Új privát üzeneted érkezett!

2. Végy 12 darab, kb. tenyérnyi papírdarabot, és egy tollat.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

3. Gondoskodj 5-10 percnyi csendről és nyugalomról magad körül. Ülj le a borítékkal, a tollal és a papírkákkal.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

4. Írd rá a borítékra a Te saját indián nevedet.

Ezen a néven most gondolkodj el. Olyan legyen, ami jól leír Téged. Elképzelhetsz egy bölcset, aki jól ismer Téged és avatást adna Neked: milyen nevet kapnál tőle? Több szót is használhatsz. Lehet melléknév, főnév, igenév, vagy ezek vegyesen.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

5. Most fogd a papírkákat, és írd rá a jó tulajdonságaidat. Csak jókat írjál! Mindegyik papírra írj valamit.

Ezután tedd be őket a borítékba.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

6. Vidd a borítékot az ágyad mellé, és egy hétig minden nap, vagy két hétig minden másnap vedd elő elalvás előtt. Jól nézd meg az indián nevedet a borítékon. Utána nyisd ki, és ráérősen olvasd el a jó tulajdonságaid listáját.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

7. Figyeld meg, hogy hogyan erősödsz meg ezekben a jó tulajdonságaidban.

Napközben is felidézheted az indián nevedet. Elgondolkozhatsz rajta, tetszik-e, mit jelent neked, mi a története, mi lett volna az indián neved a múltban, és szeretnél-e másikat a jövőben.

Ez volt az indiános gyakorlat. :)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci, nagyon szép a Hanga név is... de remélem, nem azért írod ezt, mert megijedtél az idézettől? És azt is tudjátok már, hogy fogják hívni, ha fiú lesz?
kisanyácska

Sziasztok!

Tünci

Megmutattam Barcinak a rózsát, - Anya ezt nekem küldték?- köszönöm szépen. Őt idéztem. :D

Kisanya

Ez tényleg nagyon jó ötlet az emléktábla. Látod már ez a kis emlékhely amit csináltatok mennyit jelent nektek. Akkor gondold el, a neve is ott lenne Andrisnak. Szerintem is csináltasd meg. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Az emlékmű.

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=gyaszoloszulok

Ezen a fórumon nagyobb képet is találsz. És itt vannak a szülők is fenn. Ők tudnak neked biztos segiteni.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike, nagyon boldog szülinapot Barbinak:)

Kisanya, szerintem is csináltasd meg az emléktáblát kicsi Andrisodnak, nagyon szép lenne:) Ha lehet, kicsi angyalkát is tetess rá. Mi tetettünk Lackó kis "lakhelyére", és mindig megsimogatom, ha megyünk Hozzá:)

Tünci, én hasizom gyakorlatokat nem csinálok. Ha "ugrálós tornát" csinálok, vagy hasleszorító bugyiban, vagy anélkül, ha kicsit félek, nehogy baj legyen, megfogom a hasam és úgy ugrabugrálok:)

Van ilyen hasprésünk (odanyomod a hasadhoz és karral húzod magad felé, valami tv shopos hülyeség), elkezdtem, de férjem mondta, hogy azért ilyet ne csináljak, nehogy gáz legyen. A hasizmos gyakorlatoktól félek, meg amúgy sem szeretem:)

Kisanya, a játékot szerintem jövő héten kipróbálom. Ma hulla fáradt vagyok, holnap nyolcig melózunk, akkor sem lenne rá időm, ehhez meg nyugi kell, ha jól látom, az meg nekem munka után nem nagyon van:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.05 21:09-kor.
Vendég

Boboka

Ez egy nagyon villám bejelentkezésnek látszik :lol: :lol: :lol: Pihenj jól. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, még maradok egy cseppet, pakolászok közben, úgy érzem még ezer dolgom lenne itthon, de legszívesebben lefeküdnék máris és aludnék egy nagyot...

Ma nagyon lassan telt délután az idő, marha sok munka van, és itthon meg úgy érzem, mintha semmire sem lenne már időm, erőm. Pedig még tornázni akartam, valamit kéne enni adnom férjemnek is, de ha belegondolok, hogy most kéne főznöm, elsírnám magam :)
Vendég

Boboka

Milyen irodában dolgozol? Vagy lehet hülyeséget kérdezek, lehet ezt itt publikus?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, privi ment ám 8)
Vendég

Kisanya!
Dehogy ,nem azért írtam!!
Csak amikor Viola elment, valamikor egyszercsak jött ez, hogy az Ő emélkére ,tiszteletére ,ha lesz még kislányunk, akkor Ő is virágnevet kap!
A fiú név mindig is megvolt,Márton Róbert..

Melcsike!
Szívesen! :lol:

Holnap én is fáradt leszek, estig a meló... :?
tünci28

Akkor te is hiányozni fogsz. Ma és tegnap mindegyikőtök hiányzott, most már ez igy lesz mindig? :( De megértem mert pihennetek is kell.

Kép

Kép
melcsike70

Márton Róbert, nagyon szép név Tünci :wink:

Nekem még a Balázs név tetszik nagyon :oops:

Nálunk férjem és férjem apukája László, azért lett a kicsikém Lackó :)
Vendég

Nálunk is a nagypapa és apuka neve! :wink: Ehhez ragaszkodtam!
A párom nem akarta a z saját nevét is,de nálunk mindenkinek két keresztneve van és mindig mondtam neki,hogy a szülőszobán csak én leszek,aki bediktálja a nevet, úgyhogy nincs választása!
A Kicsikénk is ezért lett Viola Lilla.BÁr a Lillát lehagyták először, de ragaszkodtunk hozzá,hiszen az első perctől ez volt a neve!

Elvileg egy-egy lakalommal tudnék írni naponta a meloból ,de most nem jó a gép, amin a net van és amin dolgozunk arra tilos rátenni... :?
tünci28

Kisanya!
Végigcsináltam az indiánost, úgy hogy nem olvastam előre és nagyot néztem a végén..mert bizony elgondolkodtam..leírtam az első nevet, ami eszembe jutott ...és igen, szeretnék a jövőben másikat és régen nem ez lett volna...
Úgyhogy gyakorlom,szorgalmasan.

Köszönöm!!!
tünci28

Na itt vagyok!!

Kisanya 2 napja írni akartam neked az iwiwen, de Picur egy gombnyomással kitörölte, aztán láttam elment valami félig üres üzenet.. Neked is küldöm a képeket mindjárt.. Az Andris virágai gyönyörűek!!!!!

Melcsike ne haragudj, Neked is mennek a képek, tegnap este annyira izgatott voltam, hogy amelyik cím éppen a legkönnyebben volt elérhető oda küldtem :oops: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A DRÁGA LÁNYODNAK!!! Tortája elkészül??:) Sajnálom, hogy gyógyszert kell szedned, de azért probáld betartani az orvosi utasításokat..

Hettuli megy neked is a kép.. rajta vagy az iwien?

Tünci ment email!

Kép
leda2002

Nekem ha kis fiam lett volna akkor Bence lett volna a nevem. Nálunk a Boglárkát és a Bencét is a Barci választotta. Rá biztuk. De nagyon jól sikerült a névválasztás, mert annak idején majdnem Ő is Boglárka lett. Ez a két név amin gondolkodtam. Barci és Bogi.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

A torta hétvégére lesz csak, mert akkor lesz szülinapi zsúr. De az ajándékok előkerültek :lol: Úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk a hétvége miatt. A Barci mert várja a bulit, én meg azért mert el kell szórakoztatnom a lánykákat.

Kép

Kép
melcsike70

KÉpzeljétek én akkor kaptam először tortát, amikor a férjem vett!!!
Nálunk valahogy ez sem volt rendben..az ünneplés.
Egyszer elmesélem ,ha érdekel titeket a középiskolai ballagási ünnepséget... :roll:

Milyen torta lesz????(Tünci most megenne egy naaaaagy szelet gesztesnyés tortát!!!,vagy gesztenyés bármit.. :lol: )

Leda!
Megkaptam, köszönöm,mindenképp írok, csak kell egy kis idő!holnap nem hiszem, hogy lesz még erőm, de pénteken itthon leszek!
tünci28

Hát nekem is olyan rossz, hogy kevesebbszer tudunk egyszerre írogatni. Olyan jó volt, mikor még éjfélig is bírtuk a "beszélgetést" 8)

Ma volt utoljára a kolléganőm/barátnőm, januárban fog szülni. Örülök neki, hogy már tud legalább otthon pihenni :) Viszont most este olyan rossz érzés fogott el, a Picikém már nagyfiú lenne, és mi nekünk is itthon kellene lennünk most, és még sokáig, együtt :cry:

Na nem siránkozok :roll:

Apa vacsiját jól megoldottam, főtt virslit kap a drágám :lol:
Vendég

Nálunk mindig csoki torta van, az elfogy. De csak főzött krémeset szoktam rendelni, és mindig a Barci válassza ki hogy mit ábrázoljon.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, mesélj, persze, hogy érdekel a ballagás :wink:
Vendég

Tünci

Kép

Remélem gesztenyéset vitt a futárom, ha nem akkor szóljál és jól lecseszem. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka,ügyi vagy a vacsival!!! :lol:

Nem is tudom ,hogy fogalmazzam meg, amit Te is érezhettél a kolleganőddel kapcsolatban..én is mindig arra gondolok, hogy Viola mekkora lenne, mit csinálna...Nehéz feldolgozni, hogy az egyébként normálisan boldog örömteli híreknek van bennünk egy ilyen visszhangja...

Igen, azt hiszem így jól mondom..
tünci28

Tünci

Én is szivesen meghallgatom. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska
Nem épp örömteli az a könyv, én nem is tudom mégegyszer elolvasni, de ennek ellenére igaz minden szava, rám nézve.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike!
TE egy tündér vagy!!!!

NNNA,ballagás...Már a Papusnál laktam..
Péntek délután sütöttem két tortát és vettem szendvicsnekvalót a boltban,kitakarítottam..
Szombaton reggel 6-kor keltem,előkészítettem mindent,megcsináltam a hajam,bebuszoztam Fehérvárra,de a közös ballagásra már be sem értem..

Aztán hazamentünk, ettünk szendvicst(főzni akkor még nem tudtam, de nem is lett volna időm, plussz akkor már saját magam kellett eltartsam,tehát pénzem se volt...)

Se anyunak, se egyik meghívott felnőtt vendégemnek meg sem fordult a fejében, hogy hozhatna üdítőt, vagy egy tálca sütit, így idő előtt elfogyott a kaja és szépen mindenki hazament...

Hurrá, leérettségiztem!!!
tünci28

Betti, már hiányoltalak!
Ma is sok dolgod van?
Biztos fáradt vagy... :(
tünci28

Lányok

Ma lépnék az utolsó hónapba dec. 5-én kellett volna Bogikámnak megszületnie.

Kép

Kép
melcsike70

Ma annyit kínlódtunk, hogy már a végén kínunkban rengeteget nevettünk, kolléganőimmel, de már folyt a könnyünk is, aki kívülről látott minket, nem gondolt szerintem normálisnak.ű
Ez akkor szokott jönni, mikor annyi a munka, hogy nem látunk ki belőle és már mindenkinek elege van belőle, és nem csinálunk semmit inkább.

Betti
Kép
betti0412

Jaj,Melcsike próbáld meg ne számolni,tudom, hogy nehéz,nagyon nehéz..de mindig lesz valami... :(
tünci28

Nem vagyok fáradt most, már lassan immunis leszek...
A kevés alváshoz is hozzá lehet szokni.

Nyűglődök, a hétvégén menni kellene látogatni, de úgy nincs kedvem beszélgetni, baba dolgokról, meg hogy ki mennyire aranyos, hogy szopizik, mennyit evett, hogy alszik.
Egyszerűen nem akarom most ezt.

Betti
Kép
betti0412

Flörtölős kis barátom nem volt ma, de holnap jön........

Betti
Kép
betti0412

Betti,tudod milyen ez???
Mint amikor a Balatonba túl korán belemész, tudod, hogy jéghideg, a hátad közepére nem hiányzik, tudod, hogy vacak lesz,de ha már ott vagy csak bele kéne menni...ilyesmi lesz az első babázás!!!

Mesélj majd a Flört Úrról! :wink:
tünci28

Én is arra gondoltam, hogy túl kellene rajta esni és utána nem lesz napirenden már.

Flört Úr......Talán ha 23 van. De szerintem nem is flörtöl, csak itt lett ráragasztva, azt hiszem Boboka rakta rá. :D
Egyébként nem is tudom, észrevennék-e ilyet, de majd figyelek holnap.
Mintha annyira számítana.

Betti
Kép
betti0412

Valaki írja meg az étterem nevét, címét, kerülettel.
Esikkadtam itt a sorok között és lemaradtam, hogy most mi is van.

Betti
Kép
betti0412

Én bármikor tudok felmenni, de gondolom ebéd lesz és a 17.50-el vissza kell legkésőbb jönnöm, de szerintem akkor már úgy mindenkinek, egyébként minden óra 50-kor megy vonatom vissza, elég rugalmas.

Betti
Kép
betti0412

Emiatt a hülye afriaki sztárműsor miatt most a Feleségek is csúszik, kikérem magamnak, hogy minkét csatornán főműsor időben, hisztis, picsogós, nyavajgós, sztárnak nevezett valamiket nézegessek, hülye showműsor keretében.
És az a néhány film, amit még megnézek mind fél, 3/4-ed órát csússzon, hogy véletlenül se tudjam megnézni.

Betti
Kép
betti0412

8.ker,Krudy Gy.7 Darshan Udvar
tünci28

Kép

Kép
melcsike70

én meg a bl -t nézem a hátammal..csoda, hogy még nem hívott az uram ,hogy hogy áll a meccs!!
tünci28

Tünci!
Köszönöm!

Megyek lassan aludni, mert holnap munka lesz megint.
Ez kell nekem, 33. terhességi hetem helyett.

Vágyaim netovábbja.

Betti
Kép
betti0412

Mit csináljak még mindig nem jó az óra nekem. Pedig már százszor elküldtem újra.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi
Én át sem állítom.... :oops:

Betti
Kép
betti0412

Én már egyszer átállítottam de magától elállt és azóta befuccsolt vele minden próbálkozásom.

Betti és a 36. héten járnák. :(

Kép

Kép
melcsike70

Levágtam ma a körmeimet teljesen alapra, semmi nincs, de annyira törnek, mikor babát vártam, nem győztem vágni és olyan erősek voltak, bármit elbírtak, most meg papír vékonyak, törnek, szakadnak, úgyhogy meguntam. Picire levágtam. tök fura, olyan mintha nem is lenne ujjam vége.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?