Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Hát azért az edző belegondolhatna hogy nem mndenki engedi el a gyerekét egyedül,nameg nem mindenki teheti meg

Karácsonyon már én is filóztam de még csak erre jutottam
Kézségfejlesztő zsiráf
De emellé még szeretnék valószínű építőkockát vagy valami ilyesmit,nem tudom ötleteket szivesen fogadok!

Botondot sajnálom,felfoghatatlan nem tudom ilyenkor a szülő min mehet keresztül és persze nem is akarom megtudni

Ildi!!!!
Nem tudom olvasol-e bennünket ha igen: Imikének Sok Boldog Névnapot!!!!

Linda!
Hozzánk is jöhetsz ablakot pucolni hamár ennyire benne vagy! :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hm, azt hiszem sikerült szépen elbúcsúzni (hihi, kicsit büszke is vagyok ám magamra :wink)
Először az edző ült le Csongival, és olyanokat mondott, hogy büszke rá, hogy az edzője lehetett, és nagyon-nagyon sajnálja, de igazunk van, és jól tettük, hogy megyünk. És kérte, hogy ne felejtse el Csongi, hogy nála kezdett. Olyan megható volt, hogy a könnyem kicsorult. Aztán megnézte az ajándékot és alig jutott szóhoz....akkor meg ő hatódott meg.

Az edzés után kértem a szülőket, maradjanak még egy kicsit, és elmondtam, hogy átmegyünk, meg sok sikert kívántam mindenkinek. És vittem egy doboz linzert, azt Csongi végigkínálta.

Azt hiszem ezt még senki nem tette így búcsúzáskor, de én úgy érzem így volt tisztességes, és valahogy így kell búcsúzni.

A másik csapatról szólva, azt hiszem a "sértődést" így kellett volna írnom. Szóval nincs bennem semmi rossz érzés! Sőt örülök, hogy az az edző ennyire foglalkozik a csapattal, és úgy áll a dolgokhoz ahogy. És nagyon remélem, hogy ez így is marad :wink:

Karácsonyi ajándékok.... hát én várom a tévéreklámokat.... Csongi úgy is abból választ. Bár most mondtam neki, szombaton elnézünk a Tescóba, felmérjük a terepet :lol:

A férjemmel meg megbeszéltük, hogy döglődik a tévénk, úgyhogy veszünk egy tévét és az lesz a közös ajándékunk egymásnak.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Ildi! Imikének boldog névnapot kívánok! Kép

Tündi!Sokfelé voltunk mostanában hétfön piacon+ boltban egy barátnőmmel is találkoztam úgyhogy jól telt az idöm. Kedden delelött Tiszapart , ebéd után vissza a városba , panonba dm-be.Jó kis gyalogtúra volt. Tegnap csak az udvaron voltunk lent.

Ma meg Ati fél6- kor kelt 7 helyett igy jól átrajzolta a mai napomat.

De jó neked, én is készülök a buszpályára csak 2 gyerköccel már oda nem akarok menni.Milyen ajándékot graviroztatsz?

Évi! Gratulálok Csonginak az új csapathoz. Akkor most nagy változások következtek be nála egy új csapat és a suli.Egy korszak ezek szernt most lezárul és újabb utak nyilnak meg elötte.

Katlina! Nagyon szupi a zsiráf, már én is nézegettem Atikának csak még ő pici hozzá. Egyébként semmi ötletem nincs, hogy mit kapjon.
Eddig egy zenélős Micimackós rádiót vettem neki, meg egy labdát.

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Katlina,sztem nagyon fog örülni a zsiráfnak Robika.Lucának enneka régebbi változata van meg,egy golyópálya.Elég hamar megvettük neki,ennél tanul meg felállni.És azóta is imádja.táncolni is ennek a zenéjére tanult meg :wink:

Évi,akkor szépen elbúcsúztatok az edzőtől.Hát igen azért egy kis sütikét illik vinni iylen esetekben (is).
Mi is egy tv-re pályázunk karácsonyra :)
De apa kap plusszbe egy kis ajándékot.

Tehát neki lesz a gravírozás.Egy téglalpal alakú vmibe szeretném az egyik fényképünket belegravíroztatni,vagy pedig egy medálba,csak ahoz még kell egy nyaklánc is,amit ő egyébként nem hord,csak a dögcéduláját :? úgyhogy majd délután felmérem a terepet.Esetleg ötletek,hogy tudom ezeket elintézni?A Dm melletti gravírosnál csinálnak ilyeneket?

Nóri,jó kis ajándékok :) A hétvégét még mindig nem tudom :? A vasárnap tutira nem jó :(

Letti,akkor kicsavarogtátok magatokat :) De most olyan szép idő van,hogy kell is menni.Pedig mától nekem is dógozni kellene egy kicsit,de délután azért csak elmegyünk csavarogni :P A kis rádiónak biztos tetszeni fog Ati babának.

Linda,végeztél a takarítással?Gomba leves,de fincsi is az :)

Kép
Kép
tundi24

Reggelt!
Hiányoltatok?

Annyira nagyszerű ez a csapat-edzőtől való elbúcsúzás, biztosan sokan nem csinálják ezt. Nagyon kedves ajándék!

A takaritás nálunk is megy, a sláger a porszívó és feltörlőrongy.

Szoktatok sétálni a tiszaparton, vagy a játszótérre menni? Mi délelőtt vagyunk kint, úgy 10-12 között, és délután is szoktam körözni a városban, meg a tiszaparton úgy fél5-5után.

Nem lenne kedvetek ismerkedni, találkozni - aki arra fele tekereg??? Ma is megyünk

Kép
bmeli78

Csajok, nem tudok semmi többet Botiról, csak amennyit megírtam.
Olvasok néhány babás blogot, ott láttam a hírt. Nagyon nem is kutakodom, csak fájdítja az ember a szívét. :(

Katlina: Szupi az a zsiráf! Én is nagy ajesz vadászóban vagyok. Névnap, szülinap, karácsony....

Évi: Így kell elköszönni! És az új csapatban várhatóan meddig marad majd Csongi? Ifiig? Vagy hogy is hívják.....
jaimee1

Erika! Köszi az oldal linkjét! :)

Évi! Nem csoda hogy megkönnyeztétek a dolgot... :) Tényleg elég megható lehetett.

Rólunk:
Levente megkapta az Prevenart. Jól viselte, míg beadták a anyagot, addig volt sírás, de utána gyorsan megnyugodot.

Dávid is rendben van. Tanult néhány új dolgot a pár nap alatt, most pedig éppen a régi játszószőnyegét fedezi fel újra.

Ja és hogy miket tud?... 10 mp-ig ácsorog, de csak ritkán; hapcizik, köhög, tapsol, kacsát utánoz kérésre; sokat beszél (baba, labda, lámba... persze még kissé torzan); telefonál és ha okos és ügyes volt megtapsolja magát...
... és hát egyre csibészebb, makacsabb, akaratosabb.. tiszta anyja... :roll:
szilbee

Imikének Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :)

Kép
szilbee

Imikének nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk ! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megint el voltam veszve egy kicsit, látom jó sokat írtatok. Mostanában elég sok a meló, és estére nagyon elfáradok. Fél 10-kor már simán alszom... Meg a torokfájás is visszajött :(
De Marci szerencsére jól van.
Tegnap átestem az évi rákszűrésen, aztán este megköszöntöttem a páromat a szülinapja alkalmából, torta majd hétvégén lesz...

Szilvi! Nálatok is nemsokára szülinap! Lehet, hogy Dávid igazi skorpió lesz? :wink: Mert az én párom nem az (nagyon kevés illik rá abból, amit a skorpiókra mondanak).

Évi! Megható lehetett a búcsúzkodás :)

Tündi! Jó lenne, ha a másik felét is megkapnánk az üdülési csekknek... Majd kinézek valami jó helyet :)
Amúgy van egy fényképész üzlet a skála mögött, ott szerintem csinálnak ilyeneket! (fénykép kockában) Mi 2 éve ott csináltattunk naptárat, akkor láttam ilyen ajándéktárgyakat is.

Én is már úúúúúgy mennék vásárolni meg nézelődni karácsonyra, de sosem jutok el odáig... Talán majd a jövő héten.
judit_79

Azon filóztam ma hogy már lehet hogy nem is Robinak való az a zsiráf,de utána meg az jutott eszembe hogy a kincses bödönel is olyan jókat játszunk,és az elv itt is ugyanaz,viszont nem akarok olyan játékot amit gyorsan megun, vagy már érdekesebb komolyabb játékban kellenne gondolkodnom?Na megvan a párnapos törd a fejed munka :wink:

Judit!
Jobbulást!!!!!
Rákszűrésre már nyáróta készülök :oops:

Szilvi!
A hisztit nálunk is tőlem örökölte,szerintem az akaratot viszont az apjától a kettő ötvözete-nem tudom milyen lesz de biztos nem lesz egy egyszerű eset

Kép

Kép
katlina

Jó estét!

Katlina! Ez ilyen korszak...minden gyereknél. Kitartás. Pár év és elmúlik...majd jön helyette más idegtépő :wink:

Tündi! Elmúlt már a viszketés :wink: :lol: Mit sikerült beszerezned délután? Olyan kár, hogy nem tudtam menni...amúgy 15.30-ig ott voltam :x :?
Botiról, vagyis a blogról meg ezt találtam a Nők lapja cafén
[quote]a írta: jelszavasításnak más oka van. Sokan ebből akartak pénzt keresni, hogy mindenféle segítséget ajánlottak Lyndynek. Ettől pedig ő lassan besokallt, ezért tegnap este bezárt a blog... Hát röviden ennyi.

Imikének és apukájának boldog névnapot!!! :oops:

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi, takarítás kész. De a tetőablakokat lehetne újra puceválni, pedig még nem is esett az eső :evil: sikerült megcsináltatni a képes kockát? Megnézném, milyen lett, aztán lehet, hogy ellopom az ötletet :wink:

Teszveszen vettem egy hintát, vadonás újat, olyan, amilyet akartam. Hétfőre itt lesz, pont a névnapra :D
karácsonyra etetőszéket keresek :) olyat, ami átalakítható kisasztallá + székké.

Nóri, hát eszméletlen, hogy ilyen emberek is vannak, akik még ebben is lehetőséget látnak :evil:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Jó reggelt!

Katlina,tör a fejed napok következnek akkor :) De biztos találsz vmi jó játékot Robikának :)

Nóri,voltunk Takko-ban sztem jó cuccok vannak,vettem Lucának egy inget,de pont jó rámlehet egyel nagyobb kellett volna.Meg a játékboltba is bementünk,vettem egy kis vödröt,amiben takaríttó cuccok vannak.Mert mostanában mindig takarít a kisasszony :P Viszont a fóka showra nem tudunk elmenni :?
Köszi az infót Botiékról,hát elég szemétség ,hogy így ki akarják használni egy beteg gyerkőc családját :!:

Linda,jövőhéten csütörtökön lesz kész a remekmű,remélem,hogy jól fog siekrülni.3helyen tudták megcsinálni.De legalább megtaláltuk.Mennyiért sikerült beszerezned a hintát,és milyen? :wink:

Meli,én hiányoltalak egyébként,miért nem írtál?

És többieket is hiányolom!!!

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Csak beköszönök :wink: :

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak)

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 °C-ra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!" A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát. Tegyünk hintőpőrt és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet. Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.

Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk). Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük. Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon. Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz: Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a nyomorult plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el. Jó messzire. Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszád ház tetejéről. Tegyük Öcsit a járókába.

Adjunk a mázhoz 1/2 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán. Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz. Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből. Dobjuk ki.. Kapjunk idegösszeomlást.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Linda! Addig is egy kép a hintáról? :)

Nóri! Tökigazadvan! :lol:

Leventénél elmúlt a hisztizés! :shock: Egyre inkább úgy tünik, hogy hiányoztak neki a kispajtásai a szünetben... attól lett hisztis, nehezen kezelhető. Azért is gondol ezt, mert mikor anyumnál volt és uncsitesója a 7 éves Norbi is ott volt, nem volt semmi gond vele.
szilbee

Tundi24: tudom, h te voltál, csak lusta voltam név szerint reagálni.. :D

Nem vagyok leveszve, csak kissé le voltam fásulva, mert Rolinál összekeveredett az alvás, és hát küszködünk, meg éjjel ébredünk, meg hol 1szer hol 2szer alszunk egy nap, szóval hát... fos vagyok

na de ma is megyünk sétálni tiszapartra, játszótérre... senki????

NE HARAGUDJATOK RÁM, DE ELŐRE FOGOK MINDEN NOVEMBERBEN SZÜLETETTET, NÉVNAPOSAT KÖSZÖNTENI, (mert lusta dög vagyok egyenként köszöntgetni).

BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS NÉVNAPOT MINDENKINEK!!! (torta, virág, ajándék, nem tudom hogy kell felrakni vicces képeket)[/img]

Kép
bmeli78

Hali!

Tündi: Takko-ba készülök, amióta megnyílt, mindig találok valamit,ami tetszik a prosiban.

Linda: Ide is megérkezett a bébitaxi. :P Csak még össze kell szerelni. :roll: Szerencsére nem atomjaira bontva küldték. Hintakép?

Meli: Mi is keverjük mostanában az éjszakát a nappalokkal.

Szilvi: ügyes okos Dávid. Kíváncsi leszek, mikor indul el.

Na megyek, Réka fullra lefoglal mostanában.
jaimee1

Erika! Arra én is... De nem hiszem hogy 1 éves szülinapjáig meglep vele. Alapvetően most lelassult a mozgásfejlődése.. úgy tünik a szavakra gyúr... :)
Ma is mondta, hogy "elb" mikro bújócskáztunk (értsd ez alatt hogy eltakarja a szemeit) meg "tel" a telefonra.
szilbee

Sziasztok!

Takko-ban én is találtam magamnak egy dzsekit meg pulcsit. Rékára való cuccok nincsenek.

A hinta amúgy 14 ezer volt, de a minőség számított. Bergon.

Erika, képet majd később te is tegyél, hogy tetszik Popinak a járgány!

Kép hinta

Kép
pimelinda

Linda!
Jó a hinta a miénk is majdnem ilyen,Rékának biztos tetszeni fog majd!

Képzeljétek Robi nagy dumás lett,szinte mindent mond valaminek csak az első szótagját de nagyon sok szót teljesen kimond,olyan mint a papgály mindent utánoz :D :wink:

Kép

Kép
katlina

Katlina, videót! videót!

Kép
pimelinda

Linda,klassz a hinta :) Mekkora Rucik kellenek Rékának?Mert 74-től már voltak...de az újságban nincs benne.. :?

Katlina,tessék felvenni videóra :)

Szilbee,még szülinapig van pár napocska,ki tudja..hátha meglep benneteket a nagyfiú :)

Meli,az éjszakáink nekünk sem a legjobbak,deén ezen már meg sem lepődöm,csak kicsit álmos vagyok :shock:

Nóri,jó kis recept :)

Voltunk ma méreckedni,maradt 10300g.A hosszát meg mindig össze vissza mérik :? Leginkább összefelé megyünk :wink: :roll:

Kép
Kép
tundi24

Jó estét!

Zajlik az élet...szokom a pörgést. Ki vagyok, mint a liba :lol:

Tündi! Ha már áll Luca, miért nem te méregeted? Vonalzó+ fal/szekrényajtó+ceruza és had szóljon :wink: Vagy vegyél mércét. Csak ne plüsst :?
Kivi leszek, használja-e majd Luca a játék takarítószettet? Sztem sokkal érdekesebb lesz az, amit a te kezedben lát. Legalábbis ez az én tapasztalatom :wink:

Szilvi! Ed mit nézegetett-keresgélt az Intersparban? :lol: Jól el voltak a játék osztályon :wink: Tanakodtak, gondolkodtak, nézelődtek... :lol:

Most már ide is le merem írni, hogy az én ügyes nagylányom már 2. hete pelus nélkül alszik. 2 baleset volt az elején (meg biztos, hogy lesz is még), de most már akkor sem pisil be, ha nem ébresztem fel 10-11 körül bilizni. Ugyanis addigra mostanában már én is alszom :shock: :roll: Úgy látszik, igyekszem bepótolni az elmúlt hetek nemalvását :lol: . Jaaaaaaajjjjj, olyan jó!

Na, jó éjt!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Videó bizti lesz,csak még valahogy kikel gondolni hogy is csináljam mert ha meglátja a kezemben rohan hogy Baba-baba :wink:

Lilcsi nagyon ügyi kiscsaj!!!!!!!

Mi is próbálkozunk bili témával de még csak ott tartunk hogy 2másodpercre ráül :wink:

Kép

Kép
katlina

Szép Jó reggelt! Kép

Elin! Gratulálok Lilcsinek, nagyon ügyes. Antónia 3 éves korára lett éjszaka szobatiszta.
A sütirecept nagyon jópofa és én teljesn igaznak érzem.

Meli! Szoktunk Tiszapartozni csak Antónián múlik, hogy van-e kedve, az utóbbi pár napban csak az udvaron akart lenni.
Ti hányra mentek majd 17.-én dokihoz?

Szilbee! Örülök, hogy Leventénél rendben volt az oltás.
Dávid már telefonálgat? az igen. Ilyenkor egy kicsit mindig irigykedek.

Tündi! Nekünk is volt úgy ,hogy Antóniát rosszul mérték a védőnöi tanácsadáson. Atit már nem is hordom, hogy ne húzzák vonják.
Lassan itthon lesz a párod, gondolom már megy a visszaszámlálás.

Judit! én is nagyon tervezem a rákszürést, de nem sok kedvem van hozzá?
Te kihez is jársz?

Linda! nagyon jó a hinta, biztos ki is tudjátok majd használni. Nekünk is hasonló van Antónia is bele szokott még ülni.

Tegnap végre eljutottam a kozmetikushoz, kigyantáztattam a szemöldökömet/ már olyan volt mint Brezsnyevé/ és a szempilláimat befestettem.
Ma meg Anyukám festi a hajamat és utána viszi Antóniát a fókashow-ra.
Egyí kicist próbálok töltődni, mert az utóbbi idöben már elkezdtem fáradni rendesen.

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!

Tündi, már 80-as rucikat keresek neki. Ezek szerint nem néztem szét jól... :?

Nóri, látod, nem kell Lilcsit majd örökké pelenkázni :D amúgy a recept működik az idegbajos körítés nélkül is? :wink:

Katlina, a bilizéssel ti is jól álltok :D

Judit, hogy vagytok? Tortát te sütöd?

Móni?

Vali és a többi krónikus hiányzó?

Kép
pimelinda

Mongi: hát pontosan nem tudom, de 1 től van tanácsadás és akkor valamikor. Talán úgy fél2 körül, mert mindig késik picit a dokinéni.

Ki megy a fókashowra? Mennyi a belépő és hol lesz??

Kép
bmeli78

Meli! a tesco mellett lesz, gyerekjegy úgy tudom 1000 felnött 1500.
szombaton és vasárnap 11-kor 15-kor 18-kor, a többi napot nem tudom, de több hétig itt lesznek.
Antónia most indult el a 11 órásira.

Mi 17.-én 3/41-re megyünk dokihoz.

antónia elment itthonról erre Attila 40 perc alvás után felébredt.Na erről ennyit.

Kép
Kép
mongi

Most találtam meg a fókashow papirját.

Nov.7-től no.16-ig.
Hétfőtől -péntekig 18 órakor
Szombat11-kor 15-kor 18-kor
Vasárnap 11-kor 15-kor

Kb 45 perces.

Fütött a sátor.

Tel.szám: 30/6039-925

Kép
Kép
mongi

Sziasztok! :)

Vagyok ám én is,de inkább csak kukuccsolok :) Hát lányok én annyira,de annyira fáradt vagyok,csak tudnám miért :( Van őszi fáradtság is?Még írni is lusta vagyok :(
Annyira telnek a napok,hogy mire észbe kapok már este van és akkor meg a fiúk üldögélnek itt :?
Lassan én is nekilátok a nagytakarításnak,remélem nem esik mostanában :?

Linda:Klassz a hinta,bizti tetszik Rékának majd :) Na hallod,nem semmi méreteket hord a kisasszony :) még mi sem tartunk ott :)
Nekünk olyan etetőszékünk van,csak még nem merem beletenni Lucát.Tudod a kengyel eléggé visszafogta a mozgásfejlődésben és még nem ül egyedül.Abba pedig biztos ülés kell :?

Nóri:Az aftáink megnyógyultak,de most Milán kezd csúnyán köhögni :roll: Néha olyan,mintha ugatós lenne :( Hát kész vagyok :( Lilcsinek gratula,nagyon ügyi :D Ja,a süti recin jót nevettem,de tényleg igaz :)

Katlina:Még nem vagytok lekésve semmiről,Milán is elmúlt 2 mire szobatiszta lett,a nagyfiam meg 2 sem volt mire éjjel-nappal szobatiszta volt.Szerintem ez is,mint minden más nagyon gyerekfüggő :wink:

Tündi:Bizti tetszik majd Lucádnak a takarító szett :) Már én is vásárolgatok a gyerkőknek is,szépen apránként.Lucának akartam tanulókutyust,de én csalódtam benne :( Egy mondókát sem mond végig,mindennnek hirtelen vége szakad,vagy csak én fogtam ki 1 nagyon bénát :shock: Úgyhogy majd még nézelődök.Hétfőn akkor megyünk,elkísérsz?Beszélünk még addig?

Judit:Nagyon ügyi a kis szakácsod :) Milán is szokott nekem segíteni,sütinél is,na meg panírozni :lol: De gondolhatod,hogy néz ki utánna a konyha :roll: minden tiszta liszt,a gyerekkel együtt.
Éves rákszűrés rám is rámférne,sőt még a hathetes vizsgálaton sem voltam,pedig már 8 hós is elmúlt Luca :oops: De lassan ráveszem magam :?

Évi:Én még így olvasás után is meghatódtam :) Képzeld én fiam is elkezdett fociedzésre járni,kivi vagyok meddig bírja :?

Képzeljétek Lucám ma reggel kiszolgálta magát :) Milán melette reggelizett a földön,én kiszaladtam a konyhába ő meg elvette Milántól a virslit.Megnyalogatta,pici hiányzott is belőle,gondolom csak nem lesz már baja tőle?Vélemény?Tényleg a mempőkön kívűl kóstolgathat már mást is?Na én is jó vagyok,2 gyerek után ilyeneket kérdezek :oops: De mindig mást mond a védőnő :?
Akkor 1-2 kép:Vezetek :) Kép
Kér valaki? Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Nóri,hát remélem bejön majd Lucának az ajándék :) Gratula Lilcsinek :)

Katlina,te mikor ültetted először bilire Robikát?Már lehet,hogy Lucával is megpróbálhatnám?De még olyan korainak tartom,de lehet veszek amjd neki vmi frankó kis bilit :wink:

Letti,16nap és apa jön haza :) Már nagyon várjuk igen.Remélem nem előző nap fogják benyögni,hogy később jönnek,mert 2 éve így jártunk :? Igaz 1 nappal indultak kéősbb,de amikor kész a sok fincsi kajcsi,meg süti,meg lelkileg is felkészül rá az ember,az elég cudar érzés.Majd írd meg,hogy tetszett Antának a fóka show :)
Néha jól jön egy kis kozmetikázás,fodrászkosád :)

Linda,pedig vannak 80as-ban rucik,eléggé el vannak dugva :? Én is nehezen leltem rá.

Többiek tessék írni :)
/Kriszti neked is,már elárultad magad,hogy olvasol bennünket :wink: /

Kép
Kép
tundi24

Móni,a mi tanuló kutyusunk is dilaj volt..Az elemnél hátul kell vmit megbirizgálni és akkor végig mondd mindent :) Látom Lucus próbálkozik az önállló evéssel :) Ügyi :wink: A jogsit meg hamar megszerzi majd :P
El tudok veletek menni hétfőn,de holnap még felhívom,hogy akkor hétfő vagy kedd.Mert azt mondta,hogy hétfő vagy kedd..Addig még értekezünk msn-en.

Kép
Kép
tundi24

Bekukk,de semmi ..... :( :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megvagyunk, de én is totál ki voltam purcanva a héten. Minden nap fél 10-kor már bezuhantam az ágyba.. Tegnap Marci fárasztott le minket (nem aludt délután, de ma se! ) Nem hajlandó fél órát sem eljátszani önállóan... :roll: Ez normális egy ennyi idős gyereknél??
Mert néha olyan sokat jelentene, hogy az ember közben csinálná, amit kell. Persze, bevonjuk a takarításba is, meg ilyenek, hogy ő is segíthessen. De olyankor is azt akarja, amit nem lehet, pl. domestosos vízbe nyúlkálni.
A bölcsiben olyan, mint egy kisangyal, itthon meg sokszor nem lehet vele bírni!

Melinda! Klassz a hinta,Réka biztos fogja élvezni! :wink:
A tortát félig én sütöttem, illetve kész tortalapból készült, a krémet csináltam én hozzá. Citromos túrótorta egyébként. Finom lett, de legközelebb inkább a tésztát is én sütöm, mert ez kicsit száraz volt.
Ilyen lett:
Kép

Letti! Milyen színű lett a hajad? Én egyszer próbáltam ki, hogy kozmetikus befestette a szempillámat, de nagyon csípte a szememet, alig bírtam ki. Úgyhogy aztóta inkább nem, marad a szempillaspirál :)
Úgy vagyok vele, jobb túlleni a rákszűrésen... Amúgy Emődyhez járok.

Móni! Ha van őszi fáradtság, akkor én is abban szenvedek :)
Nagyon aranyosak a képek, mekkora szeme van Lucának! Én úgy emlékszem, ebben a korban nálunk még nem nagyon mentek a szilárd kaják, max. egy kis kiflicsücsök!

Tündi! A képes kockára kíváncsi vagyok, majd fényképezd le!

Én meg most rákaptam a decoupage-ra (remélem jól írtam le) Elkészült első művem, egy dobozka:
Kép

Szerintem egész jó lett, és karácsonyi ajándékötletnek sem rossz! :wink:

Tegnap kimentünk a Széchenyire a vadasparkba. Remek idő volt, jót sétáltunk. Szépen megcsinálták! Marci nagyon élvezte, hogy falevelekkel etette a kecskéket.
Kép

És simogattunk őzikét! Olyan tündéri volt, odajött a kerítéshez, és hagyta magát megsimogatni! Biztos kezdettől emberekhez van szokva. Olyank kis cuki volt. Aztán Marci elkezdett rohangálni a kerítés előtt, akkor persze elszaladt.

Nahát! Marci elaludt az apukája mellkasán, mint egy kisbaba! :shock:
judit_79

Sziasztok!

Judit! nagyon ügyes vagy gyönyörü a doboz és a torta is nagyon jól néz ki. Mikor lesz nekem milyesmire időm, úgy alkotnék én is néha valamit.

Antónia sem játszott el magában sohasem. Most, hogy itt van már Ati is, rájött hogy egyedül is lehet játszani. Sokszor úgy megsajnálom szegényt, de tudom, hogy az önálló játék milyen fontos a gyerekeknek. Mindenfélét kitalál, felül a hangfalra és közli velem ,hogy Spanyolországba megy hajóval, rengeteget babázik, játéktelefonján mindenféle beszélgetéseket bonyolit, sokszor csak ámulok, hogy miket ki nem talál.

Persze sokszor unatkozik és olyankor rosszalkodik azért rendesen.

A hajamat borostyán vörösre szerettem volna befesteni,sajnos egy kicsit sötét lett, de majd úgy is kopik.

Hát néha az én szememt is csipi a festék, de rájöttem, hogy nem szabad közben beszélgetni mert akkor egy kicsit mindig megmozdul az ember szempilája és befolyik a festék. De igy is csip néha.

Móni! Milyen nagy már Luca. Kire hasonlit?A tekintete rád emlékeztet.
Ati is csak még papikat kap.De nagyon néz minket amikor eszünk még a kis száját is mozgatja hozzá.

Tündi! nagyon tetszett a fóka show Antának 3 fóka volt és 5 papagáj. Délután is visszaakart menni szegénykém.

Kép
Kép
mongi

Szió!!

Holnap is csak este leszek, úgyhogy ezúton szeretnék
Popinak boldog 1. névnapot kívánni
Kép

És persze
Melinda Rékájának is boldog névnapot
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép estét! :)

Tündi:Köszi :) Remélem még holnap délelőtt tudunk beszélni.Hát lehet,hogy Lucának hamarabb lesz jogsija,mint nekem :roll:

Judit:Én Milánom már nagyon régóta nem alszik napközben :? Igaz nem ébred korán,de este nagyon későn alszik el :( Hát...ő el-el játszik egyedül,de nem túl sokáig.Igényli a társaságot.A torta nagyon guszti,dobhatnál 1 szeletet :wink: A doboz pedig gyönyörű,ügyi vagy :)

Letti:Hát növöget a kisasszony :) Na a kaját ő is kinézi a szánkból,és olyan édes ahogyan jár a kis szája :)
Hogy kire hasonlít ,fogalmam sincs :oops: Többen azt mondják tiszta apukája és apai nagyanyja.A szeme színe az apjáé.De érdekes,hogy Milánra meg azt mondják én vagyok,de mostanában állítólag Luca is kezd Milánra hasonlítani :roll: Na,akkor ez hogy van? :) Ja,azt a kis drága elálló fülét :) anyósomtól örökölte :? Remélem nem csúfolják majd miatta.Anyósom mondta őt fülesnek hívták :?

Na lépek,jó éjt Mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Jó reggelt!

Popinak és Réka babának nagyon sok Boldog ELSŐ Névnapot kívánunk!
Kép

Judit,nagyon guszta lett a torta,a ládika meg nagyon szép :)Én egyszer egy cserepet csináltam.Tetszett a dolog.Karácsonyi ajándéknak is jó,ahogy írtad is :)

Letti,akkor délután is vissza kellett volna vinni Antát:) Nekem is szokta csípni a szemem a festék,de utána kapok bele vmi bagzó macskát vagy mit,és utána akkor jobb :)

Móni,most megyünk zenebölcsibe,szerintem 11után hazaérünk,és akkor meg tudjuk beszélni a dolgokat ha fent leszel msn-en.Milánnak boldog hófordulót :)

Nóri,hogy telt a hétvége?Végülis nem mentetek el a fóka show-ra?Sajnálom,hogy nem tudtunk elmenni :(

Kép
Kép
tundi24

A Rékáknak nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Erika Réka Lányának! :)

Kép

Linda Rékájának! :)

Kép
szilbee

Kép
Kép

Még mindig nincs befejezve... :oops: :oops: :oops:
szilbee

Erika Rékájának és
Melinda Rékájának
Sok-sok boldog névnapot kívánok!

Kép
judit_79

Popi Réka Nagyon Sok Boldog Névnapot!!!
Kép

Linda Rékájának is Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Réka babának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Köszönjük a köszöntéseket, majd hozok bébi taxis képeket!
jaimee1

[i]
Sziasztok!

Nem tudom miket nyomkodtam össze,de próbálkozom színváltással :)

A lényeg,hogy Erika Rékájának és Linda Rékájának NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT kívánok :)

[b]
Tündi:Köszi szépen :)

Én ilyen képeket nem tudok betenni,tud esetleg valaki segíten?Így az éteren keresztül nagyon nehéz ?Előre is köszönöm.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Na a színváltás nem jött össze :(

Akkor ebben is kérek segítséget :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni! Ki kell jelölni a sort, aztán rámenni a betűszínre.

Képek: melléklet feltöltésére kattintasz, és az előjövő ablakban tallóz - kiválasztod a képet, amit fel akarsz tölteni.

Szólj ha nem érthető :)
judit_79

Sziasztok!

Judit:Köszi,nem tudom így gondoltad e?Próbálkozom tovább :) Szín már csak az elküldöttben jelenik meg vagy már amikor írok akkor is kéne változnia?Mert akkor megint nem fog sikerülni :(
Képeket vagyis képeslapot akkor előszöris le kell töltenem valahonnan?Ugye jól gondolom?Köszi,hogy próbálsz segíteni,még nemvagyok túl gyakorlott :roll:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Na,talán a szín már megy :lol: Azért még gyakorolok :wink:
Lányok bocsi a sok hülyeségé :oops:
És ilyen képeslapokat honnan tudok letölteni?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni,ügyes vagy :)

Képeslapokat,bármelyik képeslapos oldalról le tudsz menteni.Kiválasztod a képet,jobb egér és kép mentése más néven.És akkor úgy tudod betenni,ahogy Judit leírta :)
Milán hogy van?

Szilbee,köszike hogy megint betetted a táblit :wink: Készültök már a hétvégi szülinapra ?

Kinek,hogy telt a hétvége?

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?