Gondolod Tünci azért tünt el Boboka? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Betti!
KÉpzeld nekem meg a hajam hullik brutál..pont a múltkor dicskedtem, hogy alig jön ki pár szál..most aztán tessék..
tünci28

Én még egy kicsit várok, hátha nem alszom el a feleségekig.

Kép

Kép
melcsike70

de a tied nyitva Atyám, amíg alszom vigyázz reám...[/b]
tünci28

Most jó az órám, de vissza kellett állitanom nyári időszámitásra. Én kilépek mára. Jó éjt nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Melcsi, jó éjt Betti...ott az ima fennt...

KépKépKép
tünci28

Itt vagyok :lol: És nem azért tűntem el (sajnos) :oops: apa itt horkol mellettem :lol: :lol: 8) Hajat mostam gyorsan, mert tegnap már nem volt erőm hozzá...

Nekem is hullik még mindig, de nagyon. Ez már kb. 2 vagy 3 hete tart... Tegnap előtt elkezdtem szedni a biovanne-t, remélem beválik:)

Tényleg, a próbálkozás előtt mennyivel kell abbahagyni az ilyeneket is?
Vendég

Azt az imát nagyon szeretem én is :wink:

Ma mondta barátnőm, hogy majd jövő héten megy 2. vércukor vizsgálatra. Én meg kikerekedett szemekkel néztem, hogy neeeem,az csak egyszer van. Aztán hirtelen rájöttem, hogy mit beszélek én, hiszen én csak a 31. hétig tudtam követni a terhesgondozást... :oops:

Kezdődik már lassan a feleségek, a szemem meg majd leragad... Remélem végig tudom nézni :roll: Hülye sztároktól már én is sokkot kapok :evil:
Vendég

Melcsike, próbálj ne gondolni rá, hogy éppen hol tartanál. Tudom, ez szinte lehetetlen, de annál nehezebb. Betti, Melcsike, nagyon veletek vagyunk. Úgy látom minden állomás egy kis erőpróba.
Először az, amikor meg kellett volna születnie, azután az, hogy most hány hónaposak lennénk, utána majd a születés évfordulója stb. stb. stb.
De mi itt vagyunk egymásnak, és ha a nov. 1-ét túléltük, akkor már semmi sem fog ki rajtunk. Igaz? :wink:

Na most gyorsan bepótoltam a lemaradásomat :oops:

Most lelépek feleségeket nézni, ha addig már nem jönnék elaludtam rajta (ami megbocsáthatatlan bűn lenne) :oops:
Vendég

Még annyi, hogy a hajhullás mikortól számít kórosnak?

Arra még nem vetemedtem, hogy megszámoljam a kihullott hajszálakat...
Vendég

Nagyon király, most (23:20) van szünet a született feleségekben... Holnap megint mosott kaki leszek....
Vendég

Hú LÁnyok..FÉl kettőkor tudtam elaludni, annyira fájt a fogam..aztán óránként ébredtem ,mert egy szúnyog betámadot...olyan rodszul vagyok, áááá..mintha ülne valaki a fejemen,mellkasomon...

Boboka!
Meg kell számolni...szrintem kb 80-100 szál naponta,az már kezelendő...de a vitamin segít, régen szedtem én is.

Puszi,készülődöm..

(de jó lesz 11 órát dolgozni, ilyen éjszaka után!) :evil:

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Ok, a legközelebbi hajmosásnál számolni fogok:)

Tünci, kitartást a mai napra :roll:

Én ma 12 órázok :twisted: :x :roll:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Én elkezdtem nézni a feleségeke, de elaludtam rajta. Álmomban meg anyáméknak szedtem össze nyaraló vendégeket. Jó összehoztam nekik,1 hónapra előre le volt foglalva az egyik szobájuk. :lol: Anyám tökre örült én meg mondtam neki nem kell semmit csinálnod csak főzni. Gondolhatjátok mérges volt rám. :evil: De nem tudott mit tenni, mert már ott csöngettek az első heti szállóvendégek. Jó kis álom mi?

Kép

Kép
melcsike70

Lányok

Tartsatok ki annyira sajnálom, hogy dolgoznotok kell, remélem hamar eljön az az idő is hogy azért irtok mert otthon lesztek és pont alszik a kistesó és egy kicsit a géphez tudtok ülni. Csak azt kell majd összehangolni, hogy egszerre aludjanak a babák. Puszi mindenkinek. Most lelépek, megyek bevásárolni a szülinapi bulihoz, meg tankolnom kell.

Kép

Kép
melcsike70

Szia, Mindenki!

Képzeljétek, a boltban találkoztam egy ismerősömmel. Kérdeztem, hogy vannak. Ők jól. - És te? - kérdezi. - Már gömbölyödsz?

Mondom, mit akar?! Ennyire dagadt vagyok?! - Nem, miért? - Láttam az iwiwen, hogy azt írtad, hárman vannak.

Aztán győztem magyarázkodni. Mit kéne csinálnom ezzel az iwiwwwel, csajok? Írjam azt, hogy hárman voltak? NEEEM!!! Akkor vegyem le, hogy nyoma se legyen, és ne okozzon kellemetlenséget másnak?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsike, az én kislányomnak november 10-én lesz a szülinapja, a harmadik. :) Kis csibész Skorpiócskák... :wink:

Tünci, örülök, hogy tetszett az indiános. Drukkolok, hogy jól bírd a munkát, és különösebb beszólás meg egyéb hülye helyzetektől mentes legyen a napod.

Betti, én nem voltam kíváncsi erre a könyvre, volt egy határozott véleményem másokról, meg magamról, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Nem gondoltam, hogy érdekes lehet számomra a könyv. De most valahogy kellett, nem tudom megmagyarázni. És jó volt, hogy elolvastam, nagyon fájdalmas, de nagyon fontos dolgokat ír le, mond ki.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Léda!

Barak gyönyörű...! És te is olyan nagyon szép vagy az esküvői képen. A férjeddel kettőtökről is úgy látnék képet, nem akarsz föltenni az iwiwre?

Szerinted sérti a gyerekeim privát szféráját, hogy vannak róluk képek fönn az iwiwen? Lehet, hogy tényleg így van valamennyire, lásd a fönti fura félreértést, ami szintén az iwiwről indult ki.

Köszönöm a kedves szavaidat.

Bocs, Lányok, a sorozatos monológokért. El is tűnök.
kisanyácska

Ez a mai egy tök jó nap.

Betti
Kép
betti0412

Kisanyácska, én is gondolkoztam, hogy beírjam e az iwiw-re, hogy Lackó van nekünk, de aztán arra jutottam, hogy senkinek semmi köze hozzá, aki ismer, akit érdekel úgyis tudja. Ezért nincsenek fönt képeim sem. Az angyalok szüle az "ismerősöm", az első oldalon van, gondolom abból rájönnek. + egy angyalkás képet tettem be.

Betti, örülök, hogy jól telik a napod:)

Én már nagyon várom, hogy 20 óra legyen, és mehessek haza:)
Vendég

Kisanya, gyere ha van időd, sok sok monológgal :lol: :lol: :lol:

Tegnap este gondolkoztam rajtatok, hogy hogy lehet ennyi mindent bírni: két gyerkőc, két iskola, tánc, stb. stb.

Nekem csak a meló, a férjem és a lakás rendben tartása lenne a dolgom, és néha ez is kifog rajtam :oops: 8)

Kisanya, le a kalappal előtted:)
Vendég

Kisanya, Boboka

Én feltettem az iwiwemre Bogikát, és az is ott van hogy angyalka és van aki igy tudta meg. És csak annyit mondott olvasta és nem tud mit mondani. Meg nem akar hülyeségeket kérdezni.

Kép

Kép
melcsike70

Tudod Melcsike, nekem már ahhoz sincs kedvem, hogy mindenkinek elmagyarázzam, hogy mi volt. Tudom, hogy úgysem értenék meg, vagy nagyon "lesajnálnának", + 100%, hogy a majd lesz másik és jobb ez így mondatok is előkerülnének...

Persze, szívem szerint én is betenném a kis képét oda, de akkor jönnének az üzenetek, a kérdések, és nem lenne hozzá erőm...
Vendég

Meddig dolgozol Boboka?

Kép

Kép
melcsike70

Ma itthon alszok, anyunál, elutazott az uram.
Anyu fodrász, megyek hajat festetni :D

Betti
Kép
betti0412

Jaj de jó Betti egy kicsit legalább szakitasz időt most már magadra is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

nyolcig... :twisted: :x :shock:
Vendég

Betti, maradsz barna?
Vendég

Sehol senki?
Vendég

Vagyok már csak a 7 éves játszott a gépen, és most nézi a hülye celebeket. Végül is lehet hogy gyerekeknek való műsor?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Este 8-ig dolgozol? :shock: Ez kizsákmányolás. :evil:

Tünci

Rád is gondoltam ám nem felejtelek el. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Már nincs sok hátra :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy ha hazaértem, már csak "benézős" leszek :oops:

Tünci, remélem jó volt a mai napod :wink: Melcsike, melyik celebeset nézi a nagylány? Az rtl-eset vagy a tv 2 -et?

Kíváncsi vagyok, hogy ma a fábry mennyit fog csúszni :roll: :roll:
Vendég

Az rtleset nézi minden este.

Kép

Kép
melcsike70

Szoktad nézni a Fábryt én valahogy nem birom azt az embert. Nem tudom miért de nem tudom nézni a műsorát.

Kép

Kép
melcsike70

Már tényleg nincs sok hátra kitartás, mire érsz ilyenkor haza?

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Tényleg nagyon menő kis srác lett Barak. A sérója tényleg nagyon vagány. Kép

Kép

Kép
melcsike70

Később én is jövök, mert most még van egy kis dolgom, remélem lesz majd valamelyikőtök.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok

Tudtok igyenesen letölthető olyan videó szerkesztő programot, amivel könnyű elkésziteni egy videót képekből és zenét is tudok hozzá tenni. Arra gondoltam szeretnék a Bogikának csinálni egy kis videót a felvételeiből és a képeiből.

Kép

Kép
melcsike70

Hazaértünk:)
Férjem jött értem:)

Még valami vacsit kéne összedobni, aztán beesek az ágyikóba :lol: :lol:

Melcsike, én nem tudok ilyen programot, ilyet még sosem csináltam :oops:

Remélem mindenki jól van, ma már nem hiszem, hogy jövök. Majd holnap reggel :wink:

Jóccakát mindenkinek
Vendég

hazaértem...
Kirívóan kirívó dolog nem volt...

Ma egyszer eltörött a mécses..pedig egész nap álltam a sarat..az egyik kolleganőm 12 hetes terhes,beszélgettünk,melyik orvosról mi a véleményemm..meg jönnek a babákkal...Integess a néninek,dobjál puszit a néninek.....és minden kisgyerek mindjárt valamit kommunikál velem, mosolyognak, nyújtogatják a kezüket..néni meg majd el bőgi magát...
aztán megkérdeztem a kollegám(ma dolgoztunk először együtt,csak azt tudtam, hogy 39 éves),hogy mekkora a baba, hogy vett neki babamasszázs könyvet???
Mondta:éppen hat hetes...leültem, aztán csak jött a sírás..mert Viola három hónapos...Félrevonultam,aztán visszamentem.Ne értsétek félre, mert nem fáj, hogy ott van baba,de az nagyon, hogy nekem nincs itt..

Azért jó lenne néha beszélni róla,de egyre kevésbé engedik..Csak TI.

Mindenkinek szép estét,holnap jövök és pótolom a lemaradásokat!

Oppá,még valami!Nézzünk pontos Pestre érkezési időpontokat, jó?
Hívott Sütőtök is, mondta, hogy nem nagyon tud írni,de szóljunk ha megvan minden fixen!!!

KépKépKép
tünci28

Kisanya, nem szerenék feltenni képet Barakról, nem igazán szeretném, hogy ismeretlen emberek nézegessék!! ez van.. de ez pesrze rám vonatkozik, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja..
Ha szeretnéd, akkor szívesen küldök neked képet magunkról és hármunkról, de a az iwivre nem teszek fel többet..olyan "zsúfolt" az iwiw már, hogy úgy érzem idegeneket beengedek az intimszférámba és azt nem szeretem.. itt a babaneten is azt érzem már, nem miattatok, hanem a sok olvasó miatt.. nyított ember vagyok,de csak azokkal akikkel én akarok és szeretnék..

Melcsike/Hettuli/Boboka köszi a bókokatt.. Barak nevében is :).. biztos mosolyogna rátok, imádja a nőket..Akkora csibész, hogy el sem hiszem, hogy egy 14 hónapos gyerek képes dolgokra, amiket ő csinál..

Kép
leda2002

Tünci
Nekem reggel 5-től minden órában megy vonatom, így tudok alkalmazkodni a többiekhez.

Boboka
maradtam barna, jó rég voltam szőke, de mivel fehéres a bőröm, nem nagyon volt telitalálat.
Annyit beszéltünk csak, hogy jó lenne egy kis satírt beletenni. Igazábó egy kis méz szín tetszene jobban, de akkor ezt le kell szedni vegyszerrel a fejemről és világosat arra lehet tenni.
Azt meg nem nagyon akarom.

Párom mondja a rövidet újra, az esküvőre növesztettem, de most ezzel megvagyok.

Tünci
Beszélni nem lehet róla, nem tudom, olyan ez, mint egy fal.
Tegnap mondtam, páromnak, hogy jó lenne, ha csak beszélhetnék néha, mert annyira felgyűlik bennem sokszor a feszültség, és megőrülök, ha nem mondhatom, de nem kaptam visszajelzést rá.
Olyan az érzésem, mintha szégyelni kellene.

Holnap

Betti
Kép
betti0412

Felhívott minket a felső szomszéd srác, hogy menjünk velük holnap márton napi vacsira valami bor étterembe, velünk szeretnének menni, mert jól érzik magukat velünk.
A felesége dec.31. időpontos, én is az voltam.

Most erre mit mondjak, hogy tök jó lesz, hogy szembesítenek saját majdnem magammal, akinek most lennem kellene és egész estés beszélgetést folytathatok egy nővel a 33. heti babavárás örömeiről?

De már azt nem mondhatom, hogy nem megyek, mert páromnál már tele a cipő, úgy érzem és lehet igaza is van, neki kell már lendülni legyőzni az akadályokat.

De kedvem továbbra sincs. És nem velük van a bajom, magammal.

Betti
Kép
betti0412

Leda!
Egyet kell értsek az iwiw dologgal..Nekem olyannyira nem jött be, mert annyira nem arról szól ,aminek indult.
Fennt voltam egész rövid ideig, de annyi vadidegen ember bejelölt, hogy végül töröltettem magam..nekem az nem ismerősöm, aki egyszer vett nálam valamit...és az ilyen ember ne tudjon rólam semmit inkább...
Akivel akarom megtalálom a módot a kapcsolatra.

Kár, hogy a többiek elmentek aludni..borzasztó fáradt vagyok, ugyanakkor nagyon zaklatott..Valami elképesztő belső feszültség..ilyenkor szoktam menni Kicsikémhez..Vannak dolgok, amitől nagyon tartok a közeljövőben..
tünci28

Eddig maradtam csak, megyek aludni, ragadnak a szemeim lefel, majd reggel jelentkezem, most tudok tovább aludni, anyunál vagyok, nem kell utazni reggel, csak felkelek és simán besétálok a munkahelyemre.
Micsoda luxus ez.

Betti
Kép
betti0412

De látod Betti, hogy én is mennyire próbálom és néha annyira nem megy...annyira lenne kedvem most is bőgni egy nagyot..sokkal könnyebb lenne, mint nyelni a könnyeket...
tünci28

Tünci
A hajfestés én is azért intéztem el most, mert tuti, hogy 3 hónapig biztos nem festem, ha újra babát várok, várnék, bárcsak várnék.

Betti
Kép
betti0412

A belső feszültség is ismerős, amikor nem tudod, mi a baj, de valami nincs rendjén, helyén, ez nem én vagyok, nem ilyen voltam, nem jó valami és kifele szúrok, mint a sündisznó. Ilyenkor szinte gerjesztem magam körül a levegőt, a vitát, az ellentéteket, és általában párom issza meg ezt.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?