Új privát üzeneted érkezett!

Szia Orsi!

Akkor jó, ez egy kicsit megnyugtató, ha nem csak én "gyarapodok" ilyen meg-meg ugró módon. Igazából nem a mennyisége zavart a "hízásnak", hanem az egyenetlensége, de akkor talán ez se ok az aggodalomra.
Én se drámázok egyébként rajta, ha hízok, hát hízok, az a lényeg, hogy a babával minden rendben legyen, amit felszedek, azt majd leadom, ha meg nem, hát kisnyúl. Mondjuk könnyü lazán vennem a dolgot, a férjem egy tündér ebben a kérdésben. Olvasta a "Kispapák könyvé"-t, azóta pontosan tudja mit kell mondani egy kismamának, ha az éppen kezd elkeseredni az alakja elvesztése miatt, és mit kell gyakran mondogatni, hogy minél ritkábban jöjjön az elkeseredés... Kép Kép Kép

Márti
Márti

Szia Moncsi!

Állítólag a heti fél kiló "gyarapodás" az ideális a második harmadban, tehát a tiéd tökéletes. Én a 12. héttől a 18.-ig nem híztam semmit, most meg itt ez a 1,5 kg. egy szempillantás alatt...

Márti
Márti

Márti,

Mi e za Kispapák könyve? Van ötleted hol lehet kapni, ki a kiadó stb? Megajándékoznám vele a párom...
Hízással kapcsolatban.. Szerintem is inkább arra kell figyelnünk hogy normálisan táplálkozzunk, változatosan és nem kettő helyett. Azán amennyi feljön annyi...
Még egy dolog, nálunk otthon nincs mérleg ma fogok egyet beszerezni. Eddig a szüleimén mértem magam s összhangban volt a védőnő nagy mérlegével. Legutóbb azonban anyuékén hipp hopp megjelent +3,5 kg 4 hét alatt. Kicsit ez sok(k) az előző 16 hét alatt felszedett fél kilóhoz. Aztán tegnap voltam védőnőnél és a pontos, nagy mérleg csak plusz egy kilót mutatott az előző méréshez képest. Tehát a kis fürdőszoba mérlegek is lehetnek csalókák mégha az ember lánya ugyanazon is méri magát...
Évike
Évike20

Hízás: normálisan három hónapig nem hízik az ember, utána viszont igen, szerintem Márti ebbol ne csinálj problémát.

Évike, mindig ugyanazzal a mérleggel mérd magad, mindegyik mást mutat egy kicsit. Szerintem a védonoével foglalkozz, vagy csak a tieddel, de ne összevissza.

tegnap este nagyon fájt a hasam, mintha nagyone ros izomlázam lenne, úgy. Bevettem két MagneB6-ot, az segitette, meg lefeküdtem. nem tudom, mi volt ez - mindenesetre elmúlt. Nektek szokott ilyen váratlan feszüléses fájás elojönni?

Most néztem a terhesség hétrol hétre c. könyvben, hogy már 20 cm a kisbabánk - szinte hihetetlen, nem számítottam rá, hogy már ilyen nagy!

Nálunk ma nagy körtebefozés lesz, úgyhogy elhúzok, mert a sok a melódia... Sziasztok

Kata
mégegykata 18

Sziasztok!

Sajna ma még elolvasni nem tudtam semmit, most is csak pár percem van. Gyorsan felrakok egy táblázatot. Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok, illetve akik holnap mennek a találkozóra, jó szórakozást KépKép

Sziasztok
BGabi

<pre>
Cseri 1.c. 37 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 36 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 34 hét 6 n Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 34 hét 1 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 32 hét 2 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 31 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 28 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 28 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 28 hét 4 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 27 hét 4 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 26 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 26 hét 3 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 24 hét 6 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 24 hét 1 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 24 hét 0 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 22 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 22 hét 4 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 22 hét 2 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 22 hét 1 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 22 hét 0 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 22 hét 0 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 21 hét 0 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 20 hét 5 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 20 hét 4 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 20 hét 0 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 19 hét 6 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 19 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 18 hét 4 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 19 hét 1 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 19 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 19 hét 1 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 18 hét 4 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 18 hét 3 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 17 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 17 hét 3 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Tiduj 17 hét 1 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Mamacica 1.c. 15 hét 5 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 15 hét 1 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 15 hét 4 n Budapest 35 év jan. 20. 1.b.
Moncsi 1.c. 14 hét 2 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Klári 1.c. 12 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
TKriszta 1.c. 12 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Zsuzs 1.c. 12 hét Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 12 hét 4 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Kinga 1.c. 9 hét 1 n Maglód 33 év 4.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Viki!

Bocs, kihagytalak, de majd pótolom. Hétfön már fent leszel Kép

BGabi
BGabi (bgabi)

Márti!

Nekem a majdnem 21-ik héten 3,5 kg jött fel összesen. Tényleg ne aggódj, össze-vissza jön, mindenkinél más. Tudod, a magzatvíz is n&#337;, meg a szervezeted is több vizet köt meg, akkor is, ha nem eszel semmit. Ez teljesen egyéni-alkati kérdés. Kép

Lányok!

Egyik haverunk a párom kezébe nyomta a CKM-et, tök véletlenül (merthogy ilyen ujság nálunk elég ismeretlen), de van benne egy cikk a "Kispapákrol", az apák hozzáállásárol a szüléshez, meg a kismamákhoz. Tegnap Életem Értelme egész este ezen heherészett, hogy milyen jokat olvasott benne. Szerintem kivételesen vegyétek meg, hátha az eddig odzkodo apukákat is be lehet vele csalni a szülésre. Az enyém egyre jobban ráhangolodik.

Pusz,

Niki
Niki

Mégegykata!

AZt írtad, hogy az elso három hónapban az a normális, ha nem hízol. Ki kell hogy javítsalak, mert minden kismama könyvben azt írják, hogy a 1,5-2 kiló hízás mondható teljesen normálisnak.

Különben pedig Niki van igaza, a szervezet jobban megköti a vízet stb. Volt olyan nap, amikor direkt figyeltem, hogy megittam legalább 2,5 liter vízet WC-re pedig alig jártam! Szóval tényleg fölösleges aggódni, könnyen beszélek,de én is olyan vagyok, mint Márti!

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Hát nemt udom, Moncsi, ebbol is látszik, hog tteljesen különbözo, dolgokat mondják a a szakemberek ugyanarról a dologról, mert nekem két könyvem van, most megint megnéztem, mindketto a a13-14. héttol mondja a hízást. Az viszont biztos, hogy simán van olyan, hogy váratlanul egy-két hónap alatt nagyon sok rádmegy, aztán megint hosszú odeig semmi. ilyet többen is meséltek.
mégegykata 18

Szia Évike!

A Kispapák könyvét az Édesvíz kiadó jelentette meg, sajnos az írójára nem emlékszem, de hétföre meg tudom nézni. Mi örököltük, de remélem, lehet még kapni. Igazán kedves kis könyv, férfi (többszörös apa) írja le férfitársainak, hogy hogyan vészelhetik át ezt a 9 hónapot úgy, hogy a feleségük még utána is szóba álljon velük... Kép Kedves humorral közelíti meg a kérdést, kicsit ironikus ugyan a kismamákkal szemben, de öszinte szeretettel cikiz ki bennünket, és be kell ismernem, sok esetben igaza van... Kép
A kedvencem a súlygyarapodás kérdése. Szituáció: kismama áll a tükör elött, kétsége esve szemléli önmagát, és felteszi a beugrató kérdést: "Kövérnek látszom?" Riadó! Semmi kedves, öszinte válasz, ilyesmi, hogy "A babáért megéri", vagy "Majd leadod a szülés után!". Ez mind beismerés: igen, kövér vagy! Az egytlen jó megodás a tagadás, körömszakadtáig. Pl.: "Dehogy! Gyönyörü _kismamának_ látszol!" Aztán jöhet az alátámasztás, természetesen a kismama alkatához igazítva valami olyasmi, hogy milyen kecses a nyaka és a válla, a vak is láthatja, hogy nem kövér (nincs tokája), vagy milyen szép formájú a lába (ha éppen nem dagad), vagy éppen az, hogy hátulról nem is látszik semmi, egy centit se szélesedett! (kismama legyen a talpán, aki ellenörizni tudja!). De vigyázat, még nem dölhet hátra a Jó Férj elégedetten, mert a kismama látja a szomorú igazságot a tükörben, és persze azonnal vitatkozni fog. Jönnek a "De nézd, milyen karfiolos lett a fenekem" típusú ellenvetések. Vigyázat, a beismerés továbbra is tilos, a kismamának most elismerésre, bókra, szeretetre van szüksége, és nem az igazságra! Tehát a Jó Férj következetesen tagad, bókol és dícsér valamit, bármit, ami tényleg szép a kismamában. Gyönyörü nagyok lettek a mellei, fényesebb a haja, gyönyörüek a babáról álmodozó szemei, szinte ragyog az egész lénye, stb. Az utóbbi néhány bók univerzális, még akkor is alkalmazható, ha a kismama már tényleg úgy néz ki, mint egy liszteszsák...
Ezen kívül felhívja az író férfitársai figyelmét, hogy ha kínosnak érzik ezeket a (menetrendszerüen visszatérö) beugratós kérdéseket, elözzék meg! Napi gyakorisággal biztosítsák feleségüket arról, hogy imádják, szépnek sé kívánatosnak látják, és a terhesség mit sem koptatott vonzerejükön. Semmi elpuhulás és hátradölés, semmi úgyis tudja, hogy szeretem! Tessék naponta kifejezésre is juttatni! Egy bók, egy csodáló-gyönyörködö pillantás nem kerül semmibe, de a kismama közérzetén rengeteget javít, és ezzel elviselhetöbbé teszi a kispapa életét... Kép

Hát, az én Életem Párja nem olvasta hiába, reggel, mikor kétségbeesve álltam a mérlegen, azonnal kész volt a válasszal, hogy jön a melegfront, a vízháztartás is felborulhat ilyenkor, meg a mérlegünk se az a kimondottan patikamérleg, nem is biztos, hogy ilyen hirtelen ugrott meg a súlyom, és egyébként is böven alatta vagyok még mindig az ideális súlygyarapodásnak, legföképpen pedig gyönyörü vagyok, az ö kisfiának lesz a legszebb mamija a világon. Kép Hát lehet így jólesöen elmerülni a depresszió bugyraiban, sajnálni és utláni magam?!?! Kép Kép Kép

Márti
Márti

Sok puszi mindenkienk!
Csak gondoltam elköszönök.
Egy hétre szabira megyek a Balcsira, és a doktor bácsi és az idõjárás is úgy akarja, még fürdeni is fogok benne!Kép
Pusszzz!
Chris
Chris

Szia Mégegykata!

Nem tartom reálisnak, hogy a 12. hétig semmi természtes súlygyarapodást ne okozna a terhesség. Nekem pl. akkorát nöttek a melleim (szinte a teherbeesés pillanatában), hogy az már magában indokolt legalább +1 kg.-ot! De az tény, hogy ahány kismamakönyv, annyi vélemény. Nekem 5 van (mindenkitöl az kaptam Kép), és 5 féle ideális súlygyarapodás-táblázat van bennük... Kép
Én azt érzem a legreálisabbnak, hogy az elsö harmadban 1,5-2 kg., a második harmadban heti 0,5 kg., a harmadik harmadra meg nem emlékszem...

Márti
Márti

Márti!

Biztos, hogy van egyforma könyvünk! Én is pont reggel néztem meg és ugyanez volt leírva, mint amit most Te írtál!
Az egyik könyv címe: Az a 9 hónap!

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Szia Moncsi!

Igen, megvan nekem is az Az a 9 hónap. Lehet, hogy éppen abból való az adat, már nem tudom. Teljesen belezavarodok már a sok kismamakönyvbe. Kép
Pl. A problémamentes terhesség a fogamzástól a szülésig cím&#369; m&#369; egy nagy amerikai baromság, meg ne vegyétek, bármilyen hangzatos is a címe! A kedvencem a Terhesség hétr&#337;l hétre, de az elég régi kiadású (örököltük), és nem tudom, kapható-e még manapság.
Egyébként a sok kismamakönyvben az a jó, hogy azt a tanácsot / véleményt fogadom el, amelyik a legjobban tetszik. Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Márti
Márti

Márti,

Köszi az infotKép Megpróbálom megvenni ezta könyvet, szerintem hasznos lesz az én páromnak isKép
Jó hétvégét mindenkinek. Én csak szerdán leszek legközelebb, mert hétf&#337;n költözünk.
Évike
Évike 20

Sziasztok Kismamák!

Már rég nem irtam, mert egy hétig nem voltunk itthon. Nálunk minden rendben van, tele vagyok energiával és nagyon boldognak érzem magam! Kép
A kisbabánk rengeteget mocorog, legkésõbb másfél óránként mindig jelentkezik. Néha már úgy érzem, hogy szinte a bordámnál rúg, persze ez még nem lehetséges. Kép

Szeretnék kérdezni valamit. Az ultrahangon mérnek ilyeneket, hogy femur meg thorax. Ezek mit jelentenek? Nálam ugyanis a thorax AP a legutóbbi 3 alkalommal meg volt csillagozva. Elõször nagyobb volt, mint az átlag, másodszor kisebb, most megint nagyobb (61 mm helyett 63).Azt hiszem, ilyenkor már lehetnek egyéni eltérések, de azér mégis aggódom egy kicsit. Ti mit tudtok errõl?
A másik kérdésem a dinnyével kapcsolatos. Én nagyon szeretem és mostanában rengeteget eszem. A védõnõ pedig azt mondta, hogy ne egyek belõle sokat, mert a cukros levet a szervezet elraktározza és sokat lehet tõle hizni. Hallott már valaki errõl?

Mónika!
Sokat gondoltam rád az utóbbi idõkben (irtam is neked levelet, remélem megkaptad). Örülök neki, hogy nem lett nagyobb baj a dologból. Pihenj rengeteget, vigyázz magadra! Meglátod, körülbelül egy idõben fogunk szülni! Kép

Minden jót, ja, és üdv az újaknak!
helga - 25

Szija lányok!

Megjöttünk a nyaralásból, hát megvallom, hogy már tegnap este elkezdtem átolvasni az elmaradásom, vagyis majdnem 12 nap hozzászólását...
Ahogy elnézegettem a táblázatot, hát augusztustól majdnem minden héten lesz egy baba! Tök lyó! Eccer elkezdödik, aztán nem állunk meg :-))))))

A Megatoysról annyit, hogy kinéztünk egy 4 részes ágynem&#369;t, és mondtuk az eladónak, hogy meg akarjuk venni. Erre közölte, hogy az nem eladó. És bár ki volt állitva (a berendezett babaszobák egyikében) és ár is volt rá irva, mégsem vehettük meg. Állitólag a babaszobához varrták külön és nem eladó. Csak azt nem értettük, hogy akkor miért árulják és irnak rá árat is. Na mind1, ennyi erövel egy kiállitásra is mehettünk volna, mert ott is csak nézni szabad, de nem eladó semmi. Aztán kinéztünk egy tapétacsikot, (ami szintén egy berendezett szobában volt), szóltunk az eladónak, hogy akkor legalább ezt had vehessük meg, erre közölte, hogy ez meg nincs a raktárban hetek óta.
Úgyhogy tök jót vásároltunk, mert amiket kinéztünk az vagy nem volt, vagy nem volt eladó...

Képzeljétek voltunk 3D-s UH-n a Kútvölgyiben. A kis pocilakó végig mozgott meg rugdosott. Végignéztük a veséjétöl a lábujjain keresztül a szivkamráit, agyát...stb. Szóval mindenét. Teljesen egészséges. 1280 gramm volt(28hetesen és 3naposan). És hiába takargatta magát, akkoris kilestük, hogy KISLÁNY!
Láttuk az arcocskáját, bár a kis kezét nem akarta elvenni az arca elöl, de azért nagyjából láttuk. Nagyon szép kis pofija van, persze azért még nem lehet megmondani, hogy melyikünkre hasonlit Kép
Érdekes volt látni mozgás közben 3D-ben, tényleg élvezetes!

Szóval velünk minden rendben, hihetetlenül sokat mocorog. Az utóbbi 3 hétben teljesen felturbózta magát, egyfolytában mozog...soxor találgatjuk, hogy vajon mit csinálhat ennyire :-)))))

Szijasztok, Lara (29.)
lara (lara)

Sziasztok!

Régen jártam erre,ugyanis szabin voltam (vagyok még hétföig). Remélem, mindenki jól van.
Mi múlt héten voltunk dokinál, picurka kicsit dagi Kép. A pocija alapján egy héttel idösebb lehetne Kép. A doki azt mondta, talán kislány.
Én eddig 7 kilót híztam, bár ez a tekintélyes hasamon kívül máshol nem nagyon látszik.

Lara!
Mi is voltunk a Megatoysban, nekünk sikerült 4 részes ágynemügarniturát venni, + hozzá való kistakarót, zsebes tartót és lepedöket is.Nagyon aranyos.

A MÁV-os tornáról olvastam,amit írtatok, de sajnos énilyen korán még biztosan nem tudok elmenni Kép.

További jó hétvégét mindenkinek!

Eszter (24)
eszter

Sziasztok lanyok!
Most itthonrol irok, holnap en is megyek le Balcsira 2 hetre. Penteken akartam irni, csak sajnos tortent egy kis malor. Reggel elkezdtem verezni, amire persze bepanikoltam, rogton me a korhazba. Na ki volt az ugyeletes doki? A hires Herceg foorvos ur. Marha rendes volt, rogton behivott, megvizsgalt ulrtahanggal, es kiderult, hogy lepenyem, ami eddig hatul tapadt, egy resze elore kuszott es eleri most a mehszajat. Reggel meg gondolom a parom kicsit megbolygatta.. Viszont sajnos most gaynyugalmat irt elo, semmi sex es mozgas ket hetig, ugyhoyg hiaba megyek Balcsira, ott nem igazan fogok tudni uszkani, sot meg mast sem.. Pedig annyira vartuk...
Na mindegy, komolyabb baj nincs, teljesen zart a mehszajam, es a babuci is jol van.

A hizasrol annyit, hogy szerintem sem izguljatok, mert telejsen egyentol fugg a dolog. En meg nem is tudtam, hogy terhes vagyok, es nem ertettem, ha kevesebbet eszem, es sokat mozgok, mert hiztam hirtelen egy kilot, mikor ez mar evek ota nem fordult elo velem. Tehat en az elso par het alatt felszedtem 2 kilot, aztan sokaig semmi, aztan mindig hirtelen jott fel megint 2 kilo. Most mar a 26. het vegen jarok, es 8 kilonal tartok. Nekem is csak a pocakomom es a melleimen latszik. Szamolgattma, hogy az elso harmad 2 kiloja + a masodik harmad heti fel kiloja pont 8-ra jon ki:-)). Ugyhoyg akkor pont jol allok, es meg egy hetem van a masodik harmadbol ( az igazi datumat nezve)

Szoval nem tudom, hogy mikor tudok majd tehestornara jarni, egyenlore meg kell varni, mig a lepeny visszakuszik a mehszajrol ( allitolag a meh novekedesevel fog rendbejonni). Egyebkent a legrosszabb a sextilalom..

Na mindenkinek sok puszi es akkor ket het mulva jelentkezem

Vikoca
Viki25

Sziasztok!

Viki!
Örülök, hogy jobban vagy! Vedd komolyan az orvos utasításait, és vigyázz nagyon-nagyon magadra és a pocaklakóra, pihenj sokat!

Lányok, akik a találkozón voltatok!
Úgy hallottam, nagyon jól sikerült a találka, remélem, nagyon jól éreztétek Ti is magatokat. Én meg búslakodom, hogy nem lehettem ott veletek Kép

Képzeldjétek, szombat éjszaka elég komolyan elkezdett fájni a hasam. Eléggé megijedtem, de a java csak utána, vasárnap reggel kezdödött. Fájt és fájt a hasam, mentem, és egyre gyakrabban kellett pisilnem. Amíg odáig nem jutottam, hogy már véres lett a vizeletem. Eleinte meg voltam ijedve, hogy vajon honnan származik a vér. Délre már szinte biztosak voltunk, hogy nem a Babucitól, hanem nagy valószínüséggel a hólyagomból származik. Vagy felfáztam, vagy valami fertözést szedtem össze. Én naív, elmentem az ügyeletre, de felesleges idöpocsékolás volt. Az ügyeletes orvos ugyanis elöbb végignézte a Forma1-et, úgyhogy bár elsöként, de fél órát vártunk, hogy végre behívjanak. Utána meg láthatóan egyáltalán nem érdekelte, hogy mi a bajom, mondta, a fájdalomra, ha gondolom, vegyek be Algopyrint. Jó, mi? Teljesen kiakadtam. Most készülök a körzeti orvosomhoz, bár úgy érzem, javult a helyzet, picit várok, biztos-e, és utána megyek, sajnos vinnem kell a fiamat is, mert nem tudom hova rakni. A Picurkám közben rendben mocorgott, ezért bíztam benne, hogy Ö jól van. Szorítsatok nekem, hogy ne legyen semmi baj.

Puszi mindenkinek! jó hetet!
BGabi

<pre>
Cseri 1.c. 38 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 37 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 35 hét 2 n Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 34 hét 4 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 32 hét 5 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 32 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 29 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 29 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 29 hét 0 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 28 hét 0 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 27 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 26 hét 6 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Viki 2.c. 25 hét 6 n 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 25 hét 2 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 24 hét 4 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 24 hét 3 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 23 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 23 hét 0 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 22 hét 5 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 22 hét 4 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 22 hét 3 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 22 hét 3 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 21 hét 3 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 21 hét 1 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 21 hét 0 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 20 hét 3 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 19 hét 2 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 19 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 19 hét 0 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 19 hét 4 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 19 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 19 hét 4 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 19 hét 0 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 18 hét 6 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 18 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 17 hét 6 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Tiduj 17 hét 4 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Mamacica 1.c. 16 hét 1 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 15 hét 4 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 16 hét 0 n Budapest 35 év jan. 20. 1.b.
Moncsi 1.c. 14 hét 5 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Klári 1.c. 13 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
TKriszta 1.c. 13 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Zsuzs 1.c. 13 hét Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 13 hét 0 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Kinga 1.c. 9 hét 4 n Maglód 33 év 4.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Sziasztok lányok!

Én - sajnos - még nem tartozom közétek, de kérném a segítségeteket.

Lotti vagyok, és az történt, hogy ma vagyok a 30. napon és még nem jött meg, pedig ált. 26-27 naposak a ciklusaim. Igaz, hogy ebben a hónapban szedtem elöször clostit, amitöl óriási cisztákat növesztettem, és nagy fájdalmak árán kipukkadtak, és megszabadultam tölük.

De megjönni még nem jött meg. Tegnap délután nem birtam tovább, és csináltam egy tesztet, természetesen negativ volt.

Szerintetek csúszhat a clostitól vagy a kipukkadt cisztáktól a ciklus? Kép

Köszönöm: Lotti
Lotti

Lányok!

Cseri nagyon csöndben van, csak nem???? Lassan itt az idö..KépKépKép

Vikoca!

Örülök, hogy személyesen is találkoztál a mi Herczegünkkel, látod, tényleg nem egy abnormális hapsi. Segítökész, felkészült és tapintatos. Kép Tényleg vigyázz magadra, nagyon megijesztettél minket.

A hétvégén a Balcsiátuszáson voltam, kísértem a barátaimat Anyukámmal. (Sajna igy lemaradtam a találkozorol, amit nagyon sajnálok. Remélem szuperül éreztétek magatokatKép)
Szoval képzeljétek, amig a legények usztak, Anyuval átkompoztunk az érkezési oldalra. A komp teljesen nyitott volt, egy ici pici árnyék volt csak rajta. Persze oda álltam, de nagyon meleg volt. Átérve a tuloldalra "megborultam" egy picit, mondtam is Anyunak, hogy érzem, hogy most esik le a vérnyomásom. Nagyon rossz volt, majdnem elájultam. Viszont szerencsére volt a kompon víz, igy egy picit magamhoz téritett a Mamám. És mivel már csak én voltam a kompon, meg ö, a rengeteg ember, akit miattunk nem engedtek felszállni (mert mi nem jutottunk el a kiszállási oldalra), szoval meglehetösen kiváncsian szemlélték, mi folyik a hajo fedélzetén. Hát elég égö volt!!! És képzeljétek, egy fiatal lány visszafordult a tömegböl, mikor észrevette, mi a gond, odaszaladt hozzánk. Mondta, hogy gyerekorvos, miben segíthet. Megnézte a pulzusomat, mondta, hogy nagyon kevés. Mondtam, hogy tudom, éreztem, hogy leesett. Kitámogattak a partra, aztán ittunk Anyuval kolát, hogy magamhoz térjek. De ez a lány annyira rendes volt, komolyan annyira jol esett, hogy segíteni akart. Rögtön kiszurta a babát, annyira élvezem, hogy már nagyon látszik!!
Szoval amugy minden rendben, csak két hét mulva öbölátuszás van, ahol szintén jelenésem van. Ott kocsival is átmehetünk, csak kilométeres sor van az uszás elött. Kép De reméljük, nem lesz már gond, amugy minden ok., Manocska sokat ficereg, és jol érzi magát. Kép

Képzeljétek, ezt még le kell írnom, a héten kész lesz a házunk belsö festése, és két és fél honapi zacskokbol élés, és leülni sem tudás, foliasátorba vont butorok nézegetése ér véget egy hét alatt!! Annyira örülök , hogy az el sem hiszitek . Jövö héten két hét szabira megyek, kiganajozzuk a házat, szépen rendbetesszük, és kipakolunk mindent. Kép Hurrá!!! KépKépKép

Kellemes hétkezdést kívánok, ne dolgozzatok sokat!

Niki
Niki

Sziasztok!

BGabi! Ne ijjedj meg, nekem is voltak ilyen problémáim, azt mondták, hogy a babára nem veszélyes, és Rutascorbint szedettek velem, ami semmi más, csak C-vitamin. Kép Azért persze az a biztos, ha elmégy orvoshoz. Szerintem nem is a körzeti orvos, hanem a nögyógyász vagy az urológia lesz a tuti megoldás. (Én mindhármat végigjártam anno.) Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen!

Lotti! Nem tudom, mi az a closti, de arról hallottam, hogy a ciszta miatt rendszertelenné válhat a mensi. Szerintem tedd fel ezt a kérdést a ERAZMUSZ - kérdezz, és felel a nõgyógyász topikban, ott biztosan szakszerü választ kapsz. Remélem hamarosan üdvözölhetünk a kismamák csapatában!

Niki! Gratulálok! El tudom képzelni, mekkora öröm, hogy végre túl vagytok rajta! Azért a ganajozással vigyázz, meg ne eröltesd magad!

Márti
Márti

Sziasztok lányok!

Viki szia!!! Nagyon vigyázz magadra!!!! Két hét mulva vissza kell menned kontrollra? És hova? Az eredeti dokidhoz vagy a Herczegh-hez? Mindettõl függetlenül kellemes nyaralást Nektek, pihenj sokat!

Gabi szió! Nagyon remélem, hogy nincs semmi komoly gond, nagyon várom, hogy mit mondott a körzeti dokid, ha tudsz, írj mielõbb!!!

Niki szió! Jajaj, Te is vigyázz ám magadra!!! Nagyon meleg volt a hétvégén, biztos az tette be Nálad a kiskaput... Ilyenkor valami hûvös szobában kellemesen hûvös vízben ücsörögve vagy zuhany alatt állva lenne a legklasszabb...

Lotti szia! Bár én szedtem Closty-t, nekem nem volt tõle hosszabb a ciklusom... talán egy nappal (32-33 helyett 34 naposra sikeredett), de hát ez nem nagy eltérés... Majd a másik topic-ban szemmel követlek hogy mi lett ennek a csúszásnak a vége, hátha... Kép

Helga, Eszter, Lara, sziasztok! Már épp ideje volt visszajönnötök, hiányoltunkKép Remélem, kellemetes volt a nyaralás... Kép
Lányok, akik a Megatoy's-ban jártatok... az árak milyenek? Drágább az átlagnál, vagy elfogadható?

Velem nincs semmi külcsi, a kisfiú egyre aktívabb, nagyon jó fej, érezni, ahogy forog, a lábaival a méhfalon hajtja magát, lehet érezni, mikor merre jár... KépKép

Puszi mindenkinek,
Beja (22dik)
Beja

Szia Beja!

A Megatoy's árak szerintem elég huzosak. Nagy a választék, de drága. Néha ki lehet fogni akciokat (Pl multkor kiságy fábol 8600 ft. körül volt),de szétnézni is érdemes.
Gratula a Kislegényhez, nagyon aranyos lehet.Kép Mi azt vettük észre, hogy Apa hangjára mindíg megmozdul, vadul kapálozik. Én is érzem, mikor merre "jár", de még csak azt, hogy a jobb v. bal oldalamon ficereg. Tapasztalt kolléganöim szerint a vége felé már ki lehet tapintani a buksiját, popsiját, meg a tappancsait is. És most elöször éreztem, hogy estére nagyon jol esett a kispárna a pocakom alá oldaltfekvésben, a jobb oldalam egész hétvégén huzodott, mert a Manom ott tombolta ki magát. A kispárna igen üdítöen hatott estére.

Lányok!

Nekem van egy címem, ahol egy asztalos készít bölcsöket, meg bababutort, kb. két honap mulva megyek hozzá körülnézni. Sok babaáruháznak készít termékeket, csak ha közvetlen hozzá megyek, olcsobb lesz. Ha lesz tapasztalatom, megírom Nektek, hátha nem kell olyan drágán beszerezni mindent. Kép

pusz,

Niki
Niki

Hali, sziasztok,
jó nagyon itt olvasgatni al eveleiteket. A vérnyomásom nekem is a béka feneke alatt, foleg ezekben a melegekben, az viszont annyira jó, hogy érezhetoen átkerültem a második harmadba, van energiám megint az építkezésre,s zervezésr,e kertre - hétvégén is egy csomót dolgozgattam a kertünkben, nagyon jól esett.

Csajok, arról hallottatok valamit, hogy megemelnék állítólag a gyedet januártól? Merthogy a a minimálbérhez van igazítva, és azt megemelik negyvenrol ötvenre, tehát a gyed maximumát is nyolcvanról százra. Ha ez igaz, vajon a január 1 után született babákra lesz érvényes? Mert én dec. 31-re vagyok kiírva, de akkor megmondom a dokinak, hogy éjfélig húzzuk ki... KépKépKép Hallottatok errol valamit?

mégegykata 18
mégegykata 18

Sziasztok!

Magunkról annyit, hogy "ficánka" a pocaklakó(a neme még titkos) nagyon jól érzi magát, söt az elsö UH-n a feje alá tette mindkét kezét és úgy szundikált, én jól érzem magam kivéve, ha a vesémet nyomkorássza. Most kezdjük a 30. hetet, szinte el sem hiszem, hogy ennyi idö eltelt.
A súlygyarapodásról csak annyit, hogy az 5. hónapig 2 kg-ot szedtem fel, viszont most már 8-9 kg-nál tartok, amit 1-1 hetes kihagyással ugrásszerüen szedtem fel. Teljesen meglepödtem, mikor közölték velem, hogy egy kicsit sokat szedtem fel! Azóta állandóan a tükör elött billegek és nézegetem magamat, de nem találom a fölösleget. Szerintem csak óvatosságból szóltak, hogy javítsam a statisztikát.

Szilvi+
Szilvi

Sziasztok!

Mégegykata, az a híres neves emelés a 80 ról 83-ra (vagy 83 és fél?) lesz(...) Ja, és ha elõtte te TGYÁS-en vagy, akkor tuti 2002-es GYED-et kapsz, nem?

KOrábban írtam nektek a mûanyag kádat, és mondtátok naív vagyok. Azóta néztem, 1700ért sok helyen adnak, és láttam most RÁkosligeten, egy közönséges mûanyagos jellegû mindenes boltban nem egész 1100 ért, szóval azért van 2 ezer alatt.

Ja, kelengye. Az Auchan-ban bébirugik vannak 700-ért akciósan, egész sok.

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Sziasztok lányok!

Engem Nikinek hívnak. Régebben jártam a "megint megjött" topicba. Mostmár ide "kell" járnom. Kép A 14. hétben járunk.
Az lenne a kérdésem, hogy meg-e tudja v.ki adni az inernetes dokinak a címét. Szeretnék kérdezni t&#337;le.
El&#337;re is köszi!Niki

ui.: Beja gratulálok a kis trónörököshöz! Kép
catnet

Ildi!

Melyik Auchanban???? Hogy néznek ki???

Niki
Niki

Sziasztok!

Ez tényleg jó kérdés: Aki elmegy GYED-re, az megkapja közben az esetleges emelést, vagy amennyi a GYED-ed amikor megkezded, annyi marad a végéig?
Persze ha tényleg csak 3K-t emelnek rajta, azzal nem leszünk kinn a vízböl...

Márti
Márti

Szia Catnet Niki!!!

Nagyon gratulálok, ügyik vagytok. Örülök, hogy köztünk vagy Te is. Ha megadod az adataidat, Gabi felvesz téged is a táblázatba. A dokik között találsz kettöt is, a Babanetnek saját orvosai vannak a rendelö címszo alatt, ott meg van adva, hogy hová küldhetsz levelet, ill. ERAZMUSZ is rendel is rendel az egyik topicban, ö is nögyogyász. Hozzá ugyanugy kell írni, mint most ide.

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok!

Beja, Márti!
Köszi az aggódást. Voltam a körzetimnél, eléggé aggódot, csúnyának találta a vizeletemet. Írt gyógyszert rá, és mondta, hogy keressem meg a nögyógyászomat. Úgyhogy este megyünk oda is, remélem, összejön. A gyógyszeremet nem kezdem el szedni, ha már este úgyis megyünk, megvárom, amíg rábólint a dokim, hogy igen, szedjem. Ja, és azt mondta a körzetim, hogy nézessem meg a dokibácsimmal a vesémet is, nincs-e benne véletlenül valami. Hát ennyi.

Sziasztok
BGabi
BGabi (bgabi)

Sziasztok megint!

Köszike Niki! Kép
20 éves vagyok, els&#337; babámat várom. Most épp a 14. hétben vagyunk. Január 25-re vagyok kiírva. Tavaly november óta próbálkoztunk és májusban sikerült, igaz egy kis closty+bromocryptin rásegítésével. Ócsáról írok nektek.

Puszi, Catnetniki
Catnet

Niki!

Én a Soroksáriban jártam tegnap, igaz nem ezeket néztem elsõsorban, de láttam, hogy voltak, meg a nõvérem is mesélte, hogy ott vett a lányának most olcsón cuccokat.

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Sziasztok Lányok!

Jó sokáig tartott, míg végig olvastam a lemaradásomat, de sikerült, most már napra kész vagyok Kép
Múlt héten szabin voltam, na nem nyaralni, hanem költözés elõtti takarítás végett, illetve szobát is festettem, mert a festõk nagyon elszúrták. Ez utóbbit lehet, hogy nem kellett volna, mert nagyo kifárasztott, és még most is alig tudok menni az izomláztól. Azért remélem a babócának nem esett bántódása, mostantól visszafogottabb leszek.
Voltunk UH-n is, és láttam mocorogni, pörögni, rugdosni a kismanót, és annyira aranyos volt, még most sem hiszem el, hogy mindez bennem történik!

Bgabi, jobbulást kívánok, remélem gyorsan meggyógyulsz, és semmi komoly!

A görcsölgetéstõl én is nagyon félek, fõleg mikor valami megerõltetõt csinálok, bár eddig nálam egyszer volt ilyen, és akkor pont semmit nem csináltam, csak üldögéltem az ágyon. A doki azt mondta, ha ez gyakran elõfordul, az nagyon nem jó. Azóta izgulok, nehogy megismétlõdjön. Szedem a Magne B-ot, talán az is használ, viszont az új dokim azt mondta, hogy hanyagoljam az Elevitet... Szerinte hasznosabb, ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, ebben lehet, hogy igaza van.

Bocs, hogy hosszúra nyúltam, mindenkinek vidám növögetést és nyugodt napokat kívánok! Kép Kép Kép

Pusssz,
Zsuzs
Zsuzs14

Szisztok!

Catnetniki: gratulálok a 14. héthez és külön öröm, hogy Ócsáról írsz, mert én is ott lakom
[color=#ffff00]
Szilvi

Kedves Szilvi, CatnetNiki!

Kicsit off, (többiek: nehari) de nem ismeritek Ocsán a Szabo Sanyit? Rozsa utcában lakik, magas, bringás, jo vágásu szöke srác. Nagyon rég nem láttam már, pedig régen nagy haverok voltunk.

BGabi!

Remélem, megoldodik a probléma, és nem lesz semmi komoly bajod. Nagyon vigyázz magadra, és a babusra, kiváncsi vagyok, mit mond a dokid este. Ugye megírod holnap?

Zsuzsi!

Hasonlo cipellö: nekünk is most lesz festés, de anyagi okokbol mi festjük a borospincénket, a garázst, és a mosokonyhát. Én is tervezem, hogy besegítek, de lehet, hogy nem fogom annyira bírni. Olyan nehéz elhinni, hogy már nem vagyok az a fürge kiscsaj, aki voltam fél éve, ti hogy vagytok ezzel? Nekem a mozgásom kezd lelassulni (járás, meg ilyenek), és végre kezdek egyenesen járni önkéntelenül is. Eddig sem voltam görbe, csak mindíg odafigyeltem, hogy huzzam ki magam, most meg ez a természetes. Kép

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok,

Márti, vettem 4 hálóinget! A férjem azóta minden vendégnek megmutatja öket, mert szerinte nagyon viccesek. Nem látta azokat, amiket nem vettem meg... A Skála Metróban a földszinten voltak. 2 drágábbat vettem meg két olcsót.

Hurrá, jövö héttöl hetente CTG!!! Eddig is imádtam hallgatózni, de mégis más komolyan kihangositva hallani a babi szivverését.

Ma voltam az Anitában, azt mondta az eladólány, hogy a németek megszüntetik a kismama és szoptatósmelltartók gyártását, ami a boltban van, az van. Na remek.
Pocok

Sziasztok Lányok!

Eddig én is még csak olvasó voltam, de most akadt egy-két kérdeznivalóm!
Catnetniki! Képzeld, én is a 14. hétnél tartok, de én február 13-ra vagyok kiírva! Ez hogy a manóba van akkor? Engem már az is megzavart, hogy az utolsó mensi szerint csak a 13. hétnél járnék, de a 8. és a 12. heti UH is eggyel többet mutatott. És hát a ciklusomban nem volt soha egy hetes eltérés. Na, de mindegy. Viszont, hogy majdnem 3 hét van a szülésünk között, ez furcsa!

Mikortól érdemes 3D-s UH-ra menni? Már úgy szeretném rendesen megnézni a picit! A 12. heti UH-n a n&#337;ci csak gyorsan megnézte amit akart, aztán annyi. semmit nem mondott közben, én próbáltam kérdezgetni, de hát eléggé nyögve-nyel&#337;sen ment a dolog. Ez engem teljesen lehangolt, pedig annyira vártam már (f&#337;leg a Ti élményeitek hatására), hogy lássam az én kis manómat is mocorogni, de hát nem a legjobb volt a környezet. Nagyon nehéz volt elcsípni azt a pillanatot, amikor nem az érzékel&#337;t mozgatta a n&#337;ci, hanem a bébi mozgott.
Ja, és persze képet nem kaphattunk, mert éppen nem volt papírjuk, videófelvételt meg aztán végképp nem. Amikor megkérdeztem, hogy legalább a 18 hetes UH-ról adnak-e filmet, természetesen nem volt a válasz: csak maguknak készítenek felvételt! Jó mi? Teljesen elszomorít, hogy nálunk ennyire rugalmatlanok (Veszprém). Úgyhogy maradnak a Ti élményeitek! Legalábbis egyel&#337;re. Nagyon várom, már hogy leteljen az a pár hét, amikortól már én is érezhetem a pici manó mocorgását!

Nna, ahhoz képest, hogy eddig meg sem szólaltam, ez most elég terjedelmesre sikeredett (bár nem túl vidámra).

Egyébként egészségileg szerencsére még semmi gondom nem volt, a kellemetlen puffadás a 13. héten elmúlt, azóta visszatért a rendes étvágyam (mármint, hogy nem vagyok folyamatosan éhes). Egyéb kellemetlenség meg még nem volt (szerencsére).

Jó lenne ha BGabi felvenne a táblázatába! Íme az adatok: Juca; (a ciklust, bocs de nem tudom mi); 13 hét +1 nap; Veszprém; 29; február 13.; 1.b.
Köszi!

Puszi Mindenkinek!
Juca
Juca

Sziasztok!

Megjöttem a kismamatornáról... MÁV-osok, figyelem! Aki teheti, járjon el, bár tényleg nagyon idétlen idõpontban van (hétfõ-szerda 14-15ig). Ma bordásfalnál is voltak gyakorlatok, ezen kívül járásgyakorlatok (hogyan ne járjon a kismama, hogyan helyes), aztán volt "hogyan emeljünk fel különbözõ tárgyakat a földrõl" címû gyakorlatsor (bár tudom, sejteni lehet, hogyan nem szabad), aztán kaptunk nagy felfújható labdákat, és tippeket kaptunk ahhoz, hogyan lehet rajta vajúdni... közben pedig meséltek a szülõszobákról és vajúdási lehetõségrõl, szóval szerintem nagyon színes kismamatorna ez, csak ajánlani tudom. A végén természetesen relaxáció... Szuper volt!

cupp, Beja
Beja

Szia Catnet-Niki!

KépKépKép De örülök, hogy jelentkeztél! Ez akkor azt jelenti, hogy ezentúl ismét többet tudsz jönni a netre? És hogy vagytok, mi újság a picurkával? Mikor láttátok utoljára UH-n? Mesélj, ami eszedbe jut! Kép
Puszi,
Beja
Beja

Sziasztok!

Zsuzs! Nekem is begörcsölt a hasam a minap, jaj, nagyon megrémültem! Körmöt vágtam a lábamról, éreztem is, hogy nyomom kicsit a pocimat, de azt hittem, nincs különösebb jelentösége, csak egy kicsit kényelmetlen. Aztán mire készen voltam, olyan érzés volt, mintha egy nagy kö volna a pocimban, és fájt is eléggé. Azóta van otthon Magne B6, és minden olyan testhelyzetet vadul kerülök, ami kicsit is kényelmetlen...

Niki! Szívemböl szóltál! Én is azt dolgozom fel a legnehezebben, hogy nem vagyok már az a vagány, fitt és ugri-bugri, aki voltam. Inkább csak olyan kényelmeskedös, nagymamás... Kép Egy megállóért is inkább villamosra szállok, lifttel járok, és örökké kényeskedek. Jaj, de süt a nap, mindjárt elájulok, jaj, de meredek a hegyoldal, alig birom felvonszolni magam, jaj, nem ülök le a fübe, nehogy felfázzak, stb. Tisztára afekta liba leszek lassan... Kép

Pocok! Milyenek a hálóingek? Mi bennük a vicces? Mennyibe kerültek?
Az Anita melltartók ezek szerint megszünnek létezni hamarosan? Mekkorák a készleteik, érdemes még odamenni, vagy már alig van néhány? A bugyikat nem nézted véletlenül? Milyenek az áraik?
Van ám kérdésem böven... Kép

Márti
Márti

Sziasztok!

Juca!
A 3D-s topikban mindent megtalalsz, a helyeket meg a telszamokat is, hogy hol lehet bejelentkezni!
Azt mondjak csak a 2x. heten erdemes elmenni, mert akkor latszik rendesen a baba minden porcikaja.
Nem lehet tul kellemes az a korhaz...

Beja!

Erre a kimamatornara csak a MAV-osok mehetnek?

Tiduj
Tiduj 17

Kedves Juca!

Megtennéd, hogy valahogy jelzed, Te nem én vagyok? Kép Mondjuk Jucus vagy valami ilyesmi...
Igecsak meglepödtem, azt hittem ez nem olyan gyakori becenév. El&#337;re is köszi:

Régi Juca
Juca (juca)

Sziasztok!

BGabi!
Remélem minden rendben lesz veled! Kitartás! Remélem nem veseköved van (nekem igy kezdõdtek a tünetek), na de nem akarlak ijesztgetni! Kép Ha a baba mocorog, akkor biztos minden renben van!
Elég érdekesen fogadott a kórházban az orvos. Nem tudom, ilyen helyen nincs panaszkönyv? Egyébként azt hiszem, mostmár minden kórházban van egy iroda vagy mi, ami a betegek jogaival foglalkozik. Esetleg érdemes lenne utánanézni...

Niki!
Gratulálok a házhoz! Ezek szerint meg vagy elégedve és megérte várakozni rá! Csak a pakolásnál vigyázz magadra!

Beja!
Sajnos mi nem nyaralni voltunk, de azért kikapcsolódtunk egy kicsit anyósékál! Ez is pihenés volt, mert mi panelban lakunk, férjem szülei meg kertesben és kiviháncoltuk magunkat!
A MegaToys-szal én meg voltam elégedve. Nagy a választék (árban is), vannak olcsóbb és drágább dolgok is. Érdemes szétnézni. Kép

Catnet!
Gratulálok a Picihez! Ugye milyen csodálatos érzés? Fõleg ennyi várakozás után! Én is sokat vártam rá, és még mindig alig hiszem el, hogy sikerült! Kép

Juca!
Üdv közöttünk! Az UH miatt ne keseredj el, én már a 12. hét óta próbálkozom azzal, hogy a férjemet beengedjék, vagy képet vagy videófelvételt kérjek, de eddig sikertelenül. Én is elég szomorúnak tartom, hogy ennyi jogunk van a saját babánkhoz. Kép
Na, de örüljünk annak, hogy VAN babánk! Kép

Még egyszer megkérdezem: nem tudja valaki, hogy mi az a femur meg thorax?

Sziasztok, vigyázzatok magatokra!
helga - 26

Sziasztok!

Lányok, akik elõttem vagytok! Hogy bírjátok? Nekem rendszeresen fáj a derekam, és utálom a meleget! Sehogy sem jó. Rendszeresen arra ébredek, hogy fáj a medencecsontom azon az oldalon, amin feküdtem.

cory
cory34

Kedves Helga!

A femur a combcsont(hossza), a thorax pedig a mellkas átmérõ.

Juca
Juca (juca)

Anita-bolt: melltartó volt böven, de azokat nem nagyon néztem, mert majd csak szoptatóst akarok venni. Még mindig remekül megvagyok a 85C-s Bee Dees pamutmelltartókban. Bugyi nem volt sok, és az is drága. De legalább fel lehetett próbálni és kényelmes. Anyukám vett nekem 1 db-ot 3.800 pénzért. Az eladólány egy hastartó hámot akart mindenáron rámsózni 6.000-ért, de kivédtem. Biztosan nagyon jó, de olyan vastag, hogy minden ruha alatt látszik. Meg nem is lóg a hasam szerencsére.

Hálóing: 1 db pockos (na jó, egeres), 1 db macis, 1 db randa kék 3 vitorláshajóval az elején, 1 db csini szürke piros szegéllyel és sok virággal. Mindegyik tiszta pamut, jól mosható. A macisból akkor az volt az utolsó! Az olcsóbbak 1.000, a drágábbak 3.000-4.000 ft körül voltak. Az újpesti áruházban is vannak jók, csak ne nézzétek meg a Triumph-okat, mert darabja 10.000-12.000 ft! Majdnem elájultam az áruktól.

Cory, én alattad vagyok 1-gyel, de ugyanazok vannak. Plusz állandó légszomj. Már szinte ülve alszom.
Pocok

Sziasztok!

Pocok! Nekem szerencsére légszomj nem jelentkezett, de ami van az is épp elég! De a legrosszabb az a meleg! Ma voltam védönönél, aki megkérdezte, hogy hogy vagyok. Én modtam, hogy kicsit le vagyok lassulva. Azt mondta, hogy ebben az idöben a 34. héten mit várok.

cory
cory34

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?