Szép napot mindenkinek!
Tényleg császároznak, ha beteg a szem? Nekem is van barátnőm, akinek elég rossza a szeme, és babát vár. De szeretne természetes úton szülni. Dönthet róla, vagy előírás?
Örülök, hogy Maja gyógyulgat.
A fiúk pedig tényleg nagyon kedvesek, Évi.
Én Samunál sem szedtem semmi vitamint, most sem szedek, ha kell a vérkép alapján, akkor fogok. Dokim tanácsa, vlsz. elég sok a tartalék mindenből...
Ja, és nekem direkt nem volt szabad spenótot ennem, nehogy túl sok legyen a vasam...
Én Samuval okt. 12-ig dolgoztam (a szülinapom, jó szülinapi ajándék volt 4 nap múlva kisfiunk
) 2007-ben, azóta TGYÁS és GYED. Szerintetek így is kijöhet jobbra a táppénz? Úgy tűnik,
Anika, te ehhez nagyon értesz...
Látom, mi hiányzik még a táblázatból nálam, csak nem tudtam, miket "kell" megadni: 27 éves múltam, Budapest, III. kerületben lakunk. Picurnak hívtuk pocakban Samut, tesóját most Pindurnak.
Nem tudtuk Samuról sem végig, hogy kisfiú-e vagy kislány. Egy darabig nem voltunk egy véleményen, hogy szeretnénk-e tudni (én voltam a meglepi-párti), de valahogy a 20. hétig nem akarta mutatni, onnantól meg férjem is azt mondta, akkor maradjon titok. Most meg már úgy kezdtük, hogy szeretnénk, ha nem tudnánk. Nagyon izgi.
Orvosunkkal személyes barátok vagyunk, ő a szülés után mondta, hogy neki annyira fontos volt tudni, hogy kukacos gyerekünk van-e, hogy azért ő megleste, csak nem árulta el, mikor már nem akartuk tudni.
Nem nagyon tudtam végigolvasni mindent még itt, mert elég sok az éppen aktuális levelezés is. De hogy lett téma a császár vs. természetes szülés, az abortusz, ilyenek? Leírtatok tapasztalatokat?
Mi nem fogunk 4D-re sem menni. Leginkább anyagiak miatt... De annyira nagy öröm 2D-ben is látni, hogy azért nem szomorkodom.
Na jó, mostanra ennyi...