Sziasztok!
Pár hete nem jártam már itt. Nálunk a nagy hír, hogy azóta megvolt az első inszemem. A kérdésem Hozzátok, hogy Ti mit éreztetek az inszem után?
A beavatkozás után 1 órát feküdtem és pihentem, közben a dokim 2x bejött, hogy minden rendben van-e, illetve van-e már hányingerem?
Amíg ott feküdtem, végig simogattam a hasam és beszélgettem a fiúkhoz, hogy ügyesek legyenek. A doki azt mondta, hogy úgy tűnik jó időben sikerült minden, így most már csak a természeten múlik minden.
Utána éjszaka, illetve még másnap is fájt egy kicsit a hasam, ami állítólag nem jó jel. Bár a párommal azon viccelődtünk, hogy ez biztos csak annak a jele, hogy vmi olyan anyaggal találkozott a szervezetem, amivel eddig nem:-) Ezért éreztem vmi furcsát, amit eddig még sohasem.
Amikor eljöttünk Kósa doki tök kedvesen azt mondta, hogy két hét imádkozás után vár egy boldog telefonhívást.
Most várjuk, hogy két hét múlva tesztelhessünk végre!
Légyszíves írjátok meg, hogy ki mit tapasztalt az inszem után?
Jelenleg (4nap telt el) és semmit sem érzek, semmi fura érzésem nincsen. Persze lehet, hogy a para oka csak az, hogy a bnők - akik között már van néhány anyuka - állítják, hogy ők már másnap tuti tudták, terhesek...
Na mindegy reménykedek és imádkozom.
A dokikkal kapcsolatban én is azt mondom, hogy mindenki abban higgyen, ahol voltak jó tapasztalatai. Az első konzultáció előtt én is 2órát vártam, pedig időpontra mentem! Aztán a második alkalommal már úgy készültem, hogy tuti órákat kell várnom, akkor meg elég hamar ment minden. Mivel én a munkám miatt eddig mindig du időpontot kértem ezért türelmesen várakoztam, nem stresszelt, hogy be kell érjek a melóhelyemre.
Egyébként a TB támogatott vizsgálatok egy részére én is visszamentem a régi dokimhoz, aki minden meg is csinált. (ha összevetem a TB által ingyenes vizsgálatok költségét a fix díjas magánrendeléssel, kb ugyanott vagyunk költségileg) Nekem tisztább az, ha azt mondják, hogy vmi 10eFt, mint amikor a műtéteim után össze kellett hívni a családi kupaktanácsot, hogy ki mit gondol, mennyit adjuk, hogy ne szálljunk el már rögtön az elején, de ne is legyen kevés. Mivel szerencsére nem vagyunk betegesek, így semmi összehasonlítási alapunk nem volt arra, hogy miért mennyit illik adni. Nekem ez kifejezetten streszt okozott korábban.
Én is jártam normál TB finanszírozott szakrendelésre, ahol elvileg reggel 7.45-től volt UH, de 8.30 előtt soha sem kezdték el a rendelést és ráadásul 8-ra már annyian voltunk mindig, hogy átlagban 10-ig ott kellett ülni. És a 2 naponkénti peteérés ellenőrzésekért ott is fizettünk hálapénzt...
Mindig szakrendelő párti voltam, de most már inkább megyek a magánrendelésre és fizetek érte.
Puszi mindenkinek.