Sziasztok Csajok,
Loulou,
annak ellenére, hogy én aztán maximálisan ismerem ezt a helyzetet, nem tudok okosat mondani.
nálunk is ugyanez a probléma (de már régebbi keletű, szóval nem a baba miatt van, az csak fokozza. de nyilván szex nélkül nincs bébi sem, erre már én is rájöttem
. de közben meg annyira szeretjük egymást... szóval én most szeretnék vele egy szexuálpszichológushoz elmenni. hát majd meglátjuk...
azért a férfiaknak nehezebb ez az egész szex-dolog. hiszen, ha ők rágörcsölnek, akkor tényleg nem működik...
kitartást kívánok neked...
amúgy az nem megoldható, hogy jegeled a témát? (mármint, hogy persze gondolsz rá, de neki egyáltalán nem hozod szóba). szerinted ez nem segítene?
Bikfykém,
örülök, hogy elmentél a dokihoz, és szimpi volt. remélem, a további eredmények sem lesznek rosszak...
hát ami a férjedet illeti.... egyrészről azt gondolom, hogy biztos, szeret téged, csak struccpolitikát folytat az egész babakérdésben.
a mi férjeink szerintem olyanok, hogy iszonyú boldolgok lesznek, ha már ott lesz az a kis csomag a kezükben, de köszönik szépen, az odavezető útra és problémákra ők nem kíváncsiak.
és tudom, hogy szomorú, hogy pont azzal az emberrel nem tudod az ilyen jellegű gondjaidat megosztani, akivel összekötötted az életed, de ez tényleg nem jelenti, hogy ő nem szeret téged.
nálunk az a megoldás, hogy az ilyen témákról akkor beszélgetünk, amikor neki kedve van rá. és ez így működik. amikor éppen valami mást csinál, akkor pedig esélytelen egy értelmes beszélgetést folytatni vele... én ezt elfogadtam, de lehet, hogy neked van igazad. nagyon bátor döntés lenne, ha nem nyelnél le mindent (mint én), hanem kezedbe vennéd a saját életed, és egy olyan embert keresnél, aki MINDIG és MINDENBEN ott van melletted.... de hát ezt neked kell eldöntened...
Abeatrix, Princzike
nagyon sajnálom... de azért még nincs veszve semmi... és legalább a férjetek ott van mellettetek.
Luli,
köszönjük a beszámolót a Családtervezőről. én már nagyon vártam, mert szimpatikus volt eleve, amit olvastam róla, de kíváncsi lette, hogy tényleg olyan-e, mint amit írtak magukról.
szerintem az ár sem olyan vészes annak függvényében, amit kínálnak érte.
lehet, hogy én is ráveszem a pasimat, hogy menjünk el ide.
de annyira jó lenne, ha magától sikerülne a közeljövőben!!! kb. egy olyan hét múlva kezdődik az "összebújós" időszak. olyan jó lenne, ha akcióznánk akkor egy párszor.
mert szerintem nálunk nincs szervi gond (legalábbis eddig nem utalt rá semmi).
hát sok puszi nektek, és szép hétvégét!
mimi